4874
  • DEXTER92
    Megyek meg is szerzem a convoyt, de ha valaki elmondja hogy webről honnan lehet leszedni legálisan és nagyjából vírusmentesen a teljest annak örülnék
  • DEXTER92
  • DEXTER92

Szörnyű bevallani, de azthiszem lejárt az ideje a pttm-nek (és ez valószínűleg igaz). Én is befejezem a hungarianpackot szöröstűl bőröstűl, utána nkikezdek szerkeszteni a convoyt. Lehet hogy mire eljutok odaáig hogy normális modelleket készítek, addigra már a pttm valahol a föld alatt lesz...
    Azért szép kis 1-2 év volt ez a pttm fénykora...
    De haladjunk a korral...
  • RaST
    Ezaz :) Faxa ..
    Letöltése lesz majdan ? :)
  • Sanyix
    Talán rakjál fel újabb catalystot. Erre nem gondoltál? Az segíthet valamennyire, de tény, hogy rakás sz@r a motor...
  • McKangi
    Sziasztok Sasok !

Hát nem is tudom..hogy kezdjem.Ezt a gamét alig vártam hogy meg tudjam szerezni,
    de ez 1 kalap sz**t nem ér!2500+ AMD + 1giga ram + ati 9800pro (catalyst 5.3)
    és szaggat 1024*768-ban?Ez egy nagy röhej!Szerintem ezt a prism3d motort már rég le kellett volna cserélniük !

Ez hogy teljes szépségében és sebességében "normálisan" fusson kell még várni legalább 3 évet!,hogy olyan hardvere legyen a játszóközönség legalább felének hogy minimum élvezni is tudja ! Anno a Le Mans 24 Hour nevű játéknál volt ilyen
    ahol elszúrták a grafikus motort,és beszaggatott a game!

Hiába állítok a karin jobbra-balra az élsímitást,szűrést,textura minőséget ez rá se bagózik!

Már csak remélem hogy ezek a fiúk nem írnak valamilyen forma1-es vagy gt-s gamét
    mert a sok fanatikusnak (én is az vagyok) a legolcsóbb számítógép alkatrésze a 120.000 FT-os videókártya lesz !
    Csá!
  • gumikacsa
    na, ai kerék ok. már csak a felniket kell ráoperálnom, meg a sofőrt.

• daf xf
    Az lesz csak lekell hozzá szedni a legújabb drivert!
    Amúgy mihír a magyarosításról?Hogyáll?
  • Duddits
    Mért nem próbálod ki?
  • daf xf
    Sziasztok!
    Nekem van egy nvidia geforce mx440-es videókarim!
    Ha leszedem hozzá a legújabb drivert akkor jó lesz vajon?
  • Vlala #2686
    nálam nem. De a régi videókártyámon sz... illetver nem volt olyan szép, néha szétesett a kép. Driverfrissítéssel javult a helyzet, de nem oldódott meg. Új videókártyával kisebb vizuális orgia, szinte bele lehetne nyúlni a képbe, hogy átkapcsoljunk egy-két dolgot a kamionon.
  • Gyovai
    CSá valaki megtudná mondani mértszar a grafikája? nálamszar!
  • Lizzard
    De, szoktam jáccani újabb gémekkel is, csak eddig sose volt gond egyikkel se...
  • Lizzard
    Ehh, most látom már az 5.10a-hoz is van omega, de asszem inkább egy kicsivel korábbi verziót szedek le, mert 5.10 még nem bizti h. olyan kiforrott...
  • Sanyix
    Akkor ezexerint nemnagyon jáccol újabb játékokkal ha nem volt szükség frissítésre. Mindíg van mindegyiknek omega változata.
  • Lizzard
    Öhh, de gondoltam.. :P Fel is tettem a kérést, h. ki milyen drivert használ...
    Pedig eddig mindent jól elvitt a 4.6 omega... Namost 5.x szériánál van omega változat? Mostanában nem nagyon követtem nyomon a softmoddolt drivereket, 4.6 eddig jól bevált, ezek szerint most jött el az idő a cserére. :)
  • Sanyix
    Nem gondoltál driverfrissítésre? Enyhén régi az a 4.6, most 5.9 nél tartunk :)
  • gyíkarcú
    Ok, bocs Duddits!
  • Lizzard
    Hi all!

A héten letöltöttem a Convoy-t, otthon fel is installtam, de miután elindítottam egy elég fura dolgot tapasztaltam:
    a menű bejött normálisan, lehet új karriert kezdeni, meg minden, viszont miután bejött a csaj elmagyarázni a tutorialt, akkor már csak ilyen nagy feketeség van, a kamion meg a többi utcai lámpa fényét lehet csak látni, semmi mást nem.

Tapasztalta már más is esetleg ezt a problémát, vagy csak én bénázok el valamit, esetleg egy másik drivert kellene feltepítenem?
    Akinek műkszik frankón minden, az milyen drivert (ATI) használ?

Radeon 9800 SE @ Pro karim van, 4.6-os omega catalyst van fenn.

Üdv: Ádám
  • berci206
    Már egy pár hete convoy-ozok és úgy gondoltam leírom azokat a dolgokat amik nem igazán tetszenek a játékban:(abba nem kezdek bele hogy mik tetszenek mert azzal holnap se végeznék)

1; A töréssel annyi problémám van hogy nem élethű. pl: ha véletlenül neki megyek vkinek az megáll, elakadás jelző ki, de a járgányon nem látszik semmi sérülés!!! Ha neki mennek a pót kerekének amit húzok azoknak a fránya gumiknak kikéne durranniuk!!!

2; A karambolok, balesetek kivetele sem élethű szerintem, mert ki látott már olyat hogy egy személy autó ami 55-60 km/óra-val közlekedik és az általam húzott pót kerekét oldalról telibe kapja, akkor a pót átcsapódik a másik oldalra és természetesen sérül is!!! Hát én ilyet még nem láttam se nem hallottam!!!

Na mindegy, de azért alapvetően nagyon tetszik és király a játék, várom a fejlesztéseket. Mindenkinek további szép napot kívánok.

Sziasztok
  • berci206
    Sziasztok

Gumikacsa ugye lelehet majd tölteni ezt hamarosan?
  • eightmiles
    nagyon frankó lesz ez, csak a szélvédőt sötétebbre kéne talán venni, ja és másik felni kell majd rá. de egyébként télleg zsír (és ez az első convoy eu kamion)
  • gumikacsa
    vannak még gondok, de alakul. valamiért az ai magnumnak nincs hátsókereke.

• Gerob
    Csak így tovább!!!! Hasonlókat, mint a pttm-hez!!
  • gumikacsa

• gumikacsa
  • gumikacsa
    truckpol forum
    német fórum
  • kesenyi
    Á már beraktad :)
  • kesenyi
    A "logo" legyen a 18WOS Convoy felirat ami a kacsa képén van! Ez lenne a "logo" középen és a két oldalán lenne egy-egy Convoyos kamion :)
  • Duddits
    Jajj már! Ne legyél ilyen!
  • kesenyi
  • ILLNeo
    az más... akkor nem szóltam
  • Duddits
    Létszi.....

Létszi Macikám!!
  • Duddits
    Nem én csináltam.

Bár könnyű egy ilyet megcsinálni.
  • kesenyi