4874
-
#2456 Anyám!
Innét! -
HuAn85 #2455 www.ati.com ? :) -
#2454 holszerezembe a catalyst? melyk honlapról kell letölteni? -
HuAn85 #2453 Ahan :( kár! És milyen progival lehet kutakodni a scs fileban? (azt tudom, h TC... az előző részeket simán kicsomagoltam és töröltem a scs file-t és futott úgy is :P )de a benne lévő fileokkal mit tok kezdeni? és ki csinálja ezt a szűrőt vagy mit? és hol lehet ennek utánnanézni stb? -
#2452 Azt a csövest nem rád értettem, csak ha neki adnak egy PII-es gépet, neki az is új. -
#2451 Mi az, hogy a legújabb?! Egy csövesnek minden új, please pontosan.
Mivel Radeonod van, így nem ártana egy 5.9-es Catalyst, meg természetesen a DirectX 9-s legyen fönt. -
#2450 milyen driver kell hozzá? -
#2449 gépen video kártya radeon 9200 interceleron a legjiobb abbol -
#2448 Létszi értelmesebbe írj már! Tagold a mondataid, vagy valami!
A prism3d.exe hibát leginkább akkor írja ki, ha nem megfelelő a géped a játékhoz. Vagy esetleg még a driver(ekkel) lehet a gond. Milyen a géped? Milyen driverek vannak fent? -
#2447 nem a magyar verziónál hanem a simánál mi lehet az oka lekel tölteni a prism3d vagy miért írja ki hogy hiobátjelez meg nem jönn ki a kamion kép stb +nem láttom a kamiont amikor játszok!!!!!!
-
#2446 Sajna, még nincs olyan szűrő a szerkesztőprogikhoz, amivel be lehetne exportálni a dolgokat a játékba. Elvileg készül, de lehet, hogy nem lesz megvalósítható. -
HuAn85 #2445 Hello! valaki tudna ötleteket adni, hogy lenne lehetséges a régebbi hard truck epizódok trailerjeit és esetleg kamionjait beletenni a Convoyba? találtam sok jót, de más a formátum és a base.scs felépítése sajna :( Ha valaki tud valami helpet adni, ne tartsa magában plz:)
-
#2444 világoskék -
#2443 térképnél a 'truckstop' vagy 'tuningműhely' :-D szövegre böx és mittoménmlyen színű bogyókat tesz oda ahol van.
-----------------
hunt próbálta vki? megy? -
#2442 És? Magyarországon is vannak ilyenek... -
#2441 A hídpillérek és a elektromos vezetékek néha az úton mennek! -
#2440 Hol találok olyan boltot ahol a kamit lehet tuningolni? Melyik városnál van ilyen? Már bejártam Tolnát, Baranyát és semmi. :) -
#2439 nem a magyar verziónál hanem a simánál mi lehet az oka lekel tölteni a prism3d vagy miért írja ki hogy hiobátjelez meg nem jönn ki a kamion kép stb +nem láttom a kamiont amikor játszok
-
#2438 ugye csak hülyéskedsz?? >-) persze, h teszteltem, és megy is!!!
mi a hiba?
mit ír ki?
mi a hibaüzenet?
végigment a telepítő?
van fent winrar? - bár nélküle elvileg el sem indul.
van fent tűzfal?
tűzfal engedte, h a telepítő a winrart elindítsa?
víruskeresőt engedted, h végignézze a base.scs-t?
dokumentumok\18...\mod mappában ott van a ...hun.scs?
base.scs\script\hu mappa és tartalma megvan?
game.dll crc-je 54C1E8CF? - wincommander file/crc ellenőrzés, keletkező sfv-ben van.
........
-
#2437 mit csináljkak hanem indul hanem ezt írja ki Hibát talált a prism3d mit csináljak vele hogy játszak -
#2436 a játékba lépve kapom a képen látható üzenetet és a játék kilép a windowsba miután az angolról magyarra akarok váltani,a szövegek nem változnak mert rögtön kilé.Tesztelted a telepítőt? -
#2435 na, most már jó :-)
letölthető innen
-
#2434 a kurva nénikéjét.......... :-)
okosítani kell a programot.... :-)))
pill... -
#2433 Ez mit jelent?:
-
#2432 nah, itt az 55%-os hun patch:
- patch -
ez már telepítős, úgyhogy nem kell a base.scs be másolgatással tökölni, megoldja, csak winrar -t kell feltenni, mert az zippel...
ja, meg game.dll is cserélődik... -
Vlala #2431 addiction? (Láma kérdés:) ez a játék, vagy valami kiegészítő? -
Vlala #2430 sziasztok.
Újabb poén a játék részéről: találtam egy négytengelyes kamiont, nagyon baba, de nem lehet tuningolni.
egyébként túlvagyok a mozis küldetéssorozaton, kicsit úntam már, de megérte, mert egy vahab pénzt kaptam érte.
Még mindig nincs a játékhoz patch? Szaggat, néha textúrahibás és most már a tuning is gubancol... arról nem beszélve, hogy egy-két rakományt képtelen vagyok felvenni, mert alátolatás helyett tolja a vontató. -
#2429 December vége, de szerintem kb 2006 nyár -
#2428 Én annyit tudok róla hogy azt mondták hogy okt. végén jelenik meg!
De oan is volt hogy már márciusba megjelenik de úgy látszik hogy nem sikerült!
Na mind1
Csak ígérgetnek mindent!
-
#2427 Rig'N Roll-ról van valami hír? -
#2426 Tömörítsd ki, valszeg rar-al van becsomizva. Ajánlom a TotalCommander nevű file kezelő progit, vagy a Winrar nevű programot. Sok mindent csomiznak be ezzel, még később is kellhet! ;) -
#2425 Hello!!
Egy torrentről letöltöttem a Convoy addictiont és ilyen fájlokba töltötte le:
add-18wc.001 (első) -től add-18wc.050 -ig
Azt szeretném mit kell ezekkel a fájlokkal csinálni????? -
#2424 a 001-es file-t ki kell tömörítened és van benne 1 cue file!
Azt bele kell raknod a daemon tools-ba és kijön az install.
Ennyi
AMúgy tucc küldeni 1 linket a torrent-rpl ahonnan le lehet szedni!
Kössz -
#2423 Hello!!
Egy torrentről letöltöttem a Convoy addictiont és ilyen fájlokba töltötte le:
add-18wc.001 (első) -től add-18wc.050 -ig
Azt szeretném mit kell ezekkel a fájlokkal csinálni????? -
#2422 Heló Mafia G!
A gépem:3 GHZ,1 GB RAM,160GB,ATI videókártya
-
#2421 Általában a kamionos pihenőkben lehet tuningolni,legalább is én ott láttam! -
Gio #2420 Csöcs!
Hol lehet a kilockolt parts-okkal tuningolni a kamiont?
Thx :)
-
#2419 Persze,de még a kormány se tudom forgatni. -
#2418 A kéziféket kioldottad? -
#2417 Sziasztok nemtudjátok véletlenül miért nem müködik nekem a billentyüzet?Beállítom a hogy mi legyen a gáz fék satöbbi,de a játéknál megsem mozdol a kamionom.