916
Madden NFL 2006
-
#195 ne orulj, alazlak majd Vickkel :DDDD (talalosdi, ki vagyok? :P) -
#194 az is lehet hogy, mivel a legtobb crack team europai es europaban nem igazan nepszeru az amerikai futball ezert nem is versenyeznek egymassal hogy ki tori fel hamarabb, de legkesobb vasarnap sztem kijon -
#193 ott a gta (7es volt az nem?) -
Thanatos #192 kutyát se érdekli pl :D vagy mégse jött ki és kamu van az ea honlapján :DDD -
#191 A secu7 tényleg nem jelent gondot az ilyen team-eknek. Meg lehet nézni milyen játékok jöttek ki secu7-el és már aznap fent voltak a warez oldalakon. Vmi más baj van...DE MI??? :( -
Thanatos #190 meg ha elssz akkor rugby 2006 :) -
Thanatos #189 tudni nem tudhatjuk de az tény hogy ha secu 7 lenne akkor tuti nem törés miatt késik...
amugy eddig ea nem mászott bele a mindenféle táp védelmekbe, reméljük msot se fog... (ui.: énis 4et várok csak másik 4et :P jobban mondva ugyan ezeket csak nascar helyett nhl :P) -
#188 remélem nincs vmi új védelem az easports 06 os játékain mert várok vagy 4et :D(nfl,nba,nascar,fifa,) -
#187 jó haggyátok.bármi lehet senki se tudhatja... -
Thanatos #186 amugy a cloneal meg mi a probléma? életedbe egyszer egy dolgot átirsz registrybe és el van intézve... :) -
Thanatos #185 az se annyi, eddig nem votl oylan secu 7es game ami még az nap ne lett volna feltörve amikor kijött, szal itt tuti nem ezzel vana gond :) -
#184 ja elirtam , hetest akartam szal securom 7 -
Thanatos #183 securom 4 ezer éves és aki ért hozzá bő fél óra max szvsz :) -
#182 mert meg nem tortek fel :P
a mostani jatekokon leginkabb securom 4es vedelem van, amit nem konnyu crackelni. cloneolni lenne a legegyszerubb de az viszont egyeb problemakkal jar...a hetvegere csak kijon sztem -
#181 Bodesz:Te mért nem válaszolsz msnen??? -
#180 hát ja.1játék van amit nem azzal tolok mert nembírom megszokni mert vagy 2-3évet billel toltam(nba live) de majd 06 nál csak azzal nyomom majd :P -
Thanatos #179 ált sportgamek 99% jobb gamepaddal :) -
#178 amúgy ti 2005öt gamepaddal toljátok vagy billel?mert én gamepaddal 1000szer jobb vok mint billel bár védéskor van néha 1-2 olyan melléfutásom hogy csak na :D meg melléugrás de már kezd jobblenni :P -
#177 nah jerünk mán...ha már tegnap megjelent miért nincs még nforcon se ???
nézzétek onthespotot mert mutatják rajta nfl-t is meg mindent :P -
#176 titan rules? :)))) . teneszi titánokat kaptam. na mostmár itt az ideje a 2006nak -
dolphins #175 vanek most játszik.a titan rules csapatot kapta.
bocs hogy a nevedben válaszoltam vanek -
vnczllr #174 Vanek kaptál csapatot HML-be? -
#173 na mostmár fogytán a türelmem.... -
V Carter #172 Lehet,hogy hülyeséget kérdezek de Nfl-t csak angolul adják ki,vagy esetleg németül is? -
Thanatos #171 végülis lehet de akkor kint kéne már lennie... :) arról nem is beszélve hogy sokszor a crackerek se botlba veszik emg az "alapanyagot" hanem egyébb úton szerzik de ugytünik erről már lecsusztunk :P -
#170 szerintem már ott pihen az a boltokban ;)
nyitásra mennek a krekkerek :P -
Thanatos #169 tőlem mehet majd, látom felvettél msnre :) -
Thanatos #168 tévedés, dátumot amcsi megjelenéseknél amcsi idő szerint számitják szal lehet csak este fele jön ki, nem hiszem hogy gamek pont 0.00-kor jönnének ki :)
amugy emg hivatalosan hiába jött ki ha warezban nem :P -
V Carter #167 Csak sajnos még nincs a kezünkben
-
#166 De, már kijött :P -
dolphins #165 na thanatos????mit szólsz hozzá?akkor játszunk vmikor? -
Thanatos #164 vagy nem :P -
#163 Pont ma :P -
Thanatos #162 pm ment -
Thanatos #161 pm ment -
V Carter #160 Elvileg ma kell kijönnie. -
#159 17ike van,mikor jelenik meg? -
V Carter #158 Engem is kereshettek online meccs ügyében,rám is rámférne a gyakorlás. -
dolphins #157 Figyu Thanatos!!!én is elég kezdő vagyok a játékban.ha gondolod nyomhatjuk egymás ellen online-on.legalább gyakorolunk.add meg az msn címedet. -
Thanatos #156 gombokat nagyából vágom :) (kivéve audible nem tom hogy müxik mert kiirja hogy audible oszt annyi... :P) de taktikai rész nincs a gameban :D iylen alap taktikai, nah mind1 majd gyakorlok :)