Resident Evil 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Pedig az az egyik LEGKÖNNYEBB pálya!
Gránát-, vagy rakétavetõvel célozz a fénynyalábot sugárzó tükör bal illetve jobb oldalára, úgy kábé 2-3 méternyire attól, oda, ahol láthatók is az állványok...
A célzást érdemes attól az ajtótól tenni, amit amúgy is ki kell majd nyitnod a megszerzett mozaikdarabokkal!
Ha jól lõsz, akkor mindkét zombi kinyiffan, ergo: nem lesz "lézerezés".
Innen már mese az egész pálya!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Gaben78
már sokaig elvittem, ott vok ahol a niggerzombi lézerezik :D és 3 medalt kell megkeresni.... de elegem van h soha sincs municiooo,,, dark és hol van?

Evin
Lõni-lõni-lõni.
Amúgy nem kell kinyírni, de ajánlott, hanem csak addig kell túlélned, amíg kirobbantják a kaput.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

erieskrisz
Valaki árulja már ell mit kell csinálni az elsö fö ellenségnél valami piacon jön nagynagy kalapácsal azt még meg is ölöm de a sok kis hülye zombi meg jön ezerel mit kell ot csinálni a a kalapácsos fazont már kinyirtam

ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W

DarkSector
de van.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Gaben78
nincs :(

norbi2fraktal
gamecopyworld.com-on tuti van

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

Gaben78
hi, nincs vm cheat lõszerre...??? vagy leszedem :D

norbi2fraktal
<#wow2>

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

IMYke2.0.0.0
Szívesen.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Norby646
Ok, köszönöm a gyors választ.

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

IMYke2.0.0.0
Resident Evil 5 gépigény:

Minimum:

* CPU: Intel PentiumD Processor / AMD Athlon64 X2
* RAM: Windows Vista (1GB) / Windows XP (512MB)
* HDD: 8.0GB or more
* Monitor: 800×600
* Disc Drive: DVD9 compatible drive
* Graphics Card: VRAM (256MB) / DirectX9.0c/Shader 3.0 / NVIDIA GeForce 6800 series / ATI Radeon HD 2400 Pro
* Sound Card: DirectSound Compatible (DirectX9.0c or higher)
* Interface: Mouse & Keyboard
* Internet : Broadband Connection

Ajánlott:

* CPU: Intel Core2Quad Processor or better / AMD Phenom X4 or better
* RAM: Windows Vista (2GB or more) / Windows XP (1GB or more)
* HDD: 8.0GB or more
* Monitor: 1280×720 or larger
* Disc Drive: DVD9 compatible drive
* Graphics Card: VRAM (512 or more) / NVIDIA GeForce 9800 series or better / ATI Radeon HD 4800 series or better
* Sound Card: DirectSound Compatible (DirectX9.0c or higher)
* Interface: Xbox360 Controller for Windows
* Internet : Broadband Connection

Összefoglalóan:
- gyenge a CPU,
- kevés a RAM,
- nem támogatott a VGA.

Ezért nem fut a gépen el, rendesen.

Norby646
Jah am a d meghajtóra raktuk maradt 26gb szabad hely.

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

Norby646
intel pentium 4-es alaplap 3.00Ghz-es proci, 1gb ram, ati radeon x1650 pro vga, windows xp home edition, directx 9. A játékot meg letöltöttük.

IMYke2.0.0.0
Szokásos kérdések:

- gép felépítése?
- mennyire lehasznált a rendszer?
- eredeti vagy warez cucc?

Norby646
Sziasztok! Van egy kis problémám. Amikor elindítom a játékot és rámegyek a benchmark-ra vagy ha új játékot kezdek akkor ezt írja ki:

Sajnos pont benne van a kurzor de ez van odaírva: d3derr_driverinternalerror. Nem tudjátok mitõl van ez? Az én gépemen megy a tesómén meg nem pedig nagyjából ugyanazt tudja mind a 2 gép.

bigiboi
Hellosztok!
Nem tudna valki küldeni egy 50-60%.os mentést? Format volt de nix kedvem elõrõl kezdeni:(
Nagyon megköszönné<#worship>m!!

http://kep.ivpicture.hu/216858.N.jpg

Ez történik mindig , ha vki tudna segíteni megköszönném !!
CroftManor
ilyet egyszer csinált csak nekem, amikor vártam hogy a Join Gambe-be elfogadja a másik a felkérésemet. ÉS pont nem volt gépnél. és kiakadt a játék

Nothing is True, Everything is Permitted

Hali egy kérdés: Ismerõsömmel hamachival és a DLLLOAD.exe-vel toljuk Windows7-en és mindent megcsináltunk mûködik is a dolog de egy olyan 5 perc játék után a Windows 7 kiírja h a játék nem megfelelõen mûködik kérem zárja be mit lehet ez ellen tenni? Elõre THX
meik hamachit töltsem le?? és írd le légyszi mit-hogyan állítsak be
akkor játszhatunk <#vigyor4>
CroftManor
nem

eredeti játékod van?
CroftManor
Nem akar vki coopozni? Már szarrá játszottam a játékot, örök lõszer, figurák, BSAA stb.
Hm?

Szóval rejtett menüpont
Ééértem és köszönöm. Ja és még 1 kérdés hogyan lehet majd még feloldani az uccsó Filter-t amin ????-k vannak, nameg van egy menüpont is ami ugyanúgy ???-s ???
Nem kell minddel.
A lényeg, hogy minden pályát csinálj meg legalább egyszer A rating-gel.
Sorban oldja fel a karaktereket.
Vagyis hány pontot kell szerezni??? Elég minden elérhetõ karakterrel "A" értékelésre megcsinálni a pályákat és feloldódik a többi is??
Hogyan lehet a the mercenaries módban az összes karaktert feloldani írja már le pontosan valaki! Kösssz
IMYke2.0.0.0
Fel tudnánk pörgetni...
Elsõ (és sokatok szerint a jobb) részekkel, például...

DarkSector
de csak idõvel....:D

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

ráadásul ez nem is egy olyan topic, ahova bejönnek a geek-ek flémelni, szóval törölgetni se nagyon kell

Meg sajna ez idõvel egy kihaló topic lesz

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

DarkSector
de a megoldás, hogy te online profilt akartál létrehozni, ahhoz kell cd-kulcs.
csinálj helyette OFFLINE profilt, és ennyi.

ok értem
thx a segítséget
IMYke2.0.0.0
A játékot nem tudod manuálisan menteni - a játék ún. "checkpoints" rendszerrel, adott helyeken, ill. a pályaszakaszok befejeztével ment.

sziasztok
én csak annyit szeretnék megtudni hogy hogyan lehet a játékot elmenteni mert ha bejelentkezem a profilomba kéri a CD kulcsot:S
valaki segítsen pls
DarkSector
Megbirkóznál a feladattal meglátod. <#vigyor3>

DarkSector
Egyetértek imike legyen gazdi itt a re5-ben
a banner meg már én is irtam sokszor, hogy sürgõssen elkellene, mert millioszor imétlõdnek az alapvetõ kérdések.
ráadásul egy nyelvválasztás miatt elbukni ez számomra hihetetlennek tünik, a végtelen löszert még megértem.

deestroy
Kösz Bubu! <#vigyor2><#smile>

Prince of Máté
Nos az a helyzet, hogy a játékon kívül semmi- de semmi nem kell.
Elindítottuk mindketten a játékot, egyikünk csinálta a lan szervert, másikunk Join, és tökéletesen kijátszottuk.
Szerintem a Resi4 jobb volt, az 5 elveszítette a félelmetes hangulatát a co-oppal, hogy sosem vagy egyedül.

wesker24
Jah azt is kell menekülni ! Ki kell biri 7 percig a Wesker ellenei küzdelmet ! Utána jön Jill de öt sem szabad megsebesiteni !
deestroy
Én most találkoztam Weskerrel, de szerintem ez még nem a játék vége. Van vele egy szõke csaj is. Itt csak menekülni kell?

IMYke2.0.0.0
Köszönöm a bizalmat, de nem hiszem, hogy jó házigazda lennék... :)

én megszavazlak házigazdának!
Mivel nincs még!
Szavazzon Imykére mindenki!:D

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

IMYke2.0.0.0
KÖNYÖRGÖM bannerba tegyen már valaki egy átkozott FAQ-ot!
Annyi információt szúrtunk már be, mint egy kis ponyvaregény, simán kijönne belõle a következõ témákra:
- indítási metódusok
- rangok / jutalmak
- hogy kell végtelen lõszer
- hogy kell megölni Wesker
stb. stb.

fekete0012
hali a nyrlvet hol lehet át álítani mert nekem japán

windows 10 hom 64 bit ,Intel I7 7800,Gigabyte nVIDIA g1 GAMING 1070 8gb Gddr5,16gb KINGSTON Hiperx predator ddr4 3200 memoria,logitech g29,alaplap Gigabyte aorus gaming ultra z370 ,

DarkSector
Nagy tiszteletem...:D

Doki17
Köszi, sikerült. Nem tudtam, hogy a V-t kell nyomogatni. Ezzel már meg is van mind az 50 acsi. <#vigyor3>

DarkSector
tuti van a legvégén vannak a fegyók, csakis tunning után válnak láthatóvá a kérdõjelek helyén.
nekem mondhatod, xbox360 és pc-n is fullba megcsináltam mindent 1000% hogy ott lesz.:D