4874
  • PLackó
  • bepe79
    Onnan spec - még - nem.
  • barret
    letoltes linket kerhetnek? Priviben is jo:P
  • DJ Bee18
    wandooról? vagy honnan lehet még?
  • B@dsector
    Wow kint van az új gumikacsa
  • bepe79
    Ezexerint az Addiction csapatnak köszön7ő, ők vették "kezelésbe" a dolgot..
  • SomAdam
    húú de király!!!
  • bepe79
    nforce.nl-t kb. 3-4-5 perce nem frissítettem, de most már ott van. Tehát meleg még, lehet nézegetni és szedni a FULL-t! Nammmiiii!! :)
  • bepe79
    Én is most nézem, pár perce jött ki!!!
  • Csuhai G
    2005-09-18 PC Game ISOs 18 Wheels Of Steel Convoy (c) ValuSoft ADDICTION 50x15 MB
  • Goliath
    Akkor mi a f**znak írsz ide?

TAKARODJ!

• Speedbreaker
    nekem ez a játék nem jön be
  • arty
    fényképet is raktak fel?

sok a kamugép minden forumon ... és az, h amazon nem árulja, kissé fura :) ami náluk nincs az majdnemcsak nincs :D
  • rinyavas
    Én nem szoktam a truckpolon járni és angolul se tudok! :(

És lenne egy kérdésem ugye ha le lehet malyd az egész játékot tölteni akkor azt is csak egyszer lehet letölteni és ha valamit el rontasz és rossz féjlt törölsz ki akkor ujra kell rakni a gépet?
  • dezs
  • gumikacsa
    a truckpolon már több mint 1 hete írkálják, hogy megvan a dobozos
  • arty
    a letöltőst neten regelni kell, és csak adott számu lehetőséged van

a CD-s még szvsz nem kaphato, amazon.com on legalábbis csak a pttm megvehető ...
  • Sleepy Bone
    fiúk álljunk össze 5en 1 ezres és kész
  • Sleepy Bone
    én már lassan megvanném inkább
  • Sleepy Bone
    na basszus
    azé kösz
  • SomAdam
    Az a demo lesz:(
  • Sleepy Bone
    még mindig a windowst teszed újra állandóan (engem nem zavar)
  • Sleepy Bone
    5 óra emberek!!!
  • Sleepy Bone
    de kegyetlen lassú
    kmár csak 14 óra
  • Sleepy Bone
    http://www.torrentspy.com/directory.asp?mode=torrentdetails&id=397899&pg=9 itt találtam vmit
    még nincs lenn de lehet hogy jó blesz
  • CseNo
    Nagyon jó lett!
  • CseNo
    Nem használ
  • rinyavas
    Kacsa nem tudod miért akadozik nálam a játék?
  • rinyavas
    És az mikor jön ki?
  • gumikacsa
    Az első festésem (tök béna, de már állmos vagyok egy jobbhoz, meg én majd úgyis inkább a pótokat szerkesztgetem):
  • SomAdam
    THX
  • Fefe
    Különben szerintem az idő limitet az ActiveMark bejegyzés figyeli úgy mint anno a pttm-nél is, ha jól emlékszem.
  • neménvoltam
    én nemtom még nem próbáltam a játékot inkább megvárom a teljest
  • neménvoltam
    a lényege sztem az, hogyha újabb 60 percet akarsz, akkor a játék újratelepítése után regedit programmal törölnöd kell a játékkal kapcsolatos registry bejegyzéseket. csak figyelmeztet arra, hogy nehogy mást is letörölj róla
  • Fefe
    Na ezeket mind megcsináltam (reg törlés) de a helyzet változatlan:(((
  • neménvoltam
    Na ez télleg szar és érthetetlen fordítás lesz:

Megnézheted és szerkesztheted a registry bejegyzéseket a redit programmal (a program használható a windows összes verziójával). Ezekhez a nevekhez kapcsolódó bejegyzéseket kell megnézned: SCS, Valusoft, 18 wheels, törölnöd kell az összes ehhez kapcsolódó bejegyzést (néha teljes csoportokat kell törölnöd-ezek könyvtárak a programban). De légy óvatos a csoportok teljes törlésével, ha túl sokat törölsz, akkor elcsesződhet a géped. Érdemes egy biztonsági másolatot csinálni a registry-ről (gondolom a törölni akart bejegyzésekről), a géped elcsesződése ellen.
  • SomAdam
    van itt még:

You can find them i registry tables, and you can view and edit them by using regedit (program is implemented to all windows version). You have to look for entries related to names: SCS, ValuSoft, 18 wheels, you have to delete all entries related with them (sometimes you have to delete whole groups – they look like directories in that program). But be careful with deleting whole group, sometimes you can remove to much and you can crash your system. It is advised to make a backup copy of registry, in case of system crash.
  • SomAdam
    Köszi!
  • Tomo15
    Szerintem jól forditottad...
  • neménvoltam
    namég magyarul se tok