4874
-
#1816 Gondolom ki kell őket csomagolni !! -
Tockos #1815 Mi az a rip verzio a gamenak a báráto medszerezte de csak a rip verziot még nem próbáltam hogy ni akar az lenni.Aki tud segitsen.
³ ³
³ 18 Wheels of Steel: Convoy ³
³ *RIP* ³
³ (c)2005 ValuSoft ³
³ ³
ÀÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÁÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄő
ÚÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ¿
³ ³
³ Supplied By : Relentless Addition Release Date : 09/18/2005 ³
³ Cracked By : TEAM TNT Protection : None ³
³ What is it? : Game (Trucking) OS Required : WinXX ³
³ Packaged By : TEAM TNT # of Files : 20 x 5.00 Meg ³
³ -
#1814 ja az jó Green Day-t benyomom és csá már nem is olyan uncsi csak azt nbem értem hogy hogy voltak képesek még az előző résznél is jobbat csdinálni 1 hónap alatt kész volt ez így egy kalap fos, bár én már jáccanék -
#1813 Jól gondolod rádió nuku.(csak ha bekapcsolod a hifid, énis úgy játszok). -
#1812 mert tényleg 1 nagy foslé ez a gém...csunyán elbaszták... -
#1811 ja még nem volt tapasztralatom de tényleg nagy hülyeség de sztem meg lehetne azt proxálni hogy bemész egy kúthoz és úgy -
#1810 tom én is csak hülyéskedtem de mégis van vmi új mit tom én rádió (gondolom ninxcs) -
#1809 Hogy melyik eszes embernek jutott eszébe, hogy kiszedjék a mentést menet közbe!!! Remélem ez lesz az 1. mód, amit csinálnak hozzá, hogy bármikor menthess! -
#1808 A játékban vannak kamionok és azokat lehet tuningolni(festés,motor,...)!!Nem működő műszerekről van szó.(DE JÓ LENNE):DD -
#1807 milyen tuningok vannak? esetleg működő műszerek :D -
davos80 #1806 Ja, csak én csináltam egy 150 megás fullt, ami a majomparade.com-on van. -
#1805 Apropó annyi, hogy vissza kéne olvasni! A 150 MB-s az a demó, a 700 MB-s meg a full! -
#1804 -Vettem fel alkalmazottakat és azért se kellett fizetni!! lol
-Itt semmiért nem kell fizetni? Csak a szervízért+tankolás+kamion tuningolás+bírságért.
-Ez így tiszta Hawai!!! looollllllll -
#1803 ja az a szitu -
#1802 ok akkor megnézem azt az oldalt
-
davos80 #1801 De van, a majomparade.com-on, én tettem fel bazz. -
#1800 "Sajnos még a regisztrációval várnod kell,de már csak pár nap."
Szvsz erről ennyit... De azért érdekelne. -
#1799 köszi -
#1798 Abból meg 550 mega demo :) -
#1797 nincsen csak 700 megás -
#1796 én még mindig piszkállak titeket 150 megás feltörtet nem tudtok? -
#1795 ha van msn-ed akkor elküldöm a torrent filét -
#1794 én az egyik itt írtról szedem addicton-ös és ha vársz egy kicsit akkor megmondok vmi pontosat is -
#1793 na fijúk köszönöm én voltam a hülye,de ez a bitcomet vagy mi bejött és már CSAK 9 óra -
#1792 www.majomparade.com nem fizetős torrent! Regelni kell ennyi!!!! -
#1791 Köszönöm a tanácso4 -
#1790 bitcomet azt honnan? jójó láma vok de nem érdekel -
#1789 honnan szeded pénzes lécci mond el -
#1788 upsz nem gond de az enyém 512-es igaz sokat kell fizetni amiért sok mindent töltök de nem baj hopsz már kész is!! -
#1787 Hallod inkább tölts le Bitcomet-tet és aztán állítsd be hogymennyivel akarod letölteni és feltölteni és aztán szeva már tölti is ezerrel -
#1786 sorry 26%-on vagyok !
De 128-al jön elvileg fixen! -
#1785 NEKEM IS !!!!
Csak 35 % eddig
-
#1784 Pffff ember,én kb 5 perce töltöm és már 36%-on vagyok még kb. 18 perc van hátra LOL -
#1783 Igen. Ez nem lenne rosssz. Jó lenne ha már módolnák :P -
#1782 nemigaz sms-t nem küldök torrwent 24 óráig ment és 4 MB jött le úgyhogy ennyiut erről ha vki hajlandó lenne felrakni egy tárhelyre azt megköszönném -
#1781 Jah a nagykirály az az lesz ha majd rendes forgó tengelyes trailert is tudunk majd csinálni bele....vagy legalábbis átvariálni! -
#1780 Már csak arra vagyok kiváncsi hogy mennyire tudunk majd belenyúlni a game-be! (Verdák,Map-ok,stb...) ??? -
#1779 A letöltések nem akarnak elindulni vagy mik?
www.majomparade.com <<--innen szedd! -
#1778 Nem akarnak elindulni bitcomet-et használok! -
#1777 Valaki írja le honnan töltötte le mert nekem a torrentek nem működnek!