4874
  • Magnumrolcsi
    Én személy szerint nem vagyok elragadtatva a gamestól.A belseje egy kicsit ocsmány, és még cb-sincs. vagy csak én vagyok ezen a véleményen?
  • zaki
    amikor elindítod a játékot, azelőtt lehet...
  • MBActros1848
    Gyereke találjunk már ki valamit hogy lehetne átvágni az idő limitet.
  • DJ Bee18
    csak texture quality volt
  • DJ Bee18
    és azt hol, mert a menümben nem volt ilyen menüpont, hogy shader quality
  • Magnumrolcsi
    Itt mértem.
  • Fefe
    Gondolom azt,hogy 15 perc játék után az a véleménye
  • MBActros1848
    That was it so far after playing the game (demo) for about 15 minutes - I now have to work again

Ez mi lenne ?
  • Duddits
    A demó, amit sokan letöltöttek a lentebbi linkről, az a FULL!!! Csak időkorlát van rajta...
  • fgm
    Kösz, már megoldódott. Proxy kilőve !
  • zaki
    nekem is van egy olyan érzésem, hogy ez már a full, hiszen akár már meg is lehet venni, egy demoért meg minek kellene fizetni?
  • Fefe
    szerintem ez a végleges is nem véletlenűl idő korlátos. De ne nekem legyen igazam
  • ChevyG #562
    lőddle a zonealarmot
  • zaki
    teljesen igaz, amit írnak. most akkor ilyen lesz a végleges verzió is, vagy ez már az lenne? mert akkor
  • Truck Driver001
    nem...
  • [HUN]FaTaL
    ha lejár az 1 órás limit újra indítom a progit vége is?
  • Truck Driver001
    sajnos.....majd a rig'n'roll...persze ha még ebbe az életbe kiadják...
  • Fefe
    Én most elég nagyot csalódtam. Szerintem az,hogy műszerek mérjenek az egy alapvető 2005-ben akkor a másik ami nagyon fáj,hogy a tükröket csak úgy látod ha az egeret mozgatod akkor elvileg nincs cb rádió és még sorolhatnám

Ezt a truckpol forumán írták

plus:
    - much better physics than in PTTM
    - steering/handling of the truck is a DREAM!!!
    - bigger roads
    - highly improved feeling of speed (no more boring slomo trips like in PTTM!!! ;D)
    - cities are a lot bigger an more interesting
    - more trucks and other vehicles on the roads!
    - cabview: moving fan and dangling things hanging from above cab
    - EDIT: sound of engine is also great.

minus:
    - gauges in cab view don't work at all (not even speedometer!) :(
    - cab view in the demo looks exactly as primitive as in the pre-beta screenshots
    - chrome effects do not look realistic at all - they make all the trucks look like toy truck :-[ especially if the sky is blue !
    - the trucks (your own and the ones you meet on the roads) are looking cheap - modders will have a lot to do here ;-)

That was it so far after playing the game (demo) for about 15 minutes - I now have to work again
  • Truck Driver001
    kacsa oldalán wan...link
  • MBActros1848
    Mik a kododk ?
  • zaki
    hát egyáltalán nem vagyok elszállva a játéktól. ha kijön a rig 'n roll ez a gém sehol sem lesz
  • MBActros1848
    Hol mérted ?
  • zaki
    hát ez engem is kib*szottul zavar. így egyszerűen ocsmány. jó, hogy már 2005-öt írunk, mert ha ez 6-8 éve történt volna, azt mondom ok.
  • zaki
    Shader Qualityt állítsd lejjebb. nekem is szaggatott mint a vadbarom (doom3 jobban futott :P), de miután lejjebb vettem a Shadert, már fasza
  • fgm
    Hali !

Ti hogyan tudtátok letölteni? Nekem letöltött egy file-t amely egy "exe" és utána amikor azt elindítom kapcsolódni akar valahova ahonnan gondolom tovább töltené de nem csinál semmit ! Ez miért lehet ?
  • Truck Driver001
    már mind1...lejárt a limit...picsába..
  • Fefe
    Cb rádió sincs,legalább is a billentyűzet kiosztás szerint
  • Truck Driver001
    benne wan az összes kamion csak beirod a csitet ás a showroomba meg lehet nézni mindent...ott wan mind1ik...ui:kamion hogy lehet bele tenni?létrehoztam ott ahol kell 1 makes mappát azon belül pedig 1 truck-ot..beraktam 1 kamcsit és semmi..nincs benne a gémbe...mondjuk ezt a pttm alapján probáltam ki:P..de azt irták ugyanugy psm fálju lesznek a kamionok..wagy csak itt más helyre kell rakni...
  • ChevyG #546
    azt tettem és müxik!

viszont sztem nincs (rendesen) optimalizálva. amd 2400+, ati 9000, 512mb a konfigom föbb jelemzöi, és érzödik, hogy kb 15-20fps-el megy a játék, pedig lofasz graf-ja van (ráadásul 800x600on)

viszont ez csak demo, ez vígasztal
  • Magnumrolcsi
    Adatok:
    Letöltési idő: 0.547
    Letöltott kilobájt: 50
    Mért sebesség (Kilobit/másodperc): 745.9
    Mért sebesség (Kilobájt/másodperc): 91.4
    De közben megy a letőltés. :) Ez van.
  • MBActros1848
    Onnan! CSak ma minden igaz ma emelték a netem sebességét is 4 megabit/secre, meg az első letöltök között voltam :)
  • DJ Bee18
    csak az zavar, hogy egérrel kell kalamolni mindig amikor tükörbe akarok nézni. Billentyűzetről nem lehet valahogy megoldani??
  • Duddits
    Királyság! Sezdjétek a demót!!
  • DJ Bee18
    Szerintetek mi lehet a gond a gépemen? Mert P4 2,4 Ghz, 512 MB Ram, és FX 5600 hardverekkel nem lenne szabad neki így akadozni mint állat. De már a PTTM is kicsit szagatott, pedig megnéztem másik ehhez hasonló gépen meg teljesen akadásmentes volt. Régi vid driver okozhat ilyet?
  • Magnumrolcsi
    Miért te honnan töltötted? #500 innen?
  • Hunter of Deer
    A tutorialban eltöltött idő is beleszámít az időlimitbe??
  • Fefe
    Viszont teccik,hogy a pótot csak úgy tudod lerakni ha bele tolatsz a piros jelzésbe.:)
  • MBActros1848
    HEHE nekem 6 perc alatt lenn volt
  • MBActros1848
    Az nappali fülkés amivel kezdel, nem tudom hogy tudod e mitjelent az a szó.
  • MBActros1848
    Nem mert hiányoznak belőle kamionok, pl a 4 tengelyes westernstar