4874
-
#694 A másik pedig, hogy miféle programozók gyöngye vagy te hogy azt mondod nem lehet feltörni.... MINDENT fel lehet törni.... -
#693 Mafia kicsit unlak, úgyhogy állítsál. Nagyon kisfiú vagy te ahoz hogy ilyen nagy legyen a szád. Régen is olt már sok vitánk, idegesítő egy kisfiú vagy. -
#692 Mi va'??! Mi rosszat írtam?! -
#691 na, kipróbáltam a visszaállítást, nem túl hatásos :-) -
#690 "A demó feltörésével kapcsolatos kérdéseket meg fejezzétek be!! Nem lehet sehogy működésre bírni idő lejárta, kész!"
-
MBActros1848 #689 Mind1, bocs! Te meg belekötsz minden hozzá szólásomba ennyi :). Na béke!
10-4 gyere vissza!
MBACtros1848 voltam -
#688 Most direkt kérdeztek baromságokat?! -
MBActros1848 #687 Adsz hozzá játékot ? Mert az egy órám lejárt. -
#686 Inkább menj, és próbáld ki a két pótos "vonatozást"... Ugyanis lehet! -
MBActros1848 #685 Ja amugy megjegyezném hogy ha nem lehet 2 pótot huzni egyszerre akkor elmegyek a készítőkhöz és kiíírtom őket meg a családjukat is . Mit szóltok az ötletemhez, valaki esetleg még csatlakozna ? -
#684 Kössz :) Igaz nem müködik most sem .. Leirnád a beállitásaid ? Nekem hátha jó lesz akkor .. -
#683 De hogy akarod fojtatni ha nem is működik a mentés funkció? Vagy van akinek megy?
A demó feltörésével kapcsolatos kérdéseket meg fejezzétek be!! Nem lehet sehogy működésre bírni idő lejárta, kész! -
MBActros1848 #682 Kacsa amúgy valami beleszólása van a pttm cucoknak , mert én mikor felraktam fenn voltak a pttm holmiai és a kerékről lement a kromozás meg hasonlok. Szerintem valahogy meglehet majd oldani azt is . -
#681 valaki csináljon már valamit
senkinek sincs valami ukrán hack3r haverja aki törne rajta egyet? -
#680 xp rendszervisszaállítás nevű basznájával, nekem a szolgálati notin kicsit szaggat, de fut :-) visszaállítást nem próbáltam még ki mert tölt az emule és nem akarom újraindítani a gépet :-)) -
#679 A convoy demója. -
#678 mivanlenn? -
#677 1 perc és lenn van nekem -
#676 Arra volt idejük hogy "időfigyelőt" rakjanak bele de a belsejére, hogy redesen nézzen ki már nem. -
#675 És akkór hogy tudom vissza állítani? -
#674 menteni (vagy azt nem lehet?) és azt floppyra átnyomni és flytathatjuk a játékot onnan ahol abbahagytuk -
#673 Mit akarsz a saves könyvtárral?? Az a mentések helye... -
Bennz #672 A displayben vedd lejebb egy kicsit a beállításokat úgy talán megy.Nálam is igy volt -
#671 és ha a saves könyvtárat valahogy megoldanánk akkor sima ügy lenne bár egy kicsit uncsi -
#670 Én se kicsinyíteném le! 1024x768 megengedett méret, az a fölöttieket kell linkelni! Tán 800x600 alól böngészel? Mert az nem éppen jó. -
#669 Jaja :P -
#668 Te olyan hülye vagy! Nem a letöltött cuccon járt le az idő, hanem a Convoy-on! Vagyis a gépedre eltett valami cuccost, ami ezt figyeli! Szóval kampecc! Akár 100x is letöltheted, akkor se fog menni megint! -
#667 képet lekicsinyíteni luxus? -
#666 Na srácok ..
Miért van ez ? Hogy nemlátom a showroomban a cuccot.. Meg a játék is ilyen :(
-
#665 jaja, játék fel, visszaállítási pont létrehoz, aztán már csak vissza kell állítgatni arra az időpontra :-) -
#664 Most tőltsem le megint? Annyit nem ér az egész.Inkább megvárom még kijön a teljes játék. -
#663 Mert lejárt a 60 perces demó -
#662 Akkor ezentúl a mod könyvtárba kell majd rakni a modokat és ha jól olvasom a pttm kamionok se kompatibilisek. Kár,hogy nem lehet túrkálni a base.scs-be :( -
#661 Azt tudom miért írja ki de azt nem, hogy miértnem írja ki a másik szöveget(már nem emlékszem rá). -
#660 Hehe.... ezt ugye most nem kérdezted komolyan? -
#659 base.scs is in the dir
C:\Program Files\Valusoft\18 Wheels of Steel - Convoy
i checked out and coud not open it with winrar
also i noticed that the game engine do a crc file check when it mount it.
also there is a new mod floder wich they made new for adding mods .. for what kind of mods i have not found out yet.
..\My Documents\18 WoS Convoy\mod
as mentionned some time ago they have change the format and used other tools to make convoy so pttm truck will not be compitable with this new game especily the new mirrors and some new stuff... -
#658 Nekem már csak azt írja ki, hogy BUY FULL VERSION?. Miért? -
#657 van, de minek, ha nem tudod, mit hogy kell odarakni? -
#656 +1 óráér. Már akartam, frissítés miatt, de megvártam a demot. -
#655 Mondom, hogy van egy Mod könyvtár a dokumentumokba!
Magnumrolcsi! Szerinted? Mert így minden bejegyzést töröl, és újra lejátszhatja azt az 1 órát...
Aki a törést keresi! Itt lehet majd meglátni, hogy van-e törés!