4874
  • bepe79
    Ilyen post-ot kb. egy 6 éves hülyegyerektől várhat el az ember. De úgy látszik nem telik többre tőled.. Amúgy a lőtéri döglött kutyát nem érdekli az anyázásod, felőlem aztán fel is robbanhatsz a dühtől (ez egy public fórum, ahol a demokrácia jegyében bárki elmondhatja / leírhatja a véleményét).

További szép napot!
  • Sanyix
    Én nem szarakodok hogy feltörjem :) szépen várom a teljeset :D
  • DJ Bee18
    azért csak nyugi :DD csak annyit mondtunk, hogy egy ilyen szaros játék miatt nem kínlódnánk a windows telepítgetéssel, azért a 30 perc elé nem tenném a ,,csak"-ot :)))
  • Truck Driver001
    bár én is fanatikus vagyok de azért 1 windows telepitést nem válalnék be:)...csak kibirom a pttm-el addig mig nem lesz a full letölhetö.....no meg a demojért nem is kár ám,mert 1 nagy xar:)(nem kötekszik csak véleményt mondot)
  • zolo
    Nekem se jó,akkor marad a várakozás.Nem kell felkapni a vizet,csak nem mindenki szereti naponta újrarakni a windows főleg ha egyszer végre normálisan működik.ÉN is szeretem a kamionos játékokat de az már nekem sok hogy 2 óránként windowst rakjak
  • gumikacsa
    ANYÁTOK AZ.... Ti itt szarakszotok, hogy feltörjétek, én meg toltam 6 órát. a wintelepítés 30 perc, mivel csak a játékot teszem fel, az nvidia driver + adirektxet ja meg a tc-t.

Beteg nem vagyok, csak kicsit fanatikus... Bepe te meg a beírásaid alapján alapból LOL kategóriába tartozol (#719 #720 #721)
  • Sleepy Bone
    :D humorzsák szólok ha röhögni kell
  • Sleepy Bone
    nos hackelés és illegális software használat bocs fiúk de ezért 2-4 évig adhatok
  • Sleepy Bone
    neked müxik?
  • Sleepy Bone
    fel de most látom hogy nem müxik
  • zolo
    És fel volt rakva a játék amikor kerestél?
  • Sleepy Bone
    18 wheels ben és ott kijött a 18 wos convoy mappa és azt vágtam ki
  • zolo
    A regedittel előhozható adatbázisban itt van:Hkey current user/software/valusoft,van egy 18 wos convoy mappa,meg egy 18 wheels of steel convoy mappa,melyikből kell törölni a fájlokat és melyikeket kell törölni?Ha le van uninstallva a game nincs itt ez a két mappa
  • DJ Bee18
    köszi, és a regseekerben milyen néven kerestél rá, és mit talált??
  • DJ Bee18
    és elég uninstallálni, vagy a setup exe-t le kell törölni, és újra letölteni??
  • Sleepy Bone
    ezt nem vágom mer én is kézzel szedtem ki a convoy mapopájából
  • bepe79
    Úgy nem müxik a dolog, ha game uninstall után elindítom a regedit-et, és a convoy kulcsra rákeresve kézzel kigyomlálom az egész win registry-t? Gyors is, egyszerű is, és lehet, hogy még hatásos is, és futni 'n'-edszerre a játék, és csak a játékot kéne újrahúzni..
  • Sanyix
    Ez má betegség kategória inkább
  • Sleepy Bone
    fél óra mire megin leszedi :(
  • Sleepy Bone
    de még nem proxáltam
  • Sleepy Bone
    regseeker vagy mi
  • Carlos
    Jaja...
  • DJ Bee18
    hát ha a kerekeit nem számoljuk
  • bepe79
    Onnantól pedig kitalál6om, hogy mi lett vele? BAN?
  • Carlos
    Nem, mert ezt leszámítva normális lett.
  • DJ Bee18
    ez egy kicsit durva :DDDD, legalább kitiltották örökre?? :DD
  • Carlos
    Ibron a Sims 2 topikban mindig (!) aláírta a hsz-eit. Aztán kapott egy-két büntipontot. Aztán meg betett valami Hitler-es idézetet az aláírásába...
  • DJ Bee18
    melyik ez a progi??
  • DJ Bee18
    Vagy legalább allítsd be aláírásnak, neked is könnyebb lenne
  • bepe79
    Kijjaza Ibron? És miért ne írhatnám alá a saját post-omat úgy, ahogy szeretném? Bár ha te ezt tanácsolod, nem nagy kérés, úgyhogy így fogok tenni.. ;-)
  • Carlos
    Jóember.
    A fejléceden ott a neved.
    Ergó, nem kell az Üdv: Bepe, mert úgy jársz, mint Ibron!
  • Sleepy Bone
    hír=kérdés
  • Sleepy Bone
    Ja és egy játékksal kapcsolatos hír a kamionvételnél mér nem vesz le pénzt?
  • Sleepy Bone
    NA én is megnéztem van egy ilyen registry törlő progi amivel rákerestem a convoy registrijére, amit kitöröltem tök 1xszerű, DE még nem próbáltam ki mer letöröltem a gémet
  • bepe79
    *újrarajta = újrarakta
  • bepe79
    Aki 4-5 órát játszik naponta, az komolyan újrarajta az egész windowst, csak hogy egy DEMO-val játszhasson 1 óránál hosszabb ideig? Mert akkor ez kicsit LOL kategória.. :-)

Üdv: Bepe
  • DJ Bee18
    inkább itt írd
  • zolo
    Privát vagy itt írd már le mit szedtél ki és hogyan hogy működik!?
  • RaST
    Wehehe .. Szerintem is ..
    Mivel nekem tök sötét a kép .. Tehát ..
    Olyan mint ha nem is játszottam volna vele ..
  • Scania Dáci
    nem tom ki mit mondd de a pttm 100X jobb mint eddig ez