916
Madden NFL 2006
  • Spy Hun
    Szerintem magától érthetődő, de leírom...a qb vision az irányító(QB) látószöge. Tehát ahol van a vision oda néz. Tudod mozgatni ha billel vagy a bal shift nyomvatartásával és a jobbra-balra nyíllal vagy pedig egyből is ráválthatsz a fogadókra G+WR, ha pedig gamepaddal vagy akko jobb analóggal mozgathatod jobbra-balra vagy ha egyből rá akarsz váltani akkor R1+WR. Ha nem oda dobod a labdát ahol a vision van akkor pontatlanul dob mivel nem oda néz. Jó irányítóknál mint pl. Manning, Brady, Favre minimális mozgatás kell mivel nekik elég nagy a látószögük, egy közepes irányítóval akinek a vision-ába csak egy WR fér bele már nagyobb munka jól passzolni. Röviden ennyi ;)
  • STeev
    THX! Ok, még elég kezdő vagyok, de játszhatunk, adsz MSN-t, hogy megbeszéljük? Kedvenc csapatom egyébként a Green Bay Packers!
  • Oszi
    Én legtöbbször a 4-3 normalt használom és támadásban pedig az I form normalt!
    A QB visionnak mi a lényege te tudod mert én nem értem?Köszi a segítséget a 46 beart majd kipróbálom!
  • Bucser
    a védekező és a támadó taktika mindig attól függ hogyan álll fel az ellenfél. minden taktikánál van olyan lehetőség, hogy futtatszegy wr-t vagy TE-t és passzolsz neki vagy pedig a azonnal lepasszolod a TE-nek vagy az LB-nek RB-nek a tojit és ő fut vele a soron át. mindig más kell:) egy idő utan ráérzel kitanulod, hogy mleyik felálláshoz milyen taktika jön be... (a kedvenc védekezésem a 46 Bear a coltok ellen pl használhatatlan mert futó játék ellen ad erős védelmet passz ellen más kell vagy 4-3 diamond vagy valami más.)
  • Oszi
    Sziasztok lenne egy pár kérdésem!A QB visionnak mi a lényeg és mit kell csinálni akkor?Melyik támadó és védekező taktikát használjátok a legtöbbször?
    És védekezésnél mit szoktatok csinálni?Légyszi segítsetek!
  • Hmuda
    Passz. Modderek szoktak szórakozni azokkal a fileokkal és mindenféle speciálisan erre elkészített programokat meg add-onokat használnak.
  • vnczllr
    inkább te gyere ICQ-ra,később játszhatunk is ha gondolod
  • vnczllr
    Nem segített az se:S
  • Iori
    gyere msnre, nem igaz hogy csak ICQn vagy :P

format c: biztos segit

ruki
  • sabodave
    és a dat file-kat hogy tom lejátszani? vagy megnyitni?
  • sabodave
    igen ha gondolod játszhatunk is 1et
  • Hmuda
    Kk, szvsz azok tényleg valami .dat file-ban lehetnek.
  • STeev
    Sziasztok!

Lehet Multiplayer-ben játszani nem eredeti CD-vel? :S
  • sabodave
    én nem a menü hátterére hanem mielőtt belép a menüben mielőtt kiírja hogy click to start az előtt vannak ilyen játékosok meg cheerleader-ek akik elmondanak valamit a végén meg azt mondják hogy EA SPORT IT'S IN THE GAME(asszem ez a szöveg)
  • vnczllr
    ha már a Seahawkst nem adom...:)
  • Vanek
    vki multizni? msn:[email protected]
  • Iori
    sztem meg a periférikus látáson :P
    aka rukawa
  • Gbr
    Most játszottam öccsém ellen Texans&Reavens 35-21,jó volt.
    Igazad van, a playeken mulik,és szerintem a futás is jobban megvan csinálva,arugásról nem beszélve.Tegnap is játszottunk 9IT volt,ma 5IT,fejlődők.
    Lehet elcserélem a Dallast a Houstonra.Szerintetek?
  • Dougie
    elárulom, hogy a passzolás trükkje a megfelelő play kiválasztásával kezdődik
  • Dougie
    hát nem

passzolni nehezebb, de rúgni szerintem könnyebb, főleg hogy ki is írja most már hogy mennyire volt jó a rúgás, tényleg valaki rúgott már 100/100-ast?
    nekem csak 98/100 sikerült, azt is csak egyszer
    jobbak a levédekezések, és ez jóó, és legalább nem lesznek 40-40 körüli meccsek

összesen lesz kb. 20-25 pont és ez is JÓÓ

eddig nem sokat játszottam még vele, de az alapján szerintem all-pro szinten simán lehet nyerni 7-10 ponttal bármikor - persze a gép ellen...
  • Gbr
    ÁÁ gyakorolnom kell a passzolást,nincs valami jó tipped?
    Kimegyek oldalra a QB-vel akarok a WR dobni nyomom,hogy kifelé dobja de ő befelé dob-IT.
    A 2005 de ha dobást csináltam a D-volt a TE,sprint is ,itt meg nem lehet ugy.
  • vnczllr
    GBR egy Cowboys-Seahawks meccs?
  • Spy Hun
    Már a zenéket sem lehet átnevezni mp3-ra mint az előző maddeneknél. Vhol ott kell, hogy legyenek a videók is, de nem hiszem, hogy kiraknák külön mappába divx-be :PP Szerintem ott van a MOVIEDAT.DAT -ban...ha vkinek sikerült kibontania szóljon :D
  • vnczllr
    Az inrtokról beszél.Sztem vhol biztos megvan,nézd végig és meglesz
  • Hmuda
    Szerintem azok a menühátterek teljesen egyben vannak és nincsenek fent sehol külön.
  • Since
    Azt jelenti hogy fejlesztheted a karakteredet, performance valami...
  • sabodave
    nem tudja senki hol vannak azok a videók amikre a #367es hozzászólásomban gondolok
  • robotnyk
  • tracy88
    A superstar módban az AGENT LIST-nél a PREF. INST. tulajdonság mit takar?
  • sabodave
    azokat a videókat amiket a játék indításakkor játszik be azok hol vannak mert megnézném őket 1esével
  • Spy Hun
    Azt te döntöd el mennyit trainingezel. Ha több pontot szerzel nagyobb esélyed van a csapatba kerüléshez (én nem játszok superstar módban,, de ilyet hallottam :))
  • Since
    Valaki nemtudja mi értelme van a trainingnek? Mert nem lehet befejezni a traininget... A 100. próbálkozásnál meguntam és kiléptem 465 ponttal...
  • Gbr
    Felraktam a K-Lite Codec Pack 2.49 Full-t,és tökéletes megy.
    Kösz a tippet!
    Spy majd ütkőzünk.
  • Spy Hun
    EZAZ! Elég egy lite codec pack. Nem kellenek ezek a mega packek!!
  • robotnyk
    hát nemtudom, nálam klite van fent. ACEról sok rosszat hallottam, próbáld meg ahelyett kliteot feltenni
  • Gbr
    Erre nem gondoltam ACE van fenn.Ez jó?
  • robotnyk
    nem lehet hogy ezek a töltésnél fagyások codec gondok?
  • Gbr
    Felraktam a játékot Daemon 3.47-el,emulation all on,elindítom a és a betőltésnél az utolsó 2 piros előtt megáll és semmit nemlehet csinálni,de egy hibaüzenet kijön mer csipan egyet,de nem engedi,hogy megnézem.
    Leszedtem a Daemont,Alcoholal kíirtam az 1cdt,utána leszedtem az Alcoholt elínditom de annyit se csínál kijön,hogy a MAINMAPP:EXE leáll a hibáért elnézést.........................
    A 2005 ment,Amd1800,Raedon9600XT,512mb.
    Help!
  • Yoki
    hello
    csak azt szeretném kérdezni hogy nem tudna nekem is küldeni valaki egy magyar irányitást mert nem tudok angolul és szeretném kiprobalni a játékot a választ elöre is köszönöm
  • fhsasa
    nem. uninstalláltam, megpróbálom újra.
    addig tudna nekem valaki adni egy részletes magyar irányítást? ez az első nfl gamem :)