4874
  • neménvoltam
    én se tok angolul, de majd vki kijavít:

Igen, igaz, az összes emule fájl fake! De sikerült törölnöm a a játékhoz kapcsolódó összes registry bejegyzést, így tudtam 60 percnél többet játszani ( 60 perc után ezt a folyamatot újra meg kellett ismételnem). Sajnos a registry bejegyzések törlésével a játékállások is törlődnek. Tehát újra kell kezdened a játékot előlről, de amíg a crack verziót kiadják, ez az lehetőség, hogy többet játsz 60 percnél.

(lehet belémkötni, rohadtul nem megy az angol:))
  • rinyavas
    Nyugi én se értem mit írtál! :)
  • SomAdam
    Valaki fordítsa le plz mert nem vagyok jó angolbol
  • SomAdam
    Hali!
    Ezt a hsz-t a Torrentspy-on találtam:

Yes is true, all emule files are fake! But I managed to rewove all entry’s in registry related with that game and I’m able to play more then 60 min (after 60 min I have to repeat that process). Unfortunately deleting those registry entry’s also removes all game states. So you have to play all over again, but until crack is released it’s a way to play more than 60min.
  • rinyavas
    Aja akkor ezt szívtam! :(
  • rgida666
    Csak ha újrarakod a gépet, ahogy Gumikacsa is tette.
  • rinyavas
    És ha kitörlök mindent és újra letöltöm az egészet akkor vissza jön az 1óra nem?
  • Truck Driver001
    szeptember 16....még mindig semmi fejlemény a törésröl/full verziorol...
  • rgida666
    A demó időkorlátos: 60 perc lehet vele játszani
  • rinyavas
    Csak azért mert véletlenül kitöröltem és újra letöltöttem de már nem tudok vele játszani mi van vele mit csinéljak?
  • rinyavas
    Ja igen és a letöltés nam vírusos?
  • rinyavas
    Hát igen az nem lenne gond! :)
  • neménvoltam
    jó lenne má ha feltörnék én bizti nem lennék megsértődve
  • rinyavas
    Már megvan de azért köszi mert a kérdés után beléptem és rá is jöttem! :)

És egy kérdésem lene, hogy 1 másodperces szaggatások vannak benne miért?
    Álítsak át valamit?
    Ha igen akkor úgy mondjátok, hogy angolul azaz (a képet: mittom én mi) mert nem tudok angolul :(
    Tudom tudom akkor miért ülök egyáltalán géphez, de akkor is. :)
    És hogy lehet 5 órára dővíteni az egyet?
  • arty
    space a kézifék, azt engedd ki!! ez fontos :)

utána azt a billentyüt nyomd le, amit az "acceleration" ra állitottál be, alapból azt hiszem a felfelé nyil!
  • rinyavas
    Sziasztok láégyszi ne neagyon nevessetek!!! :)

Hogy kell elindulni?
  • arty
    irj egy kurvaanyázó levelet a krekkercsapatoknak, hátha ez segit nekik és jobb kedvel állnak neki megtörni, hogy az ilyen seggfejek, mint Te, végre játszhassanak...

b+, h mennyi a pondró ... nem csodálom, h lassan 1 krekker sem foglalkozik a scene-el ...

az ilyenekkel tegyenek jót?????? érdemes ilyenek miatt foglalkozni vele???
  • Sumi70
    Köszi.
  • bepe79
    Helló! Nem lehet letölteni onnan őket.
  • Sumi70
    Hali. Bocsi, de az NForce.nl honlapon csak az info fáljok találhatóak meg vagy le is lehet tölteni onnan a játékot?
  • bepe79
    Na még 1x, mert a link nem sikeredett valami túl jól: link
  • bepe79
    Sehogy sem sajnos. Ha nem vesszük meg, akkor amíg itt nincs fent: http://www.nforce.nl/index.php?menu=sections§ionid=2 addig nincs a file-cserélőkön sem.
  • gumikacsa
    mág a file cserélőkkel sem lehet elérni????
  • Duddits
    Így van. A kamerával nekem is voltak bajok...
  • Hmuda
    Kipróbáltam a demót és nem tudom pontosan miért, de a régebbi részek valamiért sokkal jobbak voltak. Talán az irányítás lett roszabb. Bár a kamera biztosan sokat romlott a PTTM óta, mivel abban láttam a gépet a pótkocsi előtt, tehát be tudtam lőni a kanyarodás mértékét, de itt totál el van veszve ott elöl, szóval vagy megyek belső nézeben (ami valamiért nem jön be, pedig az is tetszett a régebbi változatban), vagy reménykedek, hogy nem kormányzom túl a gépet.
  • fireball
    elösször crack kéne,aztánuntána lehetne modosítgatni a dolgokat....
  • dav
    A lényeg a linkelt oldalakon van!

1. Alapvető szabályok:

Minden mod egyetlen zip fájlból áll, amit a "My Documents\18 WOS Convoy\mod" könyvtárba kell tenni. A zip fájlt tömörítés nélkül (0 compression level) kell elkészíteni.

A játék automatikusan betölti a modokat és a képen látható üzenettel jelzi ("A játék nemhivatalos módosításokat tartalmaz. A módosított játékra nincs support!").

Ha valami problémát észlelsz egy új mod installálása után (fagyás, stb.), egyszerűen távolítsd el a zip fájlt a mod könyvtárból!

2. Kamion átfestése:

Töltsd le a mod_skeleton_skin.zip fájlt innen és tömörítsd ki (mindegy, hogy hova)!

Ekkor kapsz egy "vehicle\truck..." könyvtárstruktúrát az eredeti skinekkel. Válaszd ki a kívánt skint (pl.: vehicle\truck\fcl\paint0.dds), és módosítsd!

Csinálj egy új zip fájlt (tömörítés nélkül!) és a módosított fájlokat tedd bele, az eredeti könyvtárstruktúra megtartásával! Végül másold ezt a fájlt a mod könyvtárba. Csak a módosított fájlokat tedd a zip fájlba, a többit nem kell!

Innen le lehet tölteni egy minta modot a Frisk L9C kamionhoz.

3. folyt. köv.

Ennyi mára, hamarosan folytatjuk...

A többi szöveg meg azt jelenti, hogy a játékot lehet modolni, de az SCS nem ér rá, hogy minden egyes kérdésre válaszoljon, ezért ha kérdésed van, fordulj a mod közösséghez, ők biztos tudnak segíteni.
  • gumikacsa
    Az utolsó mondat gondolom, azzal lehet kapcsolatos, hogy igértek egy plugint, amivel majd a 3D modelleket lehet szerkeszteni, meg a kamionokat beletenni.

Kösz a fordítást.
  • bepe79
    Szabadon fordítok, amennyire én tudok angolul:

18 Wheels of Steel Convoy game supports user modifications. - A 18 Wheels of Steel Convoy játék támogatja a felhasználók által készített MODdolásokat.

But please keep in mind that SCS Software does not have the capacity to handle individual requests and problems ! - De tessék szem előtt és észben tartani, hogy az SCS Software semmiféle felelősséget nem vállal az ezekből eredő problémákért.

If you have some questions try to ask in the modding comunity. - Ha bárminemű kérdésed van, kérdezd meg bátran a moddolásért felelős "csapatukat".

1. Basic rules - Alapvető szabályok.

Learn how to create the most simple modification and how to add it to the game. - Meg lehet tanulni, hogy hogyan kélszíts alapvető / lkezdetleges moddokat a játékhoz.

2. Changing truck paints - Kamionfestések cseréje

Create your own truck paint and replace the original one. - Készíts saját festést, és írd felül vele az eredetit.

3. ???? to be continued... ????

That is all for today. More info will follow... - Ez meg valami olyasmi, ha jól fordítom, hogy majd jön, elválik, hogy mi lesz... nem értem kristálytisztán.

Üdv: Bepe
  • gumikacsa
    na ezt fordítsa le valaki plíz
  • gumikacsa
    gondolom itt arról lenne szó, hogyan kell MODOLNI
  • fireball
    nézegettem,de nem nagyon látam linkeket...
  • Carlos
    vannak, nézz szét abban a topikban.
  • fireball
    nem jáccottál a demoval??pedig kurvajó,én 50percen keresztül mentem padló gázzal és a térkép egyharmadán mentem át....kurvanagy a pálya....
    töltöm az előző rést,jáccok azzal,amég nem jön a törés a convoyhoz..
    hol vannak fasza kiegek a pedal metalhoz?
  • Carlos
    Nekem is...
    Bár én nem néztem meg a demót, úgyhogy rákattanva sem vagyok. :)
  • fireball
    ami késik nem múlik...:)
    de mostmár télleg jöhetne a törés,már nagyon jácchatnékom van
  • Carlos
    Egyetértek!
  • fireball
    hát a kurva annuykat nekik!!!
    én meg az nhl 2006 ot szarom le nagas ívből...nekem convoy crack legyen...ne nhl...
  • Carlos
    Biztos, hogy lesz.
    Előbb vagy utóbb.
    Ha barbi szarok vannak dögivel, akkor ez is lesz.
    PttM is késve jött (crackelt).
  • Goliath
    csak nem értem miért