4874
-
#774 Hú de ügyes vagy -
#773 basszus, teccik, teccik, de borzalmasan primitivvé varázsolták az egész játékot :(
legalább a game optionsban bekapcsolhatnék egy alvást, szabályokat, nehézséget ... eh, namind1.kamionok grafikája kicsit javult, a táj szvsz kicsit romlott :( -
#772 Nekem nem megy a mentés:( hogy érted a 4.órát? -
#771 honnan? -
fgm #770 Még nem lehet letölteni a teljeset, csak a DEMO-t !! -
#769 és 4 ember fog jáccani vele
de egy kibaszott jol fog járni -
#768 HHHHHHHHHEEEEEEEEEEEEEEEEELLLLLLLLPPPPPP MMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!! -
#767 csak két ember programozta az egész játékot, és három ember volt a modelek elkészítésére. a belsőnézetnél azt írja, hogy ők is szerettek volna 30-at 30 különböző kamionhoz, de kevés volt az ember (3), és az idő.
remélem csinálnak plugint a 3dsmax-hez -
#766 és azt hogy csináljátok??
-
#765 ja nekem is....most fogom játszani a 4. órát, és azt folytatom, amit elkezdtem. -
#764 Hello!! Tudjátok már honnan lehet letölteni a teljes játékot? -
#763 a magya fordítás nem lenne gond, csak tudnám hova kell rakni :-)
paklgattam a doc mappában ide-oda, de egylőre nem ette meg :-( -
#762 én egybe beleszálltam 80-nal, meg is büntetett 500 dolcsira :-)
ja, nekem megy a mentés -
#761 #760 a válasz -
#760 nyilván... -
#759 Már nem azért de én 80-al is mentem... -
#758 És elképzelhető hogy abban a műszerek működni fognak??
Vagy nem? -
#757 30 különbözö belső nézet 30 különböző kamion, de csak box verzióba.... -
#756 És mi újság a belső nézettel? mert azt is emlegeti -
#755 A base.scs fájlt most nem lehet babrálni, más út lesz a MODdolásra...
A régi PSM fájlok nem lesznek jók a Convoyba, de már dolgoznak egy plug in-nen ami majd talán elfogadja ezeket a 3D tömörítéseket... -
#754 valaki lefordíthatná a lényeget -
#753 Trygames version is the same as the boxed version. There is no difference except the trymedia compression and copy-protection system.
The base.scs is locked by the trymedia copy-protection. Do not try to unpack it. The MODs will be created different way.
Tibor
SCS Software
Illetve ez:
kérdés: but why does the demo have 200mb and the full 500mb?
válasz: compression
+ezt még a másik fejlesztő írta:
Tibor is one half of the programming team that created Convoy. (Yup guys, just two programmers for the whole project.) So I think he knows some things about the game...
The retail version of the game is absolutely identical to the Trymedia version. Patches will be available for both versions in parallel.
Interiors - boxed version is not in any way different. Just as you, we too would like to have 30 different interiors for the 30 different trucks, but there just wasn't enough time, and there wasn't enough people (the art team consists of only 3 people!). We tried to listen to your suggestions that you want wider viewing angle when looking left and right, we tried to listen to your requests that you want interior mirrors - so we went to redesign the interiors. This is all that we could do given the time constraints, and the limitations imposed upon us by the publisher regarding other features.
In the end, it comes down to 18 Wheels of Steel series games being too niche genre games, with too low budgets. There is just too few potential customers for the publishers to be willing to invest enough into the games. That's the sad reality. It will be interesting tos see whether R'n'R with what, five times as many people on the team(?) and 4 times as long development schedule can finally break this spell and elevate the truck game genre into mainstream.
MODs - try to be patient, we'll release more info about mods soon. Your old PSM files will not work unfortuntely. But this year we plan to give the community, early on, far more material to be able to easily create plugins for 3D design packages, so you should be able to alter the game again soon. -
Bennz #752 Téged legalább elkapott a rendőr én hiába mentem el elötte 87 km/h-val/lakott területen/ lassítás nélkül nem csinált semmit.Ez nemsokkal a 35 Mph tábla után volt.Egyébként sehol sem tudtam elérni hogy megbüntesen. -
#751 se az autónak, se a busznak nincs belső nézete. -
#750 A Pedal to the Metal-nál is úgy volt, hogy a demó ugyanakkora volt mint a teljes, csak nem volt benne az időlimit...
Sőt még az Across America-ban is így volt... -
#749 Egyébként a prism3d engine az scs-től és a valusofttól mexokott módon továbbra is full optimalizálatlan, nálam a P4 2.53 GHz + 512MB DDR RAM + Radeon 9500 PRO configomon AA+AF nélkül!!! 16-20 FPS-t mér a Fraps... :-(
Üdv: Bepe -
#748 Na tehát, ezt mutatta föl: -
#747 Csináltam egy képet, belvárosban 70 mph-val...
Ezután nem sokkal jött is a rendőr, elkapott, és ezt mutatta: -
#746 Sok mindentől függ. De ha kikapcsolod az antialiasingot, az aniso filtert, és a d3d fülnél a textúra-minőségnél lejjebb húzod a csúszkát, akkor érezhetően gyorsulni fog. -
#745 Egyébként egy frissebb vidkártya driver felgyorsíthatja játékot? (nem akadozna annyira?) Vagy épp ellenkezőleg? -
#744 Akinek radeon van, és Catalyst driverben + a játékban is ráadja az AA + AF-et, az lát valami változást? Érdemes bekapcsolni, vagy csak meg fogja fogni a gépet nagyon? -
CseNo #743 Minden maxon van -
#742 timelimites, hát 14 órafele tették fel tegnap, pont amikor a demot is kiadták -
#741 DjBee, a torrentes linked alatt rejtező convoy az nem timelimit-es? :-) Mert ha nem, akkor lerántom azt is.. ;)
Üdv: Bepe -
#740 Megérkezett a 18 Wheels of Steel: Convoy című kamionos szimulátorfolytatás demója is, amely - bár csak 138 megás - tartalmazza a játék teljes egészét, viszont csak hatvan percig lehet vele játszani, ha nem kívánjuk regisztrálni, természetesen némi pénzmag ellenében. Úgyhogy, akinek ingere támad letölteni, kattintson bátran ide. lehetne belőle vmi full verzsön is meg ha vki gammázottt vele akkor irjon már róla :) -
#739 Valaki, akinek müködö képes a game, közölje már lécci, a beállitásokat. -
#738 egyébként tegnap megjelentették a box versiont is? kapható USA-ban a boltokban?? -
#737 bocs, valószínű, mivel tegnap 14 óra fele lett feltöltve -
#736 itt találtam egy torrentet: http://isohunt.com/latest.php?mode=bt (kb. 10. sor)
Biztos demo mert 128 megás, de vajon feltört?? -
#735 Én csak azt nem értem,hogy a box verzio miben fog különbözni