6653
Banner kerestetik, linkelt a mod topikba
-
Lyan Kyj #601 gyün lefele, ye!!!!!! -
#600 1 órán belül lent lesz lokálba a Gamestarnál, nyugi. -
#599 19!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Thanatos #598 72. :D -
#597 51!!!!! -
#596 243. -
#595 ecséém mázli én is mingyá meg látom nekem menyivel óhajt le mászni :D
-
#594 WorthPlaying-en melyik mirror a jó? -
HRaVeN1 #593 Nekem 120-al jön :) -
#592 másfél 2 óra és lejön :) már 40 mega jeeeeeeeee :D -
#591 mingyá mingyá mingyá mingyáááá -
#590 394 :D -
#589 Amilyen sebességgel jön ma már nem tesztelem :( -
Thanatos #588 509 :) -
#587 499. vagyok :) -
HRaVeN1 #586 én a germán mirrorról töltöm, ott 1,5gb -
#585 jó az általam rakott linken a méret még csak 60 mb,mondjuk nemtom mi faszé rakják akkor ki,legalábbis a 2. usa mirroron -
#584 uraim:
-
HRaVeN1 #583 és itt is van -
IceTom #582 hmm.akkor ez vmi jel lehet:P -
haxoror #581 fileplanet karbantartás miatt leállt -
#580 Az is igaz :)
De azért reménykedjünk.
-
#579 hát 15 óra játékidő..szerintem 30 percnél nem lesz több :)
Bár a Prey full se volt végülis sokkal hosszabb.. -
#578 A textúrák miatt lesz ekkora ha tényleg ekkora lesz a demó.Legalábbis a HL2 is rengeteget foglal s a High Resolution Pack-ot feltéve meg még többet szóval az 1 giga méret teljesen elfogadható.
Én azért nagyon remélem, hogy nem egy 5-10 perces demó lesz csak. :)
Mondjuk mint a Prey demója, az korrekt volt remélem ez is lesz időben annyi (mindent megnéztem benne s közbe haladtam) s így volt kb 50 perc.Sztem ennyi korrekt lenne.Hm? -
#577 nem csinál bannert vki? (én nem tudok :)) -
#576 1627 -
#575 Szerintem multi is lesz a demóban, legalábbis nagyon remélem. -
Lyan Kyj #574 aha, én is erre tippelnék még. Viszont akkor az összes kisebb-nagyobb képességet beteszik? -
#573 Szerintem sem az a rész benne a demóba ahogy legyőzzük a főgonoszt. Én arra tippelek ami a legtöbb videóban benne volt. Az a kötélbélyén felmész lehentelsz néhány orkot aztán jön a nagymonszta félszemmel. Legalábbis ez volna a leg logikusabb mert már kászen van, és rádásúl nincs benne már szpójler sem. -
Lyan Kyj #572 én épp azon filóztam, h gondolom a tutorial részt kapjuk, esetleg az első helyszínt. Nem fogják beledobni a játékost a sűrűbe. vagy igen? -
#571 Így belegondolva szerintetek mi mindent raktak a demóba ha több mint 1 giga? Mondok jobbat. Ha a demó több mint 1 giga akkor mennyi lesz a végleges? Vagy már BlúRéjen adják ki? -
#570 hááát én biztos letépem ezt a demot,de ki nem?:) -
#569 Huh a nagy horgászatban nem maradtam le semmir ől látom! :D -
#568 A vicc hogy ismerek egy BSA-s emberkét. Ha hazajött kűlföldről akkor lehet szólok neki ha még irogat az arc. -
#567 "------------------ MOST EGYET FIZETSZ, KETTŐT KAPSZ! ------------------------"
Most egyet beszósz kettőt kapsz -
GrimReaper78 #566 Basszus, ez az állat mindegyik topikba beírt :DDDD -
GrimReaper78 #565 Szerintem szólni kéne a BSA-nak ,hogy kamuból állítsanak már rá egy embert a hülyegyerekre, aztán csuják le, jól -
#564 "Há Maaargit! Mondja, maga Nóóóóórmáááááális?!" -
#563 Huh köszi ezt a kis warezolást. Már hiányoltam is ebből a topikból :DDD
Innen le tudjuk tölteni a DMoM&M demóját? Sőőőőőt.... a teljest ha már warez!!! XD
-
HRaVeN1 #562 Megint itt van ez a fogyaték