Madden NFL 2006

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bodesz
hát gyerekek.most csaéódtam.a játék ua. 1-2 dolog változott.na mind1.jobb a semminél...

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

grebber
Aki torrentet szereti Innen szedheti.

Next PC upgrade: 2022

hali!! Tudtok adni kódot? sehol sem találok...

Abit NF7, AMD 2400+, 1024MB DDR Ram,Galaxy geforce 7600gs ddr3 256mb , 80GB Maxtor + 25GB, Fujitsu Siemens LCD 17\", Dual Action :P Hajrá magyarok!! FORZA JUVE!!

sabodave
a zenét valahogy kilehet belõle szedni mert próbáltam úgy mint 2005-bõl de ennél nem müxik<#conf>

sabodave
Figy én billentyûzettel küldöm és sztem tök jó így is az irányítás

Bill.-el is jó,csak van jópár funkció amit ha jól tudom bill.-el nem lehet használni (hit stick,playmaker stb.).Amúgy én a Saitek P880 használok.
Methylisocloro
A gamespot-on folyton azt olvasom hogy kell egy jó dual analog kontroller ehhez a játékhoz. Tényleg nem jó billentyûzetrõl irányitani? Ti milyen gamepad-ot használtok?

még szerencse hogy igy történt, többre megyünk egy clone-al mint a crackekkel szenvedni... 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Spy Hun
Kit érdekel😛 az a lényeg, hogy itt van végre!!! 😉

robotnyk
na végre. azért nemtom mit csinálnak a crackerek, ha egy safedisces játékot cloneon kell kihozni.
bodesz
de vkinek honnan van meg ilyen hamar???torrenten sincs még...

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

fitutufi
LOL
pedig elég sok helyen fent van már 😊

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

nc...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

GeneralsHungary
Nem kell ide reklám, máshol eddig még nem láttam.

www.redalert.hu - Red Alert Magyarország www.tiberium.hu - Command & Conquer Magyarország www.gamehunterteam.hu - GameHunter Team

reklám rulzik....

GeneralsHungary
Az egy dolog hogy kijott, de a http://barebone.firstweb.hu oldalrol mar lehet is letolteni szinte fillérekért.

www.redalert.hu - Red Alert Magyarország www.tiberium.hu - Command & Conquer Magyarország www.gamehunterteam.hu - GameHunter Team

fitutufi
izé
kijött😊

Madden.NFL.2006.NFO.FIX-CLONECD

ÜÜß ßÜÜ
TUÝ TUÝ ÜÜß
ßUÜ ÜUß TUÝ
ßUÜÜÜ UÜ ÜÜÜÜ UÜ ÜUß ÜÜt ÜÜÜÜ ßUÜÜÜÜÜ
ÜUß ßUÜ UU ÜUß ßUÜ UUUÜ UU TUÝ ÜUß ßUÜ ÜÜ ßßUÜ
UUU ß UU UUU UUÜ UUUßUÜ UUÜÜÜÜUUÜ UUU ßßUUU UU
U°U UU U°U U U U°U ßUUU U U ßUÜ U°U U°U UU
U±U UU U±U U±U U±U UU U±U U U±U U±U UU
U U UU U U U°U U U UU U°UßßßßßßU U U U UU
ÜUßUU ÜÜUUÜUUU UUUÜUUU UU UUU UUU Ü UUU UU
TUÝ ßUÜ ÜUß UUÜ ßUÜ ÜUß UUU Uß ßUÜ ßUÜ ÜUß UUU UU
ßUÜ ßßßß ßUÜ ßßßß Uß ßUÜ ßßßß ßßßßß UU
TU TUÝ TUÝ TUÝ
tß ÜÜÜÜÜÜÜÜ tßß ÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ tßß ÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ tßß

ú Enter the Clone g0ds' world..

ß ßUßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßß ßßß
U Release Info: U
ÜÜÜUÜÜÜÜ Ü Ü ÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜUÜ Ü
U ß
U
U GAME NAME: Madden NFL 2006
U
U COMPANY: EA Sports
U
U RELEASE DATE: August 2005
U
U PROTECTION: Safedisc
U
CD COUNT: 3 CD(S)

U IMAGE TYPE: CD1 (.MDS) | CD2/CD3 (.CUE)
U
U SUPPLIER: Team CloneCD
±

ßßßßßßßßßßßßßßß ßßßßßßßß ß ßßßUßßß
Notes: U

U For the first time in 10 years, the Madden NFL Football franchise
U has revolutionized its passing game - giving Madden NFL 06 the
U most groundbreaking and innovative offensive arsenal ever created.
U The new QB Vision Control lets you scan the field, look off
U defenders, and extend perfect throws within your unique field of
U vision. Formation-specific audibles and smart routes that allow
U receivers to extend their patterns to pick up crucial yardage have
U also been added to beef up the passing attack. Now you can play
U the game in a whole new way in NFL Superstar mode by guiding an
U up-and-coming collegiate All-Star to an NFL All-Pro - complete with
U endorsements, agents, and more. Pick apart defenses and become an
U NFL legend with Madden NFL 06, the only licensed and true-to-life
U NFL experience.
U
°

ß ßßßßßßßßßßßßß ßßßßßßßß ß ßßßUßßß
Game Features: U

U
U
U
°

ßßßßßßßßßßßßßß ßßßßßßßß ß ß
Install Instructions: U
Ü Ü ÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ ÜÜ

°
U 1 Unpack it.
U
U 2 Mount CD1/CD2/CD3 respectively, using Alcohol 120% v1.9.5.2802.
U
U 3 Install the game.
U
U 4 Re-Mount the CD1 (.MDS) file in Alcohol 120% v1.9.5.2802.
U
U 5 Play and Enjoy!
U
U
U
U
ßßßUßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßUßßß
nfo updated: 23.06.04

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

Iori
ugy latszik

I love this game!

Ma elindítottam a madden 05-t és egy meglepõ üzenetet ugrott elõ.Azt irta,hogy az online játékot már nem tudják garantálni a 2005-tel,mert kijött a 2006.Ez csak nekem újdonság?
Spy Hun
Szerencséd, hogy már nem vagyok a csoportban 😛

Iori
ne orulj, alazlak majd Vickkel 😄DDD (talalosdi, ki vagyok? 😛)

I love this game!

Iori
az is lehet hogy, mivel a legtobb crack team europai es europaban nem igazan nepszeru az amerikai futball ezert nem is versenyeznek egymassal hogy ki tori fel hamarabb, de legkesobb vasarnap sztem kijon

I love this game!

Iori
ott a gta (7es volt az nem?)

I love this game!

kutyát se érdekli pl 😄 vagy mégse jött ki és kamu van az ea honlapján 😄DD

Spy Hun
A secu7 tényleg nem jelent gondot az ilyen team-eknek. Meg lehet nézni milyen játékok jöttek ki secu7-el és már aznap fent voltak a warez oldalakon. Vmi más baj van...DE MI??? 😞

meg ha elssz akkor rugby 2006 😊

tudni nem tudhatjuk de az tény hogy ha secu 7 lenne akkor tuti nem törés miatt késik...
amugy eddig ea nem mászott bele a mindenféle táp védelmekbe, reméljük msot se fog... (ui.: énis 4et várok csak másik 4et 😛 jobban mondva ugyan ezeket csak nascar helyett nhl 😛)

bodesz
remélem nincs vmi új védelem az easports 06 os játékain mert várok vagy 4et 😄(nfl,nba,nascar,fifa,)

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

bodesz
jó haggyátok.bármi lehet senki se tudhatja...

amugy a cloneal meg mi a probléma? életedbe egyszer egy dolgot átirsz registrybe és el van intézve... 😊

az se annyi, eddig nem votl oylan secu 7es game ami még az nap ne lett volna feltörve amikor kijött, szal itt tuti nem ezzel vana gond 😊

Iori
ja elirtam , hetest akartam szal securom 7

I love this game!

securom 4 ezer éves és aki ért hozzá bõ fél óra max szvsz 😊

Iori
mert meg nem tortek fel 😛

a mostani jatekokon leginkabb securom 4es vedelem van, amit nem konnyu crackelni. cloneolni lenne a legegyszerubb de az viszont egyeb problemakkal jar...a hetvegere csak kijon sztem

I love this game!

Vanek
Bodesz:Te mért nem válaszolsz msnen???

R U Ready?!?!? ...broken soul...

bodesz
hát ja.1játék van amit nem azzal tolok mert nembírom megszokni mert vagy 2-3évet billel toltam(nba live) de majd 06 nál csak azzal nyomom majd 😛

ált sportgamek 99% jobb gamepaddal 😊

bodesz
amúgy ti 2005öt gamepaddal toljátok vagy billel?mert én gamepaddal 1000szer jobb vok mint billel bár védéskor van néha 1-2 olyan melléfutásom hogy csak na 😄 meg melléugrás de már kezd jobblenni 😛

bodesz
nah jerünk mán...ha már tegnap megjelent miért nincs még nforcon se ???
nézzétek onthespotot mert mutatják rajta nfl-t is meg mindent 😛

Vanek
titan rules? 😊))) . teneszi titánokat kaptam. na mostmár itt az ideje a 2006nak

vanek most játszik.a titan rules csapatot kapta.
bocs hogy a nevedben válaszoltam vanek
Vanek kaptál csapatot HML-be?
Vanek
na mostmár fogytán a türelmem....

Lehet,hogy hülyeséget kérdezek de Nfl-t csak angolul adják ki,vagy esetleg németül is?
végülis lehet de akkor kint kéne már lennie... 😊 arról nem is beszélve hogy sokszor a crackerek se botlba veszik emg az "alapanyagot" hanem egyébb úton szerzik de ugytünik errõl már lecsusztunk 😛

Spy Hun
szerintem már ott pihen az a boltokban 😉
nyitásra mennek a krekkerek 😛

tõlem mehet majd, látom felvettél msnre 😊

tévedés, dátumot amcsi megjelenéseknél amcsi idõ szerint számitják szal lehet csak este fele jön ki, nem hiszem hogy gamek pont 0.00-kor jönnének ki 😊
amugy emg hivatalosan hiába jött ki ha warezban nem 😛

Csak sajnos még nincs a kezünkben
Spy Hun
De, már kijött 😛