Madden NFL 2006

← ElőzőOldal 19 / 19

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát szerintem azért nagyobb... MIKOR JÖN A DEMO???
sabodave
a gépigénye mekkora lesz?
(mint 2005-é?)

Én is ezt mondtam egészen addig amig megvettem a legújabb gépemet és ott full extrás grafikával egy új játékot kaptam, burtális!

Mondjuk most nextgenre csinálták a grafikai bombát!
robotnyk
a játékmenet tényleg nem rossz. a grafikában viszont nem tudok egyetérteni, már majdnem 5 éve ugyanazt a motort használják, annyi változás volt tavaly hogy ráhúztak egy shadert a sisakokra hogy jobban tükrözõdjön, ennyi.
Tegyük hozzá hogy a 2005 is majdnem tökéletes játék volt, mind grafikailag, mind játékélményt tekintve.

1-2 ügyes dologgal megtoldva még jobb lehet!
mivel nem tul rengeteg itt az olyanok száma akik azonal rohannak a botlba megvenni, igy amx letöltik ezért szvsz nem oylan tragédia ez 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

robotnyk
nemtudom, de ahogy a videót néztem róla, egy friss rosterrel újradobozolt 2005 lesz.
UP, mikor jön már a demo???
Én már szedem a collage játékot, de csak XBOXra és PS2re van!
up

NCAA mikor jön?
forestjr79
Sajnos nem tudom, de tuti pár napon belül. Nekem nem nagyon tetszik az ötlet, de max. nem használom, hanem majd a meccseket tolom ezerrel:-)!

Forza vecchio cuore rossoneri!

Szerintem nem rossz ötlet... Mi újat találhattak volna ki?

És BIG FIVE a címlapon, YEAAAAH! 😊 A demo nemtod mikor jön?
forestjr79

forestjr79
Érdemes megnézni az NFL Superstar Mode-ról készült videót. Hát nem tudom... Kitalálhattak volna valami eredetibbet is.

http://www.eaplay.com/australia/movies/?addmovie=1875

forestjr79
Már csak kicsivel több, mint 22nap, és megjelenik.

* New QB Vision Control: Use the right analog stick to find open receivers heading for paydirt.
* New QB Precision Placement: Use the left analog stick to lead a receiver to an open area, throw away from a defender, and more.
* NFL Superstar Mode: Create a Superstar and guide his life on and off the field. Choose an agent, earn one of 60 personas, and live the superstar life.
* Enhanced Broadcast Presentation: Authentic new camera angles, improved graphics, and new commentary and cutscenes that provide the look and feel of a real NFL broadcast.
* All-New Truck Stick Control: Deliver big hits on offense to break tackles and pancake defenders.

← ElőzőOldal 19 / 19