4874
-
#1496 nekem nem jön be... -
Prajczi #1495 http://wosc.fw.hu/18.WHEELS.OF.STEEL.CONVOY-ADDICTION/add-18wc.001
Sorry a könyvtárnevet kihagytam -
#1494 nekem csak üres mappát lát:( -
Prajczi #1493 Url:ftp.fw.hu (FTP)
fh:wosc
pass:123456789 -
#1492 én még az elsőt sem tudom tölteni:) -
Prajczi #1491 Jelenleg az első 5 van fent és 6-7 perc kell egy fájlnak -
#1490 -
#1489 Rendes embör vagy szóseróla :-) -
rinyavas #1488 Ok köszi akkor még egy kérdés és valszeg abba hagyom a kezdő kérdéseket, hogy amit beírtok oldalneveket azok mind fizetősek mert már nagyon rá vagyok pörögve a játékra és még két nap és egy roncs leszek ha nem játszhatok vele! :) -
#1487 kiszámoltam, hogy egy perc alatt van lent 15 mega, akkor 50 perc alatt lent van a játék is :-) Faszom, fél óra alatt be kellene fejeznem a melómat, hogy utána tudjam nyomni a pedált :-) -
Prajczi #1486 Hi!
Mivel én is nagyon vártam a játékot és már megvan, felraktam egy tárhelyre ahonnan ingyen leszedhetitek:
http://wosc.fw.hu/add-18wc.001 egészen add-18wc.050-ig most kezdtem feltölteni de csak sajnos 60 kb/s-el megy fel szóval türelem.
Jó töltögetést! -
#1485 még fél óra és lent van :-) -
#1484 Én megvárom a wanadoo-t... :) -
#1483 Torrentspy-on fennt van. Egyfel ora alatt lennt van. -
#1482 Az, hogy vírustalan, az sosem biztos. De jó, ha fut a realtime process-e a gépeden az AVG/NOD32/VirusBuster/NAV2005/Avast!/akárminek, és akkor kisebb a valószínűsége, hogy bekapsz valamit. -
rinyavas #1481 Köszi az biztos, hogy ingyenes és vírustalan? -
CseNo #1480 Már szedem én is Nemsokára lent is van -
#1479 sztm hamarosan valami torrent-oldalon is kint lesz, illetve dc-t tudom ajánlani két napon belül. -
#1478 Nah, lelőttem a DC-t, mert a Convoy fontosabb. Így már van, amikor 240-260K-val jön, de nagyon hektikus, lehet, hogy megpróbálom és is más úton. -
rinyavas #1477 Akkor megint egy amatőr kérdés, hogy ugye akkor ki jött az egyész játék és már le is lehet tölteni de pénzé és honnan lehet ingyé letölteni? -
#1476 Már jön le nekem is, de csak 133 KB/s-el, mert közben megy a DC++ is.. -
fgm #1475 Köszönjük az ADDICTION-nak, hogy végre megtörték. -
#1474 Nekem jön flashgettel 250-el :-) -
#1473 18 Wheels Of Steel Convoy (c) ValuSoft ADDICTION 50x15 MB
kánaááááánnnnnnnnnnnnnnnn -
#1472 Akkor megpróbálom én is. Thx! -
fgm #1471 Hát nem tudom, de nekem az ftp kapcsolatáról 260-al jön le. Lehet, hogy a weboldala szar. Pedig nekem is 2Mbit-es ADSL-em van. -
#1470 Az az oldal hldoklani látszódik, tetü lassú, képek nem töltődnek be órákon át 2Mbit-es DSL-el, Convoy-ra kattintva szintén csak töltődik, de nem töltődik semmi. Valszeg', ha ilyen bizalomgerjesztő, nem sokan fogják igénybe venni a szolgáltatását, pláne nem pénzért.. -
fgm #1469 barebone.firstweb.hu -
#1468 - emule -
:-))
igaz még csak 1 forrásból -
fgm #1467 Bocsi tévedtem. A Barebone-on már fennt van. Én már töltöm ftp-ről. A kódom 12.23-ig érvényes ha lejön hamarabb, akkor kiírom és ti is szedhetitek. De asszem csak egy ember egyszerre, de nem biztos. -
#1466 Hogyha nforce.nl-en nem jelenik meg mellette egy jel.. -
fgm #1465 Körülnéztem minden jó game site-on, de még sehol nincs fennt. Estére szerintem tölthető lesz, de lehet hogy már du. -
#1464 ne légy már gyerekes...véleményt mondott csak...azt pedig lehet (kinek tetszik,kinek nem ellehett mondani)...ezé nem kell leszóni...csak ujabb vita lesz belöle... -
#1463 nem találtam még torrentet sem. -
#1462 más warezoldal, ami sűrűn frissít? esetleg külföldi ingyenes? -
#1461 Ismétlésképp, amíg nem ér le a FULL:
Features
* Get behind the wheel of a big rig to deliver cargo loads and build your business
* Six powerful trucks including monster 18 wheelers, flatbeds, and tankers
* Log miles as you travel on actual roads and highways through 11 states
* Beware of road hazards, low fuel, and even the police
* Carefully manage your cargo so you don't overload or slow delivery time
ADDICTION .nfo file: http://www.nforce.nl/nfos/shownfoblack.php?nfoid=94966 -
#1460 Sztm még sehol sinsc kint. A Wandoo sztm ma este, vagy holnap rakja fel. -
#1459 Én megvárom ott, hátha ma vagy holnap már föl is rakják. -
#1458 akkor honnan?? -
#1457 hmm,ez már egy egész cd?az eddigieknek eléggé kis méretük volt.