4874
-
fgm #614 És a visszapillantó tükröket hol lehet bekapcsolni ? -
#613 Valaki kérdezte, hogy hova töltődik le a demó. Nekem a C:\Downloads mappába töltötte. -
#612 A pedal is 20 dolcsi lett volna ha megveszed a demot.Mindjárt lejön 2 perc 155kb/s-sel jön -
#611 Te kerested??! -
MBActros1848 #610 Ezt nézze már meg valaki mert nem sokat tudtam kihámozni belőle.
Convoy -
CseNo #609 Ez a demo úgy sz*r ahogy van -
#608 Elmondom engem mi zavar a legjobban!
Tankolásnál, szerelésnél, alvásnál nem lehet kijelölni, hogy mennyire tankolja meg, szerelje meg, mennyit aludjon...
Lehet, hogy nem olyan módon van megcsinálni a mod-olás lehetősége, mint a PTTM-be, de a dokumentumo között van egy Mod könyvtár. -
CseNo #607 Ja és nincs zene -
CseNo #606 Nekem tetszik Csak a belső valami lehangoló tényleg... És a base.scs-t semmivel nem tudom megnyitni. Meg a Dokumentumokban is más a felépítése. -
CseNo #605 Nem működnek interior nézetben a műszerek /pl./ -
#604 lehet hogy inkább majd a warez, de egyébként magát a programot boltban kiadták ma, vagy csak a demot jelentették meg?? -
#603 na meg a program csak 20$-t ír, ha meghosszabítanám a demot. Nem hiszem hogy csak 4 ezerért adnák a teljes progit -
#602 SRÁCOKKKKK
Lécci .. Nembirom ki na :P -
#601 emlékszem, az elején mindenki halálra fikázta a pttm-et is... -
#600 Az csak jelenthet valamit, hogyha a netről töltöd, 200mb a helyigénye, a cd-s verziónak meg 500mb... -
#599 A World Racing demoban pl. nem forgott a kormány belső nézetben. Bár azok a mozdulatlan km-órák nem tűnnek biztatónak -
#598 Tehát senki sem tudja, mi lehet a probléma nálam ? -
MBActros1848 #597 Szerintem meg külön kell megvenni bele a cb-t. Ugy mint a Hard Truckban volt. -
fgm #596 Mondjuk hülyeségnek tartanám, ha későbbiekben nem lenne index, CB rádió stb. , mert ezek alapban benne voltak a régebbi játékokban is. Szerintem ez csak egy butított demó lehet, az igazi full game-ra még gondolom várni kell... -
FiReBoY #595 Nabazzgec! Nézzétek meg a galériámat... Erről ennyit!
Gyorsan jött, beharangozás nélkül és számomra gyorsan is ment... -
MBActros1848 #594 Kacsa nincs valami tipped hogy tudnám kivenni belőle az időkorlátot ? -
#593 Srácok.. Gondolom a showroomban, nem ilyennek kell lennie az autónak.. ugye?
Mert én csak a lámpákat látom ..
Ilyesmi:
-
#592 gyerekek...sehol egy kép? -
#591 a truckpol fórumon azt látom, hogy nem bírják beletenni a régi cuccokat... -
#590 Hogy a francba kell normálisan beállítani a kormányt?? -
#589 ÉS PONT MA NEM TUDOM LETÖLTENI, MERT NINCS NYITVA A KÖNYVTÁR.... Itthon meg még ez a helyzet:
-
#588 akkoris zavaró:( én szeretem:) hamár lámpája nincs legalább hangja lenne vagy vmi. remélem vmi modder csinál belsőket a meglévő kamionokhoz:D -
#587 az index engem is zavar :((, de legalább nem kell így használnom :DDD -
#586 Fel. Asszem 1-2 nap alatt. -
#585 hát nem vagyok úgy elájulva mint vártam. a rossz belsőnézet teljesen lehangoló még az indexnek sincs lámpa és nem is kattog pedig ez már az aa-ban is benne volt:( a nagy forgalom és az új tükör megoldás tetszik -
#584 már nem emlékszem, a PTTM demóját feltörték? És ha igen mennyi idő alatt? :D -
#583 már nem tudom két perc van hátra :)) -
#582 Úgy se áll vissza, ha megnyomod az egér bal gombját? -
#581 mert az a bajom, miután belenézek nem tudom egyenesbe visszaállítani a kamerát, csak az 1-es kameragombbal. Az lenne jó ha egy billentyű lenyomására már a kamera odafordulna a tükörhöz, miután elengedem a gombot visszállna -
#580 de még mindig kurvára idegesít, hogy egerezni kell a tükörbe nézéshez, vagy valami más megoldás?? -
#579 már megvan, nagyon faszán simán fut mostmár -
MBActros1848 #578 Minnál hamarábblegyen :). Már ugy kiprobálnám a 2 pótos szerelvényt. Valakinek a demoban sikerült megtalálnia azt a pótot aminek a tengelyei felett egy nyereg van ? -
#577 Hehe. Elég lassan jön ..
122 kbytes/ sec. -
#576 szerintem vagy ma este vagy holnap már lesz törés. -
#575 Full version 20 dolcsi.Majd valaki feltöri. :)