4874
-
#1736 -Egyetértek veled!
-Nekem is 3órámba kerűlt mire elértem El Pasoból Montreálba.Ráadásul este 22:00 kor kezdtem el játszani és 01:.. ra szállítottam le az árut.Kicsit ideges is voltam amiért nem lehet menteni.
-A truck stopban meg annyi kamion van "befagyasztva", hogy elkezdett szaggatni amikor a közelébe értem.
-Engem csak a táj szépsége ragadott meg amikor keresztűl szeltem Amerikát.:D -
#1735 Most szedtem le az 50*14,3M verziót, de nem tudom kitömőríteni.Totalcommander azt írja Programfutatási hiba! -
#1734 jó csak azért kérdeztem, mert most dolgozok... -
rgida666 #1733 Én két verziót találtam.
34*14,3M
50*14,3M
Mi a különbség a kettő között?
-
Sumi70 #1732 Egyetértek veled. A rendőrök mikor büntetnek, ha már ott állnak az útszélen? -
#1731 talán katt rá és nézd meg ... -
#1730 Apróság, de ha már lehet konvojban flangálni, akkor jó lett volna egy gomb, amivel automatikusan a konvoj vezetőjéhez igazíthatom a sebességet, afféle összangban lévő cruise controll formájában.
Ez nagyon jó ötlet -
#1729 A haldoklik alatt én azt értem, hogy 15-20 FPS-el fut. Mivel a Radi 9500 PRO alatt egy 2.53 GHz-es P4 van az itthoni gépemben. Tehát a haldoklás kicsit erős, rossz szót használtam. Erősebb pillanataimban, mikor nem az FPS-re hajtok, akkor 6xAA-val megy, ha pedig nem vagyok mazohista állapotomban, akkor 0xAA-val. -
#1728 Kipróbáltam a fullt is. Vélemény: csalódás.
A terep már túl nagy, egy kb másfélszer-kétszer akkora terület mint ami a PTTM-ben volt az bőven elég lenne. Így a kezdő kamionnal 4 órámba telt mire SF-ból elértem NY-ig. Plusz nem tudom, hogy kinek az ötlete volt, hogy fuvar közben nem lehet menteni de le kellene lőni. Túl hosszú utak és kénytelen vagy mindet végig vezetni, mert menteni nem lehet.
A gépigény meg horribilis, minden előzetes figyelmeztetés és minden látható ok nélkül elkezd olyan szinten akadozni, hogy már-már játszhatatlan. Mindez töküres utakkal, de mikor az autopályán csúcsforgalom van és sorban húznak el a négytagú konvojok, akkor meg hasít mint a szélvész.
Eddig úgy vettem észre, hogy a pénznek nem sok szerepe lesz, maximum az alkalmazottakat lehet belőle fizetni. Fuvarok után "unlockoni" lehet cuccokat, amiket ingyen és bérmentve belerakhatsz a járgányodba (legalábbis a kamioncsere után valószinűleg így van, mert a kezdőkamiont totál ingyen lecserélhettem egy nagyobb jószágra, mert az már "unlockolva" van).
Nagyon hiányzik a rádiózás. Ekkora kamionforgalomban jó lenne néha elszórakozni a rádioüzenetekkel, fogalmam sincs, miért kellett egy ilyen remek funkciót kiszedni, mikor az adta meg a régi részed hangulatának egy részét.
Apróság, de ha már lehet konvojban flangálni, akkor jó lett volna egy gomb, amivel automatikusan a konvoj vezetőjéhez igazíthatom a sebességet, afféle összangban lévő cruise controll formájában.
Az már mellékes hangulatromboló, hogy a karakterkészítés szőrén szálán eltünt. Se arcot, se nevet, se kezdővárost, semmit nem lehet választani. NewGame-nél ledob SF-ba oszt jáccá. -
#1727 BOCS: ez már a torrentes 700 megás varázslat, vagy a demó? -
#1726 ? -
Sumi70 #1725 Hali. Hogy lehet menetközben menteni? Az ESC gomb lenyomása után inaktív a mentés. -
#1724 Ez ár a torrentes 700 Megás varázslat? -
#1723 Nem kötözködni akarok, de nem rég ezt írtad:
Szerintem így már egész korrekt, kérdés, hogy kinek bírja a 6xaa+16xaf-et a gépe, mert az enyém is haldoklik / fuldoklik tőle.
Akkor mégsem így tolod, ugye (6xAA) ? -
#1722 Így az AA miatt már abszolút nem cakkosak a járgányok és a hegyek, én 6x antialiasinggal tolom. 16xAF-el meg nekem is megnőtt a látótáv is, az út is messzebb látszódik, és én is csak előnyét tapasztaltam eddig. Bár nálad a 6800 GT kicsit jobban bírja a szűrőkkel a játékot, mint nálam a Radeon 9500 PRO. -
#1721 Max graf, 4X FSAA, 16XAF, megy szépen.
1.kép
2.kép
3.kép
4.kép -
#1720 Wanadoo-n már kint van!! -
#1719 ez a torrent müködött valakinek? Még nem próbáltam, csak azért kérdezem hogy kamú-e vagy tényleg a teljes.
Szenvedjek vele vagy nem? -
edeleny #1718 Hülye kerdes,es röhögjetek ki,de mi a külömbseg a 700 megas,es a 128 megas között,csak annyi,hogy ez utobbi tömöritett,vagy demo? -
#1717 wanadoo 1 lúzer geci!!!!
már a hülye is le tutta szedni ingyen warezról,és a pöcs fizetős earezon még nincs kinnn--->lol
ingyen helyről leszedted volna,már tegnap jáchattál volna vele,így várni is kell,meg fizetni is...
kicsit gondolkodj ezen...aztán tölcs ingyen! -
#1716 azért sztem el lehet vele játszadozni.
találkoztam olyan fuvarral ami időlimites, ill. ha adott időn belül megcsinálod, akkor bónuszt kapsz.
amúgy nekem nem villog semmilyen textúra, csak néha 10-20 mp en keresztül nem szimplán szaggat, hanem kb 3-5 fps nyomat. aztán megjavul. ja én is találkoztam egy finomsággal. 3 sávos út felettem felüljáró vagy mi, annak a tartóoszlopa pedig az egyik sávon volt:). még jóhogy nem ott száguldoztam...:)
-
#1715 Wanadoo-n még nincs kint:((((( -
#1714 Szívesen! :) -
#1713 köszi -
george4 #1712 Udv!
18 WHEELS OF STEEL CONVOY-ADDICTION -
#1711 Igen. Ha nem a demo-t töltöd le, akkor tudsz vele játszani korlátlan ideig, ha pedig a demót, ahogyan tetted, akkor csak 1 óráig. -
#1710 letöltöttem torrentéröl egy 135megás install file-t. és most meg már nem tudok vele játszani ... eddig lehetett azt választani, hogy trial, de mostmár cask a buy gomb van. nincs hozzá valami crack? -
CéZé #1709 ne csodálkozz ha kivágnak onnét ! -
#1708 nem kell lefordítani:D -
#1707 ez a jó város..:) neve:minden -
#1706 link
de csak a regisztált tagok tudnak belépni,már nem leeht regelni...
hát ha nem ismered a torrentet akkor nem fogom elmagyarázni... -
#1705 Főként a régi motorosok! -
#1704 24 óra és lenn van torrentről hajrá-hajrá salgótarján -
#1703 ezt nem ide akartam:S -
#1702 na köszi ha majd írtpok vmit megyek alukálni, mert szunyálni jóóó -
#1701 itt találjátok az összes város nevet meg hogy hány % van kész..és persze képeket a városokrol... -
#1700 hát vagy nagyon hosszú hozzászólást írtok vagy már xartok is rám, de nem baj!:D -
#1699 vagy grafika/gépigény vagy vmi amit nem tok -
#1698 amikor elindítom a gémet azt írja hogy a prism 3d.exe hibát okozott mi lehet a gond? -
#1697 0 Kib/sec ez már kegyeten