Madden NFL 2006

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Spy Hun
Egy "gyengébb" csapattal is lehet szép eredményeket elérni. ;)

Na hát ennek örülök.AZ én szívem is hozzájuk húz:)Amúgy barátságos mecccseket bármikor játszhatsz,de tanácsosabb,ha a csapatoddal gyakorolsz mindent,vagy ha kiakarsz próbálni egy jobb csapatot,akkor legalább a te playbookodat használd,azzalis gyakorolsz egy kicsit;)
Vanek
jó,szívesen megyek így is,de a szívem seahawkshoz húz...:( És sima meccseket nem szoktatok nyomni? mert úgy az olyanok is lehetnek "számukra kedvezõbb csapatokkal",akik késõn regisztráltak...
A másik meg hogy küldtem mailt,csak nem válaszoltak eddig.
Amúgy meg sztem elég sok múl azon,hogy milyen a csapat,mert pl nehéz egy futást végigvinni,ha nincs rendes tartóemberek,vagy pl a felfutó játékosnak hiába dobot oda a labdát,ha nem kapja el.... na mnd1

R U Ready?!?!? ...broken soul...

Carter könnyen besdzél a Vkings GM-je ként<#vigyor>
De igaza is van!Vanek a Jaguars nagyon jó lesz idén,Saints is jó,Titans se rossz.Nem olyan gyengék ezek a csapatok.,A másik meg,h 1 éve létezik a bajnokság(régebben nflleague volt,késõbb lett HML),ha haamrabb megtalálod akkor lenne "Jó" csapatod,gyere játszani,enm fgosz cslódni<#eljen>
Csak helyeselni tudok vnczllr-nek.Az elsõ szezon nagyon jó volt.Igen jó társaság jött össze.Egyébként azzal kapcsolatban,hogy a 9 legszarabb csapat szabad:nem a csapaton múlik minden,hanem azon aki irányitja õket.A liga pedig nagyon jó.
Spy Hun
:) jellemzõ... egybõl jó csapat kéne mi? :P
Ez az egyetlen és a legjobb liga. Próbáltak már indítani más bajnokságot is, de mindig befuccsoltak...

Vanek
jó,néztem,kb a 9 legszarabb csapat van még szabadon... Nincs vmi más bajnokság? Vagy vki sinálhatna egy újat...??

Jaj nagyon jó hírem van számotokra!Van egy Online bajnokság,ahol ez lesz a 2. szezon és a 2006-al fogjuk játszani.A 1. a 2005-el ment és nagyon jó volt!Most zajlik a csapatváklasztás,gyertek minél többen nagyon király!14-éig lehet jelentkezni emailben,a részleteket a fürumban találjátok!<#hawaii><#mf1>
Szerintem annyira nem elterjedt az amerikai foci hogy bajnokságot lehessen indítani...De ki tudja...

Vanek
hi! lesz bajnokság? mert ha lesz,írjatok,a 2005ös madden nagyon bejött,szeretnék majd regisztrálni

Az NFL Superstar Mode-ban csak managelni lehet vagy meccsen is lehet majd vele tolni?
Amúgy nem tudja valaki milyen zene alapja megy a siteon? nekem bejön ;)

Amúgy is remélem hogy kicsit több hip-hop szám lesz a 06ban, mert a 2005ben kicsit túlzásba vitték a rockot szvsz!
Spy Hun
Videókat nézve élvezetesebb, vlósághûbb lesz :)

http://www.easports.com/games/madden06/home.jsp

Itt az új honlap, D-MAc for prez :D
Mert má nem bírom :D
Spy Hun
Minek az erre a kis idõre :D

12 nap a megjelenésig... DEMO nem lesz?
ps2-re biztos kisseb elsz :DDD

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

sabodave
valaki nem tudja pontosan mi lesz a gépigénye?
mert ettõl függ hogy ps2re vagy pcre veszem meg

Nem próbélm most már ki, de amúgy hit stick meg palymaker meg eldöntheted merre futsz a futóval + blokkoló embereket irányíthatsz amikor futsz, asszem annyi!

De most már jöhetne a '06 demo, mert a topicnyitó szerint lassan már a fullnak is itt kéne lennie...

Egyébként ezek a next gen képek + vidik odabasznak! Ez egy teljesen más jéték? És mikor jönnek ki (alapból, mikor lehet xbox 360-t venni?)?
madden 2k5-t is probáltad már ezzel a pad-al vagy akkor még enm votl meg?

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

de biztos, ezt énis tudom, csak azért irtam hogy már a rezgõs verziot is lehet 7ért kapni egy két kis boltban :) (depo-n találtam amugy anyiért)

ok, asszem a 2 közt az a különbvség hogy a rpad rezeg, de nem biztos!
*láttam rumblepad 2-t
:P

én láttma rublepad2-t (nem cordless) is 7ért

Media marktban vettem 12ért, de van ott dual action is 7ért!
Fogása nekem megfelel, ja logitech, lehet váltani!
amugy te logitech-bõl vettél vezeték nélkülit? fogásra jó? és van rajta válto gomb az analog-digi váltáshoz? (vagy valami yilesmihez, amivel elvileg a bal analogot lehet hozzákapcsolni vagy szétválasztani a d-pad-tól)

cselek jobbak? hm nemtom én meg anno sportgamekt inkább gamepad-al nyomtam igy billre nehéz átszokni..., és amiben sikerült is abban is bill-el nem lehetett sokszor már ugyan azt megcsinálni mitn gamepad-al (pl analog karok hiánya miatt)

Hát én már nagyon megszoktam a billt nbanél meg a cselek gyengébbek. Viszont dunk contestre jobb...

Nekem tetszik hogy nem akad bele mindenbe a zsinor mikor elõveszem meg mikor játszok vele. Ha akarom az ágyból is tudok gamelni ;)

Kíváncsi vagyok milyen lesz a madden 2006al... csak jönne már a demo!
mongyuk vezetéknélküliség engem anyira nem izgat, inkább afogás a léyneg, a kompabilitás hogy mindenel jól menyen, a két analog kar (meg hogy van a válto gomb az analog-digi váltáshoz pl) meg iylemsik :)

kosárlabdával mi a gond?

Én egy vezetnéknélkülit vettem 1 hete és jól muzsikál egyelõre!

A Baseball sokkal jobb vele, a kosárlabda kevésbé!
nemtom, logitech régen jó votl de manapság joyok nagyon fosok, nemtom gamepadal hogy állnak

Spy Hun
Én innen választanék :)

jah énis igy tom eddig fõleg saitek-eken meg logic3-on gondolkoztam

Spy Hun
A Genius-t szerintem kerüld, nem hallottam róla jó véleményeket

Spy Hun
<#nevetes1>

nah ezaz, szal még midnig nemtom :)

Spy Hun
Uyanannyiból jön ki kb mindkettõ árban ;)

jó hát ha már ajánlasz valamit ingdokold meg ;) de tényleg nem tom, analog karok ugyan ugy vannak már pc gamepadon is, másban meg nemtom miben több/jobb

Spy Hun
Sokan mondták, hogy jobb. Nekem még csak ilyen volt, nem tudok tapasztalatot mondani :(

Spy Hun
Tudtam, hogy ezt fogod kérdezni :D

õõõ biztos :DDD
és ps gamepad mitõl jobb mitn bármelyik másik normál pc-s? :)

Spy Hun
pc-n is használhatsz ps gamepadot ;)

*ugy értem pc viszonylatban
nem tom hogy amrad ki onnan :P

ugyértem viszonylatban, anyira azért nem érdekelnek sport gamek hogy odáig zülljek :)

Spy Hun
ps ;)

ideje lenne már... :)
amikor kijön akkorra készülök venni egy új gamepadot mert régi halott :P
apropo szerintetek milyen gamepadot érdemes venni ami jól kijön a mindenféle sportjátékokkal?