18 Wheels of Steel: Convoy

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

xmas
Hy. Soorry, de még nem jöttem rá h mi értelme van a játéknak?! Az irányítás nulla, tolja a gép az elejét, nem bicskázik be soha, végig tudsz menni az autópályákon (néha máshol is) full gázzal - semmi forgalmi akadály, kanyar nem lassít! Ki az a hülye, aki ott ül és nyomja órákig a semmiért??? Csak a jeges uton csúszik ki a pót nagyobb kanyarnál! Nem reális a gép mozgása! Nah meg mikor truckot veszek...semmi adat róluk, egy b.zi showroom az egész. Nincs tükör a kinti nézetben (sztem), nincs a tolatásra hátraforduló kameranézet + mikor csak az orrát látom! Belsõ nézetben cool h van müködõ tükör de miért nem tudom azt csinálni, h kinézek rá és visszajön középre??? Va..eg és a tankolás + javítás...milyen cool volt mikor annyit tankoltam + javítottam, amennyit én akartam és nem ilyen b.zi h fullra megcsinálja magától és közbe érdekes hangokat ad... nincs rádió... a rendõr csak van... tudok felvenni sofõröket, de minek?, minyen géppel mennek?, hol vannak? nem lehet menteni fuvar közben unalmas nem fárad el a sofõr...már a f.szom ki van néha mikor tolom órák ota és csak kanyar, a tályak és a verdák voltoznak, de én full gázzal tépek...de õ még bírja mint már említettétek: az utak felett átívelõ hidakon mennek át a kamionok, de a pótjuk mindig leesik az autópályára vagy rád, és "összezuzza" a pótot! Nem lehet beszélni a többiekkel, de lehet dudálni 😊, ami kb egy 4 évesnek még cool, de nekem... Pót felkapcsolásnál, ha jól nyomom, kiírja h cool volt! - Minek???, Még tapsolnak is, kik??? Miért nem volt jó a régi? minek ez a zöld jeles f.szság? - mikor ott voltak a pótok és arar álltál rá, amelyikre te akartál, és nem kiválasztottad egy listából, h melyiket! Itt a baj, ha olyan emberek csinálják a gamet, akik azt sem tudják, h mi az a kamion, vagy csak láttak olyat... Vagy ha tudják, akkor... 😞 Nem tudom a kormányt beállítani... Most ennyi jutott eszembe! Az itt leírtak a saját észrevételeim, ha valami nem így van: sorry! Sztem az össze eddigi game jobb, mint ez a sz.r!!!

Ha a csíkod közel felébe megy és rendõr mellet haladsz el, megbüntetnek. Nekem már sikerült elérnem.
gumikacsa
ott a pont 😊
Egyépként én is jártam hasonlóképpen, a felüljárón leszakadt egy kamion pótja, ott is maradt a helyén, azzal nem volt gond, csak mikor át akartam menni a felüljáró alatt, nekimentem a pótnak....

Renault magnum http://kamionszim.hu

Ja és hajrá Schwarz!!!
Sajnos:
-nincs rádió ebben a tetves kamionban,dögunalom így fuvarozni,fõleg hogy az óriásplakátokról vigyorog rám a rinya,hogy tekerjek az efemmittoménmennyire...
-a rendõrök(amerikaiak!)valószínû dísznek vannak az útszélen,vagy a fánkzabálástól rosszul vannak,mikor 90-el forgalommal szemben elhúzok mellettük 20 centire...Minimum át kell gázolni rajtuk egy ejnye-bejnyéért.
-ha 80-al "hasítok"(km/h!),akkor gyakorlatilag a nagy büdös amerikai autópályán nincs ellenfelem,hacsak nem a néha megjelenõ száguldozó kis kék sportautó,aki viszont mindenkinél minimum 3x gyorsabban megy...
-nem tudom bug-e:egy felüljáró alatt haladtam el,amikor egy felépítmény leszakadt egy fenn haladó kamionról,és amugy hollywoodosan ott billegett a szalagkorláton.Egy másik alkalommal Washington bevezetõn az autópályán keresztbe volt fordulva egy pót,mondanom sem kell,gép sehol.Biztos megunta....

Szerencsére:
-egészen elfogadható grafika,mondhatni szép,a napszakok ötletesen megszerkesztve(narancs és lila ég:-)biztos van ilyen)az esõ,villámlás,dörgés sem rossz.Víz olyan amilyen,nem lényeg.
-viszonylag reálisan lemodellezett környezet,kiemelve a hely jellegzetességeit,az átvezetõ utak sem sivárak.Kérdés,hogy miután ötödször szelem át az USA minden utját,érdekelni fog-e ez.
-a jármûvek és felépítmények túlnyomórésze króm és króm,az viszont szépen csillog,meg kell hagyni.
-eddig ugy néz ki tuningolni is érdemes lesz,kikerekedhet belõle valami...
Szerintem:mindenképp élvezetesebb,szebb,érdekesebb mint az eddigi WOS gémek.
Schwarz
na, haladez...
- 1 -

Mi az a windows?

Duddits
<#hehe>

Schwarz
na, meg is oldottam :-)
azt a csúnya szöveget a játék elején, hogy nem támogatott módosítás... blblabla kiszedem, nem kell az nekünk :-)))

Mi az a windows?

Schwarz
aham, nem fix... akkor tökölök vele...

Mi az a windows?

eightmiles
sztem meg jó. és sokkal jobb lesz, amikor európai verdák lesznek benne

btw. convoyban mentem egy kamionnal, õ ment elõttem, aztán vmiért hirtelen lefékezett és megállt, émmeg szépen nekimentem (fékezés nélkül 😛). erre kielõztem, ilyen majom nehogy má elõttem menjen ugye, pár másodperc múlva meg elszáguldott mellettem jobbról, és nem tudtam utolérni. hiába nyomtam a gázt és vágtam le a kanyarokat, a hüje' lehagyott.
ja és helyette mások bûnhõdtek : )

Duddits
<#nyes>

Valahogy nem lehet megbuherálni a gépet, hogy gyorsabban menjen? Mert engem is idegesít, hogy ilyen tetû lassúak.

Kösz.Nagy feeling 50-el baktatni konvojban:-)
Duddits
Hihihi. Bocsi, hogy mertem válaszolni.

A konvoyba menésnek semmi jelentõsége NINCS!!! Sajnos... <#levele> De miért?? <#shakehead> Valami bónuszt vagy valamit igazán kaphatnánk.... :-)

Schwarz
kérdés: a 911 rescue mindenkinek 1890 dolcsiba kerül? nézzétek már meg plz, mert ha fix az összeg akkor nem tökölök vele :-)

köszke

Mi az a windows?

Magnumrolcsi
Szvsz. teljesen mindegy hogyan közlekedsz. Az csak egy kiegészítés, hogy konvojba mehetsz(filing).

Ez mind rendben van.De van-e valami jelentõsége annak,hogy konvojban mész?Ha már egyszer Konvoj az alcíme a játéknak.Tehát a játékmenet szempontjából van e lényege,vagy teljesen mindegy,hogyan közlekedek?
(Kedves Mafia:nem az a bajom,hogy miért NEM jelzi a többi autót,hanem hogy a kamionokat miért jelzi?Ha nem értesz egy mondatot,javaslom,olvasd el többször!!Építõ jellegû hozzászólásodat ezuton is köszönöm...)
Speedbreaker
jaja. IKCS 😄

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Schwarz
az scs oldala legaláb annyira mûködik, mint a játék :-)

nna, és nem is fikáztam.... megyek magyarosítani...

Mi az a windows?

Magnumrolcsi
Az a két(de lehet több is) kis kamion azt jelzi, hogy konvojba haldsz.A térképen azért jelzi a kamionokat, hogy tudd hol mehetsz konvojba és mennyien vannak.(szerintem)

Duddits
Ezt mér tõünk kérded? Ha te hiányolod, hogy nem jelzi a többi kocsit, az a te egyéni szoc. problémád. Engem személy szerintem nem zavar, hogy nincsenek rajta a kocsik...

Truck Driver001
kár hogy nem a fülke hanem a kamion mozog..pont ez a baj...a kotr-ba a kamion is meg a fülke is billeget..az volt az igazi...

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

eightmiles
nekem az hiányzik, hogy nem lehet egérrel kanyarodni 😞

DJ Bee18
ez az, még lehet, hogy pont úgy kúrják el mint a Driv3r-t, ki tudja?

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

Ha beállok egy kamion mögé és vele megyek,akkor a képernyõ tetején megjelenik két kis kamion-embléma.Van ennek valami jelentõsége?Idetartozik még,hogy vajon miért jelöli narancssárga nyilakkal a többi kamiont(más jármûvet nem!)?Lényeges ez?vagy teljesen elhanyagolható?
Speedbreaker
Elõször szólsz hozzám gumikacsa mióta láttalak 😄 Na jó meg még kétszer de az nem esett jól

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Speedbreaker
"Nagyon is igaza van a srácnak." 😄

K.András
Ez nem tetszés kérdése!Tudod te hányan vannak akik külön pedált használnak?Sokan, na nekem nem kezeli, hallottál már ilyet?Kb olyan ez mintha lánc nélküli biciglivel akarnál turára menni...

http://druglord.buzz.hu/ ;)

[HUN]FaTaL
én a normális belsõnézetet hiányolom és az index hangját😊

http://goo.gl/gd6Zi5

gumikacsa
Nagyon is igaza van a srácnak. Akinek nemtetszik, az ne játszon.

Szerintem is, sokkal nagyobb fílingje van, mint az eddigi részeknek (azért a king of the road-tól még bõven elmarad), fõleg egy S.F. - N.Y. fuvarnak.

A zenét én úgy oldom meg, hogy elindítom a winampot, és úgy indítom a játékot.

A játéknak csak a gépigény, és az ezernyi bug a gondja. (én eddig csak a textúravillogással találkoztam, de az inkább hardvergond. A kissebb-nagyobb bugok nagy része javítva lesz, sõt azon sem lepõdnék meg, ha a javítócsomagok tartalmaznák a különbözõ belsõtereket. (Ha nem, akkor majd a modderek megoldják, elõbb utóbb.

K.András
Szerintem kérdezd meg a kezelöorvosod gyógyszerészed...

Speedbreaker
Na ha már a füldbe tiporjátok ezt a játékot, én elmondom jó oldalát is.
1. Nagyon jó hogy lett valami új kamionszim a pttm után. (nem biztos hogy odaveri)
2. Szerintem nagyon jól megoldották a térlátást, és a kamion fülkéjét.
3. nagyon teccik még hogy nem egy-két kamion megy el az úton egymás után, hanem 5-6.
4. Fülke belsejét nagyon eltalálták. Nagyon jól mozog, bele lehet élni magad, ha a fülkében játszol. (Az tudja aki már ment kamionnal hosszú távon)
Nem úgy mint a pttm-ben hogy majdnem csak elõre lehetet nézni a fülkében, a visszapillantó nagyon jó, de mondom nekem a fülke mozgása nagyon bejön, amit a pttm-ben nem lehetett érzékelni.
5. Javult az AI (na jó nem minden téren), de ez elvárható volt...
6.Az esõ olyan hogy este is esik. Akár egész éjjszaka is. Nem úgy mint a pttm-ben, hogy csak 1-2 percig esett.
7. Akinek nem tetszik ne játszon vele. Nekem bejön. Autópálya és az amerikai hatást nagyon jól kifejezi, akár hegyekben megyünk, akár a sivatagban.

Eggy biztos nekem jobban bejön addig még a rig'n' roll meg nem jelenik. És a polish packat biztos odaveri. Aki teheti játszon vele. Egy kipróbálást megér (bár sokaknál nem)

(a cuccokat a pttm-hez hasonlítottam)

Truck Driver001
én nekem meggyözödésem hogy az lesz a best...

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

Lehet én vagyok egy láma, de nekem nem jön be a játék. Nem csak a videókártyám miatt, hanem az egész játék menete olyan "élettelen". Már csak a Rig 'n' Roll-ban bízok... Convoy-ból hiányzik a zene 😞

http://truckgamesmods.atw.hu &#1071; &#1083;&#1102;&#1073;&#1083;&#1102; &#1090;&#1077;&#1073;&#1103;!

Duddits
Lehet, hogy a képek alapján a Rig 'r' Roll lesz az isten, de ki tudja?! Lehet, hogy azt is elb@sszák valamivel... Tudjátok! Ne igyál elõre a medve bõrére.

Vazzeg!!! Convoy cucc elég para lett sztem is de a Rig 'n' Roll lesz a karak game ez hót ziher!!! No és majd Csicsereghet a mint a kanári a speed-es köles után 😊
Convoy nálam leszerepelt!!! By többi idegen életforma 😊
gumikacsa
komolyan. Ezt a zmodeller készítõje írta, mert sokan kérik hogy készítsen a játékhoz plugint, vagy filtert, vagy mit...

...rendben Goliath... 😊
persze ha most Dávid lennék😊)

http://www.wix.com/swatopluc/castles

Goliath
marhára nem így szól... #2167-ben helyes

C2D-E6750,Gigabyte GA P35-DS4,Asus Hd3870 512 ddr4, 2*1Gb Kingston 1066, Logitech G25

azt jelenti: ha meglesz a játék, vigyázni fogok a szûrõre

http://www.wix.com/swatopluc/castles

Goliath
Komolyan kérded?

Ha megszerzem a játékot, gondom lesz a szûrõkre.

C2D-E6750,Gigabyte GA P35-DS4,Asus Hd3870 512 ddr4, 2*1Gb Kingston 1066, Logitech G25

gumikacsa
Ez mit jelent?
when i get the game - i'll take care of the filter.

pajti
Gyorsan le kell húzni a wc-n. Ekkora sz4rt régen láttam. <#wilting><#gunyos1><#levele><#action><#lama><#duma>

Én is szoktam így elõzni, a büntetõ csík megy is felfele rendesen. Viszont, ha jobbról elõzök meg se mozdul!?
bepe79
Ugyanaz az optimalizálatlan prism3d graph engine van alatta, ami a 18wos sorozat összes tagja alatt, és az elõzõ rész, a PTTM alatt is volt. Tehát A64 X2 4800+ +2GB DDR/667 RAM + nVidia SLI-7800GTX-el is akadni fog... <#wink> Akár van rajta aa+af, akár nincs.

Suzuki Swift GL 1.3

K.András
Mondom kiprobálom én is, hátha mégis megtetszik...
Elsöként nem lehet konfigurálni egy alig 150 ezer ft-s pedált, pusztán azért mert a játék nem képes kezelni több játékvezérlöt egyszerre, ami 2005-ben nevetségessé tesz egy ilyen prg-t már rögtön az elején!Nem volt még prg ami nem kezelte volna visszamenöleg 5 évig és erre 2005-ben meg nem tudja...
Beszélhetünk magárol a játékrol, gyak uazt a motort használja mint az elözö game azért is szaggat mint az állat nem ekkora területekre van kitalálva, az más kérdés hogy ezek ugy akarják eladni a játékukat, hogy belerakjuk a hosszabb utakat aztán a kutyát nem érdekli elfut e, ha szolnak majd azt mondjuk gyenge a konfigod stbstbstb...

Gyerekek ez a játék vicc, komolyan mondom a kezét el kéne törni a fejlesztöknek, jobban mondva berhelöknek ugyanis aligha lehet fejlesztönek hivni valakit aki még azt is el tudja rontani ami elötte jo volt...Ez volt az utso probálkozásom ezzel a szarral, akármit csinálnak ezután tényleg nem fog érdekelni mert tudom majd, egy NAGY RAKÁS SZAR...

Duddits
Semmi. A hangulat... Az, hogy nem egydül döngetsz az utakon.

Speedbreaker
Kösz mindenkinek a segítséget. mégegyszer. És ha kiteszitek window-ba a játékot nem fog szaggatni, sõt vibrálni sem. (legalább is nekem)
Télleg mi értelme van ha konvlyban megyek?

Duddits
<#bee1>

Duddits
Megcsináltam a maradék FAQ anyagot. RAHO-nak majd továbbítom, õ felnyomja netre, és majd lehet csemegézni, meg küldeni az ötleteket. <#wink>

biztos képregényen nõttél föl és nem feltünõ ha valami nem folyamatos 😊