4874
-
berlin #1576 Hi all!
Tnap nekiestem ennek a gaménak, SZUPER!
Így rákerestem itt is... :)
Nem értem jól, van ahol a full ingyen leszedhető, sms küldése nélkül???
Ha igen, lécci, linkelje be valami jó arc!
Üdv.:
B. -
#1575 azért ilyen nagy a mérete mert van rajta 2 demo HRgarage to glory és a world poker champ a 2demo 472mb -
#1574 Tehát magának a játéknak csodaszép grafikája van, az már más kérdés, hogy nem vehetem így fullra, mert összecsuklik tőle a gép. Gondolom ti sem full élsimítás, meg full aniso szűrés mellett szoktatok játszani, mert így 1-5-10 FPS-el futna. De a játé kgrafikai engine-je ezek szerint korrekt, az useren múlik, hogy ő mit kapcsolgat be a driverben és a játékban, és nála hogyan néz ki. -
#1573 Akik nincsenek megelégedve az "alap" grafikával, azok számára bekapcsoltam az r9500pro-hoz a Catalyst 5.8-ban a 6xAA (anti aliasing) és 16xAF (aniso filter)-t. :)
Így most abszolút full grafikai beállításokkal így néz ki a játék:
Szerintem így már egész korrekt, kérdés, hogy kinek bírja a 6xaa+16xaf-et a gépe, mert az enyém is haldoklik / fuldoklik tőle. -
rinyavas #1572 És egyszerűen honnan lehet letölteni a fullt?
-
#1571 A fullban már mozog a kilométeróra??
már nekem is megvan csak még nem tettem fel -
#1570 torrent,vagy visszaolvasol,bepe 79 kilinkelte ,ingyen leszedheted,és hamarabb is ,mint a szar nadoo ról..
ne fizess azoknak a köcsög sms webeseknek! -
#1569 Ez már csak így van...
Mingyárt kezdem énis a játékot! -
#1568 Milyen kártyán? nVidia, vagy Radeon? Ha radeon, akkor tedd föl a Catalyst 5.8-ast. nV-nél is gondolom célszerű a legújabb driverrel próbálkozni. -
#1567 Z buffer para.
Ha villog. Új driver? Esetleg egy régebbi? -
#1566 Aham. Nem tom' hogyan sikerült, én is furcsának találtam. Asszem' úgy jött össze, hogy elkapta a trailer a kereszteződésben a jelzőlámpa-tartó oszlopot, és az magával rántotta az egész hóbelebancot, meg a másik oldali oszlopot is. A jobb oldali az az én traileremet borította fel félig, a másik, amit meg levert, az egy épp arra járó kolléga trailerjét.. Gondolom örült neki ő is.. -
CseNo #1565 Ez mitől van? Segítség!!!
-
#1564 nem érdemes. na most már húzz a picsába -
#1563 Hátad mögötti kamion is? -
#1562 Wanadoo-n még nincs!!
Remélem még ma felteszik!
Van hivatalos oldala a Convoynak???
Linket please! -
hofi74 #1561 A Torrentreactor.com-on is fennvan -
#1560 atyaég -
#1559 igen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#1558 -
#1557 a grafika milyen?Olyan mint a képen? -
#1556 Én most játszom a full-al. Szerintem szedd le és róbáld ki, mert érdemes! Nekem bejön! -
#1555 -
#1554 Oooops. kicsit szűken vettem Los Angelesben egy kanyart, és a trailer nem fordult el rendesen. Végeredmény:
-
#1553 azokat kérdezem akiknek megvan hogy érdemes-e leszedni mert a képek szarok!! -
#1552 akkor mit keresel itt????
ez a topic nem azér van,h az fikázza a játékot,akinek nem teccik..
-
#1551 csak kérdeztem mert van hogy képen szar egy játék de "élőbe" meg frankó
amugy én is odavagyok a kamionos gamekért! -
#1550 akkor minek kérdezősködsz?
"láttam már ezt a játékot egy torrents oldalon érdemes vele lerontani az arányomat?"
pff,micsoda mondat.lehet menni a fenébe. -
#1549 én néztem képeket róla de elég béna játéknak tünik! -
#1548 sajna nem:( -
#1547 nah bazz mondom szétkaom a gépet ugyse lesz ma semmi. erre visszajövök mit látok..... bassza +, nembaj már jön is lefelé^.^ -
#1546 vaze olvass már vissza!!!!!!!
mindenki arról beszél,h tölti mint az állat,és h elindul,+h mien fasza.... -
#1545 a belső nézet változott vmit a demóhoz képest? -
Prajczi #1544 Na lépek játszani én is, most végre lecsitult mindenki privin meg msn-en :D Jó töltögetést mindenkinek! -
#1543 láttam már ezt a játékot egy torrents oldalon érdemes vele lerontani az arányomat? -
#1542 2005-09-18 PC Game ISOs 18 Wheels Of Steel Convoy (c) ValuSoft ADDICTION 50x15 M -
#1541 él a forum....mindenki beindult,h kijött a full verzió...:) -
#1540 Megint csináltam képet, ez most fülkéből: >>> katt ide <<< -
#1539 Hi! Innen: http://barebone.firstweb.hu/ -
apad #1538 jó de linkre lennék kíváncsi
-
davos80 #1537 Szerintem a netről.