916
Madden NFL 2006
-
abonyitomz #276 Lejátszottam életem első NFL mérkőzését! Hát mit ne mondjak elég IZGALMAS volt tehát a játékélmény 100%os! Az álás 6:6 volt és az utolsó 1 mp-ben(!) rugtak még egy 3 pontosat olyan 5 yardról , igy veszítettem 6:9re! no de sebaj hátra van még az idény többi mérkőzése!
aki még nem szedte le a gamet az lásson hozzá! -
Petya777 #275 huh banyek meg kell tanulnom gamepaddal játszani -
#274 Nagyon felpörgött a topik, már annyira vártam a gammát, hogy el is felejtettem, hogy megnyitottam . Tegnap éjszaka lehúztam én is, többet vártam. Nem játszottam vele még sokat időhiány miatt, de eddig úgy látom, hogy szinte minden ugyanaz, mint a 2005-ben. Ez a QB látószög nem valami eredeti, ezzel csak nehezítették a játékot (már írtátok, hogy a látókörön kívűl nehezebb passzolni). Bár élethűbb lett, lehet, hogy csak meg kell szokni. Keddtől elkezdek belemélyedni a játékba, utána be tudok szállni a témába. -
#273 hi! vki nem tudja,hogy superstarban ha gyakorolni akarok,akkor mért nem tudok a magamnak beállított gombokkal jáccani? -
#272 Így van :) -
#271 Emulation options-t mindet ON-ra kell tenni. Ha azon van akkor passz :) -
V Carter #270 Szerintetek az mitől lehet hogy az egyiks srácnak,a daemon tools a madden 2006 első cd-jét nem mountolja be ( az mds-ben van),a második kettőt simán mountolja (azok cue-ban vannak) -
#269 hi! ugye csak én látom rosszul,de mostmár nem lehet egy csapatban egy mérkőzésen egyszerre gamepad meg billentyűzettel is lenni?!?!? -
Since #268 Milyen gép kell hozzá? 6600gtvel, 2giga rammal, 3ghz procival élvezhető a játék? -
Thanatos #267 nézőpont krédése hogy jobban passzole..., ugy is foglamazhatunk hogy ott ugyanúgy a mezőn kivül meg rosszabbúl :P -
#266 köcc,végre müxik a játék....
mire jó a qb vision? jobban passzol?
a hit stick meg ezeket most sem lehet bill en előcsalogatni? amúgy van vmi olyan stick is,amikor nem a védő,hanem a labdás csinálja.... -
Thanatos #265 ezt teljesen más gyakorlás, csapat szintű ahol elvileg random taktikákat rak be és ugy lehet probálkozni többre még nem jutottam mert egy alttabnál nem tudtam visszamenni :D -
V Carter #264 Azt nem tudja valaki,hogy superstarban a térképena stadium és a practice field miért nem jön be,Ráklikkelek csak villan egyet a képernyő és nem csinálni semmit.Vagy oda nem is lehet bemenni? -
#263 Szerintem van. Mint anno volt a draftolásnál ha edzeni küldtél valaki akkor fejlesztette a képességeket és minnél gyakorlottab volt annál jobban mentek neki bizonyos dolgok. lehet itt i van ilyen csak mondjuk könyebb célozni meg könyebb rúg nagyobbat meg ilyenek:) lehetségees? -
#262 még nem jöttem rá -
Thanatos #261 jahy úgy pont, oks :D én eddig még csak sima pro nehézségen nyotmam egyet vikingsel azzal nem votl necces, de én balga felraktam all-pro-ra a superstarhoz és szivok :D amugy gyakorlásoknak ott van valmai értelme hogy számolja a pontokat?? -
#260 igen, nem igazán szerzek 30-40 pontokat, összesen nincs annyi -
Thanatos #259 kevesebb pont? -
#258 3.47 -
#257 hát sztem is nehezebb, meg kevesebb pont is van -
#256 mejik a legújab daemon? amivel már megy a nfl06? -
Thanatos #255 hm, hát énis kezdtem egy supersztárt és a gyakorklásnál valami kibaszott nehéz lett nekem...
all pro-ban iylen -400 pontokat csinálok :/ -
#254 érdemes -
#253 és legújabbat hol találok? pls vki help....és kösz az edigieket.... -
Since #252 Nem kell hozzá crack,legújabb daemon kell hozzá, olvass vissza egy kicsit... -
Since #251 Kérdésem rövid és tömör..Érdemes letölteni vagy inkább 2005? :-) -
#250 tudom,de nekem nem indul el. a baneboeról szedtem,felraktampróbálom indítani,erre jön egy mcnabb-es kép,meg hogy kéri az eredeti cd-t....és akkor azt írjátok erre hogy nincs crack?...vki help -
#249 MIvel CloneCD ezért nincs crack file.... -
#248 hi! lehet hogy béna vagyok,de nem találomn a crack file-t... vki segítsen -
#247 tehát pl s receiverre g+s?
amúgy lehet hogy jobb gamepaddel, van is. de nem használom, egyrészt már hozzászoktam billhez, másrészt elég most billről kormányra átszoknom :) -
#246 Ha nem oda dobod ahol a vision van akkor elég ramatyul dob.
Bill-en ha G+WR nyomsz akkor egyből odaugrik a WR-re. Bár ezt bill-el elég bonyolult, gamepad-al nagyon egyszerű(kipróbáltam mindkettővel). Minden funkció előhozható a shift-el ami eddig csak gamepaddal volt elérhető, ez is újítás ;) -
Thanatos #245 tény,de megszokhattad volna hogy ea sportgamek 99% scriptekre alapoz :) -
#244 hát egyenlőre nem csináltam semmit, mondjuk kicsit sok a QB most Dolphinsnál így velem együtt. Frerotte már beállt Feeley helyett félidőben, szal ha ő nincs akkor egy félidőt játszhattam volna saját QBmmal, de így csak a többiek maradtak :)
én is billentyűzettel nyomom.
amúgy van ez a QB vision shift+kurzor gombokkal lehet irányítani, de nem mindig van rá idő, bill.el meg nem valami precíz, mert túl gyorsan is forog, de talán nem kell feltétlen használni. -
#243 btw: Dolphins a kedvenc csapatom... csak nincs kontrollerem:) eddig nem kellett soha:) -
#242 na akkor csak van valami új:) és akkor meccsen mit tudsz csinálni?? belehugyozol a gatorade-s hűtőládába vagy játszani is engednek?:D -
#241 kipróbáltam. a menü, kinézet szinte tök ugyanaz, mint egy skinezett 2005. a scoreboard jobb mint a régi.
superstar módban kezdtem egyet, a Dolphinsnál lettem QB. úgy kell csinálni hogy DNAt randomizálsz először, aztán kijött hogy milyen posztra lennél jó. valszeg újrakezdem, mert így még nem tett be a csapatba a gép bár csak 1 meccset játszottam.
talán más poszton könnyebb lenne bekerülni. van IQ teszt, de csak 40%ra jött össze, mert egy csomó szinoníma választós van, olyan angol szavakkal amiket nem is ismerek, pedig azért nem vagyok analfabéta. amúgy 3dik körben 6dikként draftoltak :)
igaz hogy egy gyengébb csapat a Dolphins mint akikkel általában lenni szoktam, de a Jaguars ellen 10-3as győzelem jött össze, úgy hogy az utolsó perc elején még 3-3volt, és 3rd downra épphogy beesett az RB touchdownra, szóval nem potyognak a pontok annyira.
szóval a superstart valószínűleg újrakezdem más poszton majd. amúgy ennek a módnak a menüje egy szoba, de olyan iszonyú ronda, hogy az elképzelhetetlen, komolyan az ultimate soccer manager 98nak volt kb ilyen szintű a grafja a menüben...
animációk, kommentár tök ugyanaz mint tavaly (tavalyelőtt, az előtt......)
talán ez a superstar mód elég lesz hogy ne húzzam le :)
bár a Sims/GTA:SA vonal nem igazán bejövős (frizura, tetoválás, a népszerűség függ a kinézettől, etc..) -
#240 Hát az engine lassan 4 éves... kicsit elavult szegényke...:) Mondjuk én az AI terén várnék valami életszerűbb megközelítés.... Néhány trükkel szarrá lehet verni mindig ha meg nem verem meg akkor általában büntiket kaptam sorra meg tele volt interceptionokkel olyan hylzetekben mikor védőnek sem kellett volna a közelben lennie:D Szóval a scriptes helyett lehetne valami normális AI-t beleplántálni szegény gamebe:) -
Thanatos #239 állitólag van egy két új funkció is, grafikában nem feltétlen elsz tul sok változás mondjuk ha arra vártál :) -
#238 miben változott a 2k5-höz képest??? csak a roster??? -
abonyitomz #237 ezer köszönet! remélem mostmár NFL fan leszek