18 Wheels of Steel: Convoy

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Truck Driver001
minek foglakoztok vele..hagyjátok rá...tanuljatok önuralmat😊

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

DJ Bee18
Moderátor, aki látod amit írok, tennék egy javaslatot az elõzõ 20 hozzászólás törlésére...

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

Duddits
Kicsit nagy lett a benner. 999Kb. Mit csináljak? Maradjon így, vagy valahogy próbáljam meg lejjebb vinni? UGA nem igazán tud vele mit kezdeni, nagy a minõségromlás.

Carlos
<#nevetes1>

Þór vígi þessi rúnar

DJ Bee18
igaza van mindenkinek, húzzál vissza arra a fórumra, ahol eddig randalíroztál, gondolom ott már sok kárt nem okozhatsz. Na bye!

DJ Bee18
te azt hiszed, hogy csak faszozással lehet megsérteni valakit, vagy bunkónak lenni????? Azt hiszed az nem nagy tahóság, valakit a háta mögött baszogatni???

Carlos
Egyetértek!
Én befejeztem. Nem foglalkozom ilyen kis hülyegyerekekkel.

Þór vígi þessi rúnar

k8bal
már bocs de ez nagyon uncsi már!
folytassátok ezt a vitát a HWSW-n!

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

Carlos
Többre vittem az életben, mint hinnéd.
Kis senkiházi, még az életkorodat se vállalod, mert ennyire lámer vagy.
Játszod az agyad, mint aki a jani közben van vagy 40 hsz-ed itt, ráadásul még másokat kidumálsz a hátuk mögött.
Ez meg téged minõsít. Na bye!

Þór vígi þessi rúnar

Duddits
Kattints a szövegre! Ott nem éppen a 4 Win Reinstalról volt szó...

bepe79
no comment, magadat minõsítetted. Egy IQ 0 idióta senki vagy, akitõl csak káromkodásra futja, mert még életében nem fogant meg értelmes gondolat az agyában. Egy zérónullasemmi-vel érsz fel, hogy egy klasszikust idézzek. Na bye!

Suzuki Swift GL 1.3

Carlos
Hülye kis szarjankó nyúbí!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Mekkora egy aljas köcsög vagy!

Þór vígi þessi rúnar

bepe79
Nem érzed a különbséget. By default, a Maxtreme és én sem @nyázunk / f@szozunk vadidegent, csak azért, mert valamivel kapcsolatban más állásponton van, mint mi. Mindaddig finom a hangnem is, amíg nem kezdenek @nyázni / f@szozni minket. Biztos vagyok benne, hogy Neked és másnak sem esne jól. <#ijedt>
@Mafia G: szerinted az másnak a háta mögötti "kibeszélés"-e, hogy leírjuk, hogy talán nem kéne egy demo miatt 4 win reinstall? Mert ha így gondolod, akkor neked is elég érdekes a logikád, és GOTO 10

Suzuki Swift GL 1.3

DJ Bee18
Biztos élvezi... <#falbav>

DJ Bee18
Basszus, te kimondtad a véleményed (amit szerinted itt lehet, most írtad ezt a költõi kérdést: ,,Ja, hogy ezt itt nem lehet?" ), õ is kimondta.

bepe79
Szerinted korrekt dolog az, hogy a Maxtreme-nek, vagy akár nekem is, ilyen stílusban írogat egy fórum topikján keresztül? Csak azért, mert el merte / mertük mondani a véleményünket? Ja, hogy ezt itt nem lehet? Azt hittem, a játék miatt vagyunk itt, én speciel azért, mert imádom a 18 WOS sorozatot, és baromira bejön a játék! Szeretnék híreket hallani és olvasni vele kapcsolatban, ezért vagyok itt. De attól még a 18WOS:Convoy miatti 4 win-reinstall-al kapcsolatban elmondhatja õ is és én is a véleményét. Amit természetesen nem kötelezõ figyelembe vennetek, de nem kell miatta @nyázni, és le"f@szozni" a másikat. Azt hiszem, hogy ezek után jogos az én, és az õ reakciója is. Nem így gondolod. De tényleg OFF vége, és beszéljetek inkább a játékról magáról.

Suzuki Swift GL 1.3

Duddits
Nah! Befejezni!!!

Mindjárt itt a banner, csak most kis akadályba ütköztem. De mindjárt kész.

DJ Bee18
Talán inkább magadra vess egy pillantást...

DJ Bee18
megvan privát megy

bepe79
Folytál volna le inkább apád lábán, minthogy ide ilyen post-okat írkálsz...

Suzuki Swift GL 1.3

Truck Driver001
<#wilting><#wilting>

DJ Bee18
már megvan mindjárt lesz 😊)

zolo

http://flickr.com/photos/zolika90/

zolo

http://flickr.com/photos/zolika90/

Gyovai
Csá valaki mondjameg légyszives mikor adják ki a convoy-t please!!!!!!!!!!

DJ Bee18
még nincs MSN-em, hol kell regisztrálni, mSN.com-on?

Duddits
Nem is várok, senkitõl! A kérdéséket bárki elkezdheti összegyûjteni, hogy mikre kellenne választ andni a FAQ, így minden fórumozót megkérek, ebbe segítsenek!

Bee! Ha van MSN-ed, vegyél föl, és ott tudunk konzultálni.

DJ Bee18
A honlapszerkesztésben is segítek szívesen, de nagy javascripteket meg animációkat ne várj tõlem. <#vigyor0>

DJ Bee18
Most látom, most mi van, mi a gond? Csak úgy megjegyeztem a FAQ-ot, hogy a hülye kérdéseket elkerüljük, nem követeltem. De ha már itt tartunk szívesen segítek, még e hozzászólásod ellenére is, mond mit tegyek? Gyártsak kérdéseket és válaszokat?

DJ Bee18
Jesszus, mi volt itt??? Azt elismerem, kacsát fanatikusnak tartom (ki nem az valamiben??, pl. én is 😊), de az hogy már betegeztek, meg nem normális, meg a gépének nem tesz jót, meg ilyesmik zajlanak, már nem kicsit túlzás. Mellesleg mi közötök hozzá, hogy mit csinál? Mert az még elmegy, hogy ti nem csinálnátok ezt, de hogy kritizáljátok... NO COMMENT
ON
Hol késnek már a hackerek?? <#nyes>

Duddits
<#hehe>

Mint a BMT-be.

gumikacsa
Szal... tegnap húztam egy nukleáris hulladékos pótot... Rendõr utánnameredt, de a póttól nem bírt közelebb jönni, elkezdtem leszorítani, így megállt, és lemaradt. Úgyhogy póttal le lehet rázni a medvéket...

Renault magnum http://kamionszim.hu

gumikacsa
Hagyd õket, kicsit igazuk van. Kicsit (nagyon) fanatikus vagyok, ez van (de ezért szerettek nem???<#vigyor3><#beka2>). Gépben meg nem tesz kárt a winelepítés, a ghoostot pedig nem ismerem, de nekem jó így is.

Akki magára vette az anyázást, attól bocs, nem gondoltam komolyan. Nem könnyû felhúzni, és ha fel is húznak, hamar lenyugszom.

Duddits
Térjetek már vissza a témához!! 160 új üzi tegnap este óta, a háromnegyede mind off!

DjBee! Én kiírtam egy "pályázatot" a FAQ-ra, ha ennyire akarod, hogy legyen, miért nem segítesz?!

Kérnék még embereket akik segítenének a FAQ-ba, mert eddig csak 2-en vagyunk! Pl. gumikacsa (ha elvállalnál egy kis segítséget), + egy olyan embert is keresek, aki tud honlapot csinálni, mert én nem tudok... Tehát várom a jelentkezõket!

eightmiles
mekkora fasz vagy te is meg bepe79 is. ti nem egy pár vagytok véletlenül? ekkora geciket ide nem is kéne beengedni, de ez van, irkáljatok csak, amit akartok majmok, mindenki azt csinál, amit akar, ezért rakja újra gumikacsa a windows-t, de õ értelmesebb, mint it. ha annyira izgat titeket a gépetek, akkor keressetek rajta vmi rést és tömködjétek barmok, bármit mondtok ezért nekem, nem érdekel, fooooolzz

gumikacsa
Mindenki rosz indulata lepereg.... Én ráérek, van idõm wint telepíteni mért ne tenném... (szerencsére a munkám olyan, hogy többet buszozok a munkahelyre, mint amennyit bent vagyok... -a buszozás 40 perc...-)

Truck Driver001
térjünk vissza a témához....mikor lesz már crack vagy full verzio?😄DDDDDDDDD<#idiota><#idiota>

Truck Driver001
nem akarjátok már abba hagyni?de buták wagytok😊)))...kacsa már tényleg elkellene ide 1 házigazda😊

Maxtreme
Elhiszem hogy ismered, de az eddigi hozzászólásaiból az jött le nekem amit írtam.

Sleepy Bone
képzeld tökre normális, mer ismerem és tuti hogy a fontos dolgokat kimentette nem ész nélkül írogtja a format C: parancsot

TDU Nick: PuskasAdam CoD4 Nick: Fundy

Maxtreme
Másik HDD + Norton Ghost= 5perc 😊
..és így a FõOs-nek sem esik bántódása 😊

bepe79
"jelenlévök közül"

???

Vagy a 'jelenlévõknél idõsebb', vagy a 'jelenlévõk között a legidõsebb'. Ha valaki idõsebb, érett, akkor az nem @nyázik, tud fogalmazni, és a magyar helyesírási szabályoknak megfelelõen formálja mondatait.

Suzuki Swift GL 1.3

Szívembõl szóltál Kacsa <#nyes>

http://truckgamesmods.atw.hu &#1071; &#1083;&#1102;&#1073;&#1083;&#1102; &#1090;&#1077;&#1073;&#1103;!

Truck Driver001
pl:ahol vita megy mindig ezt láttom (itt még nem láttam😊 )
"nem lehetsz több 14-nél"-ez akkor LOL....na mind1 NE OFFOLJUK SZÉT A TOPIKOT NEM ERRÖL SZÓL!!!!ui:kacsa,kérhetnél ide 1 házigazda jogot...nem ártana😊

Sleepy Bone
beteges meg minden! MINDEN b*zzeg ne szóljábe inkább tanulj meg olvasni, mert 4. osztályban jó lenne felismerni a betûket

TDU Nick: PuskasAdam CoD4 Nick: Fundy

Maxtreme
Nem errõl van szó. Miattam fel is gyújthatja a gépét, leszarom. Csak 1 normális ember ilyet nem csinál mint amit Õ.
...és akkor még õ ossza itt az észt a -20-as Iq-jával, meg az 5 éves gyerekhez illõ mondatszerkesztés készségével.

Truck Driver001
viszont ne gyertek már mindig a korral..ez olyan gyerekes...már unalmas is:/...biztos vagyok benne hogy a jelenlévök közül idösebb kacsa...persze nálam is😊

bepe79
Már megbocsáss, de azt, hogy "beteg(es)" nem én írtam rá. Olvass vissza légyszíves, mielõtt olyat adsz a számba, amit nem én 'mondtam'. A Mextreme-nek pedig teljes mértékben igaza van. Ha ezt valaki nem egy másik, csak erre a célre fönntartott gépen csinálja, vagy nem norton ghost-al visszaghostolja az op.sys-t, akkor..

Suzuki Swift GL 1.3