4874
-
#574 Én személy szerint nem vagyok elragadtatva a gamestól.A belseje egy kicsit ocsmány, és még cb-sincs. vagy csak én vagyok ezen a véleményen? -
#573 amikor elindítod a játékot, azelőtt lehet... -
MBActros1848 #572 Gyereke találjunk már ki valamit hogy lehetne átvágni az idő limitet. -
#571 csak texture quality volt -
#570 és azt hol, mert a menümben nem volt ilyen menüpont, hogy shader quality -
#569 Itt mértem. -
#568 Gondolom azt,hogy 15 perc játék után az a véleménye -
MBActros1848 #567 That was it so far after playing the game (demo) for about 15 minutes - I now have to work again
Ez mi lenne ? -
#566 A demó, amit sokan letöltöttek a lentebbi linkről, az a FULL!!! Csak időkorlát van rajta... -
fgm #565 Kösz, már megoldódott. Proxy kilőve ! -
#564 nekem is van egy olyan érzésem, hogy ez már a full, hiszen akár már meg is lehet venni, egy demoért meg minek kellene fizetni? -
#563 szerintem ez a végleges is nem véletlenűl idő korlátos. De ne nekem legyen igazam -
#562 lőddle a zonealarmot -
#561 teljesen igaz, amit írnak. most akkor ilyen lesz a végleges verzió is, vagy ez már az lenne? mert akkor -
#560 nem... -
#559 ha lejár az 1 órás limit újra indítom a progit vége is? -
#558 sajnos.....majd a rig'n'roll...persze ha még ebbe az életbe kiadják... -
#557 Én most elég nagyot csalódtam. Szerintem az,hogy műszerek mérjenek az egy alapvető 2005-ben akkor a másik ami nagyon fáj,hogy a tükröket csak úgy látod ha az egeret mozgatod akkor elvileg nincs cb rádió és még sorolhatnám
Ezt a truckpol forumán írták
plus:
- much better physics than in PTTM
- steering/handling of the truck is a DREAM!!!
- bigger roads
- highly improved feeling of speed (no more boring slomo trips like in PTTM!!! ;D)
- cities are a lot bigger an more interesting
- more trucks and other vehicles on the roads!
- cabview: moving fan and dangling things hanging from above cab
- EDIT: sound of engine is also great.
minus:
- gauges in cab view don't work at all (not even speedometer!) :(
- cab view in the demo looks exactly as primitive as in the pre-beta screenshots
- chrome effects do not look realistic at all - they make all the trucks look like toy truck :-[ especially if the sky is blue !
- the trucks (your own and the ones you meet on the roads) are looking cheap - modders will have a lot to do here ;-)
That was it so far after playing the game (demo) for about 15 minutes - I now have to work again -
#556 kacsa oldalán wan...link -
MBActros1848 #555 Mik a kododk ?
-
#554 hát egyáltalán nem vagyok elszállva a játéktól. ha kijön a rig 'n roll ez a gém sehol sem lesz -
MBActros1848 #553 Hol mérted ?
-
#552 hát ez engem is kib*szottul zavar. így egyszerűen ocsmány. jó, hogy már 2005-öt írunk, mert ha ez 6-8 éve történt volna, azt mondom ok. -
#551 Shader Qualityt állítsd lejjebb. nekem is szaggatott mint a vadbarom (doom3 jobban futott :P), de miután lejjebb vettem a Shadert, már fasza -
fgm #550 Hali !
Ti hogyan tudtátok letölteni? Nekem letöltött egy file-t amely egy "exe" és utána amikor azt elindítom kapcsolódni akar valahova ahonnan gondolom tovább töltené de nem csinál semmit ! Ez miért lehet ? -
#549 már mind1...lejárt a limit...picsába.. -
#548 Cb rádió sincs,legalább is a billentyűzet kiosztás szerint -
#547 benne wan az összes kamion csak beirod a csitet ás a showroomba meg lehet nézni mindent...ott wan mind1ik...ui:kamion hogy lehet bele tenni?létrehoztam ott ahol kell 1 makes mappát azon belül pedig 1 truck-ot..beraktam 1 kamcsit és semmi..nincs benne a gémbe...mondjuk ezt a pttm alapján probáltam ki:P..de azt irták ugyanugy psm fálju lesznek a kamionok..wagy csak itt más helyre kell rakni... -
#546 azt tettem és müxik!
viszont sztem nincs (rendesen) optimalizálva. amd 2400+, ati 9000, 512mb a konfigom föbb jelemzöi, és érzödik, hogy kb 15-20fps-el megy a játék, pedig lofasz graf-ja van (ráadásul 800x600on)
viszont ez csak demo, ez vígasztal -
#545 Adatok:
Letöltési idő: 0.547
Letöltott kilobájt: 50
Mért sebesség (Kilobit/másodperc): 745.9
Mért sebesség (Kilobájt/másodperc): 91.4
De közben megy a letőltés. :) Ez van. -
MBActros1848 #544 Onnan! CSak ma minden igaz ma emelték a netem sebességét is 4 megabit/secre, meg az első letöltök között voltam :) -
#543 csak az zavar, hogy egérrel kell kalamolni mindig amikor tükörbe akarok nézni. Billentyűzetről nem lehet valahogy megoldani?? -
#542 Királyság! Sezdjétek a demót!! -
#541 Szerintetek mi lehet a gond a gépemen? Mert P4 2,4 Ghz, 512 MB Ram, és FX 5600 hardverekkel nem lenne szabad neki így akadozni mint állat. De már a PTTM is kicsit szagatott, pedig megnéztem másik ehhez hasonló gépen meg teljesen akadásmentes volt. Régi vid driver okozhat ilyet? -
#540 Miért te honnan töltötted? #500 innen? -
#539 A tutorialban eltöltött idő is beleszámít az időlimitbe?? -
#538 Viszont teccik,hogy a pótot csak úgy tudod lerakni ha bele tolatsz a piros jelzésbe.:) -
MBActros1848 #537 HEHE nekem 6 perc alatt lenn volt -
MBActros1848 #536 Az nappali fülkés amivel kezdel, nem tudom hogy tudod e mitjelent az a szó. -
MBActros1848 #535 Nem mert hiányoznak belőle kamionok, pl a 4 tengelyes westernstar