4185
-
Prof William #3745 Valami savegame nincs?
Most raktam újra a rendszert és nem tudja betölteni a régi mentés és a régi profilomat. Magyon nincs kedvem most újra elkezdeni mert már a végkefelé voltam. -
#3744 Nincs. Ezt ilyennek találták ki, nem fogják megváltoztatni. -
cumfu #3743 Heló! Jött ki valami patch vagy valami okosság van az irányításra? Pl egérrel mindig nézelődni+menni, ha célzok akkor is? Annak idején nemigen tetszett az alapmegoldás. -
#3742 Az igen most volt a game.co.uk-on 1500FT-os akció a gameből.
És pik pak eladták a bizonyos mennyiséget mert kiírták elfogyott :D
Prey-el tegnap steam-en ugyanilyen volt! -
benkoszabi #3741 neked se lehet sok barátod -
#3740 "jól jönne pl. auto célzás" - akkor ez nem a Te játékod...
Ez ugyanis PC-s verzió.
-
#3739 de van, és elég egyszerű, az első megoldás, szokd meg, a második ne játsz vele, amugy én most vittem vigig 8x mer van LIVE profilom ......és úgy azért jobb -
benkoszabi #3738 üdv. megvan a játék. hát nem is tudom mit mondjak. a grafika engem nem nyűgözött le DX10-ben futtatom ,a lent látható konfigon...
az irányítás valami észveszejtően borzalmas, de még szerencse, hogy van X360 kontrollerem, bár azzal sem könnyebb...jól jönne pl. auto célzás, de a legzavaróbb, hogy a kamera túl közel van...
nincs erre vmi megoldás? -
konyakpeti #3737 Köszönöm a tippet! Keresek valami olcsó gémet akkor,ha más megoldás nincs. -
#3736 jah ok akkor helyesbitek az ujabb játékok nem mennek vele viszont a régebbi játékok igen ! -
#3735 Nem is azért mondtam.Csak arra hogy írtad bármely game megy és ez így ebben a formában nem igaz! -
#3734 A Dirt 2 engem egyáltalán nem érdekel kb 20 percet volt fent a gépen ! -
#3733 Az újak sajna nem Dirt 2 és amik ezután jönnek! -
#3732 Igen bármely Live játék megy multiba csak egy érvényes Live-os játék kell hozzá ! -
konyakpeti #3731 Csak így megy? Veszek egy játékot és annak a kódjával bármelyik live-os játék megy online multiba?? -
#3730 Vegyetek occsó live-os game-et annak a kodja jó hozzá.
Mi is ugy toltuk haverral. -
konyakpeti #3729 Sziasztok!
Kéne egy kis segítség! Aki tud plíz írjon! Coop-ba szeretnék játszani egy haverral,viszont egyikőnké sem eredeti :P A Hamachiban látjuk egymást és a teknogods dll fájl -t is felraktuk hozzá,amit ajánlottak itt a fórumban korábban,de így is hiába csinálok session-t ő a keresésnél nem talál...valakinek valami ötlet??? Egyikőnknek sincs live account -ja (mert ahhoz eredeti játék kell) ,csak offline ,ez lehet baj? A válaszokat előre is köszi!
Konyak -
sorrow #3728 sorry, false alarm... -
sorrow #3727 Tudnátok segíteni?, a játék menüje és feliratai ázsiai szöveg karaktereket ötvöznek az angollal, hogy tudnám teljesen angolra tenni?
Thx. -
#3726 sziasztok
olyan gondom lenne hogy mióta beállítottam az auto mentést azóta nem hajlandó lejátszani a videókat pedig szükséglenne rá mert valahol kell nyomni gombokat is közbe mi lehet a hiba? -
#3725 Köszi, megoldottam. A VIA hang driverekkel volt a baj, ki kellett cserélni egy korábbira a V650a-ra.
Csak új a gépem, és most szokogatom. Köszi! -
#3724 hirtelen csak az jut eszembe hogy---start--futtatás---dxdiag--hang fül--és a csúszkát tedd alap-ra, remélem segít rajtad.... -
#3723 Lenne egz kérdésem.
Feltettem a játékot, minden stimmelne, de egyszerűen nincs hang...
Semmi.
Van meglodás?
Help plz! -
#3722 Neten van hozzá MOD, de már nem tudom hol láttam. -
Anti4730 #3721 Nekem, meg a társamnak is van lézer+célkereszt bill+egéren. CSak azért érdekes, mert a benchmarkban csak lézerrel céloz aki játszik, bár akkor gondolom ő is kontrolerrel nyomja. -
#3720 Azt külön megnézném!
-
#3719 nekem van lézer is,+ cél kereszt is, bill+egérrel -
#3718 Lézer a gépi társadnak van - és neked csak akkor, ha kontrollerrel játszol. [vagy konzolon]
-
Anti4730 #3717 És még annyi, nem tudja valaki, hogy lehet kikapcsolni a célkeresztet? Láttam videókat, ahol csak lézerrel céloznak, de nekem mindig ott van az a nagy zöld célkereszt, nem lehet valahogyan kikapcsolni? Sehol se találtam. -
Anti4730 #3716 Kössz a segitséget! Igy hogy csak egyikunk inditotta el, tényleg jó. -
#3715 Egyértelmű nem? Hagyd a fenébe azt a "teckno" mizét!
-
#3714 aki belép a másiknak a host-jára csak annak kell e tekno-t indítani, és Join előtt F12 !!!Working!!! majd ha elfogadta a társad a match-et akkor, az item managerben is nyomjsz egy F12-őt !!! Transfer Copmleted!!! így mer nem fog kilépni/fagyni..... -
Anti4730 #3713 Sziasztok! Valaki segitsen! Haverommal próbáltuk játszani hamachin keresztül a játékot, felraktuk a hamachit, teckno pachet, fel is ismerjuk egymást, de amikor már játszunk, 3-4 perc mulva mindig kifagy a játék, de van hogy már a menuben, és kiprobáltam, a játék akkor is kifagy, ha csak simán inditok egy játékot, ugy hogy nicns senki felcsatlakozva, de csak akkor ha elinditom azt a teckno valamit. Szerintetek mi a gond? Hogy lehetne megoldani? -
laszlo2009 #3712 Nagyon szépen kösz működik tényleg a vga val volt gond egyéként igazad volt Nvidia XDDD -
laszlo2009 #3711 kösz a tipet megpróbálom -
#3710 1.Ne szórakozz dx10-el Xp alatt, úgyse fog működni. Szerintem szedd le, és rakd fel megint a legújabb eredeti DX9-et.
2.Frissítsd a vga drivert, ami a jelek szerint Nvidia, és ami miatt a kékhalált kapod. -
laszlo2009 #3709 Nem tudom
de nem hiszem hogy a gépel van gond mert akkor else indítaná a játékot az ellején ki írná hogy a rendszer egyik eleme nem megfelelő -
#3708 Gép? VGA? -
laszlo2009 #3707 Kérnék egy kis segítséget le szetem torrentel a RESIDENT EVIL 5 és amikkor elindítom elkezd tölteni majd a betöltés 75% le fagy a képernyő és újra indúl a gép.
Gondoltam rá hogy a directx van a gond mert 10 használok de azzal nem engedi elindítani a játékot de amikor be írom a futatásba ,hogy dxdiag akkor sehol nincs hiba.
Majd át állítotam a compatiblis üzem módot túl sok sikert nem értem el velle csak anyit hogy az egyik futatásba le fagyot 75% és ki adta a kék képernyőt ahol ki írta hogy a nv4_disp.dll hibát észlelt ezért le állt kérem indícsa újra a gépet.
Léccives valaki segítsen -
#3706 Most 4500Ft alatt van a game! Már csak fél napig!