18 Wheels of Steel: Convoy
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
P4 2.2 Celeron 2.4-re húzva, 512 MB RAM, Radeon 9600 256MB. Bár lehet, hogy csak 128-as a vidkártyám, de mindenhol mást ír ki... <#nyes>#nyes>
Nállam a telefonban a 911en kívül minden menü üres...
Lehet felvenni sofõröket? 😄 Jó tudni! 😊
Azzal viszont nem értek egyet, hogy éjszaka nem lehet látni csak a szembe jövõk reflektorát! Akár fényszóró nélkül is lehet menni éjszaka, városon kívül! A moncsim jól van beállítva! 😊
A játék nálam is akadozik néha: Celeron 2,4GHz, 512MB, Radeon9600 de csak valami SE sajna 😞
A vibrálással kapcsolatba. Géptõl is függhet, meg drivertõl is.
Mármint megyek az úton, és belevibrál hogy benyúlik egy fa, meg ilyenek. Kívül nézetben az ajtó sok kis vonalkából áll. A leg alacsonyabb grafikán van és ezt csinálja. mi a baj? Videókártya driver?
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *
Már nem azért, de neked mindent le kell írni külön?? Elég sokszor lett már írva...---->>> neked meg bocs de nem volt kedvem visszaolvasni 3-4 oldalt.
csak 2õt olvastam vissza, és ott még nem volt. És nem kell elmondani mindent külön. elõször járok ezen a topikon, és ha valamit nem értek, megkérdezem.
Nem tudom te visszaolvastál volna 100-200 hozzászólást. errõl ennyit. A fórum azért van hogy a prok (mint te) segítsenek a lámáknak (mint én).
Réma lezárva
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *
Setup.bat
TNT-HELP.txt
TNT-info.txt
TNT.inf
TNT.reg
TNT.uha
TNTuharc.exe
Ezeket csomagolja ki. Megpróbáltam hogy kijelölöm így az összeset, és kimásolta nekem amit megattam neki mappát.
Szóval válts bõszen, figyeld a fordulatot...
AMD Athlon64 X2 4600+ / 300GB SATA / 2x1Gb Geil DDR2 800MHz RAM / Sapphire HD3870XT 512Mb / Asus VW195D / XP SP3
Igen, ez velem is elõfordult egy alkalommal... hogy leszállítottam volna a fuvart és a célponthoz nem tudtam behajtani "láthatatlan" fal nem engedett.
Nem izgat, ha csak itt lehet menteni, és ha van egyébb kidolgozatlan rész. De hogy láthatatlan falba ütközzek...??? Na ez igazán bosszantó!!! <#mf3>#mf3>
Amúgy a játékot élvezem, szívesen töltöm vele az idõmet, igazán hangulatos!
Üdv.:
B.
AMD Athlon64 X2 4600+ / 300GB SATA / 2x1Gb Geil DDR2 800MHz RAM / Sapphire HD3870XT 512Mb / Asus VW195D / XP SP3
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
valaki tudna segíteni hogy miért szagat a gém 1300ghz,1gbddram,geforce 4 128mb<#rinya>#rinya><#help>#help><#wilting>#wilting>
:3
megyek az uton majd egyszer arra leszek figyelmes hogy lomhább a verdám 😊
majd ránézek a sérülésre és félig levan amortizálva a járgányom 😊
érdekes hogy semmit sem csináltam 😛
sérül a verda ha széthajtom a motort? jó lenne 😊
Szaggat mint a geci!!
De miért????? elhiszem hogy nem 1 izom gépem van nade akkor is mennie kéne sztem rezzenés nélkül...
Mi értelme van ha a konvojban mek???
Honda - The Power of Dreams
Segítsetek már kérlek
Steam Nick: adakiller
P4 2.4, 512DDRam meg 128-as ati 9600Pro.
És New York közelébe se jártam még 😊
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
"Na emberek akinek nem volt jó az elõzõ két link itt egy újabb!
Ez egy részben ugyanaz! Az oldalon elkezdi visszaszámlálni a sec-et ezt ki kell várni majd utána a megjelenõ linkrõl letölthetõ!A linkeket és a visszaszámlálást eltakarhatja egy popup ablak!
A link18 Wos Convoy Full
A kód ugyanaz: mittons"------->>>> Hogy tudom összerakni a fájlokat? Kérlek segítsetek ha már letöltöttem. És mi a kódos becsomagolt fájlhoz a jó kicsomagoló progi?
a pár szavasok folyamatban mennének, hogy mire mit ír a prog dehát most elakadtam, lásd mail :-(
elmentem dögleni :-)
Mi az a windows?
Amúgy megkaptad a mailt?
Esetleg nincs valami pár szavas szöveg? Teljes mondtaokhoz most valamiért nincs ihlehetem. :-)
Mi az a windows?
nekem full view distance-szal sem lassú meg nem ugrálnak a textúrák sem
Mi az a windows?
E2180@3300mhz, 6GB RAM,ATI 4850,Gigabyte DS3
E2180@3300mhz, 6GB RAM,ATI 4850,Gigabyte DS3
www.guillotine.atw.hu
GeF 6800GT
\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Renault magnum http://kamionszim.hu
Eléggé lassú a játék nekem, illetve nem nagyon megy 25-30 fps fölé a dolog.
amd 2400+ athlon xp, 1 giga ram, gef4 ti4200.
Másik gondom, hogy összevissza ugrálnak néha a textúrák, aztán megjavulnak, aztán megint ugrálnak... 32 bitben játszom.