4185
  • Seth
    A pályán már csak az e betűs inventory van a 9 vagy mennyi férőhellyel. Azzal kell beérned
  • Panel
    Sziasztok!
    Lehet,hogy nekem teljesen elborult az elmém,de sehol nem tudom behozni az Inventory-t. Csak pálya végén,és ha netán megmurdelek. Az egyetlen ahol tudom tárolni a dolgokat az a E betű lenyomásával jön elő.
    Srácok!? Hogy lehet előhozni az Inventory-t játék közben,hogy azért ne veszítsek Herb-et,töltényeket,stb.???
    Tud valaki segíteni?
  • grebber
    40%-nál tartanak vele!
  • tabek
    Gondolom még nincs magyarítás hozzá???
  • tabek
    Köszönöm.Így már jó.
  • DarkSector
    1.
    bátor leszel, és közelharcolsz.
    lödd meg a talpukat, és közelfut rúg!!!

2.
    szedj fel töltényeket (még nehéz fokon is több mint 10 van, töltsd újra néha a fegyvert)
    ha felszedted a töltényeket, akkor lépj ki a menübe, majd continue, és megint felszedheted a töltényeket, + amit előtte felszedtél, az is megmarad....így lehet tápolni, ha kell.
  • IMYke2.0.0.0
    Nincs mit. Amúgy, az Options-ben ott van a gombkiosztás is.
    A társad is segít, ha Védekezésre utasítod.
  • MORO67
    köszönöm
  • IMYke2.0.0.0
    Lőszert találsz "minden bokorban", meg hull a zombikból is.
    Nekem machete-zni nem is kellett. A 3 végigjátszás során egyszer sem volt szükségem rá. [Offline, no achievements]
  • MORO67
    Sziasztok segitenétek nekem??Arrol lenne szó hogy most kezdtem el játszani a game-val és már az elején tanácstalan vagyok .Van egy pisztolyom meg 10 löszerem megtámadnak a sikátorban minket a zombik elfogy a löszer a hátamon van a maceta de nemtudom elöszedni és agyonvernek a zombik .Mit kell ahhoz tennem hogy elövegyem mert ennyi zombival nem lehet tiz löszerrel elbánni.Elfutni meg nem engednek elöre is köszi
  • DarkSector
    ez zsír pár napja nézegettem gametrailers-en én már várom, nem tudtam először mi ez a névváltoztatás, de sebaj, jah és a videóból nemtuom mennyire derül ki, de a régi infókkal ellentétben itt 2 + történetet kapunk!
    elsőben a már régebben emlegetett jill és chris a kastélyban című akciót.
    majd jill és a néger kommandós menekülését is megkapjuk mint egy lenyomható fejezet.

• Prince23
    FE trailer
  • IMYke2.0.0.0
    Offline profilt hozz létre és akkor menteni fog.
  • tabek
    Csátok
    NEKEM NEM MENT. Másnál is van, volt igy? Mit lehet tenni?
  • DarkSector
    akit érdekel a 3d nézzen át az avatar topic-jába, valamint ezt a képet teszteljétek!!!!!!!!!!!!!

3dimenziós kép!
  • DarkSector
    igen ezt énis mondtam többieknek, mert keverték a 2 technológiát.
    biztos zsír lehet...:D
  • Csavez
    Tökéletesen tiszta és nagyon éles minden,ha nagyon megtekerem a mélységet akkor a háttér kicsit szellemképes,de nem zavaró.
    Teljesen más elven müködik a 3d vision,ez nem a szineket keveri (piros+kék), hanem két képet vetit eléd egyszerre kicsit eltova,ezt a mélység állitóval széjelebb tudod húzni igy nagyobb térhatást kapsz.
    A szemcsi meg másodpercenként 60x eltakarja a jobb és bal szemed felváltva(ehez kell a 120 hz),a gyenge proceszorral össze vissz villog a szemcsi volt benne részem.
  • DarkSector
    az tuti.
    de azzal a szettel, ami 40-50ezer forint tökéletessen látod 3d-ben a játékot?
    nincsen olyan hogy a színek kicsit pirossassak? mert sima szemcsivel azok...:D
  • Csavez
    Nekem annyira beépült,hogy enélkül már el sem tom képzelni a játékokat,a szemcsi aksija meg legalább 30órát bír, kényelmes nagyon.
    Mindenkinek csak ajánlani tudom.
    Processzor függő(nagyon izmos proci kell a gépbe).
  • DarkSector
    Batman is nagyon zsír
    itt Resident 5-ben néha láttam zavaró effecteket.
    Hawx eszméletlen, és nincsenek zavaró effectek.
    Tomb Raider Underworld nekem tökéletes.
    Dirt 2 kiváló, de a kocsi jobb és bal szélén látszik valami kis folt.
    Dark Void elég sötét a kép, ott kicsit nehézkes, viszont repkedve király!

Star Wars...nah ez kibaszottkemény, de brutálmód belassul ettől a gép.
    amúgyis megterheli +ban a gépet ha 3d-be váltasz át. de etől star wars belassul és játszhatatlan lesz, nálam legalábbis.
  • DarkSector
    Nah van a 3d vision, de az Nvidia driverben a menüben menj a 3d settingsbe.
    itt 2 választás lehet.

1. 3d vision = szemüveg + lézeres kis szarság + 3d-s kijelző
    2. csak sima szemüveg (ez a stereoscope)

ha kiválasztod a jobboldalt, amin csak egy szemüveg van, akkor bejön egy setup program.
    teszteket csinál, hogy válaszolgatni kell mit látsz, stb.
    ha készen vagy...elindítasz egy játékot! és bármelyik játékot indítottad el nyomsz CTRL+T -t. Ekkor megváltozik a játék, elmosottas lesz, és pirossas tónust kapnak a színek.
    nah ezután szemüveggel 3d-ben látod majd a játékokat.

nem biztos hogy annyira zsír mint a 3d-s szettel, de nemis 40-50ezer forint!!!!
  • DarkSector
    várj ez más technika!
    én stereoscope-ot használok!
  • IMYke2.0.0.0
    nVidia VGA + 120 Hz-es LCD monitor + 199 dolláros 3D szemüveg.

"A GeForce 3D Vision névre keresztelt szemüvegek 199 dolláros áron lesznek kaphatóak, és a gyártó állítása szerint több mint 300 játékprogrammal képesek együttműködni a kiadás pillanatában. Természetesen a játéklista nem áll meg, idővel még tovább fog bővülni."

"Hogy hogyan működik és pontosan mit takar ez a szemüveg? Az eszköz infravörös porton keresztül kommunikál a számítógéppel, akár 6 méteres távolságig. Használatához csupán pár dologra van szükség a szemüvegen kívül. Először is csak 120 Hz-es képfrissítéssel tud együttműködni, úgyhogy ez már körülhatárolja a monitorok skáláját, másodszor pedig legalább GeForce 8800 GT-szintű videókártyával kell rendelkeznie a felhasználónak. Ezek után pedig csak egy speciális meghajtóprogram feltelepítésére van még hátra, ami 3D-támogatást ad a játékprogramoknak."

És ha vizuális vagy:

• The Protector
    Micsoda?
    Magyarázd már el.Mi kell hozzá h 3d-s legyen?
  • IMYke2.0.0.0
    A töltögetésnek semmi köze az oprendszerhez - a játékhoz és a hardvereidhez inkább.
  • Takimate
    amennyiben windows 7 alatt játszom és szeretném az elején a sok töltögetést átugrani, van vmi lehetőségem erre ?

Vagy csak a dX9 alatt lehet ezzel variálni ?

Köszi !
  • DarkSector
    igen bead képeket, és be kell kalibrálni.
    rákérdez mit látsz a képen stb...:D
  • CroftManor
    a szemüvegemre? ezt nem egészen vágom.. de már mindegy mert már nem nvidiás karim van... am jó volt a game, mikor még toltam vele, csak Chris válla félig kitakarta nálam a képernyőt xd
  • ricsa008
    huhh nem semmi game volt
  • IMYke2.0.0.0
    Wesker megölése

Rohadtul kellene már az a FAQ!
  • ricsa008
    o bassza
    nem néztem hátra
    tárgytalan
    sorry
  • ricsa008
    üdv
    azt hiszem már a végén vagyok
    de Weskert nem birom mindig belelök a vulkánba hogy kell kiiktatni ? már nem tom hanyadszor
  • kokos
    Hali!
    Valaki segíthetne,nem jövök rá mi a baj!
    A játék egyszer már fent volt,de ujraraktam a gépet.

Telepítés végén kapok egy üzenetet valami dat 12 cab hibával,majd továbblépek ott meg"error 2350.FDI server error".......és hiába az ignore gomb semmi.Az abortra rálépek akkor meg törli a játékot egyértelműen!
    Valami ötlet?
  • DarkSector
    jah már megvan.
    nvidia driverben a stereoscopic-ot belövöd a szemüvegedre ha nincs 3d vision.
    és játékon bellül CTRL+T

kibaszottsok játékban megy!!!
    összes tomb raider, resi5, batman...stb
  • CroftManor
    mire gondolsz? DX9/10?
  • DarkSector
    valaki tudja hogy itt hogy kell bekapcsolni a 3d-t????
  • IMYke2.0.0.0
    Egész pontosan:
    * Chapter 1
    o Civilian Checkpoint
    o Public Assembly
    * Chapter 2
    o Storage Facility
    o Train Station
    o Savanna
    * Chapter 3
    o Marshlands
    o Execution Ground