4874
  • Truck Driver001
    nem tudom mit látsz te a kerekeknél..de ha bugot,ez természetes mivel még kész sincs a játék...de már most best..
  • rinyavas
    Bizts?
    Ha te mondod már mondtam 3 hónapja nem is foglalkoztam vele! :)
  • rinyavas
    Akkor figyelmedbe ajánlom a #1644/3-as képnél a Faiklajnert <- bocsi ha rosszúl írtam kerekeit :)
  • Truck Driver001
    2005 vége már biztos...
  • rinyavas
    Senki se tudja mindenki mást mond sztem még a készítők se tudják, hogy mi legyen! :)
  • Truck Driver001
    2005 végén...nem olyan soká...pár hónap:)
  • Truck Driver001
    ezen már nincs mit javitani...majdnem hogy tökéletesre csinálták meg..minden amit el tudsz képzelni ami a kamionos világba történik..ennél jobban meg se lehettet wolna csinálni..de gépigénye is lesz rendesen...ettöl félek csak....
  • Mustang2005
    Mikor is jelenik meg????
  • Carlos
    Odaütős!
  • zaki
    összehasonlíthatatlan a 2 játék egymással... én nagyon várom már
  • rinyavas
    Ámbár most, hogy így jobban megnézem azért van még mit javítaniuk!
    De srácok figyeljetek mindjárt jönnek a "nagyok", hogy fejezzük de az offolást! :)
  • zaki
    az
  • Truck Driver001

mostmár on...és még1x bocs..
  • Mustang2005
    Ez most a Rig'n Roll???
  • Truck Driver001
    most akkor 1 off:
    ez az eredménye ha sokat foglalkoznak 1 játékal...emögött elbujhat minden kamionos gém a konvoyt is bele értve persze....ja és bocsa a nagy képekért meg a nagy offért...

• rinyavas
    De menyit ez meg a másik oldal, hogy évekig kotlanak rajta azt tényleg meg lesz az eredménye de én már nem is várom mert még 3 hónapja még élt bennem a rig'n'roll-os szellem de mostmár....
  • Carlos
    Egyetértek!
  • Truck Driver001
    na az már igen...az mindent verni fog...csak hát mire kiadják...de azzal legalább foglalkoznak..
  • zaki
    az biztos, csak jelenne már meg
  • Mustang2005
    Majd a Rig'n Roll jó lesz!!!!!
  • Truck Driver001
    osztom a véleményt..tényleg 1 nagy foslé..marad a pttm...
  • Carlos
    Várom is azt.
    Ez az unlock rendszer is kiakaszt.
    Eddig az összes 18WoS-t toltam, de ez szörnyű...
    Lehet, hogy adok neki még egy esélyt, még meglátom.
    Ja, és ha vállalok egy hosszú fuvart, akkor sem lehet menet közben menteni.
    Ezért is csak gratulálni tudok!
  • rinyavas
    Igen nekem is kéne még mindig!!!!!!!
  • berlin
    Hát a torrentreactor.com-ot bűvölöm már egy ideje, de én ott nem láttam a kérdéses progit...
    barebone.firstweb.hu-n viszont mindjárt az élen van.

Engem az érdekelne, hogy itt dél körül ma emlegettek páran olyan lehetőséget, ahol INGYEN le lehet szedni!

Aki tudja közölje, plz! Már amennyiben nem csak arcoskodtak...:/

Üdv.:
    B.
  • rinyavas
    Rig'n'roll akkor az való neked az lesz majd király de sztem ez is jó én csk egy órát toltam vele de már az is elvarázsolt! :)
  • Carlos
    Ilyen fostalicska játékot!
    Ekkorát is régen csalódtam!
    Hát ilyet.
    Ez valami rettenet.
    Hót unalmas a játék. Nincs időlimit, addig tekeregsz egy rakománnyal, amig nem széegyelsz. Aztán unalmas a vezetés. Senki sem kérdezi meg tőlem, hogy milyen az időjárás a forgalom.
    Tolatva kell beállni a lerakodáshoz, de tükör nincs normális. (felülnézetből naggyából megoldható a dolog).
    Nekem egy kicsit nagyok a távolságok. Legalább fél óra volt a kezdéstől vegasba érni.
    Ha lecserélem a kamionomat, mikor pót van rajta, akkor felborul a pót, kampec.
    Ez egy rakás fos. Szerintem.
    Nem méltó arra, hogy a 18WoS család tagja legyen.
  • gumikacsa
    Na, kellett nekem anyóslátogatóba menni...pont akkor, amikor megjelent a gamma. A kolléga, aki a címet free címet adná, nincs fent
  • bepe79
    Szia! Nekem is 100Hz-ről visszateszi folyton 60Hz-re. Szép csak úgy lesz, ha a videókártyád driverében bekapcsolod az aniso filtert és az antialiasingot, és a játékban is bekapcsolod az ehhez párosítható opciókat.
  • Ronaldo07
    Sajnos ez sem oldotta meg,hogy az anti anialising ott maradjon ahova állítottam!
  • artschi
    próbáld ki a Refreshlock nevű progit, az segít az ilyen gondban.
  • Ronaldo07
    Az a bajom,hogy beállítok mindent maxra a grafikánál és átállítom a 60Hz frissítést 85Hz-re,de amikor újraindítom megint ugyanazok a beállítások,mint előtte,pedig az elején is 85Hz-es frissítést állítok be,tudja valaki mi lehet a probléma oka?
    Ha ezek nincsenek felhúzva nekem nem nagyon tetszik a grafikája,mert minden tiszta pixeles,egyébként nem rossz játék!
    Előre is köszi a segítséget!
  • Harly18
    Torrentről is lehet szedni.
  • Geeza007
    Hali! Akinek meg van honnan szedte le? Nekem is nagyon kéne pls segítsetek!
  • Mustang2005
    Remélem még ma fennt lesz a wanadoo-n!

Holnap 15:30-ig érvényes a kódom:(
  • Harly18
    Tudom, hogy ez nem az a topic,de nincsen valakinek egy olyan fájlja, ami megszünteti a 60 perces limitet az Across America-nál? Fontos lenne!
  • rinyavas
    Akkor csak a bemó ok kösz én 8 év de sz*rt se tudok! :)
  • fireball
    tanulok..:)
  • fireball
    töltsd le ingyen a teljes játék trial verzióját,azaz a 60perces limiteset....
    2hete taunlok angolt..:)
  • fgm
    Talán még egy jó dolog. Kormánnyal eléggé jól lehet vezetni. De itt is ha tolatni akarok, akkor magától felmegy csutkára a sebesség és visz mindent, a gáz viszont jó. Ehhh.. feladom !
  • rinyavas
    Ez mit jelent?

download a free fully functional trial version!