Resident Evil 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Elhiheted, ha ennél simább lenne, akkor lehánynád a monitorod.
Még egészséges emberek is kerülhetnek a tûéles, gyors mozgású képektõl pszichedelikus, vagy epilepsziás roham közeli állapotba...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Nagyon baba!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Valahogy a kamerakezelest nem erzem tul jonak, erre nincs valami mod?
Tul kozeli es kicsit "szogletes" a camera mozgas.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

CroftManor
Én is végigtoltam az összes nehézségi szintet, plusz összes bábú megvan, meg örök lõszer.
Itt egy full HDs kép
Nálam ilyen volt (nagyító)

Nothing is True, Everything is Permitted

IMYke2.0.0.0
Én az összes nehézségi szinten <4> végigjátszottam - ráadásul csak 1280*1024-ben , nekem is kitakarta a képernyõ nagy részét Chris és amikor vele játszottam Sheva is. Ettõl függetlenül óriási élmény volt.

CroftManor
Én full HDs monitoron vittem végig 3x a játékot, igaz h Chris háta kitakarta a fél képernyõt, de naon jó volt játszani 😊

Nothing is True, Everything is Permitted

IMYke2.0.0.0
Tényleg nem piszkálásból, de erõs géppel, jó VGA-val és nagy monitorral ez a játék egyszerûen gyönyörû.
Ráadásul, mindezt teszi a komor hangulat, a sötét és világos helyszínek, szörnyek mellett.
Ennél részletesebb textúrákat sem vennél észre játék közben, tekintve, hogy nem sok idõd marad nézegetni azokat.

Evin
Textúra pack?! Annyira részletes, hogy ezen fölösleges javítani.

wesker24
Az nem igazi textúra pack, inkább a megjelenítõt piszkálja. Már a méretébõl is látszik, hogy abba nem sok HD textúra férne el.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

DarkSector
azért a texture pakk, az nem igazán illõ az élethübbé....
igy is élethû szerintem inkább monnyuk úgy hogy kevessebb napsütés lesz, vagyis az effecteket változtatja meg.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

wesker24
A Resident Evil 5-bõl már van egy újabb kisebb kiegészitõ ami sajnos csak only x360-ra készült !

És igen van egy kisebb textura modositás a Resi 5-höz ami élethübbé teszi a játékot !

Egyáltalán van-e vagy készülõben van???????????
Szervusztok, nem.-e tud valaki a játékhoz egy textúra módot ami a kisebb textúrákat feljavítja vagy esetleg valami más bármilyen kiegészítõt a RE5 játékhoz?
DarkSector
jah wii mindig 4.7gb és gc mindig 1x vagy 2x 1.4gb

mivel itt nem a tényleges adatot tartalmazza a clonedvd, hanem a lemezformátum maximális méretét.

ezért rarba tömöritve nagyot lehet rajta nyomoritani.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

IMYke2.0.0.0
Értem. Akkor "beszerzés" cancel és ráállok a kisebbre.
Köszi!

wesker24
A Resi CVX ps2 verziója csak 1.78 GB !

Amugy a WII-s játékok eleve mind 1 DVD-s játékok !
wesker24
Én ezek közül leginkább a Resi CVX-et szedném le nagyon király egy játék ! Minden a helyén van tökéletes ! A Resi CVX már tökéletesen játszható a legújabb PCSX emuval !
wesker24
WII-s játékoknál ne szmits sok sikerre ! Mert ha sikerülne is elinidtani öket ott van még az irányitás ami katasztrófa na meg persze az hogy max csak 30 FPS-t kapsz és durván be is szaggat néha a játék !
wesker24
Ugy halottam hogy a Resi Dead Aim az nagy szar nem érdemes még leszedni se ! A Resi Outbreak 1-2-vel még nem játszottam ! Viszont a Resident evil Code Veronica X-et csak ajánlani tudom ! Nagyon faxa egy játék !
IMYke2.0.0.0
Akkor próbálkozhatok, de ne számítsak sok sikerre?
És a #3664-ben lévõket érdemes beszerezni?

wesker24
Hát a WII-s Resident Evil Umbrella Chronichles játékot nem hiszem hogy lehetne stabilan játszani ! Nálam ment Dolphin emuval a Resi Umbrella de max csak 30 FPs volt és voltak olyan helyek ahol igencsak beakadt a játék ! Na és az irányitás arról ne is beszéjünk !

Amugy én elvittem egy darabig a Resi UC-t de a Resi 1-nél durva bugba ütköztem és töröltem végül !

Amugy a Resi UC a Resi 0-1-3-at foglalja össze röviden + Wesker törtenét is !
IMYke2.0.0.0
ÉS ezt?:
Wii Resident Evil - The Umbrella Chronicles USA
Ez is 1 DVD 😞

IMYke2.0.0.0
"Resident Evil: Code Veronica X
Resident Evil Survivor 2: CODE Veronica
Resident Evil: Dead Aim
Resident Evil: Outbreak
Resident Evil: Outbreak File #2"

Ezeket érdemes beszereznem, és ePSXe-vel tudom játszani?

Hali!Bocs,hogy ilyen késõn írok!😊)) Úgy,hogy AA C meghajtón vannak a mentések és a D meghajtóra is nyomtam egy rendszert!De tényleg nem akar mûködni!Lehet valami köze hozzá,hogy a GTA4 is XLives?Lehet be kever neki?Jó volna tudni pontossan melyik fájlok a Rezi5-é és melyik a GTA4-é!
erieskrisz
Még egy kérdés ugrabugra faxit hogy kell kinyirni??

ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W

erieskrisz
Köszi

ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W

IMYke2.0.0.0
Igen: rohanni és lángszórózni, rohanni és lángszórózni...

erieskrisz
Sziasztok azt a föellenséget hogy kell megölni mikor egy laborban vagyunk és fel lehet venni egy lángszorot mert mindig ujra éled kell valami specko dolgot csinálni vagy mi??

DarkSector
e6550

amugy nem csak k&l a jo, hanem az összes xlive játék, mert 1 xlive multis játék cdkulcs jó a töbihez is.

DarkSector
ha nem eredeti, akkor értelemszerüen az nemjo, hisz az eredeti a cdkulcs miatt fontos.

Kane and Lynch megvan de az sem eredeti azal lehet lanon? online?

Regisztrálj http://www.avast.com/get/aUbQfNh5 és használd az Avast 2015-öt ingyen! "A legjobb ingyenes antivírus"

Neved X en?

Regisztrálj http://www.avast.com/get/aUbQfNh5 és használd az Avast 2015-öt ingyen! "A legjobb ingyenes antivírus"

DarkSector
lehet
x-en vegyél fel és elmondom ha kell.

amugy vegyél egy 200é egy kane and lynch játékot pl és annak a cd-kulcsa ehhez jo és az összes xlive játékhoz.
és akkor eredetiként tudsz játszani...

576-ban és cd galéaxis-ban 2000é kb kapsz vagy kevessebbért ....1790

DarkSector
én azt nem vágom hogy hogy rakod vissza xlive mappát ha már ujratetted a rendszert.
azt elõtte kellett volna kimenteni.
amugy akkor menne is a mentésed.
mert a profilokat az a mappa tárolja le.

Sziasztok!

Azt szeretném megkérdezni hogy lehet e nem eredeti játékkal LAN-on játszani coop-ba?

És ha igen hogy?

Szia átmásoltam az X Live mappát de nem jó nem onnét kezdem ahhonét abbahagytam!Vagy valamit rosszúl csináltam?
lalakov
XLive mappa:
C:\Documents and Settings\xxx\Local Settings\Application Data\Microsoft\XLive
Sziasztok!Nem tudja valaki,hogy rendszer újratelepítés után,hogy kell visszamásolni a mentéseket?Mert ami van a Document&Settings/nevem/Dokumentumok/Capkom mappában azt visszaraktam de nem lehet betölteni az új rendszeren!Még kell valami mást is kimásolni,hogy mûködjön?Elõre is THX!
IMYke2.0.0.0
Teljesen egyetértek veled!
PC-n próbálkozom - néha - Logitech kontrollerrel, mert "hát azzal jobb"... de nem jobb...
Konzol-FPS-t kontrollerrel... úristen! Mikor olyan rettenetesen lassan áll rá célra...
Bezzeg egér + bill: a másodperc törtrésze alatt a célkeresztem az ellenfél fején és bamm!

SZEG007
Azért megvan rá az okuk ha egy játék konzolra és PC-re is megjelenik akkor mindössze a bevételek 10% jön PC-böl ebböl egyenesen következik hogy arra fejlesztenek majd amiböl több hasznot tudnak kiszedni+ egy Microsoft, vagy Sony még azt is megteheti hogy fizet a fejlesztöknek hogy csak ezen vagy azon a konzolon jelenjen meg a cucc.

Tulajdonképpen nem lenne semmi bajom a konzolal ha rálehetne rakni egeret meg bilentyüzetet és rendesen meg is csinálnának rá minden játékot, de sajnos csak nagyon kevés játékon használhato normális irányitás ezért nem tudok vele mit kezdeni. Két hétig probáloztam szoktatni magam kontrolerhez, de egyszerüen annyira se voltam képes hogy Street Fighter-be very easy fokozaton szenvedés nélkül verjek le egy ellent, vagy NFS-be végigtudjak vinni egy pályát kicsuszás nélkül.
Egyszerüen szörnyü hogy a kontroler mennyire limitálja az irányitás szabadságát PC-s gyökereimmel felfoghatatlan volt számomra hogy birják ki milliok hogy ilyen korlátok közé szoritják öket.

Dave00
Tud valaki valami megoldást a problémánkra? Vagy valami tipp? #3643

IMYke2.0.0.0
Miért is gyûlölöm a konzolokat...? Miért is...? Meg van! Mert (szinte) csak azokra fejlesztenek!
Bekaphatják!

DarkSector
meg gyüjteni leht
dobálni, és enni, meg társnak adni...meg rántottát sütni.

Dave00
Hali mindenki, mi haverral próbáltunk játszani és ha õ akar hozzám csatlakozni vagy én hozzá,akkor kiírja hogy the game session cancelled vagy valami ilyesmi.Ezt lehet valamivel orvosolni?

dante3
Fincsi <#finom>

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

IMYke2.0.0.0
zöld = záp (barna)

IMYke2.0.0.0
A tojások jók is valamire:
- fehér: életerõ
- zöld: mérgezõ

Seth
Na vajon mit? Energiát tölt (kivéve a záptojást persze 😊)

PSN ID.: Beegabor

Srácok,mit kell csinálni a tojásokkal???? Csak foglalja a helyet az inventoryban,vagy jó is valamire?
lalakov
Milyen nehézségi szinten játszol?? Spórolni kellett az elején a tölténnyel, ez igaz, de azért ennyire nem gáz.
Gaben78
hát ez az, semmi munició, ezzel van tele a t...!!! és sehol cheat, 1x kéne a életben...akkor semmi.