18 Wheels of Steel: Convoy

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Duddits
Hát nem tom mit szenvedtek ezzel az akadozással... Nekem nem szaggatt soha.

P4 2.2 Celeron 2.4-re húzva, 512 MB RAM, Radeon 9600 256MB. Bár lehet, hogy csak 128-as a vidkártyám, de mindenhol mást ír ki... <#nyes>

Van valahol valami leírás a gamerõl? Mire jó ha konvojban megyek?
Nállam a telefonban a 911en kívül minden menü üres...
Lehet felvenni sofõröket? 😄 Jó tudni! 😊
Azzal viszont nem értek egyet, hogy éjszaka nem lehet látni csak a szembe jövõk reflektorát! Akár fényszóró nélkül is lehet menni éjszaka, városon kívül! A moncsim jól van beállítva! 😊
A játék nálam is akadozik néha: Celeron 2,4GHz, 512MB, Radeon9600 de csak valami SE sajna 😞
Duddits
Ezek ilyen alapvetõ dolgok... Az, hogy egy fájlt hogyan egyesíts, lassan apal mûvelet.

A vibrálással kapcsolatba. Géptõl is függhet, meg drivertõl is.

Magnumrolcsi
<#gonosz1> Ne bántsd! 😄D

PLackó
pedig 1300ghz-es prociról még nem hallottam,de elég erõsnek hangzik..

Speedbreaker
Na már jó. de még van egy bibi. A játék vibrál. 😄
Mármint megyek az úton, és belevibrál hogy benyúlik egy fa, meg ilyenek. Kívül nézetben az ajtó sok kis vonalkából áll. A leg alacsonyabb grafikán van és ezt csinálja. mi a baj? Videókártya driver?

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Magnumrolcsi
Menet közben nyomsz egy ESC-et.Bejön egy telefon. Arra rányomsz és alúl van olyan, hogy "hier driver" vagy vmi hasonló.(szar vagyok angolból)

Speedbreaker
Tovább próbálkoztam, rákattintottam a setup.bat-ra és elkezdett dosban megnyitogatni fileokat. Remélem jó lesz. Sry a smappért.

Már nem azért, de neked mindent le kell írni külön?? Elég sokszor lett már írva...---->>> neked meg bocs de nem volt kedvem visszaolvasni 3-4 oldalt.
csak 2õt olvastam vissza, és ott még nem volt. És nem kell elmondani mindent külön. elõször járok ezen a topikon, és ha valamit nem értek, megkérdezem.
Nem tudom te visszaolvastál volna 100-200 hozzászólást. errõl ennyit. A fórum azért van hogy a prok (mint te) segítsenek a lámáknak (mint én).
Réma lezárva

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Speedbreaker
Most én vagyok a hülye?!

Speedbreaker
tudom hogy kell a képfileokat hosználni. de a windrarnál problémám van.rákattintok kétszer az egyik file-ra, és bejönnek olyanok hogy: Ú
Setup.bat
TNT-HELP.txt
TNT-info.txt
TNT.inf
TNT.reg
TNT.uha
TNTuharc.exe
Ezeket csomagolja ki. Megpróbáltam hogy kijelölöm így az összeset, és kimásolta nekem amit megattam neki mappát.

Pontosan, ha sokáig a pisos tartományban hajtod a járgányt, akkor bizony az leamortizálódik!!!
Szóval válts bõszen, figyeld a fordulatot...

AMD Athlon64 X2 4600+ / 300GB SATA / 2x1Gb Geil DDR2 800MHz RAM / Sapphire HD3870XT 512Mb / Asus VW195D / XP SP3

Malter!

Igen, ez velem is elõfordult egy alkalommal... hogy leszállítottam volna a fuvart és a célponthoz nem tudtam behajtani "láthatatlan" fal nem engedett.
Nem izgat, ha csak itt lehet menteni, és ha van egyébb kidolgozatlan rész. De hogy láthatatlan falba ütközzek...??? Na ez igazán bosszantó!!! <#mf3>

Amúgy a játékot élvezem, szívesen töltöm vele az idõmet, igazán hangulatos!

Üdv.:
B.

AMD Athlon64 X2 4600+ / 300GB SATA / 2x1Gb Geil DDR2 800MHz RAM / Sapphire HD3870XT 512Mb / Asus VW195D / XP SP3

DJ Bee18
akkor inkább ne tölts le játékot. Egyébként úgy lehet, hol feltelepíted a WinRAR-t, ráklikkelsz kétszer az egyik fájlra, akkor az megnyílik a WinRAR-ral, ott egybõl fogsz látni egy .bin és egy .cue fájlt. Kijelölöd mindkettõt, jobb klikk rájuk, ---> Kitömörítés egy megadott mappába, inen már biztos megy. Aztán a .cue képfájlt Neroval CD-re írni, vagy Demontools-szal bemountolni. Gondolom a magyarázat végét nem érted, de azt már azért nem vagyok képes elmagyarázni 😊

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

tepi5
hol tudok felvenni sofõröket hogy nekem dolgozzanak?

Forza Italia OoO Forza Juventus

DJ RX7
pf akkor ezt a játékot nagyon elcsesztékk...

:3

Sanyix
Pirosba érés nélkül is tud sérülni, ok nélkül.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

igen serul ha pirosba megy a fordulatszam

Állítólag nem annyira videokártyafüggõ, hanem a Prism3D motor szar, mert a procival számoltatja ki a grafikai mozgásokat. Szal, akinek nincs legalább 5000 Mhz-es Pentium VI-os gépe, annak majdnem mindig szaggatni fog valahol. <#nyes>
DJ RX7
hi.
valaki tudna segíteni hogy miért szagat a gém 1300ghz,1gbddram,geforce 4 128mb<#rinya><#help><#wilting>

:3

ez tök poén 😊
megyek az uton majd egyszer arra leszek figyelmes hogy lomhább a verdám 😊
majd ránézek a sérülésre és félig levan amortizálva a járgányom 😊
érdekes hogy semmit sem csináltam 😛
sérül a verda ha széthajtom a motort? jó lenne 😊

tepi5
hogy lehet convojban menni és mért jo az?

Forza Italia OoO Forza Juventus

AdaKiller
szarul van megcsinálva sajnos...

Steam Nick: adakiller

Hát ez a geme...
Szaggat mint a geci!!
De miért????? elhiszem hogy nem 1 izom gépem van nade akkor is mennie kéne sztem rezzenés nélkül...
Mi értelme van ha a konvojban mek???

Magnumrolcsi
Winrar-rar kell kicsomagolni csak ennyit tudok.Nekemis tesóm csinálta.

Duddits
Már nem azért, de neked mindent le kell írni külön?? Elég sokszor lett már írva...

AlieN911
sajna nekem is akadozik pár helyen😞 és ez a ratyi VK miatt van..- ( szerintem.. de mondjátok ha másért is gépem alul..)- ami nem sokáig lesz meg me má nagyon unom...

Honda - The Power of Dreams

Speedbreaker
Hogy tudom összerakni a fájlokat? Kérlek segítsetek ha már letöltöttem. És mi a kódos becsomagolt fájlhoz a jó kicsomagoló progi?
Segítsetek már kérlek

AdaKiller
nekem is szaggat pár helyen, de ezek fix pontok. p4 2.1, 512 ddr, 9600xt.

AdaKiller
érdekes az is, hogy lenyomsz egy 15ezres fuvart, ad érte 1 új kamiont, 1 fejlesztést többnyire, de ha lenyomsz egy városon belüli 5-800 as értékû fuvart, akkor ugyanúgy megadja ezeket, pénz meg ugye teljesen felesleg. veszel fel 1-2 sofõrt, kamiont nem kell azoknak sem venni, így azok is hozzák a pénzt... szal teljesen elveszik a játékélmény 3-4 nap után (szerintem).

streeter
Nekem is volt gey pár hely a sivatagba ahol beszaggatott. Pedig nincs gyenge gépem.
P4 2.4, 512DDRam meg 128-as ati 9600Pro.
És New York közelébe se jártam még 😊

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

I.C.ram
szvsz eddig ez a leggyengébb kamionos rész 😞 Elõzõ részek sokkal jobbak voltak.
Speedbreaker

"Na emberek akinek nem volt jó az elõzõ két link itt egy újabb!
Ez egy részben ugyanaz! Az oldalon elkezdi visszaszámlálni a sec-et ezt ki kell várni majd utána a megjelenõ linkrõl letölthetõ!A linkeket és a visszaszámlálást eltakarhatja egy popup ablak!
A link18 Wos Convoy Full
A kód ugyanaz: mittons"------->>>> Hogy tudom összerakni a fájlokat? Kérlek segítsetek ha már letöltöttem. És mi a kódos becsomagolt fájlhoz a jó kicsomagoló progi?

Schwarz
megkaptam, válaszoltam is.
a pár szavasok folyamatban mennének, hogy mire mit ír a prog dehát most elakadtam, lásd mail :-(

elmentem dögleni :-)

Mi az a windows?

Duddits
<#hehe>

Amúgy megkaptad a mailt?
Esetleg nincs valami pár szavas szöveg? Teljes mondtaokhoz most valamiért nincs ihlehetem. :-)

Schwarz
az enyémnek nincs oldala :-D nálam a billentyûzet a fogyó eszköz :-)

Mi az a windows?

Speedbreaker
Képzeljétek el tegnap töltöttem le a konvoly fullt, 3 órán keresztül ,mert olyan lassan jött, már örültem hogy vége, 99%-nál járt amikor már másolja rá a gépre, hát nem kinyomtam? Mérgembe belerúgtam a gépem oldalába és behorpadt.

valakinek van a játékhoz crack!honnan tudom letolteni?meert nekem valami próba verziót sikerult letoltenem!
Schwarz
ja a grafikához pozitív észrevétel, hogy ha sötét van akkor kurva sötét van, csak a szembejövõk lámpái látszanak, nem úgy mint a régebbiekben :-) a felkelõ nap meg szépen elé megy a felhõknek :-)

Mi az a windows?

Schwarz
az enyém is hasonló, kicsit lassabb xp2000+, 512mb ram, gf4 ti4200, epox 8rga+
nekem full view distance-szal sem lassú meg nem ugrálnak a textúrák sem

Mi az a windows?

Magnumrolcsi
Nem lehet.CSak ami az egér mozgatásával látható.

Meg savvaltasal is tok rossz, hogy nem latni, elhagytad e mar a melletted halado autot.

E2180@3300mhz, 6GB RAM,ATI 4850,Gigabyte DS3

Visszapillanto tukroket be lehet valahogy kapcsolni ? Eleg szar nelkuluk tolatni, allandoan allitgatni kell a nezopontot.

E2180@3300mhz, 6GB RAM,ATI 4850,Gigabyte DS3

Guillotine
Eddig még én sem vettem észre grafikai bugokat.Nvidia Geforce 6600-m van.Jó, néha beszaggat,de egyébként semmi villódzás és ilyesmik.

www.guillotine.atw.hu

genRob
Nálam is vannak. Lehet csak NVidia-nál?
GeF 6800GT

\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.

Magnumrolcsi
Nálam síncsennek.

Duddits
Nálam nincsenek ilyen hibák.

az a híd tényleg nem túl jó, nekem ott nagyon lelassul a játék

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

gumikacsa
nekem is hasonló a konfigom, meg a gondok is. a textúraháború engem is kur*ára zavar... Washintonból ahogy beérünk New Yorkba, ott van egy kék híd. Olyan textúraháború volt, végig a hídon, hogy lépésben mentem át, szinte vakon, néha-néha villant fel egy pillanatra, hogy merre kellene menni.

Renault magnum http://kamionszim.hu

I.C.ram
Két problémám lenne.

Eléggé lassú a játék nekem, illetve nem nagyon megy 25-30 fps fölé a dolog.
amd 2400+ athlon xp, 1 giga ram, gef4 ti4200.

Másik gondom, hogy összevissza ugrálnak néha a textúrák, aztán megjavulnak, aztán megint ugrálnak... 32 bitben játszom.
0Fritz0
Na igen.
Elég zavaró, hogy mindenkit simán lehagyok.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.