4185
-
#3825 A pályán már csak az e betűs inventory van a 9 vagy mennyi férőhellyel. Azzal kell beérned -
Panel #3824 Sziasztok!
Lehet,hogy nekem teljesen elborult az elmém,de sehol nem tudom behozni az Inventory-t. Csak pálya végén,és ha netán megmurdelek. Az egyetlen ahol tudom tárolni a dolgokat az a E betű lenyomásával jön elő.
Srácok!? Hogy lehet előhozni az Inventory-t játék közben,hogy azért ne veszítsek Herb-et,töltényeket,stb.???
Tud valaki segíteni? -
#3823 40%-nál tartanak vele! -
tabek #3822 Gondolom még nincs magyarítás hozzá??? -
tabek #3821 Köszönöm.Így már jó. -
#3820 1.
bátor leszel, és közelharcolsz.
lödd meg a talpukat, és közelfut rúg!!!
2.
szedj fel töltényeket (még nehéz fokon is több mint 10 van, töltsd újra néha a fegyvert)
ha felszedted a töltényeket, akkor lépj ki a menübe, majd continue, és megint felszedheted a töltényeket, + amit előtte felszedtél, az is megmarad....így lehet tápolni, ha kell. -
#3819 Nincs mit. Amúgy, az Options-ben ott van a gombkiosztás is.
A társad is segít, ha Védekezésre utasítod.
-
MORO67 #3818 köszönöm -
#3817 Lőszert találsz "minden bokorban", meg hull a zombikból is.
Nekem machete-zni nem is kellett. A 3 végigjátszás során egyszer sem volt szükségem rá. [Offline, no achievements]
-
MORO67 #3816 Sziasztok segitenétek nekem??Arrol lenne szó hogy most kezdtem el játszani a game-val és már az elején tanácstalan vagyok .Van egy pisztolyom meg 10 löszerem megtámadnak a sikátorban minket a zombik elfogy a löszer a hátamon van a maceta de nemtudom elöszedni és agyonvernek a zombik .Mit kell ahhoz tennem hogy elövegyem mert ennyi zombival nem lehet tiz löszerrel elbánni.Elfutni meg nem engednek elöre is köszi -
#3815 ez zsír pár napja nézegettem gametrailers-en én már várom, nem tudtam először mi ez a névváltoztatás, de sebaj, jah és a videóból nemtuom mennyire derül ki, de a régi infókkal ellentétben itt 2 + történetet kapunk!
elsőben a már régebben emlegetett jill és chris a kastélyban című akciót.
majd jill és a néger kommandós menekülését is megkapjuk mint egy lenyomható fejezet.
#3784 -
#3814 FE trailer -
#3813 Offline profilt hozz létre és akkor menteni fog.
-
tabek #3812 Csátok
NEKEM NEM MENT. Másnál is van, volt igy? Mit lehet tenni? -
#3811 akit érdekel a 3d nézzen át az avatar topic-jába, valamint ezt a képet teszteljétek!!!!!!!!!!!!!
3dimenziós kép! -
#3810 igen ezt énis mondtam többieknek, mert keverték a 2 technológiát.
biztos zsír lehet...:D -
Csavez #3809 Tökéletesen tiszta és nagyon éles minden,ha nagyon megtekerem a mélységet akkor a háttér kicsit szellemképes,de nem zavaró.
Teljesen más elven müködik a 3d vision,ez nem a szineket keveri (piros+kék), hanem két képet vetit eléd egyszerre kicsit eltova,ezt a mélység állitóval széjelebb tudod húzni igy nagyobb térhatást kapsz.
A szemcsi meg másodpercenként 60x eltakarja a jobb és bal szemed felváltva(ehez kell a 120 hz),a gyenge proceszorral össze vissz villog a szemcsi volt benne részem. -
#3808 az tuti.
de azzal a szettel, ami 40-50ezer forint tökéletessen látod 3d-ben a játékot?
nincsen olyan hogy a színek kicsit pirossassak? mert sima szemcsivel azok...:D -
Csavez #3807 Nekem annyira beépült,hogy enélkül már el sem tom képzelni a játékokat,a szemcsi aksija meg legalább 30órát bír, kényelmes nagyon.
Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Processzor függő(nagyon izmos proci kell a gépbe). -
#3806 Avatar kiváló
Batman is nagyon zsír
itt Resident 5-ben néha láttam zavaró effecteket.
Hawx eszméletlen, és nincsenek zavaró effectek.
Tomb Raider Underworld nekem tökéletes.
Dirt 2 kiváló, de a kocsi jobb és bal szélén látszik valami kis folt.
Dark Void elég sötét a kép, ott kicsit nehézkes, viszont repkedve király!
Star Wars...nah ez kibaszottkemény, de brutálmód belassul ettől a gép.
amúgyis megterheli +ban a gépet ha 3d-be váltasz át. de etől star wars belassul és játszhatatlan lesz, nálam legalábbis. -
#3805 Nah van a 3d vision, de az Nvidia driverben a menüben menj a 3d settingsbe.
itt 2 választás lehet.
1. 3d vision = szemüveg + lézeres kis szarság + 3d-s kijelző
2. csak sima szemüveg (ez a stereoscope)
ha kiválasztod a jobboldalt, amin csak egy szemüveg van, akkor bejön egy setup program.
teszteket csinál, hogy válaszolgatni kell mit látsz, stb.
ha készen vagy...elindítasz egy játékot! és bármelyik játékot indítottad el nyomsz CTRL+T -t. Ekkor megváltozik a játék, elmosottas lesz, és pirossas tónust kapnak a színek.
nah ezután szemüveggel 3d-ben látod majd a játékokat.
nem biztos hogy annyira zsír mint a 3d-s szettel, de nemis 40-50ezer forint!!!! -
#3804 várj ez más technika!
én stereoscope-ot használok! -
#3803 nVidia VGA + 120 Hz-es LCD monitor + 199 dolláros 3D szemüveg.
"A GeForce 3D Vision névre keresztelt szemüvegek 199 dolláros áron lesznek kaphatóak, és a gyártó állítása szerint több mint 300 játékprogrammal képesek együttműködni a kiadás pillanatában. Természetesen a játéklista nem áll meg, idővel még tovább fog bővülni."
"Hogy hogyan működik és pontosan mit takar ez a szemüveg? Az eszköz infravörös porton keresztül kommunikál a számítógéppel, akár 6 méteres távolságig. Használatához csupán pár dologra van szükség a szemüvegen kívül. Először is csak 120 Hz-es képfrissítéssel tud együttműködni, úgyhogy ez már körülhatárolja a monitorok skáláját, másodszor pedig legalább GeForce 8800 GT-szintű videókártyával kell rendelkeznie a felhasználónak. Ezek után pedig csak egy speciális meghajtóprogram feltelepítésére van még hátra, ami 3D-támogatást ad a játékprogramoknak."
És ha vizuális vagy:
-
#3802 Micsoda?
Magyarázd már el.Mi kell hozzá h 3d-s legyen? -
#3801 A töltögetésnek semmi köze az oprendszerhez - a játékhoz és a hardvereidhez inkább.
-
#3800 amennyiben windows 7 alatt játszom és szeretném az elején a sok töltögetést átugrani, van vmi lehetőségem erre ?
Vagy csak a dX9 alatt lehet ezzel variálni ?
Köszi ! -
#3799 igen bead képeket, és be kell kalibrálni.
rákérdez mit látsz a képen stb...:D -
#3798 a szemüvegemre? ezt nem egészen vágom.. de már mindegy mert már nem nvidiás karim van... am jó volt a game, mikor még toltam vele, csak Chris válla félig kitakarta nálam a képernyőt xd -
ricsa008 #3797 huhh nem semmi game volt -
#3796 Wesker megölése
Rohadtul kellene már az a FAQ!
-
ricsa008 #3795 o bassza
nem néztem hátra
tárgytalan
sorry -
ricsa008 #3794 üdv
azt hiszem már a végén vagyok
de Weskert nem birom mindig belelök a vulkánba hogy kell kiiktatni ? már nem tom hanyadszor -
kokos #3793 Hali!
Valaki segíthetne,nem jövök rá mi a baj!
A játék egyszer már fent volt,de ujraraktam a gépet.
Telepítés végén kapok egy üzenetet valami dat 12 cab hibával,majd továbblépek ott meg"error 2350.FDI server error".......és hiába az ignore gomb semmi.Az abortra rálépek akkor meg törli a játékot egyértelműen!
Valami ötlet? -
#3792 jah már megvan.
nvidia driverben a stereoscopic-ot belövöd a szemüvegedre ha nincs 3d vision.
és játékon bellül CTRL+T
kibaszottsok játékban megy!!!
összes tomb raider, resi5, batman...stb -
#3791 mire gondolsz? DX9/10? -
#3790 valaki tudja hogy itt hogy kell bekapcsolni a 3d-t???? -
#3789 Egész pontosan:
* Chapter 1
o Civilian Checkpoint
o Public Assembly
* Chapter 2
o Storage Facility
o Train Station