4874
-
#2656 Itt egy mod:
Extract contents and place the ultimate trailer mod in your mod folder
use cheat all at the beginning, to acces many doubles, you can also hunt
for them if you dont want to cheat, also dealer and mods have been added at start.
Download (6,04 MB)
trailer_mod.rar
-
#2655 És igen vannak, de nem kamionok, pótok, csak kisebb módosítások. -
#2654 Miért sürgús? Az életed múlik rajta? Caps Lock-ot kapcsold ki, és ne ordibálj!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#2653 VANNAK MÁR LETÖLTÉSEK A CONVOYHOZ?????
LÉGYSZI ÍRJATOK, MER SÜRGŐS LENNE!!!!!!!4 -
#2652 még nem, mert naon fénylik, és még nem tudom, hol kell ezt orvosolni, meg még aminek krómnak kellene lenni, az is fekete....de dolgozom az ügyön... -
berci206 #2651 Szia!
Gumikacsa lelehet már tölteni vhonnan ezt a magnumot? -
#2650 Hello Mindenki!!
Vannak már letöltések a Convoyhoz?? -
#2649 Vagány! -
#2648 -
#2647 Én is találtam már!Kanadában volt egy ilyen szitu!Én is összetörtem mint az állat magam,de ami a legnagyob szívás nem értem el a következő benzinkútig,kifogyott a nyál belőle!Ilyenkor jöhet a call 911! -
Sumi70 #2646 Találtam én is, meg is sérült egy kicsit a kamion és a rakomány is. -
mentos-boy #2645 Igen...én is ugyanígy jártam, ráadásul még jól össze is tört a kamion is, mivel azt hitte az állatja, hogy falnak mentem! :)
Schwarz: megnéztem jól benne van minden a base.scs-ben...szóval a rejtély folytatódik... -
HuAn85 #2644 Hello! Ott én sem, ráadásul küldetés közben éjjel... Non örültem neki... Szívesen lettem volna Beta-teszter... nem tudja valaki hol lehetne esetleg jelentkezni? :) -
mentos-boy #2643 Akkor mostantól szállítom a bug-okat :)....
a soronkövetkező:
találtatok már olyan benzinkutat ahová nem lehet bekanyarodni????
én igen...
Egyszerűen nem tudok ennél közelebb menni!
Alul ott a térkép, szóljatok ha ti ott tudtatok tankolni...
erre a világos színű karikára gondolsz /Truckstops/
/bocsi a nagy képekért/ -
#2642 ami leírtál az alapján az a baja, h a base.scs-be nem mentek bele a filék
nézz bele totalcommanderrel, script\hu mappának, azon belül 2 file + chat mappának kell lenni, ebben 5 file
ha ezek vannak akkor jó, ha nincs akkor winrar gond, milyen verzió a winrarod? -
#2641 kamion tuningolda: világos kék szinü karika, nem kell fel fedezni :) -
mentos-boy #2640 Fogalmam nincs mi a baja, de volt már komplett gém uninstall, magyarosítás újrafelrakása, de ugyan az....no mindegy, jószokásához híven megint produkál a gépem:)
Másik:
Tuningolni hol lehet a kamcsikat?
ebben a játékban akkor most a tuningműhelyeket kell felfedezni, nem a kamionkereskedőket... -
#2639 valamit elcsesztél... ;-)
próbáld mégegyszer feltenni.
végigment a telepítés? megvártad amíg winrar beteszi a fájlokat a base.scs-be? tűzfal engedte winrart indítani? -
mentos-boy #2638 Halihó mindenki!
Végre leszenvedtem DC-ről a játékot, játszottam egy próbakört, de eszembe jutott a magyarosítás, szóval kilép, install magyarosítás, progi visszatölt, erre ilyet ír ki nekem a képernyő tetejére:
"The game contains unathorized modifications.
No support is avaible for modified game."
Játék közben pedig az óra helyett "ui_timer_c" szöveg van!ű
Volt valakinek ilyen korábban???
Mi a rákt csinálljak vele?
Köszke!
ja...a 80%-osat tettem fel. -
#2637 Aham
Köszöm szépen -
Tockos #2636 Persze hogy fut nekem is az van és ha az antist.leh¼om akkor probléma nélkul megyen 1024-es felbontáson is. -
#2635 LOL felraktam a gémet újra, megnéztem 5.9-es catalystal tényleg jobban fut-e, hát tényleg jobban. De amikor fél óra játék után véletlenül súroltam egy autót a kamionomm, jött az üzenet "A program hibát okozott ezért leáll" na jött is az uninstall, mert ez így nekem nem jön be, hogy semmilyen másik játék nem csinál ilyet ez meg igen. Mint a PTTM... Minden betonstabil, de 18WOS soha nem... -
#2634 Sziasztok!
Nemtudjátok ez a game fut vajon az nvidia geforce fx5200-assal?
Köszönöm válaszaitok!
Nagyon fontos lenne! -
Vlala #2633 beindult a nagyüzem... csak így tovább! -
Gerob #2632 NE HAGYD ABBAAAA, MÉÉÉÉG, MÉÉÉÉÉG..... -
#2631 A pót kész. A magnummal még vannak gondok :)
-
Gerob #2630 Lepetézek mindjárt vazze... -
#2629 80%, folyamatban van... -
#2628 Übersuper a Rába! -
#2627 Hah... sikerült a textúrázás még mondjuk finomítgatni kell a gépet is, meg a félpótot is (bár a félpótnak már csak a 3 kereket kell megoldani, ami nem lehetetlen [Lásd: #2582], de a magnum az húzósabb...) A módbarátságról anyit, hogy nem nagyon komázza a módosításokat...
-
berlin #2626 Sziasztok skacok!
Rég jártam erre, mizu? (Én "végig" csináltam a Convoyt. Nincs több missön, van sok korpa. Csak arra várok, hogy valami "új" legyen a játékban.)
Schwarzikám! Elkészült az istenáldotta magyar verzsön? -
#2625 a torrentspyról torrent fájlokat lehet letölteni :).
u.i.
9.magyarosítás
10.tényleg have fun -
Mojlepque #2624 ez iszonyat jó. De mind1ik kanyarodik külön-külön? -
#2623 mi az a torrentspy? letöltök 700megát, aztán meg megen? ;-)
na meg a magyart se írtad oda 9. nek :-)))) -
#2622 Van egyszerűbb is:
1.torrentspy keresőbe beír 18 wheels of stell convoy
2.letölteni azt a torrent fájlt amelyik kb.700megás és a legtöbb health van mellette
3.bitcomet letölt az sg letöltések részről
4.feltesz:)
5.megnyit torrent fájlt
6.várni amíg lejön
7.telepítés
8.have fun :) -
#2621 1. emule letölt
2. feltesz ;-)
3. ha router mögött vagy port forwarding az emule beállítások/kapcsolat/ügyfélport szekciójában megadott tcp és udp portokra
4. razorback 2.0 szerverhez kapcs
5. emule beállítások/fájlok/ed2k linkek figyelése a vágólapon csekkboksz bejelöl
6. 'ok' gomb ;-))))
7. a #2615ben levő linkeket vágólapra másol, erre emule ugat, h le akarod e tölteni, még jó, hogy.... :-)
8. mikor lemászik, játék feltesz.....
9. magyarosítás feltesz.... :-))) -
#2620 Szerintem itt kéne kioktatni... -
#2619 emule/edonkey linkek, mindkettő kell, a bin a cd kép ~700mega, a másik a leírótábla
most 730 forrásból :-) -
#2618 Hát ja, részletesebben ha lehetne :) -
#2617 A másik meg fogadok túl bonyolult, ugye? :)