6653
Banner kerestetik, linkelt a mod topikba
-
#681 én mondjuk nem nyomtam végig mert annyira nem győzött meg mint amire vártam de akkor mi ebben 1.5 giga???? a prey volt 500mega körül asszem. grafban pedig lazán odaveri... szal -
#680 na ez nem jó hír,bár nem akarok spoilerezni,úgyhogy:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Yep, thats the biggest and SHORTEST demo I ever played. -
#679 na én is most telepítem, remélem jó lesz, én nem szoktam rpg-kel játszani, de a videók alapján ilyen akció beütése van. -
#678 hát nemtom. ai: nagyon gáz (mondjuk így könnyebb) graf: nem túl meggyőző játékmenet: nem rossz , de volt olyan h ráugrottam 1 láncra (el is kapta) és mintha lezuhantam volna szinte 0ra lement az életerő.
egyenlőre ennyi.
teszteljétek aztán meglátjátok :) -
#677 fileshack, regelj , indít, vár kb 30 perc, letöltés indul, 1 óra alatt itt is a pici. Most indul jácc! cső ! -
#676 most baromságot írtam a végén,mármint ha a graf atomerőművi szépségű de szar a játékélmény akkor inkább egy fostaliga konzol port,ahol jó a játékélmény is
na mind1,fárdat vok -
#675 éljen végre más is osztja a véleményem,csak máshol eddig nem mertem mondani:))
adatként szerepel a vinyómon de egyszer feltettem,azt le is szedtem,mert inkább játszok vmi ratyinak mondott konzol átírattal,de ha benne van anagybetűs JÁTÉK ÉLMÉNY akkor felőlem lehet olyan grafika amilyen csak egy atomerőművön megy -
#674 Igazad van példa rá az Oblivion egy grafikai csoda lett, de a játék egy nagy rakás ****. -
#673 küdd neki majd 30 perc mulva jelentkezzzzz :D -
#672 pedig a videokban tök half life 2 szerű graf vol.nekem nagyon teccett
még képet még -
#671 pl nézzük a devil my cry 3 portolást,na az grafikailag egy 0,de hát még az a játékmenet????hát fenomenális -
#670 nya 2 perc és insTALL!
-
#669 még tutorial megy és mivel ide írok még csak most vetem bele magam :) -
#668 grafika másodlagos maga a játék milyen jó véres ? -
#667 egyenlőre engem tökre nem érdekel a graf,ha jó a játékmenet úgysem állok meg gyönyörködni -
#666 Szerintem a source enginnek a fizikájában van az erőssége nem a grafban. -
#665 na én nem probálkozom majd leszedem reggel
addig is várom az infokat :)
-
#664 igaz
nah lassan lesz hbo-n nancy,azt megnézem,azt utána már tán lent lesz -
#663 hát nem vok elragadtatva eddig a graftól :( de majd kiderül. kép a tutorialból:
ja és minden fullon.ni -
Thanatos #662 jah csak a torrent az nem fog behalni :D -
#661 na majd ha ez a demo jó lesz,azt a hisztériát figyeljétek,mikor kijön a full-persze ennek mi is gerjesztői leszünk,amit én be is vállalok:) -
#660 Én most nemtom honann töltök filefront asszem, elkezdte 250-300-al és mot már virulok ha 60-al tölti 2 órája megy és még 2 ír ki. Asszem reggel korábban kell kelnem hogy tudjak játszani meló előtt
aztán ha hazajöttem akkor cupp a gépre és lec pléy :DDDD -
#659 Ez nem igaz végignéztem vagy 10 oldalt de mindegyikről 10-40K körül jön le inkább várok egy pár órát. -
Thanatos #658 me too :) -
#657 reaper milyen neted van?
-
#656 na már telepítem . mindjárt elmondom milyen :) -
#655 mákostészta :) én majd leszedem valami ftp-röl éjszaka reggel majd neki esek és játszom vele :)
ha feltelepitetted pls 1-2 képet köszi + némi infot -
Thanatos #654 nekem még 5 :) -
#653 1 perc és lentvan :) kiráááály :) -
#652 ennyire jó lesz a game ? csak nehogy hatalmas csalodás legyen :( -
#651 :D -
#650 gamershell kicsit túlterhelt ^^
-
#649 mindenki szedné mindenki megosztaná :)) -
#648 az, h is van? -
#647 talán jobb lett volna valami torrent oldalra felrakni nem? -
haxoror #646 A fél világ a FilePlanetre cuppan ilyenkor, többek között pont ezért kerestem helyette inkább egy másik helyet :)
omg = oh my god -
haxoror #645 download* -
haxoror #644 saját dawnload managere van a FP-nek -
Thanatos #643 akkor meg erre találták fel download managert..., azt nemtom fp-nél meneke de ha nem van ankik saját is asszem... -
#642 nem nézzél széjel nemzetközi forumon sokembernek leállt sajna