916
Madden NFL 2006
-
#155 Utána mindazt amit tanultál meccsen kell megtanulni alkalmazni ;)
De van practise is. Ott is gyakorolhatsz mint ahogy a neve is mutatja :) -
#154 Van a játékban egy ilyen rész. Ahol megtanítja milyen poszton miket tudsz hogyan csinálni. -
Thanatos #153 azt énis vágom de alapokat érdemes lenne azért tudni, mert én lelkes vagyok csak láma :D -
V Carter #152 vnczllr igaza van,az online és a gép elleni mecseket össze sem lehet hasonlítani.A gép ellen lehetsz profi de online az nem sokat ér.Egy gondolkodó ellenfél teljesen más. -
vnczllr #151 Amúgy télleg online meccsen tanul az ember,mert ott elleshetsz dolgokat az ellenfeledtől,ha kedves a partner,akkor még meccs közben is válaszol a kérdéseidre;) -
vnczllr #150 dobó ellen lehet emberfogast,es zónázást.A Zónázás az amikor sok buborékot látsz.(sárga,kék,stb.)EMberfogásnál nagyon kevés buborék van(ha van),és a játékosokat jelző négyzetek semmit sem csinálnak.A 3. lehetőség a blitz,olyankor jelzi h ki merről támad,ezt már tudod sztem -
Thanatos #149 nem minden tudo receptekre gondoltam csak iylen nagyon alap tippekre mert én még full kezdő vagyok ám :) szóval pl dóbó felállás ellen miylen védekező felállást érdemes váalsztani? és futó ellen? stb... -
V Carter #148 Szerintem erre recept gyüjtemény igazán nincs,csapattol is függ,meg attól is aki irányítja őket.Valaki inkább passzol,valaki fut stb.A az én tippem az,hogy játsz minél több online meccset,egy idő után ráérzel.Lehet,hogy van aki szerint hülyeséget mondok de,mondjon jobbat. -
Thanatos #147 ha nfl ligára gondolsz nem mert épp azt mondom iylesmihez még láma vok :) -
vnczllr #146 Jelentkeztél HML-be? -
Thanatos #145 én nem birtam és még tegnap leszedtem 2005-t, full béna vagyok mgé de eagel-el siekrült elvernem admirals-t :DDDD
nincs valakinek valami tipp gyüjteménye hogy mire kell figyelni iylesmi? meg taktikai ötletek, védekezést pl nem tulzottan vágom 8jó lenne felkészülnöm amire kijön 2k6 :P) -
Petya777 #144 Azt hittem hogy ma reggel már szedhetjük. -
Thanatos #143 :PPP -
#142 Te csak ne adj ötleteket az EA-nek!!! :P ...az kéne még....starforce... :P -
Thanatos #141 kb 10 percet szvsz..., itt szerintem nem a törés lesz a szük keresztmetszet hanem amig a teamek beszerzik a gamet akik iylesmivel foglalkoznak... (persze alehetőség mindig megvan hogy ea pont msot rakatja rá legbrutálabb sf3 verziót de azért csak nem :P) -
V Carter #140 Ha szerdán ki is adják,utánna még várnunk kell amig a "mi verziónk" is fentlesz. -
#139 Hát ma se játszottunk még -
#138 csak jönne már
jah nincs valami gépigény leírás valahol?
(tudom valahol van) -
#137 Ha úgy jön ki mint a konzolos verziók (kb 2 nappal előbb), akkor már holnap is nyomhatjuk ;) -
V Carter #136 Reméljük ezt az időpontot már nem váltosztatják meg és a a héten már nyomhatjuk vele. -
Thanatos #135 gamefaqs szerint is annyi, remélem ez bejön, akkor már csak 3 nap :) -
V Carter #134 Én úgy tudom 17.,de az elöbbi tévedésem után már semmiben sem vagyok biztos -
Thanatos #133 mikor is kell jönnie? 16. vagy 19? -
Thanatos #132 :DDDDD -
V Carter #131 bocsi elnéztem -
V Carter #130 Kint van pc-re is.
-
vnczllr #129 ez aztán a vélemény -
V Carter #128 Eddig is nehez birtam a várakozást,de ezek után még nehezebb.Adják már ki végre pc-re is. -
Petya777 #127 ISTEN :D -
Petya777 #126 5 perc múlva lejön a Madden XBOXra aztán leírom a véleményem róla! -
#125 Ha nekem lenne xboxom szarnék várni a pc-s verzióra :D -
#124 Csak az eredeti exe-t lehet patchelni. Utána leszeded a patchez a cracket..és kész -
#123 de utánna ugyan olyan mintha nem is patcheltem volna -
vnczllr #122 de lehet,csak ne crackeld!pl telepítsd újra,patcheld és utána crackelj;) -
vnczllr #121 Jaj te szegény:S -
#120 srácok a crackes verziót ugye nem lehet patchelni?
mert 2005nél nem tudtam -
Thanatos #119 jah hát akinek van xbox a háznál annak könnyű :P -
Petya777 #118 akkor kénytelen leszek leszedni xboxra -
V Carter #117 Azt az egy hetet már valahogy csak kibirjuk. -
#116 August 8th on PS2, Xbox, Gamecube, DS, and GBA. A PC version will follow August 17, then PSP on September 27, followed by the mobile platforms on August 9, and Xbox 360 and PlayStation 3 at some point after that. Source: Official Website
:(