18 Wheels of Steel: Convoy

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Esetleg kahatunk majd még nem teljes magyarításokat is?
Na emberek akinek nem volt jó az elõzõ két link itt egy újabb!
Ez egy részben ugyanaz! Az oldalon elkezdi visszaszámlálni a sec-et ezt ki kell várni majd utána a megjelenõ linkrõl letölthetõ!A linkeket és a visszaszámlálást eltakarhatja egy popup ablak!
A link18 Wos Convoy Full
A kód ugyanaz: mittons
Magnumrolcsi
Minden kamion belsõ szinte u.a. csak más fityeg az ablakban meg més csúszkál az ablak elõtt.!

Schwarz
nem, illetve megy csak ha visszatöltöd ugyanúgy elveszted a fuvart

Mi az a windows?

gumikacsa
NEM

Renault magnum http://kamionszim.hu

Na most akkor mûködik a mentés feladat közben vagy sem?

Duddits
Ték! <#nyes>

Schwarz! Küldtem privit.

Schwarz
sajnos úgysem mûxik :-(

Mi az a windows?

Sanyix
Tökjó vettem egy új vontatót, közben rajta volt a régin az utánfutó. Hát megvettem, az újon is rajta volt+ kb 10%-os sérülés a kamionon, elõtte semmi sérülés nem volt. Elindulok a töksima úton, pár méter után megint sérül, aztán egyszercsak lecsúszik az utánfutó a vontatóról, és azis jól megsérül. Mindez sima úton akadály, és ütközés nélkül...

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Duddits
Akkor is, ha lecsatolod elötte?

Schwarz
készülget:
- 1 -
- 2 -
- 3 -

hja, lehet választani angol/magyar között ;-)

Mi az a windows?

Schwarz
na ja, csak mikor visszatöltöd a pót nem lesz sehol :-(

Mi az a windows?

Mafia már megoldotta a problémát ídézem.....Jah, és rájöttem, hogy hogy lehet "átverni" a Save Game opciót úgy, hogy szállítás közbe is menthess. Egyszerûen mielött elfogadod a fuvart, állj rá a Save Game opcióra, és csatold föl a rakományt. És indulj el. Ha menteni akarsz, akkor csak nyomd meg az ESC-t, és máris menthetsz. Hacsak nem léptél el onnét. Ugyanis ha ellépsz másik menüpontra, nem fogsz tudni menteni.

Duddits
Nekem nem! Kenworth W900-am van, és nem látom.

DJ Bee18
na valami mmegoldás vagy patch a fuvar közbeni mentésre van már?? mert ma még nem tudtam elõrébbjutni, mert háromszor zavartak meg fuvar közben <#falbav><#fejvakaras><#help><#idiota>

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

Truck Driver001
látszik...

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

ILLNeo
És a csörösöknél belülrõl látszik az orra belülrõl?

Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo

Truck Driver001
a belsö nézet végülis ugyanaz...a csörösöknél "szabvány" belsö nézet wan..mind1-iknél ugyanaz..a sima homlokfalu kamionoknak pedig más wan de ott is midn1-iknél ugyan az.....szal végülis a játékba 2 féle belsö nézet wan..nagyon xar..mint maga a játék is...

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

Duddits
Nem nyílik meg!!

Kamionokat asszem a világos-kék pontnál tudod tuningolni. A Truckshop vagy stop-ba.

Schwarz magyarosítja a játékot.

Zenére még nem tudok megoldást.

És hogy lenne már minden belsõ nézete ugyan az? Az nagy hülyeség lenne! Mindegyik másmilyen!

Ja itt írta valki hogy szerinte nem fognak mehógnyílni a lezárt utak na nálam kettõ megnyílt csak nem tudom mi alapján és mért nyitja meg õket
Egy kérdés: hol lehet, tuningolni a kamionokat?
Második kérdés: mi alapján kezdi oldja fel a rövidítéseket a városokban?
Harmadik kérdés:Van e zene hallgatási lehetõség?
Negyedik kérdés: Ki magyarosít?
Ötödik kérdés: Mindegyik kamion belsõnézete ugyanaz(kivétel a kezdõ piros kamion)?
Na hali! AKIT még érint a nincs még meg játék szitu az figyeljen ide!
Következõ linkrõl letöltheti INGYEN a játékot Part 1
Part 2 A kód a kicsomagoláshoz : mittons
Letöltés után egyesítünk, majd az egész kicsomagol, lesz 18 db kisebb rar fálj egyesít, majd a setup.bat(asszem)mégegyszer kicsomagolunk, de amikor már vége a játék már is indul és full! Na lehet hálálkodni!<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>
thx

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Duddits
Ez engem is érdekel.

Imrusssss
Hol lehet vagyis hogy lehet dupla fuvar (pótkocsit) vinni, szállítani????

HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM

Duddits
hol lehet megtalálni azt a 150megásat, mert én csak a 700-asat találom??????????

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Duddits
Amúgy cuccokat lehet már készíteni hozzá? Már csinálnék valami festék a W900-amra. :-)

Imrusssss
nem

Az egyik fájlba nem kell átírni, mint a Pttm-nél?
Imrusssss
Hol lehet vagyis hogy lehet dupla fuvar (pótkocsit) vinni, szállítani????

Magnumrolcsi
Nem lett volna egyszerûbb ha csak a játékot kezded az elejérõl?Vagy azoknál is érvényes a cheat?Mert akkór énis kezdem elõrõl.(csak vitszel)

Schwarz
némelik keresztezõdés olyan kubaszov nagy, h nem látni merre kell menni :-) meg a felhõk a nap mögött vannak :-) fasza

Mi az a windows?

Hali! Nézzél szét egy kicsit lentebb!
Games
Schwarz
nemjó, mert - már valaki írta - ha visszatöltöm eltûnik a pót :-(
most szedtem össze valami veszélyes hulladésokt 19 perc alatt kell elvinni :-)

Mi az a windows?

CHEAT!

Akit nem érdekel az, most ne figyeljen ide. <#felkialtas> Kerestem a neten, de nem találtam. Megpróbáltam a rég bevált módokat.
Bejött. 😊
Szóval a nullával behívod a conzolt. Majd beírod: cheat all engine - én ezt tettem, mire minden, de minden elérhetõvé vált. Az összes, motor, váltó, abroncs, festés, kamion, stb. Ja és szállítmány is. És ad hozzá 500.000 dodót is. <#puszis>

A magam részérõl telepítem újra a játékot, mert ez agyonba...a a játékélményt.
<#duhos2><#action>
Üdvözöl minden fant:
B.
<#integet2>

AMD Athlon64 X2 4600+ / 300GB SATA / 2x1Gb Geil DDR2 800MHz RAM / Sapphire HD3870XT 512Mb / Asus VW195D / XP SP3

Duddits
Próbáld meg, hogy lecsatalaod...

Duddits
Wanadoo-ról, torrentrõl...

Akkor mind1. Én az Schulek-ba.

MFIA G=MAFIA G

BOCSI
LEhet hogy rosszul fogalmasztam,de amikor lejár a limit akkor már nem tudok játszani! A teljeset honnan lehet letölteni?

MFIA G: Én az EÖTVÖSBE járok.
Vviikkttoorr
farkas péter??
Oan embert én is ismerek!
A gedóiba jár szegeden!

Sziasztok! Nem rossz ez, de nem is jó! Sok jó dolgot kiszedtek belõle,, ami az elõdeiben benne volt! Ez a baj ezekkel a sorozatokkal, hogy egyre szarabbak lesznek, nem hogy jobbak! Sokkal többet vártam tõle, remélem a következõ jobb lesz!<#szomoru1>
Akinek vesz apuci vagy anyuci... Most a jogsim cirka 130.000 pénz. Nem futja semmi luxus cikkre.

http://truckgamesmods.atw.hu &#1071; &#1083;&#1102;&#1073;&#1083;&#1102; &#1090;&#1077;&#1073;&#1103;!

Schwarz
király :-)
kérdés mi lesz, ha ezt vissza akarod tölteni? jobb esetben elveszik a fuvar :-D

Mi az a windows?

Magnumrolcsi
De a pótkocsi el fog tünni.!Már próbáltam!!És mi lenne ha kicsuklasztanánk a pókocsit és úgy mentenénk fuvar közbe.??Mindjárt ki prószilom!!

Duddits
Jah, és rájöttem, hogy hogy lehet "átverni" a Save Game opciót úgy, hogy szállítás közbe is menthess. Egyszerûen mielött elfogadod a fuvart, állj rá a Save Game opcióra, és csatold föl a rakományt. És indulj el. Ha menteni akarsz, akkor csak nyomd meg az ESC-t, és máris menthetsz. Hacsak nem léptél el onnét. Ugyanis ha ellépsz másik menüpontra, nem fogsz tudni menteni.

Duddits
Úgy, hogy mi letöltöttük a teljeset. Nem a demóval játszunk.

Amúgy hány éves vagy? Melyik suliba jársz? Mert van egy o.társam akit szintén Farkas Péternek hívnak.

Magnumrolcsi
Én nem használok cheatet csak ki próbáltam és mûködött.Amúgy meg mire lehet költeni azt a sok pénzt amikór szinte semmiért nem kell fizetni.

Peti egyszerû! Aki szereti a kamionos játékokat az ezzel is szeret játszani

Szerintem legalább is

Lenovo ThinkPad T400; Sennheiser HD 201; Merida Matts TFS Trail 350D

Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy ti hogy tudtok vele ennyit játszani? Mert én csak egy órát bírtam!<#nemtudom><#confused>