916
Madden NFL 2006
  • Iori
    ne orulj, alazlak majd Vickkel :DDDD (talalosdi, ki vagyok? :P)
  • Iori
    az is lehet hogy, mivel a legtobb crack team europai es europaban nem igazan nepszeru az amerikai futball ezert nem is versenyeznek egymassal hogy ki tori fel hamarabb, de legkesobb vasarnap sztem kijon
  • Iori
    ott a gta (7es volt az nem?)
  • Thanatos
    kutyát se érdekli pl :D vagy mégse jött ki és kamu van az ea honlapján :DDD
  • Spy Hun
    A secu7 tényleg nem jelent gondot az ilyen team-eknek. Meg lehet nézni milyen játékok jöttek ki secu7-el és már aznap fent voltak a warez oldalakon. Vmi más baj van...DE MI??? :(
  • Thanatos
    meg ha elssz akkor rugby 2006 :)
  • Thanatos
    tudni nem tudhatjuk de az tény hogy ha secu 7 lenne akkor tuti nem törés miatt késik...
    amugy eddig ea nem mászott bele a mindenféle táp védelmekbe, reméljük msot se fog... (ui.: énis 4et várok csak másik 4et :P jobban mondva ugyan ezeket csak nascar helyett nhl :P)
  • bodesz
    remélem nincs vmi új védelem az easports 06 os játékain mert várok vagy 4et :D(nfl,nba,nascar,fifa,)
  • bodesz
    jó haggyátok.bármi lehet senki se tudhatja...
  • Thanatos
    amugy a cloneal meg mi a probléma? életedbe egyszer egy dolgot átirsz registrybe és el van intézve... :)
  • Thanatos
    az se annyi, eddig nem votl oylan secu 7es game ami még az nap ne lett volna feltörve amikor kijött, szal itt tuti nem ezzel vana gond :)
  • Iori
    ja elirtam , hetest akartam szal securom 7
  • Thanatos
    securom 4 ezer éves és aki ért hozzá bő fél óra max szvsz :)
  • Iori
    mert meg nem tortek fel :P

a mostani jatekokon leginkabb securom 4es vedelem van, amit nem konnyu crackelni. cloneolni lenne a legegyszerubb de az viszont egyeb problemakkal jar...a hetvegere csak kijon sztem
  • Vanek
    Bodesz:Te mért nem válaszolsz msnen???
  • bodesz
    hát ja.1játék van amit nem azzal tolok mert nembírom megszokni mert vagy 2-3évet billel toltam(nba live) de majd 06 nál csak azzal nyomom majd :P
  • Thanatos
    ált sportgamek 99% jobb gamepaddal :)
  • bodesz
    amúgy ti 2005öt gamepaddal toljátok vagy billel?mert én gamepaddal 1000szer jobb vok mint billel bár védéskor van néha 1-2 olyan melléfutásom hogy csak na :D meg melléugrás de már kezd jobblenni :P
  • bodesz
    nah jerünk mán...ha már tegnap megjelent miért nincs még nforcon se ???
    nézzétek onthespotot mert mutatják rajta nfl-t is meg mindent :P
  • Vanek
    titan rules? :)))) . teneszi titánokat kaptam. na mostmár itt az ideje a 2006nak
  • dolphins
    vanek most játszik.a titan rules csapatot kapta.
    bocs hogy a nevedben válaszoltam vanek
  • vnczllr
    Vanek kaptál csapatot HML-be?
  • Vanek
    na mostmár fogytán a türelmem....
  • V Carter
    Lehet,hogy hülyeséget kérdezek de Nfl-t csak angolul adják ki,vagy esetleg németül is?
  • Thanatos
    végülis lehet de akkor kint kéne már lennie... :) arról nem is beszélve hogy sokszor a crackerek se botlba veszik emg az "alapanyagot" hanem egyébb úton szerzik de ugytünik erről már lecsusztunk :P
  • Spy Hun
    szerintem már ott pihen az a boltokban ;)
    nyitásra mennek a krekkerek :P
  • Thanatos
    tőlem mehet majd, látom felvettél msnre :)
  • Thanatos
    tévedés, dátumot amcsi megjelenéseknél amcsi idő szerint számitják szal lehet csak este fele jön ki, nem hiszem hogy gamek pont 0.00-kor jönnének ki :)
    amugy emg hivatalosan hiába jött ki ha warezban nem :P
  • V Carter
    Csak sajnos még nincs a kezünkben
  • Spy Hun
    De, már kijött :P
  • dolphins
    na thanatos????mit szólsz hozzá?akkor játszunk vmikor?
  • Thanatos
    vagy nem :P
  • Spy Hun
    Pont ma :P
  • Thanatos
    pm ment
  • Thanatos
    pm ment
  • V Carter
    Elvileg ma kell kijönnie.
  • Vanek
    17ike van,mikor jelenik meg?
  • V Carter
    Engem is kereshettek online meccs ügyében,rám is rámférne a gyakorlás.
  • dolphins
    Figyu Thanatos!!!én is elég kezdő vagyok a játékban.ha gondolod nyomhatjuk egymás ellen online-on.legalább gyakorolunk.add meg az msn címedet.
  • Thanatos
    gombokat nagyából vágom :) (kivéve audible nem tom hogy müxik mert kiirja hogy audible oszt annyi... :P) de taktikai rész nincs a gameban :D iylen alap taktikai, nah mind1 majd gyakorlok :)