18 Wheels of Steel: Convoy
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Web: http://www.tir.extra.hu
Web: http://www.tir.extra.hu
Hmm... Érdekes dolgokat írtatok. Nekem még nem volt szerencsém kiprobálni, majd most fogom leszedni dc-rõl. Csak azt nem értem, hogyha ennyi bug van benne hogy lehet olyan vastag pofája az scsnek, hogy elvárja azt, hogy még fizessen is érte vki.
Suzuki Swift GL 1.3
Suzuki Swift GL 1.3
A Prism3D engine ennyit tud, de szvsz elég is ez. A Fraps közben nálam most is 17-20 FPS-t mért, a képen épp 17-el ment.
Üdv: Bepe
Suzuki Swift GL 1.3
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?
-Nekem is 3órámba kerûlt mire elértem El Pasoból Montreálba.Ráadásul este 22:00 kor kezdtem el játszani és 01:.. ra szállítottam le az árut.Kicsit ideges is voltam amiért nem lehet menteni.
-A truck stopban meg annyi kamion van "befagyasztva", hogy elkezdett szaggatni amikor a közelébe értem.
-Engem csak a táj szépsége ragadott meg amikor keresztûl szeltem Amerikát.😄
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?
Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo
34*14,3M
50*14,3M
Mi a különbség a kettõ között?
Ez nagyon jó ötlet <#eljen>#eljen>
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
Suzuki Swift GL 1.3
A terep már túl nagy, egy kb másfélszer-kétszer akkora terület mint ami a PTTM-ben volt az bõven elég lenne. Így a kezdõ kamionnal 4 órámba telt mire SF-ból elértem NY-ig. Plusz nem tudom, hogy kinek az ötlete volt, hogy fuvar közben nem lehet menteni de le kellene lõni. Túl hosszú utak és kénytelen vagy mindet végig vezetni, mert menteni nem lehet.
A gépigény meg horribilis, minden elõzetes figyelmeztetés és minden látható ok nélkül elkezd olyan szinten akadozni, hogy már-már játszhatatlan. Mindez töküres utakkal, de mikor az autopályán csúcsforgalom van és sorban húznak el a négytagú konvojok, akkor meg hasít mint a szélvész.
Eddig úgy vettem észre, hogy a pénznek nem sok szerepe lesz, maximum az alkalmazottakat lehet belõle fizetni. Fuvarok után "unlockoni" lehet cuccokat, amiket ingyen és bérmentve belerakhatsz a járgányodba (legalábbis a kamioncsere után valószinûleg így van, mert a kezdõkamiont totál ingyen lecserélhettem egy nagyobb jószágra, mert az már "unlockolva" van).
Nagyon hiányzik a rádiózás. Ekkora kamionforgalomban jó lenne néha elszórakozni a rádioüzenetekkel, fogalmam sincs, miért kellett egy ilyen remek funkciót kiszedni, mikor az adta meg a régi részed hangulatának egy részét.
Apróság, de ha már lehet konvojban flangálni, akkor jó lett volna egy gomb, amivel automatikusan a konvoj vezetõjéhez igazíthatom a sebességet, afféle összangban lévõ cruise controll formájában.
Az már mellékes hangulatromboló, hogy a karakterkészítés szõrén szálán eltünt. Se arcot, se nevet, se kezdõvárost, semmit nem lehet választani. NewGame-nél ledob SF-ba oszt jáccá.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo
Szerintem így már egész korrekt, kérdés, hogy kinek bírja a 6xaa+16xaf-et a gépe, mert az enyém is haldoklik / fuldoklik tõle.
Akkor mégsem így tolod, ugye (6xAA) ?
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
Suzuki Swift GL 1.3
Szenvedjek vele vagy nem?
már a hülye is le tutta szedni ingyen warezról,és a pöcs fizetõs earezon még nincs kinnn--->lol
ingyen helyrõl leszedted volna,már tegnap jáchattál volna vele,így várni is kell,meg fizetni is...
kicsit gondolkodj ezen...aztán tölcs ingyen!
aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter
találkoztam olyan fuvarral ami idõlimites, ill. ha adott idõn belül megcsinálod, akkor bónuszt kapsz.
amúgy nekem nem villog semmilyen textúra, csak néha 10-20 mp en keresztül nem szimplán szaggat, hanem kb 3-5 fps nyomat. aztán megjavul. ja én is találkoztam egy finomsággal. 3 sávos út felettem felüljáró vagy mi, annak a tartóoszlopa pedig az egyik sávon volt😊. még jóhogy nem ott száguldoztam...😊
Steam Nick: adakiller
Suzuki Swift GL 1.3
aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter