916
Madden NFL 2006
  • V Carter
    Még nincs teljesen letisztázva a csere,az se biztos,hogy létrejön.Ha létrejön a Raiders futóját kapom.Róla nem tudom milyen.
  • Vanek
    vkinek nincs kedve 1et a 2005-sel multizni? -legalább vki elmondja hogy kell neten...please-
    billentyű+gamepaddal lehet együtt multizni?
    És Setleg ha vkit vlen kizárnának a bajnokságból,akkor van lehetőség más embernek megkapni az elvesztett csapat irányítását?
    demo nem jön?
  • vnczllr
    Igaz,h elment Moss,de akkor is ott vann Burleson,Troy Williamson,Claibornenal ne törődj mert a védelmed nagyon erős lesz!Kire cseréled Bennettet?
  • V Carter
    Elment Randy Moss WR, Onterrio Smith HB, Chris Claiborne ROLB, és Michael Bennett-t elcserélem Brucelee-vel.A támóegységem így elégé meggyengül
  • vnczllr
    vagyis kb 1 óra egy meccs.KIkre gondolsz Carter?Mert a védelmed nagyon erős lett,nagyon!
  • V Carter
    Nem lesznek órás meccsek,5 perces negyedekkel játszunk
  • Vanek
    és az ugye nem gáz,hogy semmien meccsetnem játszottam még neten?
    a másik meg ugye ezek nem lesznek órás meccsek,mint ahogy az igazi nflben?
  • V Carter
    Méghogy könnyen beszélek,könnyen beszélek,de az új roster szerint 3 jó játékos is elhagyta a csapatom + lesz egy cserém.Ezek után a Vikings nem lesz olyan erős.Mondjuk én az erős vikingsel sem szerepeltem túl jól.
  • vnczllr
    AMúgy ha megszerzed a Jaguarst,akkor tárgyalhatunk egy Jagaurs-Seahawks cseréről!
  • Thanatos
    rock foreva ;)
  • Spy Hun
    Egy "gyengébb" csapattal is lehet szép eredményeket elérni. ;)
  • vnczllr
    Na hát ennek örülök.AZ én szívem is hozzájuk húz:)Amúgy barátságos mecccseket bármikor játszhatsz,de tanácsosabb,ha a csapatoddal gyakorolsz mindent,vagy ha kiakarsz próbálni egy jobb csapatot,akkor legalább a te playbookodat használd,azzalis gyakorolsz egy kicsit;)
  • Vanek
    jó,szívesen megyek így is,de a szívem seahawkshoz húz...:( És sima meccseket nem szoktatok nyomni? mert úgy az olyanok is lehetnek "számukra kedvezőbb csapatokkal",akik későn regisztráltak...
    A másik meg hogy küldtem mailt,csak nem válaszoltak eddig.
    Amúgy meg sztem elég sok múl azon,hogy milyen a csapat,mert pl nehéz egy futást végigvinni,ha nincs rendes tartóemberek,vagy pl a felfutó játékosnak hiába dobot oda a labdát,ha nem kapja el.... na mnd1
  • vnczllr
    Carter könnyen besdzél a Vkings GM-je ként
    De igaza is van!Vanek a Jaguars nagyon jó lesz idén,Saints is jó,Titans se rossz.Nem olyan gyengék ezek a csapatok.,A másik meg,h 1 éve létezik a bajnokság(régebben nflleague volt,később lett HML),ha haamrabb megtalálod akkor lenne "Jó" csapatod,gyere játszani,enm fgosz cslódni
  • V Carter
    Csak helyeselni tudok vnczllr-nek.Az első szezon nagyon jó volt.Igen jó társaság jött össze.Egyébként azzal kapcsolatban,hogy a 9 legszarabb csapat szabad:nem a csapaton múlik minden,hanem azon aki irányitja őket.A liga pedig nagyon jó.
  • Spy Hun
    :) jellemző... egyből jó csapat kéne mi? :P
    Ez az egyetlen és a legjobb liga. Próbáltak már indítani más bajnokságot is, de mindig befuccsoltak...
  • Vanek
    jó,néztem,kb a 9 legszarabb csapat van még szabadon... Nincs vmi más bajnokság? Vagy vki sinálhatna egy újat...??
  • vnczllr
    Jaj nagyon jó hírem van számotokra!Van egy Online bajnokság,ahol ez lesz a 2. szezon és a 2006-al fogjuk játszani.A 1. a 2005-el ment és nagyon jó volt!Most zajlik a csapatváklasztás,gyertek minél többen nagyon király!14-éig lehet jelentkezni emailben,a részleteket a fürumban találjátok!
  • Since
    Szerintem annyira nem elterjedt az amerikai foci hogy bajnokságot lehessen indítani...De ki tudja...
  • Vanek
    hi! lesz bajnokság? mert ha lesz,írjatok,a 2005ös madden nagyon bejött,szeretnék majd regisztrálni
  • V Carter
    Az NFL Superstar Mode-ban csak managelni lehet vagy meccsen is lehet majd vele tolni?
  • Petya777
    Amúgy nem tudja valaki milyen zene alapja megy a siteon? nekem bejön ;)

Amúgy is remélem hogy kicsit több hip-hop szám lesz a 06ban, mert a 2005ben kicsit túlzásba vitték a rockot szvsz!
  • Spy Hun
    Videókat nézve élvezetesebb, vlósághűbb lesz :)
  • Petya777
    http://www.easports.com/games/madden06/home.jsp

Itt az új honlap, D-MAc for prez :D
  • Petya777
    Mert má nem bírom :D
  • Spy Hun
    Minek az erre a kis időre :D
  • Petya777
    12 nap a megjelenésig... DEMO nem lesz?
  • Thanatos
    ps2-re biztos kisseb elsz :DDD
  • sabodave
    valaki nem tudja pontosan mi lesz a gépigénye?
    mert ettől függ hogy ps2re vagy pcre veszem meg
  • Petya777
    Nem próbélm most már ki, de amúgy hit stick meg palymaker meg eldöntheted merre futsz a futóval + blokkoló embereket irányíthatsz amikor futsz, asszem annyi!

De most már jöhetne a '06 demo, mert a topicnyitó szerint lassan már a fullnak is itt kéne lennie...

Egyébként ezek a next gen képek + vidik odabasznak! Ez egy teljesen más jéték? És mikor jönnek ki (alapból, mikor lehet xbox 360-t venni?)?
  • Thanatos
    madden 2k5-t is probáltad már ezzel a pad-al vagy akkor még enm votl meg?
  • Thanatos
    de biztos, ezt énis tudom, csak azért irtam hogy már a rezgős verziot is lehet 7ért kapni egy két kis boltban :) (depo-n találtam amugy anyiért)
  • Petya777
    ok, asszem a 2 közt az a különbvség hogy a rpad rezeg, de nem biztos!
  • Thanatos
    *láttam rumblepad 2-t
    :P
  • Thanatos
    én láttma rublepad2-t (nem cordless) is 7ért
  • Petya777
    Media marktban vettem 12ért, de van ott dual action is 7ért!
  • Petya777
    Fogása nekem megfelel, ja logitech, lehet váltani!
  • Thanatos
    amugy te logitech-ből vettél vezeték nélkülit? fogásra jó? és van rajta válto gomb az analog-digi váltáshoz? (vagy valami yilesmihez, amivel elvileg a bal analogot lehet hozzákapcsolni vagy szétválasztani a d-pad-tól)
  • Thanatos
    cselek jobbak? hm nemtom én meg anno sportgamekt inkább gamepad-al nyomtam igy billre nehéz átszokni..., és amiben sikerült is abban is bill-el nem lehetett sokszor már ugyan azt megcsinálni mitn gamepad-al (pl analog karok hiánya miatt)
  • Petya777
    Hát én már nagyon megszoktam a billt nbanél meg a cselek gyengébbek. Viszont dunk contestre jobb...

Nekem tetszik hogy nem akad bele mindenbe a zsinor mikor előveszem meg mikor játszok vele. Ha akarom az ágyból is tudok gamelni ;)

Kíváncsi vagyok milyen lesz a madden 2006al... csak jönne már a demo!