4874
-
#1776 Nem neked szólt a válasz!!
-Amúgy szerintem az introtól van az elején de lehet hogy nincs is intro benne(nem tom). :DD -
#1775 Mostmár rendbejött .. Át kellett állitani néhány dolgot .. -
DJviolin #1774 -
#1773 Nekem ugyanígy volt először. Driver (esetemben Catalyst) reinstall után tökéletes lett. Amikor feltettem a játékot 5.1-es volt, most 5.8-assal okés. -
#1772 Lehet, hogy a Codec. -
DJviolin #1771 Apropó. Mi a különbség a 700 megás, és a 150 megás convoy között? -
#1770 Ime:
-
#1769 Felraktam a full convoyt. A problémám ugyan az mint a demoban. Full fekete a gamma .. -
#1768 És ha fölteszed a legújabb, ForceWare 78.01 -es drivert hozzá? Próbáld meg ezzel is.. -
DJviolin #1767 Lehet az kavart be, hogy valami 150 megás fájlt szedtem le. De fut rendesen. Ez kijött több verzióban is? -
#1766 HALI...a letért utak mikor lesznek nekünk is elérhetőek?? -
DJviolin #1765 Nekem texturahibáim vannak. Geforce2 mx400-am van. Van valami pénztárca kímélő megoldás? (Ergo nem akarok grafkártyát cserélni). Elég gáz nekem, hogy már a 18 kerék se megy normálisan a jó öreg gf2-esen. -
#1764 Én most egy special fuvart csináltam egy kis furgonnal kellett a városban(Maiami) árut teríteni. -
#1763 Az viszont jó a játékban, hogy a póttal a szállítás végén rá kell tolatni a lerakóhelyre. Így végre megtanulok pótkocsival is tolatni, mert eddig nem nagyon ment. :DDDD -
Bandeeka #1762 Sziasztok!
Olyan problémám van a játékkal hogy szétesik benne a kép. A legfrissebb driverek vannak fent frissen telepitett windows. Nemtudnátok javasolni vmit mi lehet a gond?
Köszi -
#1761 Borító van már valahol a játékhoz? -
#1760 Hát egyáltalán nem! A torrent mióta fizetős? -
rinyavas #1759 Tudom már néztem őket de mind fizetős aszem! :) -
#1758 Olvass vissza legalább 80 üzit, asszem fogsz találni bőven linket!! -
rinyavas #1757 És mi az?
A nagyon egy szerűt egyébként azért írom mert a csatolás meg ilyen másolás olyan tölrést nem tudok! :) -
#1756 fizetős: wanadoo.atw.hu
nem fizetős:van 1 link elvileg -
rinyavas #1755 Ok köszi és egy egyszerű letöltési oldlat tudtok mutatni? -
#1754 Hallod! Szinte minden hova ezt írod. Mondjuk most valamennyire igazada van, de ... Inkább írdbe az aláírásodba, hogy minden játék szar és kész. -
#1753 végül is egy fájlcserélő progi sgítségével hub-okra tudsz felcsatizni és tölteni -
#1752 Háát elég SZ.A.R. a játék! -
#1751 dc++ ahhonan le lehet tőlteni a sok "hülyeséget" köztük a játékot is. -
#1750 Játszom egy "kicsit" kb.3 óra lesz mire elviszem a fuvart azzal a talicskával.:DD
-
rinyavas #1749 Én nem nagyon értek hozzá de mi az a dc? -
#1748 Vagyis ha nem ragad el a játék... :-) -
#1747 Látom beindult a "szezon". :-)
Ha nem ragad le a játék, akkor befejezem a FAQ-t, ok? -
Stevee #1746 Sziasztok!
Hmm... Érdekes dolgokat írtatok. Nekem még nem volt szerencsém kiprobálni, majd most fogom leszedni dc-ről. Csak azt nem értem, hogyha ennyi bug van benne hogy lehet olyan vastag pofája az scsnek, hogy elvárja azt, hogy még fizessen is érte vki. -
#1745 Ja és még annyit tennék hozzá mikor megnéztem, hogy mennyit mentem összesen azt írta ki 135km.:DDDDDDD LOL. -
#1744 Egyébként a képen látható esemény után jött a szokásos katasztrófa.. Ugyanis zúgtam le 118-120kmh-val a Friscoi piros hídról, és ott az előttem látható autók tömkelegét kissé összekuszáltam, mert közben a shift+prt.scr. meg az F10-hez kapkodtam. -
#1743 Akik a játékot csinálták azoknak van köze a NFS Undergrundhoz? Mert a GPS szeritem nagyon hasonlít az NFS-éhez. -
#1742 Hát valóban az elég ronda / gagyi még így is. :) Meg a mutatók valóban nem működnek! -
#1741 szép és jó, csak nézzél már rá a műszerfalra, thx :P -
#1740 Csináltam még egy képet 16xaf + 6xaa mellett, SMARTSHADER OFF a catalyst-ben, trueform OFF, ogl és 4d fülnél a csúszka a minőségen, és a játékban 1024x768x32@100Hz + view detail full + aniso filtering full + minden high-on:
A Prism3D engine ennyit tud, de szvsz elég is ez. A Fraps közben nálam most is 17-20 FPS-t mért, a képen épp 17-el ment.
Üdv: Bepe -
rgida666 #1739 Meg a két demó sem érdekel. -
rgida666 #1738 Akkor megpróbálkozok a kisebbel, az hátha jó lesz. -
#1737 A nagyobb azért nagyobb szerintem ,mert abban még van 2 demo, egy pokerjáték meg még valami.