18 Wheels of Steel: Convoy
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez egy részben ugyanaz! Az oldalon elkezdi visszaszámlálni a sec-et ezt ki kell várni majd utána a megjelenõ linkrõl letölthetõ!A linkeket és a visszaszámlálást eltakarhatja egy popup ablak!
A link18 Wos Convoy Full
A kód ugyanaz: mittons
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo
Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.
Kamionokat asszem a világos-kék pontnál tudod tuningolni. A Truckshop vagy stop-ba.
Schwarz magyarosítja a játékot.
Zenére még nem tudok megoldást.
És hogy lenne már minden belsõ nézete ugyan az? Az nagy hülyeség lenne! Mindegyik másmilyen!
Második kérdés: mi alapján kezdi oldja fel a rövidítéseket a városokban?
Harmadik kérdés:Van e zene hallgatási lehetõség?
Negyedik kérdés: Ki magyarosít?
Ötödik kérdés: Mindegyik kamion belsõnézete ugyanaz(kivétel a kezdõ piros kamion)?
Következõ linkrõl letöltheti INGYEN a játékot Part 1
Part 2 A kód a kicsomagoláshoz : mittons
Letöltés után egyesítünk, majd az egész kicsomagol, lesz 18 db kisebb rar fálj egyesít, majd a setup.bat(asszem)mégegyszer kicsomagolunk, de amikor már vége a játék már is indul és full! Na lehet hálálkodni!<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM
Mi az a windows?
most szedtem össze valami veszélyes hulladésokt 19 perc alatt kell elvinni :-)
Mi az a windows?
Akit nem érdekel az, most ne figyeljen ide. <#felkialtas>#felkialtas> Kerestem a neten, de nem találtam. Megpróbáltam a rég bevált módokat.
Bejött. 😊
Szóval a nullával behívod a conzolt. Majd beírod: cheat all engine - én ezt tettem, mire minden, de minden elérhetõvé vált. Az összes, motor, váltó, abroncs, festés, kamion, stb. Ja és szállítmány is. És ad hozzá 500.000 dodót is. <#puszis>#puszis>
A magam részérõl telepítem újra a játékot, mert ez agyonba...a a játékélményt.
<#duhos2>#duhos2><#action>#action>
Üdvözöl minden fant:
B.
<#integet2>#integet2>
AMD Athlon64 X2 4600+ / 300GB SATA / 2x1Gb Geil DDR2 800MHz RAM / Sapphire HD3870XT 512Mb / Asus VW195D / XP SP3
BOCSI
MFIA G: Én az EÖTVÖSBE járok.
http://truckgamesmods.atw.hu Я люблю тебя!
kérdés mi lesz, ha ezt vissza akarod tölteni? jobb esetben elveszik a fuvar :-D
Mi az a windows?
Amúgy hány éves vagy? Melyik suliba jársz? Mert van egy o.társam akit szintén Farkas Péternek hívnak.
Szerintem legalább is
Lenovo ThinkPad T400; Sennheiser HD 201; Merida Matts TFS Trail 350D
Az lenne a kérdésem hogy ti hogy tudtok vele ennyit játszani? Mert én csak egy órát bírtam!<#nemtudom>#nemtudom><#confused>#confused>