18 Wheels of Steel: Convoy

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bandi 18
fizetõs: wanadoo.atw.hu
nem fizetõs:van 1 link elvileg

Ok köszi és egy egyszerû letöltési oldlat tudtok mutatni?

Web: http://www.tir.extra.hu

Duddits
Hallod! Szinte minden hova ezt írod. Mondjuk most valamennyire igazada van, de ... Inkább írdbe az aláírásodba, hogy minden játék szar és kész.

Bandi 18
végül is egy fájlcserélõ progi sgítségével hub-okra tudsz felcsatizni és tölteni

Mustang2005
Háát elég SZ.A.R. a játék!

FORD MUSTANG: THE BEST CAR

Magnumrolcsi
dc++ ahhonan le lehet tõlteni a sok "hülyeséget" köztük a játékot is.

Magnumrolcsi
Játszom egy "kicsit" kb.3 óra lesz mire elviszem a fuvart azzal a talicskával.😄D

Én nem nagyon értek hozzá de mi az a dc?

Web: http://www.tir.extra.hu

Duddits
Vagyis ha nem ragad el a játék... :-)

Duddits
Látom beindult a "szezon". :-)

Ha nem ragad le a játék, akkor befejezem a FAQ-t, ok?

Sziasztok!
Hmm... Érdekes dolgokat írtatok. Nekem még nem volt szerencsém kiprobálni, majd most fogom leszedni dc-rõl. Csak azt nem értem, hogyha ennyi bug van benne hogy lehet olyan vastag pofája az scsnek, hogy elvárja azt, hogy még fizessen is érte vki.

Magnumrolcsi
Ja és még annyit tennék hozzá mikor megnéztem, hogy mennyit mentem összesen azt írta ki 135km.😄DDDDDD LOL.

bepe79
Egyébként a képen látható esemény után jött a szokásos katasztrófa.. Ugyanis zúgtam le 118-120kmh-val a Friscoi piros hídról, és ott az elõttem látható autók tömkelegét kissé összekuszáltam, mert közben a shift+prt.scr. meg az F10-hez kapkodtam.

Suzuki Swift GL 1.3

Magnumrolcsi
Akik a játékot csinálták azoknak van köze a NFS Undergrundhoz? Mert a GPS szeritem nagyon hasonlít az NFS-éhez.

bepe79
Hát valóban az elég ronda / gagyi még így is. 😊 Meg a mutatók valóban nem mûködnek! <#falbav>

Suzuki Swift GL 1.3

zaki
szép és jó, csak nézzél már rá a mûszerfalra, thx 😛

bepe79
Csináltam még egy képet 16xaf + 6xaa mellett, SMARTSHADER OFF a catalyst-ben, trueform OFF, ogl és 4d fülnél a csúszka a minõségen, és a játékban 1024x768x32@100Hz + view detail full + aniso filtering full + minden high-on:

A Prism3D engine ennyit tud, de szvsz elég is ez. A Fraps közben nálam most is 17-20 FPS-t mért, a képen épp 17-el ment.

Üdv: Bepe

Suzuki Swift GL 1.3

Meg a két demó sem érdekel.

Akkor megpróbálkozok a kisebbel, az hátha jó lesz.

Shodan
A nagyobb azért nagyobb szerintem ,mert abban még van 2 demo, egy pokerjáték meg még valami.

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

Magnumrolcsi
-Egyetértek veled!
-Nekem is 3órámba kerûlt mire elértem El Pasoból Montreálba.Ráadásul este 22:00 kor kezdtem el játszani és 01:.. ra szállítottam le az árut.Kicsit ideges is voltam amiért nem lehet menteni.
-A truck stopban meg annyi kamion van "befagyasztva", hogy elkezdett szaggatni amikor a közelébe értem.
-Engem csak a táj szépsége ragadott meg amikor keresztûl szeltem Amerikát.😄

Shodan
Most szedtem le az 50*14,3M verziót, de nem tudom kitömõríteni.Totalcommander azt írja Programfutatási hiba!<#szomoru1>

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

ILLNeo
jó csak azért kérdeztem, mert most dolgozok...

Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo

Én két verziót találtam.
34*14,3M
50*14,3M

Mi a különbség a kettõ között?

Egyetértek veled. A rendõrök mikor büntetnek, ha már ott állnak az útszélen?
arty
talán katt rá és nézd meg ...

Forza.

DJ Bee18
Apróság, de ha már lehet konvojban flangálni, akkor jó lett volna egy gomb, amivel automatikusan a konvoj vezetõjéhez igazíthatom a sebességet, afféle összangban lévõ cruise controll formájában.

Ez nagyon jó ötlet <#eljen>

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

bepe79
A haldoklik alatt én azt értem, hogy 15-20 FPS-el fut. Mivel a Radi 9500 PRO alatt egy 2.53 GHz-es P4 van az itthoni gépemben. Tehát a haldoklás kicsit erõs, rossz szót használtam. Erõsebb pillanataimban, mikor nem az FPS-re hajtok, akkor 6xAA-val megy, ha pedig nem vagyok mazohista állapotomban, akkor 0xAA-val.

Suzuki Swift GL 1.3

Hmuda
Kipróbáltam a fullt is. Vélemény: csalódás.

A terep már túl nagy, egy kb másfélszer-kétszer akkora terület mint ami a PTTM-ben volt az bõven elég lenne. Így a kezdõ kamionnal 4 órámba telt mire SF-ból elértem NY-ig. Plusz nem tudom, hogy kinek az ötlete volt, hogy fuvar közben nem lehet menteni de le kellene lõni. Túl hosszú utak és kénytelen vagy mindet végig vezetni, mert menteni nem lehet.

A gépigény meg horribilis, minden elõzetes figyelmeztetés és minden látható ok nélkül elkezd olyan szinten akadozni, hogy már-már játszhatatlan. Mindez töküres utakkal, de mikor az autopályán csúcsforgalom van és sorban húznak el a négytagú konvojok, akkor meg hasít mint a szélvész.

Eddig úgy vettem észre, hogy a pénznek nem sok szerepe lesz, maximum az alkalmazottakat lehet belõle fizetni. Fuvarok után "unlockoni" lehet cuccokat, amiket ingyen és bérmentve belerakhatsz a járgányodba (legalábbis a kamioncsere után valószinûleg így van, mert a kezdõkamiont totál ingyen lecserélhettem egy nagyobb jószágra, mert az már "unlockolva" van).

Nagyon hiányzik a rádiózás. Ekkora kamionforgalomban jó lenne néha elszórakozni a rádioüzenetekkel, fogalmam sincs, miért kellett egy ilyen remek funkciót kiszedni, mikor az adta meg a régi részed hangulatának egy részét.

Apróság, de ha már lehet konvojban flangálni, akkor jó lett volna egy gomb, amivel automatikusan a konvoj vezetõjéhez igazíthatom a sebességet, afféle összangban lévõ cruise controll formájában.

Az már mellékes hangulatromboló, hogy a karakterkészítés szõrén szálán eltünt. Se arcot, se nevet, se kezdõvárost, semmit nem lehet választani. NewGame-nél ledob SF-ba oszt jáccá.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

ILLNeo
BOCS: ez már a torrentes 700 megás varázslat, vagy a demó?

Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo

ati2002
?

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

Hali. Hogy lehet menetközben menteni? Az ESC gomb lenyomása után inaktív a mentés.
ILLNeo
Ez ár a torrentes 700 Megás varázslat?

ati2002
Nem kötözködni akarok, de nem rég ezt írtad:
Szerintem így már egész korrekt, kérdés, hogy kinek bírja a 6xaa+16xaf-et a gépe, mert az enyém is haldoklik / fuldoklik tõle.
Akkor mégsem így tolod, ugye (6xAA) ?

bepe79
Így az AA miatt már abszolút nem cakkosak a járgányok és a hegyek, én 6x antialiasinggal tolom. 16xAF-el meg nekem is megnõtt a látótáv is, az út is messzebb látszódik, és én is csak elõnyét tapasztaltam eddig. Bár nálad a 6800 GT kicsit jobban bírja a szûrõkkel a játékot, mint nálam a Radeon 9500 PRO.

Suzuki Swift GL 1.3

ati2002
Max graf, 4X FSAA, 16XAF, megy szépen.

1.kép
2.kép
3.kép
4.kép

Shodan
Wanadoo-n már kint van!!

ILLNeo
ez a torrent müködött valakinek? Még nem próbáltam, csak azért kérdezem hogy kamú-e vagy tényleg a teljes.

Szenvedjek vele vagy nem?

Hülye kerdes,es röhögjetek ki,de mi a külömbseg a 700 megas,es a 128 megas között,csak annyi,hogy ez utobbi tömöritett,vagy demo?
fireball
wanadoo 1 lúzer geci!!!!
már a hülye is le tutta szedni ingyen warezról,és a pöcs fizetõs earezon még nincs kinnn--->lol
ingyen helyrõl leszedted volna,már tegnap jáchattál volna vele,így várni is kell,meg fizetni is...
kicsit gondolkodj ezen...aztán tölcs ingyen!

aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter

AdaKiller
azért sztem el lehet vele játszadozni.

találkoztam olyan fuvarral ami idõlimites, ill. ha adott idõn belül megcsinálod, akkor bónuszt kapsz.

amúgy nekem nem villog semmilyen textúra, csak néha 10-20 mp en keresztül nem szimplán szaggat, hanem kb 3-5 fps nyomat. aztán megjavul. ja én is találkoztam egy finomsággal. 3 sávos út felettem felüljáró vagy mi, annak a tartóoszlopa pedig az egyik sávon volt😊. még jóhogy nem ott száguldoztam...😊

Steam Nick: adakiller

Mustang2005
Wanadoo-n még nincs kint😞((((

FORD MUSTANG: THE BEST CAR

bepe79
Szívesen! 😊

Suzuki Swift GL 1.3

Gaso
köszi
bepe79
Igen. Ha nem a demo-t töltöd le, akkor tudsz vele játszani korlátlan ideig, ha pedig a demót, ahogyan tetted, akkor csak 1 óráig.

Suzuki Swift GL 1.3

Gaso
letöltöttem torrentéröl egy 135megás install file-t. és most meg már nem tudok vele játszani ... eddig lehetett azt választani, hogy trial, de mostmár cask a buy gomb van. nincs hozzá valami crack?
ne csodálkozz ha kivágnak onnét !

[HUN]FaTaL
nem kell lefordítani😄

http://goo.gl/gd6Zi5

fireball

aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter