829
  • Rafaelo
    akkora psp reklám volt az eggyik részben hogy majd leesett az állam :O
  • Rafaelo
    a fireflyos csaj volt 2x01 ben itt is dilinyost játszott nemtom miért adnak neki ilyet :)
  • winnie
    csekk.
  • winnie
    nem. csakk az amazon.com-ot.
  • Roll
    Ha már ennyire felkészült vagy a témában, véletlenül nem tudod mikor fogják kiadni a 2. évadot dvd-n?
  • sanzik
    az első 4 részből van hdtv-s verzio is
  • winnie
    dsrip van. kész.
  • Roll
    A 2. évadból van valami jobb minőségű verzió?
    Leszedtem egybe a második évadot, de full screenes verzió :-(.
  • mrzed001
    Angolul nem értők örömére teljes első széria magyarul fellelhető E.-n :))
  • mrzed001
    Pozitív :))
  • MerlinW
    www.torrentspy.com

The.4400.Season1.WS.AC3.DVDRip.XviD-MEDiEVAL 2.07 GB 52 Seeder
  • Rafaelo
    oké :)
  • winnie
    papírforma: a 4400-at megújította az usa channel, így jövő nyáron újabb 13 rész következik.
  • qper
    valaki a 4400 eddigi részeit nem tudná nekem kiírni DVD-re? Cserébe tudok adni Lost összest Prison Breakj-et 6.-ig Ridisc 2x -r-es lemezen.

/lusta vagyok töltögetni a torrentről meg ahogy nézem pl. az első szériát már alig seedeli valaki/
  • MerlinW
    Ahogy mondod. Ha majd eljön az idő h valóban rászálnak a DC-re, akkor is csak az üzemeltetőket (OP-okat, szerver tulajt) fogják baszogatni, a felhasználókat nem igazán tudják. Másik védfala a DC-nek hogy nagyon erős a chat oldala. DC ezéltal kb annyira P2P mint az MSN, vagy az IRC ahol ugyanezt meg lehet tenni.

Természetesen ez nem ilyen egyszerű, lényeg az hogy jelenleg nincs a DC mint méda veszélyeztetett hálózatok feketelistáján. Majd lesz, de most még nincs
  • mrzed001
    Off:
    Én nem bíznám a jövőmet egy ilyen feltételezésre.
    Ebben csak annyi a bibi, hogy a védszervezet emberkéjének be kell ismernie, hogy ő is megosztott dolgokat, de magyarázatnak elég, hogy csak fake-et :)

Abba egyébként nem kötöttél bele, hogy
    "Csúnya bácsi teljes megosztási listáddal és 1-2 letöltött file-al igazolja, hogy te rosszfiú vagy"
    Ebbe ugyanis nincs mit belekötni, ha jól emlékszem filelist-et bárki kérhet bárkiről (= önkezű kivégzés?)
  • mrzed001
    The 4400 Theme - Amanda Abizaid-A Place In Time (Extended).mp3
    van az eredeti, meg egy 1:46-os extended verzsön
    Az OST-ről csak ez a 2 szám hallgatható sztem :)
  • MerlinW
    Van.
  • shevy
    nagyon tetszik
  • shevy
    valaki nem tudja hogy mi a sorozat zenéje?
  • Rafaelo
    neked van fingod róla ???? :O
  • MerlinW
    *higyjétek (áu)
  • MerlinW
    OFF...

DC, miatt még soha senkit nem bántottak. Hidjétek el, tudom. Egyetlen DC közeli akció volt hazánkban, a Matrix eset, és ott sem a DC miatt volt a perpatvar hanem a fizetős FTP miatt.

Szal ne beszéljetek már hülyeségeket olyan témával kapcsolatban amiről fingotok sincs...

ON...
  • Montanosz
    hát az igaz, hisz már kétszer kiseperték a padlásom, azért vagyok oly elővigyázatos(((...
    ...bár mondjuk vót egy rakattal: a kurdok bizonyítják(((
  • mrzed001
    Ne reménykedj, ha rádszállnak, akkor úgy is fognak valamit találni, ha máshogy nem megy, akkor amcsi módszerekkel:
    Saddam: Irakban nincsenek tömegpusztító fegyverek
    Bush: nem baj, majd viszünk
    :))
  • Montanosz
    a cd/dvd-k, operációs rendszert tartalmazók is le vannak titkosítva)))
  • mrzed001
    Akkor találni fog írt DVD-t, CD-t, illetve a vincsi részletes átnézése közben olyan bináris sorozatot, ami erősen emlékezteti a photoshop egyik file-jára .... :)
  • Montanosz
    de ha nem talál semmit a vinyón?
  • mrzed001
    Montanosz, sztem nem értetted meg, amit írtam :P
    Csúnya bácsi teljes megosztási listáddal és 1-2 letöltött file-al igazolja, hogy te rosszfiú vagy, kikéri IP-d alapján a címed, és már megy is a Police (esetleg helyi FBI is megosztott mennyiségtől függően te TERRORISTA :)))
  • Rafaelo
    ha egy user több hubon van egyszerre akkor tökmindegy hogy tv hub-e
  • Montanosz
    a hublist.org-on keresel tv series hubot, ott biztos van

mrzed001 letitkosítod a vinyód és nem találnak rajta semmit.
    ha szólnak te is írsz levelet hogy már törölted a megosztásodból és kész.
    de idáig nem volt rá példa csak ha windózt osztotta meg az user.
  • Montanosz
    a hublist.org-on keresel tv series hubot, ott biztos van
  • mrzed001
    Isten ments, hogy DC-zzek.
    Ennyi erővel oda is megetnék BSA-ASVA bácsikhoz egy listával, hogy ezeket szoktam megosztani, csukjanak le kérem
  • qper
    tudtok mondani olyan HUB címet ahol az első széria is leszáguld nagyobb sebességgel? torrent régiekre már nagyon szar, a fene se akarja hogy 2-3 kB/s-el jöjjön le.
  • mrzed001
    Én a PDTV-set néztem végig, bőven nézhető az is :)
  • sanzik
    Ezt ismerem koszi,de itt sincs hdtv-s verzio csak az elso 4 reszbol.
  • MerlinW
    www.mininova.org
  • sanzik
    En meg csak most neztem meg az elso evadot es probalom osszeszedni a 2. szezonbol a reszeket,de csak a 2 evad elso 4 reszbol talaltam hdtv-s verziot.
    Van a tobbibol is ilyen verzio csak en nem talaltam meg, vagy ne is keressem?
  • konky
    Köszönöm
  • mrzed001
    www.mininova.org