4874
-
#974 Takarodj! -
#973 jaja ez az új rész! -
#972 Ez egy új része akar lenni a 18 weels of steel-nek??
Mikor fog ez megjelenni?
Nézegettem a képeket és háttt...
Pár dolog volt már a Pedal To The Metal-ba is.
Ez a játék szerintem nem fogja felvenni a versenyt a Rig'n'Roll-al. -
#971 kakafej!!!!!!!! -
#970 Adják már meg nekem azt a nyamvadt házigazdaságot!! Nem igaz mi megy itt! -
#969 Sok Faken asshole!Ennyi OFF-ot életemben nem láttam.... -
#968 elég volt az OFF-ból srácok!!!
Ne piszkáljátok már egymást....please -
MBActros1848 #967 A 17 éves emeber neked már elég érett a forumozáshoz ? :D Nem tudom miért kell egymást piszkálni mindig, amugy halllotál már arról hogy mielőtt leírok valamit elszámolok 20-ig, és az idő alatt végig gondolom a várható következményeket. De kérlek ne vedd kötekedésnek, vagy kioktatásnak. Csak így elkerülhetőek lenének ezek a kiados veszekedések, szerintem senkinek se kellenek. Jól gondolom, amúgy ha most ezért a hozzá szólásért leakarja szedni a fejem akkor tegye meg állok elébe, amúgy remélem ezzel a hozzá szólással remélem sikerül bebizonyítanom hogy egy fiatal ember is gondolkodhat ugy mint egy jóval idősebb férfi és nem szólják le a kora miatt. Amúgy meg szerintem fejezzétekbe ezt a te ennyi idős vagy én meg ennyi és mivel te vagy a fiatalabb fogd be a p.f.d.t, megjegyzéseket, vagy inkább menjetek vissza az ovodába ott talán talál mindenki magának megfelelő beszélgető parnert. Ja és ha netán valaki most engem ezért elkezdene piszkálni hogy hova dumál neki egy 17 éves suhanc annak előre vetíteném hogy ölni tudnék ha valaki a korom miatt azt mondja hogy k.ssolj mert te még kicsi vagy, meg hasonlók. Köszönöm hogy meghallgatatok.
MBActros voltam!
10-4 Gyere vissza! -
#966 CSak arty üzenetét kellenne elolvasnod... -
Tockos #965 Ne veszekedjetek inkább keressunk valami megoldást hogy mukodjon tovább is a game.én már sok mindent megprobáltam a dátum visszaállítastol cracklock progin keresztul minden még a regiszterbol is kitoroltem mindent ami a convoyal osszefugg de semmi.Még nem próbáltam ki ha elso telepíteskor visszaállítottamm volna a dátumot hogy mi tortént volna.Vagy az se segítene? -
#964 gumikacsa!
miért nem ghostolod le a felrakott wint+játékot ? egy ghost winyo image (particio) visszatöltése kb. 2-5 perc!
norton ghost 8.0 asszem a legujabb, 1:1 ben lement egy particiot image fájlba ... pokoli egyszerü a használata, ha adsz mélcimet, amire elmehet 1 mega, elküldöm a floppi imidzset ! (bebbotolsz rola és mented/visszatöltöd a C: det!) -
#963 De ne itt oldfel a feszűltséged! :( -
#962 én tegnap lettem 13...
[kis feszültség oldás]
-
#961 Van benne valami, viszont ez nem minden sg topikra igaz... -
#960 Így van. Tudja azt egyébként minden mod, hogy az sg ős-fórumozói 12 éves p*cs*k, igazuk van a HWSW-s arcoknak, akik ezt mondták. Iszonyat színvonaltalan itt ez a topic, és ez nektek köszönhető. Van egy darab Istennek kinevezett egyén, ti pedig az ő kis csatlósai vagytok, és vígan ugattok, csaholtok vele együtt, és az ellen, aki szót mer emelni ellene. Ez igen! Gratulálok. Carlos, DjBee, nekem is van jó 5letem arra, hogy hová menjetek.. Ugye nem kell mondanom, így is kitaláljátok?! Persze a Maxtreme által említett negatív IQ-val nem biztos, hogy menni fog. Jó csaholást továbbra is, majd ha eléritek a 13 éves kort, kevesebb ilyen topic lesz az sg-n. -
#959 -
#958 -
#957 De nagy pangás lett hírtelen. Mindenki újrarakta a Windowst? -
#956 sztem haggya meg!
lássák az ide látogatók hogy ilyen is van! -
#955 Inkább azt mondjátok meg, mi legyen a bannerral? #952 -
#954 minek foglakoztok vele..hagyjátok rá...tanuljatok önuralmat:) -
#953 Moderátor, aki látod amit írok, tennék egy javaslatot az előző 20 hozzászólás törlésére... -
#952 Kicsit nagy lett a benner. 999Kb. Mit csináljak? Maradjon így, vagy valahogy próbáljam meg lejjebb vinni? UGA nem igazán tud vele mit kezdeni, nagy a minőségromlás. -
#951 -
#950 igaza van mindenkinek, húzzál vissza arra a fórumra, ahol eddig randalíroztál, gondolom ott már sok kárt nem okozhatsz. Na bye! -
#949 te azt hiszed, hogy csak faszozással lehet megsérteni valakit, vagy bunkónak lenni????? Azt hiszed az nem nagy tahóság, valakit a háta mögött baszogatni??? -
#948 Egyetértek!
Én befejeztem. Nem foglalkozom ilyen kis hülyegyerekekkel. -
#947 már bocs de ez nagyon uncsi már!
folytassátok ezt a vitát a HWSW-n! -
#946 Többre vittem az életben, mint hinnéd.
Kis senkiházi, még az életkorodat se vállalod, mert ennyire lámer vagy.
Játszod az agyad, mint aki a jani közben van vagy 40 hsz-ed itt, ráadásul még másokat kidumálsz a hátuk mögött.
Ez meg téged minősít. Na bye! -
#945 Kattints a szövegre! Ott nem éppen a 4 Win Reinstalról volt szó... -
#944 no comment, magadat minősítetted. Egy IQ 0 idióta senki vagy, akitől csak káromkodásra futja, mert még életében nem fogant meg értelmes gondolat az agyában. Egy zérónullasemmi-vel érsz fel, hogy egy klasszikust idézzek. Na bye! -
#943 Hülye kis szarjankó nyúbí! -
#942 Mekkora egy aljas köcsög vagy! -
#941 Nem érzed a különbséget. By default, a Maxtreme és én sem @nyázunk / f@szozunk vadidegent, csak azért, mert valamivel kapcsolatban más állásponton van, mint mi. Mindaddig finom a hangnem is, amíg nem kezdenek @nyázni / f@szozni minket. Biztos vagyok benne, hogy Neked és másnak sem esne jól.
@Mafia G: szerinted az másnak a háta mögötti "kibeszélés"-e, hogy leírjuk, hogy talán nem kéne egy demo miatt 4 win reinstall? Mert ha így gondolod, akkor neked is elég érdekes a logikád, és GOTO 10 -
#940 Biztos élvezi... -
#939 [URL=http://forum.hwsw.hu/index.php?showtopic=95095&st=30#entry3257339]Már nem azért, de mást "kibeszélni" a háta mögött...[/URL] -
#938 Basszus, te kimondtad a véleményed (amit szerinted itt lehet, most írtad ezt a költői kérdést: ,,Ja, hogy ezt itt nem lehet?" ), ő is kimondta. -
#937 Szerinted korrekt dolog az, hogy a Maxtreme-nek, vagy akár nekem is, ilyen stílusban írogat egy fórum topikján keresztül? Csak azért, mert el merte / mertük mondani a véleményünket? Ja, hogy ezt itt nem lehet? Azt hittem, a játék miatt vagyunk itt, én speciel azért, mert imádom a 18 WOS sorozatot, és baromira bejön a játék! Szeretnék híreket hallani és olvasni vele kapcsolatban, ezért vagyok itt. De attól még a 18WOS:Convoy miatti 4 win-reinstall-al kapcsolatban elmondhatja ő is és én is a véleményét. Amit természetesen nem kötelező figyelembe vennetek, de nem kell miatta @nyázni, és le"f@szozni" a másikat. Azt hiszem, hogy ezek után jogos az én, és az ő reakciója is. Nem így gondolod. De tényleg OFF vége, és beszéljetek inkább a játékról magáról. -
#936 Nah! Befejezni!!!
Mindjárt itt a banner, csak most kis akadályba ütköztem. De mindjárt kész. -
#935 Talán inkább magadra vess egy pillantást...