18 Wheels of Steel: Convoy
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
egyszer sikerült 60 percre visszalõni az idõt, de sajns nem tudtam reprodukálni az eseményt, úgyhogy egyelõre ennyi :-/
a prism3d.exe-t cserélgettem a pttm féle verzióval :-)))
Mi az a windows?
btw 16 vagyok, IQ-m jóval 120 felett, ezt az intelligencia szart meg már hagyjátok abba, ti is nagyon jól tudjátok, hogy pár emberre, ha igaz ez, de nem azokra, akik beszóltak nektek.
A banneron most nincs kedvem dolgozni. Megcsinálhatja más!
A banneron meg dolgozz még egy kicsit..
C2D-E6750,Gigabyte GA P35-DS4,Asus Hd3870 512 ddr4, 2*1Gb Kingston 1066, Logitech G25
inkább csak a tört verzió nincs kint, javítani kéne szvsz
Nem azt akartad hogy nem adták ki???
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

Én eddíg nem nagyon szóltam közbe, de azt kérném valaki értelmes ember vállalja fel a moderátori jogot és törölgesse a sok szart, mert unalmas a nyekegést hallgatni már...
C2D-E6750,Gigabyte GA P35-DS4,Asus Hd3870 512 ddr4, 2*1Gb Kingston 1066, Logitech G25
Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.
Suzuki Swift GL 1.3
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
AsRock Z68 Extreme3 Gen3, Intel i5 2500k, Corsair Vengeance 2x4GB DDR3, PNY GTX570 XLR8 Enthusiast Edition, Dell U2311H, Kingston 120Gb SSD + 4Tb WD HDD
A megjelenést nem tudjuk, más helyen azt mondták 1.-jén jött volna ki, de hát...
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
Mikor fog ez megjelenni?
Nézegettem a képeket és háttt...
Pár dolog volt már a Pedal To The Metal-ba is.
Ez a játék szerintem nem fogja felvenni a versenyt a Rig'n'Roll-al.
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
Õszintének lenni veszélyes. Ha csak nem vagyok hülye is hozzá
Ne piszkáljátok már egymást....please
Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo
MBActros voltam!
10-4 Gyere vissza!
MBActros1848 voltam! 10-4 Gyere vissza!
miért nem ghostolod le a felrakott wint+játékot ? egy ghost winyo image (particio) visszatöltése kb. 2-5 perc!
norton ghost 8.0 asszem a legujabb, 1:1 ben lement egy particiot image fájlba ... pokoli egyszerü a használata, ha adsz mélcimet, amire elmehet 1 mega, elküldöm a floppi imidzset ! (bebbotolsz rola és mented/visszatöltöd a C: det!)
Forza.
<#idiota>#idiota>
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Suzuki Swift GL 1.3
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
lássák az ide látogatók hogy ilyen is van! <#gun>#gun>