4874
  • fgm
    És a visszapillantó tükröket hol lehet bekapcsolni ?
  • Duddits
    Valaki kérdezte, hogy hova töltődik le a demó. Nekem a C:\Downloads mappába töltötte.
  • zolo
    A pedal is 20 dolcsi lett volna ha megveszed a demot.Mindjárt lejön 2 perc 155kb/s-sel jön
  • Duddits
    Te kerested??!
  • MBActros1848
    Ezt nézze már meg valaki mert nem sokat tudtam kihámozni belőle.
    Convoy
  • CseNo
    Ez a demo úgy sz*r ahogy van
  • Duddits
    Elmondom engem mi zavar a legjobban!

Tankolásnál, szerelésnél, alvásnál nem lehet kijelölni, hogy mennyire tankolja meg, szerelje meg, mennyit aludjon...

Lehet, hogy nem olyan módon van megcsinálni a mod-olás lehetősége, mint a PTTM-be, de a dokumentumo között van egy Mod könyvtár.
  • CseNo
    Ja és nincs zene
  • CseNo
    Nekem tetszik Csak a belső valami lehangoló tényleg... És a base.scs-t semmivel nem tudom megnyitni. Meg a Dokumentumokban is más a felépítése.
  • CseNo
    Nem működnek interior nézetben a műszerek /pl./
  • DJ Bee18
    lehet hogy inkább majd a warez, de egyébként magát a programot boltban kiadták ma, vagy csak a demot jelentették meg??
  • DJ Bee18
    na meg a program csak 20$-t ír, ha meghosszabítanám a demot. Nem hiszem hogy csak 4 ezerért adnák a teljes progit
  • RaST
    SRÁCOKKKKK

Lécci .. Nembirom ki na :P
  • gumikacsa
    emlékszem, az elején mindenki halálra fikázta a pttm-et is...
  • gumikacsa
    Az csak jelenthet valamit, hogyha a netről töltöd, 200mb a helyigénye, a cd-s verziónak meg 500mb...
  • DJ Bee18
    A World Racing demoban pl. nem forgott a kormány belső nézetben. Bár azok a mozdulatlan km-órák nem tűnnek biztatónak
  • RaST
    Tehát senki sem tudja, mi lehet a probléma nálam ?
  • MBActros1848
    Szerintem meg külön kell megvenni bele a cb-t. Ugy mint a Hard Truckban volt.
  • fgm
    Mondjuk hülyeségnek tartanám, ha későbbiekben nem lenne index, CB rádió stb. , mert ezek alapban benne voltak a régebbi játékokban is. Szerintem ez csak egy butított demó lehet, az igazi full game-ra még gondolom várni kell...
  • FiReBoY
    Nabazzgec! Nézzétek meg a galériámat... Erről ennyit!
    Gyorsan jött, beharangozás nélkül és számomra gyorsan is ment...
  • MBActros1848
    Kacsa nincs valami tipped hogy tudnám kivenni belőle az időkorlátot ?
  • RaST
    Srácok.. Gondolom a showroomban, nem ilyennek kell lennie az autónak.. ugye?
    Mert én csak a lámpákat látom ..
    Ilyesmi:

• gumikacsa
    gyerekek...sehol egy kép?
  • gumikacsa
    a truckpol fórumon azt látom, hogy nem bírják beletenni a régi cuccokat...
  • Duddits
    Hogy a francba kell normálisan beállítani a kormányt??
  • gumikacsa
    ÉS PONT MA NEM TUDOM LETÖLTENI, MERT NINCS NYITVA A KÖNYVTÁR.... Itthon meg még ez a helyzet:
  • [HUN]FaTaL
    akkoris zavaró:( én szeretem:) hamár lámpája nincs legalább hangja lenne vagy vmi. remélem vmi modder csinál belsőket a meglévő kamionokhoz:D
  • DJ Bee18
    az index engem is zavar :((, de legalább nem kell így használnom :DDD
  • Fefe
    Fel. Asszem 1-2 nap alatt.
  • [HUN]FaTaL
    hát nem vagyok úgy elájulva mint vártam. a rossz belsőnézet teljesen lehangoló még az indexnek sincs lámpa és nem is kattog pedig ez már az aa-ban is benne volt:( a nagy forgalom és az új tükör megoldás tetszik
  • DJ Bee18
    már nem emlékszem, a PTTM demóját feltörték? És ha igen mennyi idő alatt? :D
  • DJ Bee18
    már nem tudom két perc van hátra :))
  • Duddits
    Úgy se áll vissza, ha megnyomod az egér bal gombját?
  • DJ Bee18
    mert az a bajom, miután belenézek nem tudom egyenesbe visszaállítani a kamerát, csak az 1-es kameragombbal. Az lenne jó ha egy billentyű lenyomására már a kamera odafordulna a tükörhöz, miután elengedem a gombot visszállna
  • DJ Bee18
    de még mindig kurvára idegesít, hogy egerezni kell a tükörbe nézéshez, vagy valami más megoldás??
  • DJ Bee18
    már megvan, nagyon faszán simán fut mostmár
  • MBActros1848
    Minnál hamarábblegyen :). Már ugy kiprobálnám a 2 pótos szerelvényt. Valakinek a demoban sikerült megtalálnia azt a pótot aminek a tengelyei felett egy nyereg van ?
  • RaST
    Hehe. Elég lassan jön ..
    122 kbytes/ sec.
  • Fefe
    szerintem vagy ma este vagy holnap már lesz törés.
  • Magnumrolcsi
    Full version 20 dolcsi.Majd valaki feltöri. :)