4874
-
#2616 nem jó -
#2615 bin
cue -
#2614 És mivel baszik beadni a torrent file-t, beírod újra a keresőbe és az elsőt amit kidob leszeded! :) Utána megnyit BitCometbe ami letölti neked a file-t. -
#2613 Innen letöltöd a torrent file-t, majd utána megnyitod a BitComet nevű progival, amit innen tudsz leszedni. Sok sikert! -
#2612 Figyí!!! Szeretnék kapni egy működő linket ahonnan a Convoyt le tudom tölteni igyen és bérmentesen! THX -
#2611 a .psm a pttm 3D file-ja, és a zanoza 2.0.0.4-el még lehet importálni. A convoy 3D file-jai pmg-k, ezekhez most készült filter, de csak a zanoza 2.0.0.6-ban van ez a filter. Azt meg regisztrálni kell némi pénzmag ellenében, hogy tudd használni. -
#2610 -
#2609 ?? miféle hibára gondolsz? fordítási? tessék az eddig meglévőt tesztelni, észrevételeket belökni ide! :-)
-
#2608 Arra törekszik ;)
Csak vicceltem :) -
#2607 De elvileg van hozzá filter, úgy tudom. -
#2606 Ki? Hol? A .psm az a Convoy kamionjainak a kiterjesztése, asszem. És azt nem tudja megnyitni. -
#2605 Nem tudom mi az a psm, mert én még csak mostkezdenék el a zmodelerrel alkotgatni és nekem ezt a verziót ajánlották. -
#2604 Szerinted úgy csinálja, hogy legyenek?? -
#2603 Légyszi ügyesen csináld a magyarosítást ne legyenek benne hibák -
#2602 Becseszted mert nem tudsz importálni vele psm-et. -
#2601 Ott nincsen fent ez a verzió és nekem pedig ez kellene.
Gondoltam valaki itt használja és talán tud egy programra mutató linket. -
#2600 www.zmodeler2.com -
#2599 Be lehet tenni a pttm-es cuccokat a convolyba? -
#2598 Valaki nem tudna linket adni a program ezen verziójához: ZModeler v2.0.4 build 702 -
#2597 KIRÁLY! -
#2596 ez a convoy-bol lett átkonvertálva a pttm-be...
-
#2595 Multiplayer mod??
Multiplayer
« Thread Started on 10/16/05 at 16:44 »
--------------------------------------------------------------------------------
Hey guys i started the mod multiplyer. I got a chat , intro , the server is nearly done and the client is started so stay tunned to get more information about the progress of the mod.
Currently :
Server : 80% (Missing : receiving and sending Coords)
Client : 50% (Missing : Laucher , receiving and sending Coords , and the player list.)
By default the server will automaticly do :
- Giving 200000$ For a new truck and the best parts.
- Spawning Near a upgrade Center
- Annouce to all the result of your delivery
- And Supports the same mods (each player must have it).
-
#2594 WoW!!!
-
#2593 Nem lenne rossz dolog -
#2592 Éljen!!! De ronda az a kerék! Most akkor minden cuccot le-kell tölteni újra amit átkonvertáltak a Convoyba? -
#2591 Nem, de a Pttm-hez kreált egyet s mást!!!!!! -
#2590 miért tán a trailert te csináltad? -
MBActros1848 #2589 Ezt valahogy megkéne oldani a Pttmben is. -
Mojlepque #2588 Ez iszonyat de jól néz ki! -
Gerob #2587 -
#2586 Aztakúrv@! -
#2585 Na, már valaki gyorsan meg is csinálta a forgózsámolyt a sima pótoshoz (csak sajnos a német fórumról van, ahol nem szokásuk megosztani a dolgokat):
-
Bennz #2584 na egyre jobban alakúlnak a dolgok
-
#2583 De akkor mi az oka a prism 3-nak?
Meg lehet javítani? -
#2582 baszki (nem én csináltam):
-
#2581 lol..mert szerinted a játék eldönti hogy milyen processzoron fog kifagyni?hát köze nincs hozzá... -
edeleny #2580 Sracok a program szepen nyilvantatrtja minnyit mentem konvolyban,es hogy ez milyen nagy volt,van ennek ertelme? Nekem Athlon64 3,2 van elsöre teljes minimalis felbontason elvezhetetlenül szaggatott,feltettem a leguljabb Catlyst drivert ami megoldotta a gondot,most 1200-ban full-on fut,szuperül.Nekem idaig kb 110 volt a legnagyobb sebesseg,de meg ez az elsö kamionom.Meg nehany kerdes,ha kamiont valtok a tuning marad e az uj kamionnal,azt ugyan eddig a szintig tudom tuningolni,vagy kezdem a nullarol megint,honnan lehet tudni melyik a legerösebb kamion,inenn a forumrol? -
#2579 Prism 3d még a NASA gépein is hibát jelezne :) -
#2578 De az nem normális dolog nem hogy 3 GHZ-es a gépem és prism 3 hibát jelez!
Miért?
Oan jó lenne jáccani vele....
Lécci segíccsetek please....köszi -
#2577 én már mentem 178 al is...
:P
De a mustangal 208-al....:P