4874
  • Sleepy Bone
    mi a cím és mi a seeder?
  • fireball
    bithumenen fennvan a full,és van kurvasok seederel,lehetr szedni,mint állat,ha gyors a neted ,pár óra alatt lejön...
  • Sleepy Bone
    90 óra mi hogy rohadna meg ez a szerver na mind1 hátha begyorsul
  • Sleepy Bone
    :D de már kaptunk címeket de kegyetlen lassú
  • rinyavas
    Vagy megkarcolod
  • rinyavas
    ok én benne vagyok
  • Sleepy Bone
    ingyen gémvásárlás megveszed bótban hazaviszed lemásolod és visszaviszed hogy 3 napon belül kötelesek visszavenni :P
  • Sleepy Bone
    van egy retail de hát 60 órát a f*sz se vár ki ezér a xarér éjszaka szedje le és pá
  • 0ppika
    Ehh, lehet hogy ez mind csak a demo?!
  • 0ppika
    Még pár torrent, ha kell valakinek:

http://www.mininova.org/search/?search=18+Wheels+of+Steel+Convoy

http://www.torrentreactor.net/search.php?search=&words=18+Wheels+of+Steel+Convoy&cid=

http://thepiratebay.org/search.php?q=18+Wheels+of+Steel+Convoy
  • Sleepy Bone
    és itt melyiket ajánljátok?? mer éjszakára raknám be a downloadot és nem szeretnék demóüt tőteni
  • 0ppika
    Kb, belső nézet meg hányinger ...
  • bepe79
    Egyik sem, én is kiperkáltam a díjat. :-( Pedig most nemrég töltöttem fel a kártyám. De egy fillér hasznom nincs ebből, ha erre gondolsz. :)
  • 0ppika
    Hát vagy 1 órát mentem és kb az út felét se tettem meg, szal dög unalom, főleg az elején ilyen retek géppel. És menteni sem lehet ...
  • Sleepy Bone
    thx
  • PLackó
    engem az ég "kidolgozása" idegesít..mintha egy gyerekfestmény lenne.
  • 0ppika
    http://www.torrentspy.com/search.asp?query=18+Wheels+of+Steel+Convoy&submit.x=15&submit.y=12
  • Sleepy Bone
    részben igazad van de én még akarom órákig tolni :D aztán majd lefikázom én is :D
  • Sleepy Bone
    ingyen torrentet nem tud vki?
  • 0ppika
    Hát én azt hiszem maradok a Pedal to the Metal-nál :\
    Ennek kb olyan a grafikája mint valami gyermek oktató játékproginak :P és még akadozik is normális felbontáson.
  • Sleepy Bone
    thx
  • Sleepy Bone
    :D nemá' én aszondom hogy alapíccsunk egy láma klubbot és addig tartsunk offstikeoljunk, amíg vki nem mmond egy normális címet (vagy míg ki nem bannolnak minket innen)
  • PLackó
    ez a te oldalad,vagy reklámember vagy?;)
  • bepe79
    Hi! Ha nagyon nem megy sehonnan, akkor: http://barebone.firstweb.hu
  • rinyavas
    Szia nem csak te vagy a láma én se tudtam leszedni sehonnan vagyis igen de az túl bonyolult volt és inkább mentem a konyhába a késért, hogy megszabaduljak a szenvedésektők de azt mégse! :)
  • Sleepy Bone
    mi a felejtős meg mi na mind1 vki lécci adjon egy címet mer én nyomnám a demót kiproxáltam teccik jó nem egy karaly dolog de nem érdekel nekem kell már bocs de xarok mindenkire aki szerint xar (bár igaza van) de nekem jobban teccik a pttm-nél
    amúgy tényleg nem értenek ezek a krapik a bizniszhz de hát ez van
  • Sleepy Bone
    nagyon kösz előre is ha vki ad egy normi linket láma vok tom de ha egyszer fel vok pörögve akkor nemn tok mit kezdeni magammal
  • malter
    ott ne is keresd,de ne is vágd fel az ereid mert nem tudod leszedni felejtös...
  • PLackó
    nekem nagyon nem jött be..
    ha kiadnának egy 60 megás patch-ot akkor talán.
    pttm-et 1000* jobban élvezem.
  • Sleepy Bone
    A francba láma vok de vki monjon már egy linket 3 oldal visszaolvasás után se találtam műkődöt könyörgöm valaki adja meg az nforce-on meg nem találom a download linket
  • malter
    sztem nincs is teszter vagy ha van akkor lenne ötletem hogy mit kezdjen az életével:)
  • [HUN]FaTaL
    sztem ez borzalmas lett ez a rész, marad a pttm
  • fireball
    én még nem próbáltam ki a gémet,mer nemjó a d toolsom,és holnap lesz formázás,már amúgyis tiszta vírus a gép,elég lassú az xp is..
    maj kipróbálom mien....mer ezek a hibák a demoba nem voltak,amik most előjöttek a tejjesbe????
  • bepe79
    Az semmi, de a teszterek mit csinálnak vajh', hogyha ekkora szarvashibák benne maradnak, sőt, játszhatatlan és elvezhetetlen is tőle a game..?!
  • Dansky
    Gondoltatok már arra, hogy egyszerűen a fejlesztők nagy ívben tesznek arra, hogy sikerül a játék, és csak a hozzátok hasonló faneket akarják minél jobban megfejni? Mert szerintem ez a helyzet.
  • FiReBoY
    Osztom a véleményed. Innentől kezdve szabad a pálya a Rig'n'Roll előtt, hogy meghódítsa a kamionszimesek körét és hogy jóval nagyobb bevételre tegyen szert az SCS Soft-mál. Én speciel hatalmasat csalódtam, mert egyáltalán nem lett jobb a Convoy a PTTM-nél. Lehet, hogy most ezekért a szavakért vki bunkónak fog titulálni, de szerintem többségbe vagyunk, akik leszólják a Convoy-t.
  • MrTressy
    keres rá isohunton én is onnan szedem... ugyan nem jön túl gyorsan (20k/s) de jön
  • rinyavas
    Nekem kicsit furcsa!
  • Truck Driver001
    de elég legyen most már az off-bol..menjünk át a rignroll topikba:P
  • bepe79
    Én nem mondok ilyet, mindenkinek joga van leírni a véleményét a Convoyról.