916
Madden NFL 2006
-
#115 Most kijött vagy nem? Egy csomó helyen 17-e van, de az oldalán a NOW IN STORES felirat villog :| -
Thanatos #114 a rendes se tart..., nekem meg főleg clonecd kell, minek szarakodni minden patchnél a crackel ha van normális megoldás is? :) -
Petya777 #113 Az EA honlap szerint jött ki. -
#112 hehe ez igaz. Tényleg nem tart semeddig. De nekem nem kell clonecd :P -
Thanatos #111 ami ea által használt védelmeknél bő 5 perc bármelyik teamnek vagy egy clonecd összedobása aminek én még jobban is örülnék annyi se... :D -
#110 Még meg kell azt krekkelni is ;) -
Thanatos #109 remélem menni fog az online game, igaz béna vok de azért kiprobálnám multiban is :) -
Thanatos #108 hm, melyik odlal szerint? nah mind1 holnapra majd csak lesz -
Petya777 #107 Az oldal szerint kijött de nforcen még nincs... -
Thanatos #106 amugy akkor msot végül mikor is jöna game? -
Thanatos #105 ha valaki talál ezen filmekhez linket torrentet akrámit dobjon rola nekem is egy privit pls -
vnczllr #104 Én a Brian's songot nézném,de torrenten nincs fent.Ja meg a Little Giants-et Ed O'Neill miatt:D -
#103 kb most van vagy 15 filmem ami amerikai focis
-
V Carter #102 Jó neked -
#101 nekem mind a kettő megvan
-
V Carter #100 Nagyon kösznöm a sok tippet mindenkinek. -
vnczllr #99 Rádió-t szed le carter!Nagyon jó;) és a friday night lights is -
#98 Itt van sok film címitt is van -
V Carter #97 Köszönöm mindkettőtöknek. -
#96 friday night lights -
#95 Minden héten háború -
V Carter #94 OFF:
Tudom nem igazán tartózik ide,de tudna mondani valaki néhány amerikafoci témájú filmcímet.Mégegyszer bocsi az OFF-ért. -
Since #93 XboX-ra kijött -
#92 Mondjuk az lehet hülyeség mert a pc-s verziót is 17-re írják :| -
#91 szóljatok,ha bárhol fennvan! -
#90 Gamespot-on 8-a van írva a ps2-es megjelnésre -
#89 Nem 9-én jelenik meg mindenre? Mert ha igen akkor lehet számíthatunk a pc-s verzióra is, ha már ez kint van ;) -
V Carter #88 Még négy nap,azt talán még kibirjuk
-
Thanatos #87 sokra megyünk vele... :P -
#86 PS2-re kijött. -
Thanatos #85 én mennék , megvettem gamepadot, viszont 2005 már nicns meg, na majd 2006-ban :P -
#84 hi! vki tudna egy olyan oldalt,ahol külföldi "gametársat" találhatnék multihoz? -
#83 hi! végre lejáccotam életem első online játékát,és már bánom hogy nem találtam meg előbb a ligát...Szval ha bárki szeretne multizni egyet csak úgy,az írjon nekem. [email protected] -msn is. 2005 verzió 1nlőre.... -
#82 A megjelenés napján tuti ;)
Nekem elég a tört verzió is -
Gbr #81 MSN-ed van? -
#80 please vki multizzon velem még a 2005sel. Vagy mondjon olyan oldalt,ahol lehet multitársat találni
-
#79 azért azt hadd tegyem hozzá,hogy a neten sztem hamarabb fenn lesz.... -
#78 magyarországon -
V Carter #77 Itt van egy rosszhírhttp,ezek szerint nem 8 nap hanem 38 nap.
http://www.galaxisnet.hu/elorendel1.php?id=100036 -
#76 8nap