18 Wheels of Steel: Convoy

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Goliath
Bocs de ez nem volt a lábjegyzetedbe írva, alapból azt hittem hogy láma vagy.
Mellesleg olyan hogy 60 percig nem mûködõ trial szerintem ki sem jött..
Ha nem a rögzítõ és váltani is tudsz 4. játék óta,akkor meg vagy a joypadod rossz vagy a beállítása. Mellesleg semmi közöm hozzá, de miért jó joypaddal játszani egy ilyen játékot??? Ha nincs kormány akkor bill. szvsz.

C2D-E6750,Gigabyte GA P35-DS4,Asus Hd3870 512 ddr4, 2*1Gb Kingston 1066, Logitech G25

Ez mar a 4. WOS jatekom,azt hiszem tudom mit jelent a bal felsö srokba villogo jel.
Sziasztok!

Felraktam a legújabb nvidia drivert, de még mindig vannak textúrahibáim. A 150 megás iso-t töltöttem le, amibõl kihagyták a 2 demót. nem hiszem hogy ez kavar be, hanem inkább az geforce2-esem. Tudtok valami megoldást rá?

DJ Bee18
<#eplus2><#eplus2><#eplus2>

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

Goliath
Mert talán ki kéne engedni a rögzítõféket...alapból space 10 perc... lol
emlékszem volt anno 90-eseben egy olyan progi (dos-os) hogy mérte mennyi ideig vagy képes várni a loading képernyõt, hogy mi történik utánna.
Volt aki napokg....

C2D-E6750,Gigabyte GA P35-DS4,Asus Hd3870 512 ddr4, 2*1Gb Kingston 1066, Logitech G25

Sikerült leszednem egy 60 percig nem müködö trialt,kb tiz perc alatt vanszorgott el az elindulastol a par meterre kijelölt pontig.Elöször azt hittem a joypad beallitasaival van gond,de aztan rajöttem ,hogy nem.Vadaszok egy igazi utan.Jo kerdes,crack nelkül megy?
DJ Bee18
menj randalírozz másutt, ha már rossz napod volt

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

agba
<#guluszem1><#taps>

Sleepy Bone
és egy kérdésem is van a majomparádéra adna vki egy mûködõ usernevet meg jelszót priviben (nem csalok, nem lopok, nem hazudok)

TDU Nick: PuskasAdam CoD4 Nick: Fundy

Sleepy Bone
a térképen kipipálod a truck dealerset meg a service-t és elmész oda aholva a térkép mondja

Goliath
Hát ezt nem hiszem el!

Basszus megyek los angelesbõl calgiary-ba 50 perc vezetés után prism3d kifagy, elszáll...
Hogy mennyen tönkre az scs, meg az összes programozójuk éljen kenyéren és vizen.

URAK!

Bocs a zöldfülöp kérdésért! Hol lehet a játékban venni új kamiont? Illetve a meglévõt extrásítani??? (Esetleg melyik billentyû megnyomásával?)

Köszi:
B.

AMD Athlon64 X2 4600+ / 300GB SATA / 2x1Gb Geil DDR2 800MHz RAM / Sapphire HD3870XT 512Mb / Asus VW195D / XP SP3

Schwarz
adni kell neki mapeditorral :-) mármint a lezárásnak, nekem még nem ért le 69% idõm se nagyon sok van úgyhogy nem sietek :-)

Mi az a windows?

jó vagy csalódás? és mennyivel magasabb a gépigénye a maximum grafikához mint az elõzõ résznek? mert az pont elment fullosan úgy 25 fps-es

Sanyix
Jaja nekem 9600pro-n végülis megy minden maxon, de van olyan hogy idõszakosan belassul a játék. Hogy megyek, 1 másodpercig jó, 1 másodpercig belassul, és így tovább, aztán egyszercsak abbahagyja és folyamatos lesz. Mellesleg az idõszakos lassulásra nincs hatással egyik grafikai beállítás sem.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Rusid
Töketlen vagy és még neked áll feljebb. Azútlezárások meg azért vannak ,mert nyílván késõbb lehet lockolni õket (mondjuk ez csak tipp, de szerintem valami hasonló oka van).

Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.

Punker
Flém Off!

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Carlos
Folyamatban.

Þór vígi þessi rúnar

Magnumrolcsi
Szerintem már megérett!!😄D

Ugyanaz a demo mint a full csak 60perces idõkorlát van rajta

Sleepy Bone
és mér vannak ott? én nem proxáltammég ki csak kiváncsi vok szalk én nem vok senkivel (lol kifejezés)

Büntipont.

soprano
Büntipont! <#mf2><#nyes><#nyes><#nyes><#nyes><#nyes><#nyes><#taps><#banplz>
Pff,LOLLEREK!

&Otilde;szintének lenni veszélyes. Ha csak nem vagyok hülye is hozzá

soprano
Kis szaros!
Ki a fasz mondta hogy nem tetszik?

Carlos
Amúgy érik a büntipont...
Jó lenne, ha visszavennél!

Þór vígi þessi rúnar

Magnumrolcsi
Az nem a demó!!Nekem is +van és nekem is levannk zárva az utcák,mint mindenki másnak!!
De ha nem tetszik a játék akkór ne játsz vele!!!<#felkialtas>

18.WHEELS.OF.STEEL.CONVOY-ADDICTION (762mega)
ez a verzó is csak azért ekkora mert van bent egy 495 megás demo

Szagattás = gépfüggõ.
Nem lehet demo, mert a 700 megásból csinálta, és kiszedtem a két demot.
Így lett 159 mega. Ennyi.
A te készülékedben van a hiba sztem, de ezt fogadd el, és ne húzd fel magad.

Ja, és a majmon 159 mega a gém, csakhogy pontosítsunk.

soprano
Na idefigyelj öreg!
A kibaszott demo-ban is ott vannak azok a kurva nyilak az utcán,nem?
Ebben is,és abban biztos lehetsz hogy a majomparade-ról szedtem!
Magyarázd meg hogy miért vannak lezárva az utcák és akkor rendben lesz a dolog!
Ennyi. Ha meg van még valami okosságod akkor a szaggatáshoz szólj hozzá!
Thx!

Álljon meg a menet öreg!
Ami a majomparade.com-on van az nem demo, mivel ÉN TETTEM FEL, és a demok vannak kiszedve.
A többi 100nemtomhányembernek, aki onnan szedte, hogyhogy megy a full, és nem rinyál, hogy az demo??

soprano
Elmondok valamit!
Leszedtem a Bitcomettel a Majomparade-ról a game-t és 167 Mega letöltve az ISO!
Nos,telepítve 394 Mb!
Játék közben KURVÁRA szaggat RADEON 9600-al vazzzzzzzzzzzz!!!!?????? Undorító!
És még a legjobb,hogy le vannak zárva kibaszott kék nyilakkal bizonyos utak akárcsak a DEMO-ban!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! EZ LOL!!!!!!!!!
EZ IS DEMO VAZZZZZZZZZ!!!!!
állítólag Wanadoo-n van fent a full verzio! Fizetõs war*z!

A szaggatásra valamit találjatok ki,mert már az elején is átállítottam az a kurva shader quality-t de szart sem ér!!!!!!!!!!!!!!!!!!

akkor a rip is full csak a dirctx és a két demo hiányzik ahogy kivettem az infobol.
Sanyix
ÁÁÁÁ az 700 megás eredeti játék cd-n a játék 180 mega, a többi csak directx+500 megányi demo játék ennyi.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

nicsak egy profi, taníts 😊)))))))

Carlos
Ez egy hozzá nem értõ válasza!
A telepített játék: 394.902.639 byte.
Egy save-el.
761Mega az iso mérete a demókkal!

Þór vígi þessi rúnar

761968032

Akkor amugy hány MB-os a full game 700,500,130 vagy mennyi teljesen hukye vagyok belole,
Carlos
Jelen esetben szerintem az 500 megás demókról lehet szó!

Þór vígi þessi rúnar

Duddits
A RIP azt jelenti, hogy hiányoznak belõle bizonyos cuccok! Leginkább a videókat szokték kiszedni, az nagyon sokat elfoglal!

Magnumrolcsi
Gondolom ki kell õket csomagolni !!

Mi az a rip verzio a gamenak a báráto medszerezte de csak a rip verziot még nem próbáltam hogy ni akar az lenni.Aki tud segitsen.
³ ³
³ 18 Wheels of Steel: Convoy ³
³ *RIP* ³
³ (c)2005 ValuSoft ³
³ ³
ÀÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÁÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄõ

ÚÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ¿
³ ³
³ Supplied By : Relentless Addition Release Date : 09/18/2005 ³
³ Cracked By : TEAM TNT Protection : None ³
³ What is it? : Game (Trucking) OS Required : WinXX ³
³ Packaged By : TEAM TNT # of Files : 20 x 5.00 Meg ³
³
Sleepy Bone
ja az jó Green Day-t benyomom és csá már nem is olyan uncsi csak azt nbem értem hogy hogy voltak képesek még az elõzõ résznél is jobbat csdinálni 1 hónap alatt kész volt ez így egy kalap fos, bár én már jáccanék

Magnumrolcsi
Jól gondolod rádió nuku.(csak ha bekapcsolod a hifid, énis úgy játszok).

Truck Driver001
mert tényleg 1 nagy foslé ez a gém...csunyán elbaszták...

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

Sleepy Bone
ja még nem volt tapasztralatom de tényleg nagy hülyeség de sztem meg lehetne azt proxálni hogy bemész egy kúthoz és úgy

Sleepy Bone
tom én is csak hülyéskedtem de mégis van vmi új mit tom én rádió (gondolom ninxcs)

Duddits
Hogy melyik eszes embernek jutott eszébe, hogy kiszedjék a mentést menet közbe!!! Remélem ez lesz az 1. mód, amit csinálnak hozzá, hogy bármikor menthess!

Magnumrolcsi
A játékban vannak kamionok és azokat lehet tuningolni(festés,motor,...)!!Nem mûködõ mûszerekrõl van szó.(DE JÓ LENNE)😄D

Sleepy Bone
milyen tuningok vannak? esetleg mûködõ mûszerek 😄