916
Madden NFL 2006
  • Thanatos
    mongyuk vezetéknélküliség engem anyira nem izgat, inkább afogás a léyneg, a kompabilitás hogy mindenel jól menyen, a két analog kar (meg hogy van a válto gomb az analog-digi váltáshoz pl) meg iylemsik :)
  • Thanatos
    kosárlabdával mi a gond?
  • Petya777
    Én egy vezetnéknélkülit vettem 1 hete és jól muzsikál egyelőre!

A Baseball sokkal jobb vele, a kosárlabda kevésbé!
  • Thanatos
    nemtom, logitech régen jó votl de manapság joyok nagyon fosok, nemtom gamepadal hogy állnak
  • Spy Hun
    Én innen választanék :)
  • Spy Hun
  • Thanatos
    jah énis igy tom eddig főleg saitek-eken meg logic3-on gondolkoztam
  • Spy Hun
    A Genius-t szerintem kerüld, nem hallottam róla jó véleményeket
  • Spy Hun
  • Thanatos
    nah ezaz, szal még midnig nemtom :)
  • Spy Hun
    Uyanannyiból jön ki kb mindkettő árban ;)
  • Thanatos
    jó hát ha már ajánlasz valamit ingdokold meg ;) de tényleg nem tom, analog karok ugyan ugy vannak már pc gamepadon is, másban meg nemtom miben több/jobb
  • Spy Hun
    Sokan mondták, hogy jobb. Nekem még csak ilyen volt, nem tudok tapasztalatot mondani :(
  • Spy Hun
    Tudtam, hogy ezt fogod kérdezni :D
  • Thanatos
    őőő biztos :DDD
    és ps gamepad mitől jobb mitn bármelyik másik normál pc-s? :)
  • Spy Hun
    pc-n is használhatsz ps gamepadot ;)
  • Thanatos
    *ugy értem pc viszonylatban
    nem tom hogy amrad ki onnan :P
  • Thanatos
    ugyértem viszonylatban, anyira azért nem érdekelnek sport gamek hogy odáig zülljek :)
  • Spy Hun
    ps ;)
  • Thanatos
    ideje lenne már... :)
    amikor kijön akkorra készülök venni egy új gamepadot mert régi halott :P
    apropo szerintetek milyen gamepadot érdemes venni ami jól kijön a mindenféle sportjátékokkal?
  • Petya777
    Hát szerintem azért nagyobb... MIKOR JÖN A DEMO???
  • sabodave
    a gépigénye mekkora lesz?
    (mint 2005-é?)
  • Petya777
    Én is ezt mondtam egészen addig amig megvettem a legújabb gépemet és ott full extrás grafikával egy új játékot kaptam, burtális!

Mondjuk most nextgenre csinálták a grafikai bombát!
  • robotnyk
    a játékmenet tényleg nem rossz. a grafikában viszont nem tudok egyetérteni, már majdnem 5 éve ugyanazt a motort használják, annyi változás volt tavaly hogy ráhúztak egy shadert a sisakokra hogy jobban tükröződjön, ennyi.
  • Petya777
    Tegyük hozzá hogy a 2005 is majdnem tökéletes játék volt, mind grafikailag, mind játékélményt tekintve.

1-2 ügyes dologgal megtoldva még jobb lehet!
  • Thanatos
    mivel nem tul rengeteg itt az olyanok száma akik azonal rohannak a botlba megvenni, igy amx letöltik ezért szvsz nem oylan tragédia ez :)
  • robotnyk
    nemtudom, de ahogy a videót néztem róla, egy friss rosterrel újradobozolt 2005 lesz.
  • Petya777
    UP, mikor jön már a demo???
  • Petya777
    Én már szedem a collage játékot, de csak XBOXra és PS2re van!
  • Petya777
    up

NCAA mikor jön?
  • forestjr79
    Sajnos nem tudom, de tuti pár napon belül. Nekem nem nagyon tetszik az ötlet, de max. nem használom, hanem majd a meccseket tolom ezerrel:-)!
  • Petya777
    Szerintem nem rossz ötlet... Mi újat találhattak volna ki?

És BIG FIVE a címlapon, YEAAAAH! :) A demo nemtod mikor jön?
  • forestjr79
    videó
  • forestjr79
    Érdemes megnézni az NFL Superstar Mode-ról készült videót. Hát nem tudom... Kitalálhattak volna valami eredetibbet is.

http://www.eaplay.com/australia/movies/?addmovie=1875
  • forestjr79
    Már csak kicsivel több, mint 22nap, és megjelenik.

* New QB Vision Control: Use the right analog stick to find open receivers heading for paydirt.
    * New QB Precision Placement: Use the left analog stick to lead a receiver to an open area, throw away from a defender, and more.
    * NFL Superstar Mode: Create a Superstar and guide his life on and off the field. Choose an agent, earn one of 60 personas, and live the superstar life.
    * Enhanced Broadcast Presentation: Authentic new camera angles, improved graphics, and new commentary and cutscenes that provide the look and feel of a real NFL broadcast.
    * All-New Truck Stick Control: Deliver big hits on offense to break tackles and pancake defenders.