916
Madden NFL 2006
  • Thanatos
    én all-pro-n nyomom és ott már nem egyszerű :D
    szvsz sima pro se nehéz egyáltalán még :)
  • Spy Hun
    A 2005-ben elég ha átnevezed őket mp3-ra :D
    De ebbe már nem működik :(
  • Thanatos
    amugy csak szerintem logikátlanság ez az edzéses pontosztosdi? ugye egy edzésen ugyan annaka csapatnak aze gyik fele játszik a másik ellen..., namost te a támadókat iránygatod igy gyk ha a védők kurvajók (magyarul jóa csapatod) - -t kapsz ha emg kruvaszarok (ergo a fél csapat full béna) akkor meg rengeteg sok +-t? szeritnem ez a része ugy hülyeség ahogy van...
  • Hmuda
    Mondjuk ezek után tutira felküzdöm magam a mediumra. :-)
  • Thanatos
    jah oks már emgilyedtem hogy csak énvagyok iylen béna fasz hogy egy 7 pontos gyözelemért vért izzadtam :D
  • Hmuda
    Egyelőre rookie, mivel tegnap óta játszok vele és mondjuk úgy, hogy tegnap kezdtem el életemben először bármilyen szinten foglalkozni az amcsi focival. Szabályokat nem ismertem (még most se ha úgy vesszük), irányítással még most se vagyok teljesen kibékülve, de azért kezd menni.
  • Thanatos
    amugy csak nekem tünik ugy hogy rugások sokkal nehezebbek lettek mint 2k5-ben?
  • Thanatos
    én nem tok de nekeem is kéne :D meg 2005-nek is kéne a zenéje ha valakinek megvan :) (vagy valahol a neten is jó ha megvan és le lehet szedni :P)
  • Thanatos
    te milyen szinten jáccol hogy 86:0-t csinálsz? :)
  • Hmuda
    Amúgy nemtom mennyire számít átlagosnak, de nekem nagyon nagy élmény volt a következő: beállunk a sorba. Maradék idő meccs vége előtt: 5mp. Ellenfél dob...interception, futi-futi-futi...senki a közelben...TOUCHDOWN! Maradék idő: 0:00. Extra pont. Sajna az nem jött be. Végeredmény: 86:0

• Spy Hun
    Vki nem tud oldalt ahonnan le lehet szedni a játék zenéit?
  • Hmuda
    Kösz mindenki, közben sikerült beraknom magam. :-)
  • robotnyk
    depth chart/formation subs
    minden formációba egyenként kell becserélni magad
  • sabodave
    valaki nem akar 1et multizni?
  • V Carter
    Ha jól tudom a deep chartban tudod beállítani,hogy kezdő legyél.
  • Hmuda
    Kerestem mindenfelé cserét de nem találtam. Lehet az a gond, hogy mindig QB-t sikerül összehoznom magamnak. :-)
  • báttyó02
    640%480 felbonttásba,minden minimumon van,ugy talán eldöcög...
  • Thanatos
    hát ezt passzolom, én wr vagyok és egy két felállásnál bent vagyok simán, amugy ha ingame lehet cserélni 8nem néztem még) cseréld be magad vagy hasonlo, jobb 5letem nagyon nincs :/
  • Hmuda
    Ahham. Amúgy mit kell csinálni, hogy bevegyenek a játékba? Mert akárhányszor nekivágok egy meccsnek, sose vagyok a játékosok között.
  • Iori
    qrvara gizdanak erzed magadat mi?
  • Thanatos
    szvsz addig cisnálod amig akarod
    a feladat a minnél több potn ami elvielg a pre season végén fog érni vlamait, hogy mit azt nemtom
  • Hmuda
    Ez az első találkozásom a sorozattal és még a szabályokkal se voltam tisztában (mostmár kedek ráérezni, hogy mi miért van így négy meccs után). Csak egy gondom van jelenleg. A tréning meddig tart és tulajdonképpen mi ott a feladat?

Több mint száz tryoutot csináltam első napon, meg egy rakat touchdownt, de ránézésre ezt a végtelenségig lehetne folytatni, szóval nyomtam egy quitet. Ezután már csak szimuláltam a tréning napokat és a statisztikák alapján erősen meg is csappant a teljesítményem azokon a tréningeken (elsőn A volt, maradékon meg csak D). Szóval mi a helyzet a tréningekkel?
  • Bucser
    Annyira nem random szerintem azért a teljesítményeddel összefüggésben van:)
  • sabodave
    ááááá
  • Thanatos
    random :)
  • sabodave
    srácok
    amikor csapatot választ akkor miként dönti el hogy melyik csapatban leszel?
  • Thanatos
    amugy emberemmel most csináltam seahawks ellen egy 63 yardos td-t :D remélem számit valamit neki ha igy csillog villog, ráadásul még a mecset is megnyertük pont 7 pontal (mi 20asunknál votlak amikor lejárt az idejük :P)
  • Thanatos
    aham, thx :)
  • V Carter
    Amit tudok azt a robotnyk álltal ajánlott videóból vettem.
  • Bucser
    NA végre valaki aki tudja is hogy mit beszél:D

Én csak tippeltem:)
  • V Carter
    A LOLB középső védő,a a falemberek és a CB+Fs és SS között vannka.Ha valamit kihagytam szóljatok,én sem tudhatok mindent.
  • Bucser
    AZ LOLB úgy tudom a futóvédő.. ő fogja a WR-eket ha futásra állnak fel:)

Szóval védekező játékos:)
  • Bucser
    Íme a 2005-ös NCAA szabályok. Potom 233 oldal:D
  • Thanatos
    én WR lettem, LOLB mit is csinál? hiányosak még iylen irányú ismereteim :D
  • V Carter
    Nem is QB ként szelek,hanem LOLB ként.Egyébként valahogy sikerült az IQ teszt 70%-ra,az nem is olyan rossz.
  • Thanatos
    nekem elsőre 70%-os lett az iq teszt, nem is tudtma hogy az ilyen teszteket %-ban mérik ::D mongyuk erre aszonta hogy átlagos szal emgnyugodtam :) mongyuk az iqhoz nem tom mi a tököm köze van annak hogy az xy pálya milyen széles és a kis bélának mongyuk '97-ben miylen votl az átlaga meg ilyenek... :P
  • Bucser
    de bevallhatod hogy félhülyét nem fognak QB-nek állítani:D mert nem lesz képes a taktikát és stratégiát átlátni:)
  • V Carter
    Nekem bejön a game,csak az IQ teszt ne lenne.Az angol tudásom nagyon nagyon gyenge.
  • Vanek
    hát ez nagyon el lett cseszve.... a superstarban mért ilyen igénytelen képeket raktak be? komolyan,megszámolom a pixeleket a képeken..... meg a gombkiosztáshoz is mért kell nyúlni?
  • bodesz
    legkönnyebb módban? :D