4874
-
Mojlepque #2416 jaa, bocsika -
#2415 Nincs. Bár lehet, hogy valahol még megvan. Vagy Rahonak... -
#2414 Nem neked írta! -
Mojlepque #2413 Nincs mentésem sem, mivel ahogyan elmondtam föl sem tettem még újra.De majd vmikor fölnyomom a gépemre -
#2412 Ugye van biztonsági mentésed? -
#2411 MSN-en is tudok... -
Mojlepque #2410 Na köcce, tudtam számíthatok arra hogy segítesz, de azért ennyire nem kell megerőltetned magad -
#2409 A géped. -
Mojlepque #2408 Hát nem értem hogy most én vagyok bolond, vagy a gépem szar?
Ugyanis letöltöttem (igaz csak a demót) de nem fut a gépemen ahhoz képest hogy it olvastam egy oldalon a gépigény táblázatában. -
#2407 Nah baszki! Faterom törölte! -
#2406 FAQ! -
#2405 Hi!
Valami magyar nyelvű FAQ fellelhető a neten???? -
CseNo #2404 Meg kell venni... Ha még érdekelne, akkor kicsengetnék érte annyit. -
#2403 Szerintem egy új gépet. Bár ha leírnád milyen géped van... -
#2402 Hogy lehet kijavítani hogyha indításnál prism 3 hiba van?
Lécci segítsetek! -
#2401 most akkor mi is a kérdés?? ;-)
-------------
hun 55% -
#2400 a játékopt hogy lehet össze tömöríteni mert össze volt és alatta még acsinált valamit és honnan lehet letölteni nórmálisan -
vass17 #2399 Nem tudom, de nekem is kellene valami megoldás, mert főleg a városokban nagyon el kezd szaggatni -
Vlala #2398 Sziasztok ismét. Nincs valami okos megoldás arra, hogy ne szaggasson ennyire a Convoy? Iszonyat, egy Gf3 Ti200-ast, AMD 2200+-os procit, és 512 mega ramot meg tud fogni 800x600-ban, majd' mindent minimumra véve... vagy ez a játék is hasonló a Street Legal Redline-hoz, hogy a patch felére veszi a gépigényt? -
#2397 nem -
#2396 Ja jó mostmár kezdem érteni mit írt Kacsa -
#2395 Jah.... -
#2394 Jah.... -
#2393 A Convoy-nak is .psm kiterjesztésű a modelle? -
#2392 valami kiegészítője talán -
#2391 Mer ez nem a zmodeler2?
Vmi újabb? -
#2390 ja azok még azok voltak -
#2389 Mikor a régi Zmodelert szedtem le az még ingyenes volt... :) -
#2388 bocs, oleg -
#2387 ja és ne nagyon örüljetek, ez zmodeler, és olaeg dolgozik rajta, amint látom. köztudottan a zmodeler nem ingyenes manapság... -
#2386 a plugin-on október 4.-én kezdett el dolgozni
még mindig van pár zavaró dolog a file-okban. ahogy a .pmg file-ok el vannak rendezve, az is kicsit zavaró. elég sok tárgy van a file-ban, mégsincsenek tárgy nevek (csak pár darab az alap dummy-nak: pl lámpák, füst stb)
úgy néz ki a legjobb formájukat hozták, hogy nagyon nehézzé tegyék a modderek életét
nem is annyira jó hír... -
CseNo #2385 Na végre... -
#2384 Készülődik a plugin??(vagy mi) -
#2383 Most magyarul -
#2382 JEEEEEEEEE:
Well, work on the filter was started on 4th of October.
mesh:
there are lots of confusing data in files still. The way how .pmg files are organized are also a little confusing. Even thought there are many objects in file, there are no objects names (only few names for standard dummies: e.g. light indicators, smoke, etc.)
Looks like they did their best to make modders life really hard. -
#2381 50%
editor majdnem kész. van néhány dolog amit nem tom, h micsoda. mondjuk átbarmolom a mapot :-) rábökök a mentésre, aszt keféli menteni!? :-(
szóval akármit próbálok, indítás után az eredeti indul.
megintcsak scs sucks -
#2380 köszi!
majdnem tök ugyanaz :-) -
#2379 Schwarc!
Nagyon ügyes vagy! Hajrá!
Én nem ismerem a Convoy map editorját, de biztos bonyolultabb mint a pttm-é!
-
#2378 -
#2377 hozzám eljöhetsz, és majd meglátjuk, ki üt ki kit