4874
-
#1616 #1600? -
rinyavas #1615 És szép hazánkba mikor lehet malyd a cd-t megvenni!? :) -
FiReBoY #1614 Ennyi lett az eredménye a nagy titkolózásnak és a "majd mi megmutatjuk, hogy ki lehet adni egy játékot úgy is, hogy csak 1 napot dolgozunk rajta" című dolognak. Inkább csinálták volna szépen fokozatosan egy évig és nyomták volna a képeket, hallgattak volna a fórumos kérések/kérdésekre és máris egy sikeresebb játékot küldhettek volna a piacra. Na nem baj, majd rájönnek, hogy mekkora bevételkiesés lesz ez nekik. -
#1613 lassan átmegy a game big mutha truckersbe sajna:( -
#1612 idöt sem látok sehol hogy mikor kell odaérnem valahova+alvás kamiont cseréltem amin nincs lakat ingyé lehet,csak a tuning motyok kerülnek pénzbe:/elég arcados beütése lett -
#1611 ezért csodálkoztam én is sztem valami hiba vagy nem tudom de valoszinü javitani/potolni fogják -
fgm #1610 Hát elég bugos a game! A 1604-re valaki ? -
#1609 Az gáz. Hogy lehet visszafelé fejlődni? Ha már az aa-ban meg a pttm-ben müxik a mutató, akkor ugyanannak a sorozatnak a következő részében miért kell elqrni? -
fgm #1608 nem -
#1607 Én meg se' néztem a mutatókat. DX9-es kártyán sem mozog a mutató? -
#1606 érdekes hogy vannak fityegök a fülkében müködik a ventilátor csak pont a mutatok nem ami fontosabb lett volna:S -
CseNo #1605 Itt egy kis átalakítás:
-
fgm #1604 Még egy érdekesség ! Elmentettem egy fuvart hogy majd folytatom, de amikor visszatöltöttem akkor már pót nélkül voltam. Nem semmi. Hogy lehet úgy elmenteni, hogy a fuvar is megmaradjon? Ötlet ?? -
fgm #1603 Akkor meg bassza meg a játék. -
cav #1602 Középen kamionba tükör? Minek? Legfeljebb a fülkét látod hátulról. -
#1601 a kistérkép szerintem szarra se jó nagytérképet meg csak m betűvel tudsz elérni ennyi -
#1600 Honnan lehet leszedni a game ahonnan gyorsan és ingyen jön?! -
fgm #1599 Az oké, de a kicsin amikor a fülkében ülök , azon hol van ??
-
CseNo #1598 A PTTM-es dolgok nem jók hozzá! -
#1597 nyomd meg az m-t és ott a nagytérkép -
fgm #1596 Segítség kellene ! Honnan lehet látni azon a kis geci térképen, hogy melyik út felé kell menni amely a célállomás felé visz? Megyek minden felé de arra nem amerre kéne ! -
#1595 aha..kösz..és benne lesz rendesen a gémbe?mondjuk ha a magnumot akarom berakni... -
CseNo #1594 mod\vehicle\truck\ ide. -
vass17 #1593 nem leht valahol megtalálni a 2 demo nélkül????? -
#1592 na és hova rakod a kamionokat?:S(milyen mappa?) -
CseNo #1591 Nem kell, csak a demohoz... Legalábbis nálam megy a moddolás rendesen. Csak 3D filter plugin kellene valamihez. -
#1590 Van tükör, csak az egérrel ki kell rá nézni (jobbra ill. balra húzni). Lehet, hogy nem a legjobb megoldás, no meg a középső tényleg hiányzik. -
#1589 de elöször a plugin kéne amivel be tod rakni a kamionokat nem? -
CseNo #1588 A világításért már az AA-ban is szólt a rendőr :) Nem tudom mi van nektek a tükrökkel... Ja! Van egy pont, San Francisco Truck Dealer felé, állandóan kidob a játékból. Nekem egyébként tetszene. Csak a táj "villogása" zavar. Moddolni is lehet, be enged a base.scs-be. -
Dimnox #1587 Már a demóból is sejtettem, hogy nem lesz a game vmi fényes. De reménykedtem, hogy a full verzió jobb lesz. Hát nem lett az. Olyan az egész, mintha vmi béta1-es fázisban lenne. Visszapillantó nincs, a kameraállások csapnivalóak, a gyorsulás és lassulás is pocsék (ha nem gyorsítok, akkor is megáll mp-eken belül a kamion, ha lejtőn vagyok), nincs benne company mód (legalábbis én nem találtam). A lista a teljesség igénye nélkül készült. :)
Az egyetlen ami tetszik a Convoyban, hogy a rendőrök már nem csak a gyorshajtásért büntetnek, hanem pl akkor is, ha éjszaka világítás nélkül megyek.
Tálan majd a Ring 'n' Roll jobb lesz. Talán... -
#1586 nagyon elkapkodták szerintem is nem értem hogy miért kellett kivenni olyan dolgokat amik a pttm-ben már beváltak, pl. a belső nézet, az új tükör nekem tetszik de hogy kivették a középsőt az pl. nem. egyenlőre nekem marad a pttm. -
#1585 Hát mint ne mondjak nem rossz a játék, de nagyon bugos.A legzavarobb az, amikor elkezdenek villogni a fű és a beton texturák:S,kb játszottam vele negyed órát, és le is fagyott már 1x.. -
#1584 én nem találtam truck dealert:S...tudna nekem mondani walaki 1 olyan várost ahol találok?me ez a kamion xar:0 -
#1583 a "gépigény" megmaradt a demóból? -
fgm #1582 Hát reméljük jön majd valami patch !!! -
CseNo #1581 Alap új játéknál, az első indításnál kaptam ezt a képet. A legújabb driver van fent, meg a legújabb DirectX is. És még ezen kívül rengeteg hiba van, pl. San Franciscoban is. Reno felé még nincsenek ilyen hibák, és a sofőr is "normális". Nem értem... -
davos80 #1580 Én már megtettem.175 MB lesz így... -
CseNo #1579 Nekem van tükör... Tele van grafikai buggal is. Nagyon elkapodták ezt a részt... Azt hiszem egy darabig maradok az Across Americánál :D -
#1578 akkor ezeket ki fogom törölni az isoból és kész:D -
fgm #1577 Első tapasztalatok dióhéjban. Sötétben nem világítanak a műszerek, bár végülis minek, ha a kilométeróra úgy sem működik. És egy nagy AI bug: Mentem San Fransisco felé át a hídon egy kocsioszlopban és egyszercsak megállt mindenki és nem mozdult. Gondoltam valami lámpa lehet vagy ilyesmi, de nem. Mikor megelőztem az előttem lévőket nem volt semmi akadály amiért meg kellett volna állniuk. Tök üres volt előttük az út. Egy kérdés: Hol lehet rakományokat felvenni? Pl.: San Fransisco. És hogy lehet megtudni, hogy hová kell menni? Van valami jelölés. Ja és még egy hiba.
Nincsen belső visszapillantó tükör, pedig trailer felcsatolásnál jól jönne.
Kb. ennyi 20 perc után.