4874
-
neménvoltam #1416 én se tok angolul, de majd vki kijavít:
Igen, igaz, az összes emule fájl fake! De sikerült törölnöm a a játékhoz kapcsolódó összes registry bejegyzést, így tudtam 60 percnél többet játszani ( 60 perc után ezt a folyamatot újra meg kellett ismételnem). Sajnos a registry bejegyzések törlésével a játékállások is törlődnek. Tehát újra kell kezdened a játékot előlről, de amíg a crack verziót kiadják, ez az lehetőség, hogy többet játsz 60 percnél.
(lehet belémkötni, rohadtul nem megy az angol:)) -
rinyavas #1415 Nyugi én se értem mit írtál! :) -
SomAdam #1414 Valaki fordítsa le plz mert nem vagyok jó angolbol
-
SomAdam #1413 Hali!
Ezt a hsz-t a Torrentspy-on találtam:
Yes is true, all emule files are fake! But I managed to rewove all entry’s in registry related with that game and I’m able to play more then 60 min (after 60 min I have to repeat that process). Unfortunately deleting those registry entry’s also removes all game states. So you have to play all over again, but until crack is released it’s a way to play more than 60min.
-
rinyavas #1412 Aja akkor ezt szívtam! :( -
rgida666 #1411 Csak ha újrarakod a gépet, ahogy Gumikacsa is tette. -
rinyavas #1410 És ha kitörlök mindent és újra letöltöm az egészet akkor vissza jön az 1óra nem? -
#1409 szeptember 16....még mindig semmi fejlemény a törésröl/full verziorol...
-
rgida666 #1408 A demó időkorlátos: 60 perc lehet vele játszani -
rinyavas #1407 Csak azért mert véletlenül kitöröltem és újra letöltöttem de már nem tudok vele játszani mi van vele mit csinéljak? -
rinyavas #1406 Ja igen és a letöltés nam vírusos? -
rinyavas #1405 Hát igen az nem lenne gond! :) -
neménvoltam #1404 jó lenne má ha feltörnék én bizti nem lennék megsértődve -
rinyavas #1403 Már megvan de azért köszi mert a kérdés után beléptem és rá is jöttem! :)
És egy kérdésem lene, hogy 1 másodperces szaggatások vannak benne miért?
Álítsak át valamit?
Ha igen akkor úgy mondjátok, hogy angolul azaz (a képet: mittom én mi) mert nem tudok angolul :(
Tudom tudom akkor miért ülök egyáltalán géphez, de akkor is. :)
És hogy lehet 5 órára dővíteni az egyet?
-
#1402 space a kézifék, azt engedd ki!! ez fontos :)
utána azt a billentyüt nyomd le, amit az "acceleration" ra állitottál be, alapból azt hiszem a felfelé nyil! -
rinyavas #1401 Sziasztok láégyszi ne neagyon nevessetek!!! :)
Hogy kell elindulni? -
#1400 irj egy kurvaanyázó levelet a krekkercsapatoknak, hátha ez segit nekik és jobb kedvel állnak neki megtörni, hogy az ilyen seggfejek, mint Te, végre játszhassanak...
b+, h mennyi a pondró ... nem csodálom, h lassan 1 krekker sem foglalkozik a scene-el ...
az ilyenekkel tegyenek jót?????? érdemes ilyenek miatt foglalkozni vele??? -
Sumi70 #1399 Köszi. -
#1398 Helló! Nem lehet letölteni onnan őket. -
Sumi70 #1397 Hali. Bocsi, de az NForce.nl honlapon csak az info fáljok találhatóak meg vagy le is lehet tölteni onnan a játékot? -
#1396 Na még 1x, mert a link nem sikeredett valami túl jól: link -
#1395 Sehogy sem sajnos. Ha nem vesszük meg, akkor amíg itt nincs fent: http://www.nforce.nl/index.php?menu=sections§ionid=2 addig nincs a file-cserélőkön sem. -
#1394 mág a file cserélőkkel sem lehet elérni???? -
#1393 Így van. A kamerával nekem is voltak bajok... -
#1392 Kipróbáltam a demót és nem tudom pontosan miért, de a régebbi részek valamiért sokkal jobbak voltak. Talán az irányítás lett roszabb. Bár a kamera biztosan sokat romlott a PTTM óta, mivel abban láttam a gépet a pótkocsi előtt, tehát be tudtam lőni a kanyarodás mértékét, de itt totál el van veszve ott elöl, szóval vagy megyek belső nézeben (ami valamiért nem jön be, pedig az is tetszett a régebbi változatban), vagy reménykedek, hogy nem kormányzom túl a gépet. -
#1391 elösször crack kéne,aztánuntána lehetne modosítgatni a dolgokat.... -
dav #1390 A lényeg a linkelt oldalakon van!
1. Alapvető szabályok:
Minden mod egyetlen zip fájlból áll, amit a "My Documents\18 WOS Convoy\mod" könyvtárba kell tenni. A zip fájlt tömörítés nélkül (0 compression level) kell elkészíteni.
A játék automatikusan betölti a modokat és a képen látható üzenettel jelzi ("A játék nemhivatalos módosításokat tartalmaz. A módosított játékra nincs support!").
Ha valami problémát észlelsz egy új mod installálása után (fagyás, stb.), egyszerűen távolítsd el a zip fájlt a mod könyvtárból!
2. Kamion átfestése:
Töltsd le a mod_skeleton_skin.zip fájlt innen és tömörítsd ki (mindegy, hogy hova)!
Ekkor kapsz egy "vehicle\truck..." könyvtárstruktúrát az eredeti skinekkel. Válaszd ki a kívánt skint (pl.: vehicle\truck\fcl\paint0.dds), és módosítsd!
Csinálj egy új zip fájlt (tömörítés nélkül!) és a módosított fájlokat tedd bele, az eredeti könyvtárstruktúra megtartásával! Végül másold ezt a fájlt a mod könyvtárba. Csak a módosított fájlokat tedd a zip fájlba, a többit nem kell!
Innen le lehet tölteni egy minta modot a Frisk L9C kamionhoz.
3. folyt. köv.
Ennyi mára, hamarosan folytatjuk...
A többi szöveg meg azt jelenti, hogy a játékot lehet modolni, de az SCS nem ér rá, hogy minden egyes kérdésre válaszoljon, ezért ha kérdésed van, fordulj a mod közösséghez, ők biztos tudnak segíteni. -
#1389 Az utolsó mondat gondolom, azzal lehet kapcsolatos, hogy igértek egy plugint, amivel majd a 3D modelleket lehet szerkeszteni, meg a kamionokat beletenni.
Kösz a fordítást. -
#1388 Szabadon fordítok, amennyire én tudok angolul:
18 Wheels of Steel Convoy game supports user modifications. - A 18 Wheels of Steel Convoy játék támogatja a felhasználók által készített MODdolásokat.
But please keep in mind that SCS Software does not have the capacity to handle individual requests and problems ! - De tessék szem előtt és észben tartani, hogy az SCS Software semmiféle felelősséget nem vállal az ezekből eredő problémákért.
If you have some questions try to ask in the modding comunity. - Ha bárminemű kérdésed van, kérdezd meg bátran a moddolásért felelős "csapatukat".
1. Basic rules - Alapvető szabályok.
Learn how to create the most simple modification and how to add it to the game. - Meg lehet tanulni, hogy hogyan kélszíts alapvető / lkezdetleges moddokat a játékhoz.
2. Changing truck paints - Kamionfestések cseréje
Create your own truck paint and replace the original one. - Készíts saját festést, és írd felül vele az eredetit.
3. ???? to be continued... ????
That is all for today. More info will follow... - Ez meg valami olyasmi, ha jól fordítom, hogy majd jön, elválik, hogy mi lesz... nem értem kristálytisztán.
Üdv: Bepe -
#1387 na ezt fordítsa le valaki plíz -
#1386 gondolom itt arról lenne szó, hogyan kell MODOLNI -
#1385 nézegettem,de nem nagyon látam linkeket... -
#1384 vannak, nézz szét abban a topikban. -
#1383 nem jáccottál a demoval??pedig kurvajó,én 50percen keresztül mentem padló gázzal és a térkép egyharmadán mentem át....kurvanagy a pálya....
töltöm az előző rést,jáccok azzal,amég nem jön a törés a convoyhoz..
hol vannak fasza kiegek a pedal metalhoz? -
#1382 Nekem is...
Bár én nem néztem meg a demót, úgyhogy rákattanva sem vagyok. :) -
#1381 ami késik nem múlik...:)
de mostmár télleg jöhetne a törés,már nagyon jácchatnékom van
-
#1380 Egyetértek! -
#1379 hát a kurva annuykat nekik!!!
én meg az nhl 2006 ot szarom le nagas ívből...nekem convoy crack legyen...ne nhl... -
#1378 Biztos, hogy lesz.
Előbb vagy utóbb.
Ha barbi szarok vannak dögivel, akkor ez is lesz.
PttM is késve jött (crackelt). -
#1377 csak nem értem miért