Resident Evil 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Nem is azért mondtam.Csak arra hogy írtad bármely game megy és ez így ebben a formában nem igaz!

Next PC upgrade: 2022

wesker24
A Dirt 2 engem egyáltalán nem érdekel kb 20 percet volt fent a gépen !
grebber
Az újak sajna nem Dirt 2 és amik ezután jönnek!

wesker24
Igen bármely Live játék megy multiba csak egy érvényes Live-os játék kell hozzá !
Csak így megy? Veszek egy játékot és annak a kódjával bármelyik live-os játék megy online multiba??
grebber
Vegyetek occsó live-os game-et annak a kodja jó hozzá.
Mi is ugy toltuk haverral.

Sziasztok!

Kéne egy kis segítség! Aki tud plíz írjon! Coop-ba szeretnék játszani egy haverral,viszont egyikõnké sem eredeti :P A Hamachiban látjuk egymást és a teknogods dll fájl -t is felraktuk hozzá,amit ajánlottak itt a fórumban korábban,de így is hiába csinálok session-t õ a keresésnél nem talál...valakinek valami ötlet??? Egyikõnknek sincs live account -ja (mert ahhoz eredeti játék kell) ,csak offline ,ez lehet baj? A válaszokat elõre is köszi!

Konyak
sorry, false alarm...

Tudnátok segíteni?, a játék menüje és feliratai ázsiai szöveg karaktereket ötvöznek az angollal, hogy tudnám teljesen angolra tenni?
Thx.

adam46
sziasztok
olyan gondom lenne hogy mióta beállítottam az auto mentést azóta nem hajlandó lejátszani a videókat pedig szükséglenne rá mert valahol kell nyomni gombokat is közbe mi lehet a hiba?
Voltan
Köszi, megoldottam. A VIA hang driverekkel volt a baj, ki kellett cserélni egy korábbira a V650a-ra.

Csak új a gépem, és most szokogatom. Köszi!

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

norbi2fraktal
hirtelen csak az jut eszembe hogy---start--futtatás---dxdiag--hang fül--és a csúszkát tedd alap-ra, remélem segít rajtad....

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

Voltan
Lenne egz kérdésem.
Feltettem a játékot, minden stimmelne, de egyszerûen nincs hang...
Semmi.
Van meglodás?
Help plz!

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Evin
Neten van hozzá MOD, de már nem tudom hol láttam.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Nekem, meg a társamnak is van lézer+célkereszt bill+egéren. CSak azért érdekes, mert a benchmarkban csak lézerrel céloz aki játszik, bár akkor gondolom õ is kontrolerrel nyomja.
IMYke2.0.0.0
Azt külön megnézném!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

norbi2fraktal
nekem van lézer is,+ cél kereszt is, bill+egérrel

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

IMYke2.0.0.0
Lézer a gépi társadnak van - és neked csak akkor, ha kontrollerrel játszol.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

És még annyi, nem tudja valaki, hogy lehet kikapcsolni a célkeresztet? Láttam videókat, ahol csak lézerrel céloznak, de nekem mindig ott van az a nagy zöld célkereszt, nem lehet valahogyan kikapcsolni? Sehol se találtam.
Kössz a segitséget! Igy hogy csak egyikunk inditotta el, tényleg jó.
IMYke2.0.0.0
Egyértelmû nem? Hagyd a fenébe azt a "teckno" mizét!

norbi2fraktal
aki belép a másiknak a host-jára csak annak kell e tekno-t indítani, és Join elõtt F12 !!!Working!!! majd ha elfogadta a társad a match-et akkor, az item managerben is nyomjsz egy F12-õt !!! Transfer Copmleted!!! így mer nem fog kilépni/fagyni.....

Sziasztok! Valaki segitsen! Haverommal próbáltuk játszani hamachin keresztül a játékot, felraktuk a hamachit, teckno pachet, fel is ismerjuk egymást, de amikor már játszunk, 3-4 perc mulva mindig kifagy a játék, de van hogy már a menuben, és kiprobáltam, a játék akkor is kifagy, ha csak simán inditok egy játékot, ugy hogy nicns senki felcsatlakozva, de csak akkor ha elinditom azt a teckno valamit. Szerintetek mi a gond? Hogy lehetne megoldani?
Nagyon szépen kösz mûködik tényleg a vga val volt gond egyéként igazad volt Nvidia XDDD
kösz a tipet megpróbálom
Evin
1.Ne szórakozz dx10-el Xp alatt, úgyse fog mûködni. Szerintem szedd le, és rakd fel megint a legújabb eredeti DX9-et.
2.Frissítsd a vga drivert, ami a jelek szerint Nvidia, és ami miatt a kékhalált kapod.

Nem tudom
de nem hiszem hogy a gépel van gond mert akkor else indítaná a játékot az ellején ki írná hogy a rendszer egyik eleme nem megfelelõ
IMYke2.0.0.0
Gép? VGA?

Kérnék egy kis segítséget le szetem torrentel a RESIDENT EVIL 5 és amikkor elindítom elkezd tölteni majd a betöltés 75% le fagy a képernyõ és újra indúl a gép.
Gondoltam rá hogy a directx van a gond mert 10 használok de azzal nem engedi elindítani a játékot de amikor be írom a futatásba ,hogy dxdiag akkor sehol nincs hiba.

Majd át állítotam a compatiblis üzem módot túl sok sikert nem értem el velle csak anyit hogy az egyik futatásba le fagyot 75% és ki adta a kék képernyõt ahol ki írta hogy a nv4_disp.dll hibát észlelt ezért le állt kérem indícsa újra a gépet.

Léccives valaki segítsen
grebber
Most 4500Ft alatt van a game! Már csak fél napig!

IMYke2.0.0.0
Így is több játék van egyben, ennél többet nem várhat már el senki!

Hát nem, lehetne több is...
CroftManor
Mért nem elég? xD?

Nothing is True, Everything is Permitted

Azt még valaki nem tudja hogy a the mercenaries módban a 10 karakteren kívül nem lehet többet feloldani??
Húú tudom az a Punisher pisztoly az 3 sorozatot lõtt, mostmár emléxem
wesker24
A Resident Evil 4-ben is voltak kák medálok ponotsan 15 Db !

Ott a Punisher pisztoly járt érte cserébe ingyen !

Ha meg 15 szedtél össze belöle akkor egy ingyen fejlesztést is kaptál érte !
ok, köszi még anno a 4. részben is voltak csak ott nemtom mik voltak érte a jutalmak.
CroftManor
igen. jelvények.

ja amiket le kell lõni a játék sinbgle player módjában (ilyen kék kis érmék) ???
CroftManor
25 BSAA jelvényt kell összegyûjtened hozzá. Ha meg Sheva bennszülött ruhájára is hajtasz, akkor meg 30 kell.

Hát ez szomorú, hogy senki se tudja <#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1>
Valaki nem tudja hogy mikor lesz elérhetõ az összes Filter a játékhoz nameg hogy Single Palyer-ben lehessen S.T.A.R.S. ruhában is menni Chrissel? A The Mercenaries módban megvan mind a 10 karakter.
IMYke2.0.0.0
Így van.
Épp tegnap beszélgettem egy barátommal, és mutattam meg neki a játék katalógusomat, benne megjelölve azokat a játékokat, amiket lehet fordítani illetve szívesen végigjátszanék... húsznál hagytam abba.
Életemben nem jutottam odáig, hogy teljesen végigjátsszam a következõket :
- teljes Baldur's Gate-sorozat -
- teljes Icewind Dale-sorozat - [eredetiben
- Planescape Torment
- teljes FEAR-sorozat - <2. rész kivételével eredeti>
- teljes Splinter Cell-sorozat -
- Age of Empires 3 és küldetéslemezei
- Cossacks (1) Anthology -
- Hitman Quadrology -
- Prince of Persia <új trilógia 2. és 3. része, valamint a 2008> -
- Fallout 1-2-Tactics- 3 - <1.2.T. eredeti> (elsõ részt csak elkezdtem)
- Gothic sorozat <1-2 Gold - 3 - 2 Gold eredeti> (elsõ részt elkezdtem)
stb. stb. stb.

A fordíthatókat nem is említettem...

Evin
Szerintem a "nem jön be" és az idõhiány együtt okozzák a dolgot. De azt sem tudom, hogy fordítható-e, és ah igen, mennyire egyszerû. Ez is ok lehet.

grebber
De nem hiszem el hogy a sok fordító közül senkinek nem jön be az X3 Reunion. :(

Evin
Akinek van esze, az azt fordítja, amivel játszik, és ebbõl kifolyólag szeret vagy tetszik neki. Különben megutálod a dolgot. Én legalábbis így vagyok vele.

IMYke2.0.0.0
Csak a magam nevében tudok nyilatkozni:

Ha nekem nem tetszik az adott játék, nincs az az isten, hogy neki álljak a honosításnak. Maximum, ha éppen "fizetõs" munkáról van szó, szerzõdéssel :)

A fordítók - de hát Te ezt amúgy is tudod, másoknak címzem - többnyire ingyen, saját (magán)életük, szabadidejük rovására készítenek fordításokat, a csekélyke megbecsülés, vagy néha a kétes hírnév reményében.
Ez utóbbiak átmeneti örömöt adnak az embernek, melyrõl tudjuk, múlandó - de sokszor a "teremtés" öröme, az alkotás szabadsága és egy-egy maradandó "mû" elkészültét követõ hírezés, késõbbi emlegetés kárpótolni is tudja az ember "elvesztegetett" szabadidejét, feláldozott egyéb dolgait is.
Sokszor éreztem, hogy abbahagyom... de mindig akadt valaki, és valami, ami továbblökött az úton. 10 éve tart ez :)

grebber
Én és társaim.Õk is kb annyit tudnak angolul mint én.Szal haverjaimmal együtt sem teszünk ki egy normális angolos tudással rendelkezõ emberkét :D

Bár mondjuk azt nem értem hogy van sok fordító és pl teszem azt egy X3 Reuniont miért nem fordítják le?? Vagy legalább segítenek be?? kb 1 mber készíti ha jól hiszem.Nagyon jó game.

Bár nem tudom mitõl függ hogy egy fordító mit vállal be.Tetszés alapján vagy nem tudom!

IMYke2.0.0.0
Míg végig nem olvastam, azt hittem, hogy Te és a társaid fordítanak!
Kellemes meglepetés lett volna. <#nyes>

grebber
RESIDENT EVIL 5 (15%)

Megkezdõdött... illetve nem is. Már egy ideje folyamatban van a RE5 fordítása, csak most volt rá alkalom ezt kihírezni. A szöveges fordítást jelenleg Oni kolléga szerkeszti, Tom Evin pedig - mint mindig - a grafikai fordításban segédkezik csapatunknak. Ezúton is köszönet neki, segítsége nélkül el sem tudtuk volna kezdeni ezt a projektet.
A munka szépen halad, nekem már volt szerencsém tesztelni az elsõ fejezeteket. De azért szerintem karácsonyra ne várjátok... Habár ki
tudja? ;)

info: hunositokteam