916
Madden NFL 2006
  • Iori
    nem kell pad, billentyüvel ugyanugy minden előlehet hozni (bal shift aka right analog stick)
  • robotnyk
    igen, ez így van. én pl hülyére játszottam magam a 2005tel, szal szerintem ezzel még lejátszom 4-5 meccset, aztán gyalu
  • Bucser
    semmiben sem több mint a 2005 a játékot nézve... Játékélményt tekintve még mindig idegesít a scriptelt AI... MAradok IL-2-nél:) (csak emiatt a gém miatt meg nem veszek padot mikor joystickot kéne vennem:)
  • Thanatos
    miért?
  • robotnyk
    11dikén kezdődik, 22:30tól élő meccs a sport1en
  • dolphins
    szevasztok!!
    nem tudjátok hogy melyik csatorna fogja adni az nfl meccseket?ha egyáltalán adja vmelyik :(
    azt tudom hogy szept. 8-án kezdődik a bajnokság és megnéztem a sport1 honlapját
    a műsor újságban nem láttam sehol hogy írná.nem is látom sehol hogy reklámoznák.
    ha vki tényleg tud akkor segírsen.
    előre is kösz.
  • Bucser
    Nagy Maddeen rajongó voltam... De ez is ugyanaddig süllyedt mint a a FIFA sajnos:( Jó játékot mindenkinek én töröltem a game-t.
  • Iori
    footballfreaks néven keress rá a googleban, kidob majd egy cimet
  • Iori
    ügyi vagy
  • Piko888
    Nincs Madden oldal?
  • vnczllr
    franchise
  • Kindgrind
    msn cimem [email protected]
    De alapba a gamebe nincs bajnokság?
  • Gbr
    Crack télleg nem kell,viszont ha a legujabb Daemon 3.47 és az emulationál All on,nekem megy igy.
  • piamania
    Senki nem tud válaszolni?
  • Thanatos
    már felvagy rég csak sohase vagy online :D
  • piamania
    ha nem kell,akkor mért írja ki nekem indításkor et: Please insert the correct CD-ROM, select OK and restart application.
  • robotnyk
    mert nem kell
  • piamania
    HI!Hol talállok hozzá cracket?A cd-n sehol sincs.plíz help
  • dolphins
    hello kindgrind!
    a hml.uw.hu címen nézelődj szét.itt lehet jelentkezni nfl bajnokságra.
    most fog indulni egy.de szerintem arról már lecsúsztál.majd legközelebb.
    ha viszont van kedved neten keresztül játszani akkor privibe küld el az msn címedet, majd felveszlek és megbeszéljük a többit.
  • Kindgrind
    Üdv.
    Tudna valaki segiteni hogy hogy tudok bajnokságot vagy valamit hasonlót elkezdeni?
  • Hmuda
    Próbáld kikapcsolni a texture compression-t. Hátha segít.
  • multispeed
    Hali mindeki, nekem csak annyi lene aproblémám hogy játszom és egyszer csak issssszonyatosan belassul aztán kb fél perc után ujra jó. nem tudjátok mi lehet a gond?
  • dolphins
    thanatos fel vettelek msn-re
    vegyél fel te is.
    vagy ha felvettél akkor meg nem látlak
  • Thanatos
    hát a 9 td nem oylan egyszerü all pro-n vag yall madden-en... :) főleg hogy nekem az all pro
  • tracy88
    Én all-pron 7 perces negyedekkel játszok, CB vagyok 80%-os IQ-t írtam a harmadik kör elsőnek válsztott a 49ers. 86-os overall-lal kezdtem az első évemet. 14-2 lett az év végére a mérlegem majdnem minden meccsen csináltam egy interceptionst. Én lettem az év rookie védője. megnyertem a a Super Bowlt amin 4 IT-t szerzem amiből 2 TD volt. A szezon célok közül mind a hármat teljesítettem ami az volt, hogy 16 meccsen kezdő legyek, bejussak a playoffba és megnyerjem a Super Bowlt. A második szezon kezdetén már 92-es vagyok új kéglim van, ami filmet az előző szezonban forgattam most nyomták le a mozikban, az internetemen egy csomó új cucc van, már új ügynököm van és a megjelenésem, a népszerűségem meg a többi ilyesmi közül már majdnem mind maxon van.
  • Hmuda
    Hát, ha csinál 9 TD-t, akkor igen. :-)
  • Thanatos
    szerinted a 400 pontot 10 nél kevesebb támadás alaltt csinálta? :)
  • Hmuda
    Minimum 10-szer kell próbálkozni, hogy rendesen elkönyvelje az edzést.
  • Bucser
    NA nem tudom csak nekem tűnt fel, hogy az NFL superstars szarul kezeli az edzésről készült statokat?? csinálok egy 400 pontos 20-as average-ű edzést erre elkönyveli 170 pont és 5-ös average-nek.. eléggé gáz.. így hogy fejlesszem a karimat???
  • Bucser
    Na sima Pro-ban kezdtem egy superstart:) 80%-os IQ-val bedaftoltak round 3-ban a Colts-ba_:) Manning keze alatt dolgozni isteni:) első meccs a Bills-el meg is nyomtam 345 yard passing yard 30 reception. (természetesen előre vettem a karimat first row-ba:) tightendnek:)

Jó játékot mindenkinek:) (ja auto subsot kivettem meg a segítségeket iseléggé levettem mégis első meccs vége colts- bills 66-21:D
  • Lord Chris
    Ugy néz ki megoldottam a problémát :D
    http://www.dslreports.com/forum/remark,14178606~mode=flat -n talált forumon láttam hogy nem csak én szenvedek ebben a bajban...
    Music mappa kivevésével elindul bár igy nemtok zenélni de sebaj :D
  • robotnyk
    Franchise módban próbáltátok a total control simulationt? egész jó megoldás, mint egy manager játék.
  • Lord Chris
    Azzal küldöm...
    El is indul rendesen csak a Loadingnál befagy egy résznél...
    Lehet hogy videokártya gondok, vagy tényleg codeck vagy mittomén...
    Ja és hogy kell codecket letörölni :D?
  • Bucser
    próbáld meg új Daemon Tools-al:)
  • Istencsászár
    mitkell azon kifejteni Clone cds verzióju gémekhez nincscrack.. mennek simán max a gépeden lévő progik szabhatnak neki gátat pl a codeckok és még kitudja mik...
  • Lord Chris
    Léci fejtsd ki jobban, mer én láma vagyok az ilyesmihez :D
  • Spy Hun
    Nincs krekk!! CloneCD-hez nem kell! Töröld le az ilyen mega codek pack-eket és mennie kell ;)
  • Lord Chris
    Hehe!
    Igen valóban ez a bajom azér kösz hogy beirtad :D
  • dolphins
    help me!
    van egy problémám.felraktam a játékot el is indult, de amikor töltöm be hogy játszak vkivel a loadnál lefagy
    ha vki tud segítsen
    + akkor is ha tudtok cracket szerezni
    előre is kösz
  • Oszi
    Köszi!