829
-
#108 akkora psp reklám volt az eggyik részben hogy majd leesett az állam :O -
#107 a fireflyos csaj volt 2x01 ben itt is dilinyost játszott nemtom miért adnak neki ilyet :) -
winnie #106 csekk. -
winnie #105 nem. csakk az amazon.com-ot. -
Roll #104 Ha már ennyire felkészült vagy a témában, véletlenül nem tudod mikor fogják kiadni a 2. évadot dvd-n? -
#103 az első 4 részből van hdtv-s verzio is -
winnie #102 dsrip van. kész. -
Roll #101 A 2. évadból van valami jobb minőségű verzió?
Leszedtem egybe a második évadot, de full screenes verzió :-(. -
#100 Angolul nem értők örömére teljes első széria magyarul fellelhető E.-n :)) -
#99 Pozitív :)) -
#98 www.torrentspy.com
The.4400.Season1.WS.AC3.DVDRip.XviD-MEDiEVAL 2.07 GB 52 Seeder -
#97 oké :) -
winnie #96 papírforma: a 4400-at megújította az usa channel, így jövő nyáron újabb 13 rész következik. -
qper #95 valaki a 4400 eddigi részeit nem tudná nekem kiírni DVD-re? Cserébe tudok adni Lost összest Prison Breakj-et 6.-ig Ridisc 2x -r-es lemezen.
/lusta vagyok töltögetni a torrentről meg ahogy nézem pl. az első szériát már alig seedeli valaki/ -
#94 Ahogy mondod. Ha majd eljön az idő h valóban rászálnak a DC-re, akkor is csak az üzemeltetőket (OP-okat, szerver tulajt) fogják baszogatni, a felhasználókat nem igazán tudják. Másik védfala a DC-nek hogy nagyon erős a chat oldala. DC ezéltal kb annyira P2P mint az MSN, vagy az IRC ahol ugyanezt meg lehet tenni.
Természetesen ez nem ilyen egyszerű, lényeg az hogy jelenleg nincs a DC mint méda veszélyeztetett hálózatok feketelistáján. Majd lesz, de most még nincs -
#93 Off:
Én nem bíznám a jövőmet egy ilyen feltételezésre.
Ebben csak annyi a bibi, hogy a védszervezet emberkéjének be kell ismernie, hogy ő is megosztott dolgokat, de magyarázatnak elég, hogy csak fake-et :)
Abba egyébként nem kötöttél bele, hogy
"Csúnya bácsi teljes megosztási listáddal és 1-2 letöltött file-al igazolja, hogy te rosszfiú vagy"
Ebbe ugyanis nincs mit belekötni, ha jól emlékszem filelist-et bárki kérhet bárkiről (= önkezű kivégzés?)
-
#92 The 4400 Theme - Amanda Abizaid-A Place In Time (Extended).mp3
van az eredeti, meg egy 1:46-os extended verzsön
Az OST-ről csak ez a 2 szám hallgatható sztem :)
-
#91 Van. -
#90 nagyon tetszik -
#89 valaki nem tudja hogy mi a sorozat zenéje?
-
#88 neked van fingod róla ???? :O -
#87 *higyjétek (áu) -
#86 OFF...
DC, miatt még soha senkit nem bántottak. Hidjétek el, tudom. Egyetlen DC közeli akció volt hazánkban, a Matrix eset, és ott sem a DC miatt volt a perpatvar hanem a fizetős FTP miatt.
Szal ne beszéljetek már hülyeségeket olyan témával kapcsolatban amiről fingotok sincs...
ON... -
#85 hát az igaz, hisz már kétszer kiseperték a padlásom, azért vagyok oly elővigyázatos(((...
...bár mondjuk vót egy rakattal: a kurdok bizonyítják((( -
#84 Ne reménykedj, ha rádszállnak, akkor úgy is fognak valamit találni, ha máshogy nem megy, akkor amcsi módszerekkel:
Saddam: Irakban nincsenek tömegpusztító fegyverek
Bush: nem baj, majd viszünk
:)) -
#83 a cd/dvd-k, operációs rendszert tartalmazók is le vannak titkosítva))) -
#82 Akkor találni fog írt DVD-t, CD-t, illetve a vincsi részletes átnézése közben olyan bináris sorozatot, ami erősen emlékezteti a photoshop egyik file-jára .... :) -
#81 de ha nem talál semmit a vinyón? -
#80 Montanosz, sztem nem értetted meg, amit írtam :P
Csúnya bácsi teljes megosztási listáddal és 1-2 letöltött file-al igazolja, hogy te rosszfiú vagy, kikéri IP-d alapján a címed, és már megy is a Police (esetleg helyi FBI is megosztott mennyiségtől függően te TERRORISTA :))) -
#79 ha egy user több hubon van egyszerre akkor tökmindegy hogy tv hub-e -
#78 a hublist.org-on keresel tv series hubot, ott biztos van
mrzed001 letitkosítod a vinyód és nem találnak rajta semmit.
ha szólnak te is írsz levelet hogy már törölted a megosztásodból és kész.
de idáig nem volt rá példa csak ha windózt osztotta meg az user. -
#77 a hublist.org-on keresel tv series hubot, ott biztos van -
#76 Isten ments, hogy DC-zzek.
Ennyi erővel oda is megetnék BSA-ASVA bácsikhoz egy listával, hogy ezeket szoktam megosztani, csukjanak le kérem
-
qper #75 tudtok mondani olyan HUB címet ahol az első széria is leszáguld nagyobb sebességgel? torrent régiekre már nagyon szar, a fene se akarja hogy 2-3 kB/s-el jöjjön le. -
#74 Én a PDTV-set néztem végig, bőven nézhető az is :) -
#73 Ezt ismerem koszi,de itt sincs hdtv-s verzio csak az elso 4 reszbol. -
#72 www.mininova.org -
#71 En meg csak most neztem meg az elso evadot es probalom osszeszedni a 2. szezonbol a reszeket,de csak a 2 evad elso 4 reszbol talaltam hdtv-s verziot.
Van a tobbibol is ilyen verzio csak en nem talaltam meg, vagy ne is keressem? -
konky #70 Köszönöm -
#69 www.mininova.org