4874
  • gumikacsa
    krekket nem tudok, de javítás az van a HT2-őhöz a truckpol oldalon
  • Schwarz
    én nem, de a többiek valaki biztos ;-))
  • RaST
    Ajjdemenő
  • Magnumrolcsi
    Neked.
  • Turboraider
    Schwarz tudsz olyan oldalt ahol Hard Truck-hoz vannak letölthető patchek ill crackek?
  • RaST
  • Speedbreaker
    van 1-2, de az persze privát (németeknél manapság alap)
  • loserman
    jézusom, ekkora faszságot.
  • Vviikkttoorr
    Kösszi lizzard.
    Háát majd megpróbálok keresni jobbat.
    De a boltokba oda van írva melléjük hogy hány omegás-ak?
  • Duddits
    Már van. Kicsit régi, de majd feltöltöm.
  • Josue21
    Köszi schwarz,megpróbálom,remélem sikerül!
  • Schwarz
    ha a #2670-re gondolsz akkor azt a bin, meg cue fájlt neroval szépen kiírod cd-re és annyi :-) különösebb gond nem lesz vele
    cdkép felírás menüben a .cue fájlt kell kiválasztani és már írható is....
  • Magnumrolcsi
    Kéne már egy FAQ-ot csinálni amiben levann írva pár dolog.

Segítek annak aki meg akarja csinálja.(ha tudok)
  • Josue21
    schwarz te tudsz nekem segíteni a gondomban?
  • Schwarz
    hja, még asszen az eredeti driverrel :-)
    detonator biztos nem, az nálam szar, semmi nem megy vele, még a vindóz se normálisan...
  • Schwarz
    nekem is ilyen kártyám van, 64megás és semmi gond :-)
  • Josue21
    Sziasztok!

letöltöttem a torrentspy oldalról,majd a bincomet-tel az 53 fájlt,de nem tudom instalálni,mert van egy több mint 700 megás bin fájlom meg egy kicsi cue fájlom,mi a teendőm ilyenkor,hogy tudom instalállni?
  • Speedbreaker
    nem
  • Turboraider
    Jah és a videókártyám Gef4Ti4200 128 mb ami sztem jó kéne h legyen hozzá
  • Turboraider
    A játék indításánál kiírja h a prism3D hibát észlelt ezért leáll.Kijött már vmi patch ami ezt hibát orvosolni tudná v nálam van a gond? Segítsetek pls!
  • kr1sz
    nem lehet valahonnét kamionokat letölteni már a convoyhoz ???
  • kr1sz
    nem lehet valahonnét kamionokat letölteni már a convoyhoz ???
  • Lizzard
    Tegyél fel újabb drivert, nekem is ez volt a gond, 4.6 omega volt fenn, 5.6-al már jól (jobban) ment...
  • Speedbreaker
    ha távolra viszel ja. és nem lehet menteni
  • Vviikkttoorr
    de mi a hiba ha a játék ha elindul tiszta sötétséget látok?
    Ez is grafikai hiba?
  • Sanyix
    Igaz.
  • Sanyix
    Így oldottam meg a szaggatás problémát (amd+ati-m van): amikor megjelent 5.9 es omegát feltettem, feltettem a játékot. Ja és a catalystot írtam felül omegával :) a játék full grafikán megy full anisoval. Azé néha belassul, de nem zavaró.
  • loserman
    és jó játék? állitólag egy fuvar 1-2 ora. ez igaz?
  • Speedbreaker
    Felraktam egy új videókari drájvert és működik!!!
    Köszi mindenkienk! (nincs is mit :D:Dde azé kösz)

TÉNYLEG LESSZ MULTIJA A CONVOLYNAK?
  • HuAn85
    Ide csak annyit böknék be, hogy szerintem nem nyerges szerelvény nincs, max dupla nyerges, az is csak küldetésben (legalábis mod nélküli állapotában).
    Amúgy nekem egy 2GHz Celeron procim van 512 pc 3200as ram meg ati 9800 SE (nem húzot, nem szoftmodolt, gyakorlatilag ahogy a gyárból kijött, csak venti lett rajta cserélve) és 1024en is ment komolyabb szaggatás nélkül, persze mellette futott winamp (úgy ~8000 szám volt a playlisten) totalcommander, tűzfal, nod, meg még pár progi...
  • soprano
    Hy all!
    Én már nem nyúzok itt senkit a szaggatás problémakörrel,(100% hogy nem a vid kari vagy a proci a ludas) csak annyi kérdésem lenne,hogy honnan tudnék szerválni egy fasza nem nyerges szerelvényt??? 3 napot nyomtam végig képregény szerü játékélménnyel és sehol sem találtam!!!!
    Az meg elég gáz,hogy ha leszedek egy másik kamcsiról egy trailert akkor azt nem lehet felszedni....
    Egyébként a pótos verziónak marha nagy sikere lenne,ha valaki feldobná FREE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

off
    Nekem is irhatna valaki akinek ATI Radeon-ja van és AMD procija,hogy miként oldotta meg a szaggatás problémát!!!
    Egyébként akik Catalystra rakják az Omega drivert azok számítsanak arra hogy szinte 100% hogy összeakadnak és tuti be bug-ol!!!!
    -off
  • Duddits
    Ne reménykedj!
  • Sanyix
    Ezaz megcsináltam egy fuvart, és nem lépett ki, 1 óra 20 percig tartott, és full grafikával fullos anisoval :) na talán abbahagyja a kilépkedést.
  • Lizzard
    Esetleg létezik már vmi peccs, amivel ki lehetne javítani ezt a prism3d.exe-s hibát? Próbáltam már keresni, de csak a PTTM-het láttam...
  • Lizzard
    Most raktam újra winfost megint, zsír new a rendszer, igaz most csak az 5.6-os omegát tettem fel, nem volt vészes a szaggatás, szemben az 5.9-el, ami már majdnem képregény volt néha...
    De sajna megin kb 15 perc játék után kidobott az asztalra azzal a hibaüzenettel, h. a prism3d.exe file hibát okozott... :(((( Ezt nem hiszem el, mi lehet a gond, mondom tör zsír new a rendszer...
  • kr1sz
    hali!leeht már letölteni kamionokat a game hez???
  • gumikacsa
    csak a textúra.
  • RaST
    Itt arra gondolsz, hogy ez magyar kezéből származik ?
  • loserman
  • Sanyix
    Bugos szar, amúy jó lenne :)