4874
-
#2696 Megyek meg is szerzem a convoyt, de ha valaki elmondja hogy webről honnan lehet leszedni legálisan és nagyjából vírusmentesen a teljest annak örülnék
-
#2695 -
Szörnyű bevallani, de azthiszem lejárt az ideje a pttm-nek (és ez valószínűleg igaz). Én is befejezem a hungarianpackot szöröstűl bőröstűl, utána nkikezdek szerkeszteni a convoyt. Lehet hogy mire eljutok odaáig hogy normális modelleket készítek, addigra már a pttm valahol a föld alatt lesz...
Azért szép kis 1-2 év volt ez a pttm fénykora...
De haladjunk a korral... -
#2693 Ezaz :) Faxa ..
Letöltése lesz majdan ? :) -
#2692 Talán rakjál fel újabb catalystot. Erre nem gondoltál? Az segíthet valamennyire, de tény, hogy rakás sz@r a motor... -
McKangi #2691 Sziasztok Sasok !
Hát nem is tudom..hogy kezdjem.Ezt a gamét alig vártam hogy meg tudjam szerezni,
de ez 1 kalap sz**t nem ér!2500+ AMD + 1giga ram + ati 9800pro (catalyst 5.3)
és szaggat 1024*768-ban?Ez egy nagy röhej!Szerintem ezt a prism3d motort már rég le kellett volna cserélniük !
Ez hogy teljes szépségében és sebességében "normálisan" fusson kell még várni legalább 3 évet!,hogy olyan hardvere legyen a játszóközönség legalább felének hogy minimum élvezni is tudja ! Anno a Le Mans 24 Hour nevű játéknál volt ilyen
ahol elszúrták a grafikus motort,és beszaggatott a game!
Hiába állítok a karin jobbra-balra az élsímitást,szűrést,textura minőséget ez rá se bagózik!
Már csak remélem hogy ezek a fiúk nem írnak valamilyen forma1-es vagy gt-s gamét
mert a sok fanatikusnak (én is az vagyok) a legolcsóbb számítógép alkatrésze a 120.000 FT-os videókártya lesz !
Csá!
-
#2690 na, ai kerék ok. már csak a felniket kell ráoperálnom, meg a sofőrt.
-
#2689 Az lesz csak lekell hozzá szedni a legújabb drivert!
Amúgy mihír a magyarosításról?Hogyáll? -
#2688 Mért nem próbálod ki? -
#2687 Sziasztok!
Nekem van egy nvidia geforce mx440-es videókarim!
Ha leszedem hozzá a legújabb drivert akkor jó lesz vajon?
-
Vlala #2686 nálam nem. De a régi videókártyámon sz... illetver nem volt olyan szép, néha szétesett a kép. Driverfrissítéssel javult a helyzet, de nem oldódott meg. Új videókártyával kisebb vizuális orgia, szinte bele lehetne nyúlni a képbe, hogy átkapcsoljunk egy-két dolgot a kamionon. -
#2685 CSá valaki megtudná mondani mértszar a grafikája? nálamszar!
-
Lizzard #2684 De, szoktam jáccani újabb gémekkel is, csak eddig sose volt gond egyikkel se... -
Lizzard #2683 Ehh, most látom már az 5.10a-hoz is van omega, de asszem inkább egy kicsivel korábbi verziót szedek le, mert 5.10 még nem bizti h. olyan kiforrott... -
#2682 Akkor ezexerint nemnagyon jáccol újabb játékokkal ha nem volt szükség frissítésre. Mindíg van mindegyiknek omega változata. -
Lizzard #2681 Öhh, de gondoltam.. :P Fel is tettem a kérést, h. ki milyen drivert használ...
Pedig eddig mindent jól elvitt a 4.6 omega... Namost 5.x szériánál van omega változat? Mostanában nem nagyon követtem nyomon a softmoddolt drivereket, 4.6 eddig jól bevált, ezek szerint most jött el az idő a cserére. :) -
#2680 Nem gondoltál driverfrissítésre? Enyhén régi az a 4.6, most 5.9 nél tartunk :) -
#2679 Ok, bocs Duddits! -
Lizzard #2678 Hi all!
A héten letöltöttem a Convoy-t, otthon fel is installtam, de miután elindítottam egy elég fura dolgot tapasztaltam:
a menű bejött normálisan, lehet új karriert kezdeni, meg minden, viszont miután bejött a csaj elmagyarázni a tutorialt, akkor már csak ilyen nagy feketeség van, a kamion meg a többi utcai lámpa fényét lehet csak látni, semmi mást nem.
Tapasztalta már más is esetleg ezt a problémát, vagy csak én bénázok el valamit, esetleg egy másik drivert kellene feltepítenem?
Akinek műkszik frankón minden, az milyen drivert (ATI) használ?
Radeon 9800 SE @ Pro karim van, 4.6-os omega catalyst van fenn.
Üdv: Ádám -
berci206 #2677 Már egy pár hete convoy-ozok és úgy gondoltam leírom azokat a dolgokat amik nem igazán tetszenek a játékban:(abba nem kezdek bele hogy mik tetszenek mert azzal holnap se végeznék)
1; A töréssel annyi problémám van hogy nem élethű. pl: ha véletlenül neki megyek vkinek az megáll, elakadás jelző ki, de a járgányon nem látszik semmi sérülés!!! Ha neki mennek a pót kerekének amit húzok azoknak a fránya gumiknak kikéne durranniuk!!!
2; A karambolok, balesetek kivetele sem élethű szerintem, mert ki látott már olyat hogy egy személy autó ami 55-60 km/óra-val közlekedik és az általam húzott pót kerekét oldalról telibe kapja, akkor a pót átcsapódik a másik oldalra és természetesen sérül is!!! Hát én ilyet még nem láttam se nem hallottam!!!
Na mindegy, de azért alapvetően nagyon tetszik és király a játék, várom a fejlesztéseket. Mindenkinek további szép napot kívánok.
Sziasztok -
berci206 #2676 Sziasztok
Gumikacsa ugye lelehet majd tölteni ezt hamarosan? -
#2675 nagyon frankó lesz ez, csak a szélvédőt sötétebbre kéne talán venni, ja és másik felni kell majd rá. de egyébként télleg zsír (és ez az első convoy eu kamion) -
#2674 vannak még gondok, de alakul. valamiért az ai magnumnak nincs hátsókereke.
-
Gerob #2673 Csak így tovább!!!! Hasonlókat, mint a pttm-hez!! -
-
#2671 -
#2670 truckpol forum
német fórum -
#2669 Á már beraktad :) -
#2668 A "logo" legyen a 18WOS Convoy felirat ami a kacsa képén van! Ez lenne a "logo" középen és a két oldalán lenne egy-egy Convoyos kamion :) -
#2667 Jajj már! Ne legyél ilyen! -
#2666 -
#2665 az más... akkor nem szóltam -
#2664 Létszi.....
Létszi Macikám!! -
#2663 Nem én csináltam.
Bár könnyű egy ilyet megcsinálni. -
#2662 Had ne mondjam el :) -
#2661 csak egymás tetejére raktál három képet -
#2660 Miért? -
#2659 van ám grafikai érzéked... -
#2658 Bannernak?
-
#2657 Hol szoktad megtalálni az új cuccokat?