Madden NFL 2006

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Spy Hun
Most kijött vagy nem? Egy csomó helyen 17-e van, de az oldalán a NOW IN STORES felirat villog :|

a rendes se tart..., nekem meg fõleg clonecd kell, minek szarakodni minden patchnél a crackel ha van normális megoldás is? 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Az EA honlap szerint jött ki.
Spy Hun
hehe ez igaz. Tényleg nem tart semeddig. De nekem nem kell clonecd 😛

ami ea által használt védelmeknél bõ 5 perc bármelyik teamnek vagy egy clonecd összedobása aminek én még jobban is örülnék annyi se... 😄

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Spy Hun
Még meg kell azt krekkelni is 😉

remélem menni fog az online game, igaz béna vok de azért kiprobálnám multiban is 😊

hm, melyik odlal szerint? nah mind1 holnapra majd csak lesz

Az oldal szerint kijött de nforcen még nincs...
amugy akkor msot végül mikor is jöna game?

ha valaki talál ezen filmekhez linket torrentet akrámit dobjon rola nekem is egy privit pls

Én a Brian's songot nézném,de torrenten nincs fent.Ja meg a Little Giants-et Ed O'Neill miatt😄
sabodave
kb most van vagy 15 filmem ami amerikai focis

Jó neked
sabodave
nekem mind a kettõ megvan

Nagyon kösznöm a sok tippet mindenkinek.
Rádió-t szed le carter!Nagyon jó😉 és a friday night lights is
Köszönöm mindkettõtöknek.
robotnyk
friday night lights
Spy Hun
Minden héten háború

OFF:

Tudom nem igazán tartózik ide,de tudna mondani valaki néhány amerikafoci témájú filmcímet.Mégegyszer bocsi az OFF-ért.
XboX-ra kijött

Spy Hun
Mondjuk az lehet hülyeség mert a pc-s verziót is 17-re írják :|

Vanek
szóljatok,ha bárhol fennvan!

R U Ready?!?!? ...broken soul...

Spy Hun
Gamespot-on 8-a van írva a ps2-es megjelnésre

Spy Hun
Nem 9-én jelenik meg mindenre? Mert ha igen akkor lehet számíthatunk a pc-s verzióra is, ha már ez kint van 😉

Még négy nap,azt talán még kibirjuk
sokra megyünk vele... 😛

grebber
PS2-re kijött.

Next PC upgrade: 2022

én mennék , megvettem gamepadot, viszont 2005 már nicns meg, na majd 2006-ban 😛

Vanek
hi! vki tudna egy olyan oldalt,ahol külföldi "gametársat" találhatnék multihoz?

Vanek
hi! végre lejáccotam életem elsõ online játékát,és már bánom hogy nem találtam meg elõbb a ligát...Szval ha bárki szeretne multizni egyet csak úgy,az írjon nekem. [email protected] -msn is. 2005 verzió 1nlõre....

Spy Hun
A megjelenés napján tuti 😉
Nekem elég a tört verzió is

MSN-ed van?

Vanek
please vki multizzon velem még a 2005sel. Vagy mondjon olyan oldalt,ahol lehet multitársat találni

Vanek
azért azt hadd tegyem hozzá,hogy a neten sztem hamarabb fenn lesz....

robotnyk
magyarországon
Itt van egy rosszhírhttp,ezek szerint nem 8 nap hanem 38 nap.

http://www.galaxisnet.hu/elorendel1.php?id=100036
Vanek
8nap

Még nincs teljesen letisztázva a csere,az se biztos,hogy létrejön.Ha létrejön a Raiders futóját kapom.Róla nem tudom milyen.
Vanek
vkinek nincs kedve 1et a 2005-sel multizni? -legalább vki elmondja hogy kell neten...please-
billentyû+gamepaddal lehet együtt multizni?
És Setleg ha vkit vlen kizárnának a bajnokságból,akkor van lehetõség más embernek megkapni az elvesztett csapat irányítását?
demo nem jön?

Igaz,h elment Moss,de akkor is ott vann Burleson,Troy Williamson,Claibornenal ne törõdj mert a védelmed nagyon erõs lesz!Kire cseréled Bennettet?
Elment Randy Moss WR, Onterrio Smith HB, Chris Claiborne ROLB, és Michael Bennett-t elcserélem Brucelee-vel.A támóegységem így elégé meggyengül
vagyis kb 1 óra egy meccs.KIkre gondolsz Carter?Mert a védelmed nagyon erõs lett,nagyon!<#nyes>
Nem lesznek órás meccsek,5 perces negyedekkel játszunk
Vanek
és az ugye nem gáz,hogy semmien meccsetnem játszottam még neten?
a másik meg ugye ezek nem lesznek órás meccsek,mint ahogy az igazi nflben?

Méghogy könnyen beszélek,könnyen beszélek,de az új roster szerint 3 jó játékos is elhagyta a csapatom + lesz egy cserém.Ezek után a Vikings nem lesz olyan erõs.Mondjuk én az erõs vikingsel sem szerepeltem túl jól. <#rinya>
AMúgy ha megszerzed a Jaguarst,akkor tárgyalhatunk egy Jagaurs-Seahawks cserérõl!<#idiota>
rock foreva 😉