4874
-
Gerob #2496 "Forgasd a fejed" a belső nézetben, akkor látod a tükröket. Simán az egeret kell mozgatnod belső kamerában, akkor fogod látni. -
#2495 A visszapillantó hiányra még nem született megoldás? Jó lenne valami pöcs. :) -
Vlala #2494 az van bőven. Eddigi két legdurvább: Egyszer csak úgy a sima úton felborultam, másszor pedig nem tudtam bemenni a hotelhez (ki szoktam aludni magamat, nem cejetek esőben-éjszaka vezetni... pláne nem 2-3 FPS mellett)
A négytengelyes Western Start (Whisplash) próbálta már valaki két pótkocsival? (egyébként dupla pótossal tolasson az, akinek két anyja van :):):) ) -
#2493 a mapon levő bugok litáját :-)) -
#2492 Mien listát? -
#2491 nemtom, ezt már én is néztem, gondolom a report gombra elmenti valahova a pozíciót, aszt mehet a bugreport :-)))))
lehet küldeni a listát ;-)))) -
#2490 csak azért, mert az a link szar, nincs olyan :-)
légyszi használ a válasz gombot, mert így lehet skubizni, h mire írsz, ok? -
#2489 Ezt mit jelent?? F11-es gomb lenyomásával jött elő.Vagy ezt már tudtátok?
-
#2488 az 55%-os már fenn van csak érdekelt a teljes
-
#2487 ez igazából nem tom mi mer tesóm rakta ide
-
#2486 addig tedd fel az 55%-t és játssz azzal, lehet érzvételeket, javaslatokat tenni
http://sulyokg.fw.hu -
#2485 ez vmi kép lenne? :-)
teljes hun kb 1-2 hét, ahogy időm van... -
#2484 Fú de állat! -
#2483 -
#2482 -
#2481 kb a teljes magyarosítás mikorra várható?? -
#2480 oks, köszi
folytatás folyamatban.... -
#2479 jött már ki vmi patch? -
berci206 #2478 Schwarz nekem is jól működik az 55%-os magyarosítás. -
#2477 messing with .mat and .tobj files. game is very critcal to these files as i see.
Edit: can someone upload a save-game near truckshop where i can buy and test upgrades/addons on "i8600" truck?
Edit:
-
feri22 #2476 Hogyan lehet a kamion adatait megnézni (LE,súly,...)? -
#2475 kösz már indul a játék örök hálám nektek -
#2474 Én már kipróbáltam az összes felbontással meg mindennel akkor is prism3 hibát írt ki!
NA mind1
Azért kössz -
#2473 hja, már látom, csak félig olvastam el a mondatot :-) van ilyen má esetfelé :-)))
hát én kamcsikat, meg pótokat nem csináltam eddig se, majd a szakik megmodják/megoldják, biztos lesz rá megoldás :-))) mindenre van :-) -
#2472 természetesen :-) a sorrendet szigorúan követni kell!! :-)))) -
#2471 Ja csak fuvar után lehet menteni közben nem!
Ahhh értem.
Akkor ezért nemtudtam.....
Kössz szépen! -
#2470 Esc-menü-savegame-enter :)
Ja csak fuvar után lehet menteni közben nem! -
#2469 Alóha!
Bocsánatot kérek, biztos volt már róla szó de hogy a rákba lehet menteni????
Kössz ;) -
Sumi70 #2468 A 6.-at a zárt ablakon keresztül gondoltad? -
HuAn85 #2467 Nem magával a fileal, azt is tudom, hogy zip (total commanderben F3, és a PK karakterek jelzik, h zip), csupán annyi bajom van vele, hogy a fileformátumok változtak, legalábbis a kiterjesztések, valamint hogy mit kell megadni egy trailernél vagy egy új kamionnál. Azért teljesen láma nem vagyok, annak ellenére, h csak most írtam elösször ide ;) -
#2466 Ja! Én meg okosan keresgéltem a truck dealernél. Köszi szépen! :) -
#2465 Nem megy a game... Ha hibát ír ki, akkor annyi, nincs tova. -
#2464 1. shader qualityt lejjebb venni
2. drivert frissíteni
3. windowst ledúrni
4. ablakot becsukni
5. gépet oldalba rúgni
6. ablakon kib***ni
:-)))
.................
na jó, csak az első kettő.... :-))) -
#2463 végre :-) -
Mojlepque #2462 Az hogy akkor valszeg a felbontáson kell állítsál, de elvileg ha nem okéozod le game közben, attól függetlenül megy a game, ha a játék kellős közepén ugrik elő. -
#2461 prism3
Bocs -
#2460 Mi a baj ha prosm3 hiba van?
Még mindig nincs normális válasz
:( -
#2459 Nekem igen. -
#2458 jelezzetek már vissza plz, h megy-e a magyarosítás, mert nem nyugodt az éjszakám.... :-D -
#2457 mi gondod van a base.scs felépítésével? sima zipfile :-) ráadásul tömörítés nélkül :-)