4874
  • DJ Bee18
    megvan privát megy
  • bepe79
    Folytál volna le inkább apád lábán, minthogy ide ilyen post-okat írkálsz...
  • Truck Driver001
  • DJ Bee18
    már megvan mindjárt lesz :))
  • zolo
    na még egyszer
  • zolo
    msn
  • Gyovai
    Csá valaki mondjameg légyszives mikor adják ki a convoy-t please!!!!!!!!!!
  • DJ Bee18
    még nincs MSN-em, hol kell regisztrálni, mSN.com-on?
  • Duddits
    Nem is várok, senkitől! A kérdéséket bárki elkezdheti összegyűjteni, hogy mikre kellenne választ andni a FAQ, így minden fórumozót megkérek, ebbe segítsenek!

Bee! Ha van MSN-ed, vegyél föl, és ott tudunk konzultálni.
  • DJ Bee18
    A honlapszerkesztésben is segítek szívesen, de nagy javascripteket meg animációkat ne várj tőlem.
  • DJ Bee18
    Most látom, most mi van, mi a gond? Csak úgy megjegyeztem a FAQ-ot, hogy a hülye kérdéseket elkerüljük, nem követeltem. De ha már itt tartunk szívesen segítek, még e hozzászólásod ellenére is, mond mit tegyek? Gyártsak kérdéseket és válaszokat?
  • DJ Bee18
    Jesszus, mi volt itt??? Azt elismerem, kacsát fanatikusnak tartom (ki nem az valamiben??, pl. én is :)), de az hogy már betegeztek, meg nem normális, meg a gépének nem tesz jót, meg ilyesmik zajlanak, már nem kicsit túlzás. Mellesleg mi közötök hozzá, hogy mit csinál? Mert az még elmegy, hogy ti nem csinálnátok ezt, de hogy kritizáljátok... NO COMMENT
    ON
    Hol késnek már a hackerek??
  • Duddits

Mint a BMT-be.
  • gumikacsa
    Szal... tegnap húztam egy nukleáris hulladékos pótot... Rendőr utánnameredt, de a póttól nem bírt közelebb jönni, elkezdtem leszorítani, így megállt, és lemaradt. Úgyhogy póttal le lehet rázni a medvéket...
  • gumikacsa
    Hagyd őket, kicsit igazuk van. Kicsit (nagyon) fanatikus vagyok, ez van (de ezért szerettek nem???). Gépben meg nem tesz kárt a winelepítés, a ghoostot pedig nem ismerem, de nekem jó így is.

Akki magára vette az anyázást, attól bocs, nem gondoltam komolyan. Nem könnyű felhúzni, és ha fel is húznak, hamar lenyugszom.
  • Duddits
    Térjetek már vissza a témához!! 160 új üzi tegnap este óta, a háromnegyede mind off!

DjBee! Én kiírtam egy "pályázatot" a FAQ-ra, ha ennyire akarod, hogy legyen, miért nem segítesz?!

Kérnék még embereket akik segítenének a FAQ-ba, mert eddig csak 2-en vagyunk! Pl. gumikacsa (ha elvállalnál egy kis segítséget), + egy olyan embert is keresek, aki tud honlapot csinálni, mert én nem tudok... Tehát várom a jelentkezőket!
  • eightmiles
    mekkora fasz vagy te is meg bepe79 is. ti nem egy pár vagytok véletlenül? ekkora geciket ide nem is kéne beengedni, de ez van, irkáljatok csak, amit akartok majmok, mindenki azt csinál, amit akar, ezért rakja újra gumikacsa a windows-t, de ő értelmesebb, mint it. ha annyira izgat titeket a gépetek, akkor keressetek rajta vmi rést és tömködjétek barmok, bármit mondtok ezért nekem, nem érdekel, fooooolzz
  • gumikacsa
    Mindenki rosz indulata lepereg.... Én ráérek, van időm wint telepíteni mért ne tenném... (szerencsére a munkám olyan, hogy többet buszozok a munkahelyre, mint amennyit bent vagyok... -a buszozás 40 perc...-)
  • Truck Driver001
    térjünk vissza a témához....mikor lesz már crack vagy full verzio?:DDDDDDDDDD
  • Truck Driver001
    nem akarjátok már abba hagyni?de buták wagytok:))))...kacsa már tényleg elkellene ide 1 házigazda:)
  • Maxtreme
    Elhiszem hogy ismered, de az eddigi hozzászólásaiból az jött le nekem amit írtam.
  • Sleepy Bone
    képzeld tökre normális, mer ismerem és tuti hogy a fontos dolgokat kimentette nem ész nélkül írogtja a format C: parancsot
  • Maxtreme
    Másik HDD + Norton Ghost= 5perc :)
    ..és így a FőOs-nek sem esik bántódása :)
  • bepe79
    "jelenlévök közül"

???

Vagy a 'jelenlévőknél idősebb', vagy a 'jelenlévők között a legidősebb'. Ha valaki idősebb, érett, akkor az nem @nyázik, tud fogalmazni, és a magyar helyesírási szabályoknak megfelelően formálja mondatait.
  • CseNo
    Szívemből szóltál Kacsa
  • Truck Driver001
    pl:ahol vita megy mindig ezt láttom (itt még nem láttam:) )
    "nem lehetsz több 14-nél"-ez akkor LOL....na mind1 NE OFFOLJUK SZÉT A TOPIKOT NEM ERRÖL SZÓL!!!!ui:kacsa,kérhetnél ide 1 házigazda jogot...nem ártana:)
  • Sleepy Bone
    beteges meg minden! MINDEN b*zzeg ne szóljábe inkább tanulj meg olvasni, mert 4. osztályban jó lenne felismerni a betűket
  • Maxtreme
    Nem erről van szó. Miattam fel is gyújthatja a gépét, leszarom. Csak 1 normális ember ilyet nem csinál mint amit Ő.
    ...és akkor még ő ossza itt az észt a -20-as Iq-jával, meg az 5 éves gyerekhez illő mondatszerkesztés készségével.
  • Truck Driver001
    viszont ne gyertek már mindig a korral..ez olyan gyerekes...már unalmas is:/...biztos vagyok benne hogy a jelenlévök közül idösebb kacsa...persze nálam is:)
  • bepe79
    Már megbocsáss, de azt, hogy "beteg(es)" nem én írtam rá. Olvass vissza légyszíves, mielőtt olyat adsz a számba, amit nem én 'mondtam'. A Mextreme-nek pedig teljes mértékben igaza van. Ha ezt valaki nem egy másik, csak erre a célre fönntartott gépen csinálja, vagy nem norton ghost-al visszaghostolja az op.sys-t, akkor..
  • Sleepy Bone
    :D
  • Sleepy Bone
    full egyetértek
  • Truck Driver001
    pont ezt irtam én is:) gyorsabb woltál
  • Sleepy Bone
    már nem azér de azt mondtátok rá hogy beteges meg minden szal te csak kussolj
  • Truck Driver001
    ez az ö dolga...most neked nem mind1 mit csinál a saját gépével?hagy telepitse ujra ha neki ugy yó...ezért nem kell öt bántani...ne piszkáljátok már...nem csinált ö semmit...
  • Sleepy Bone
    Már nem is azér' de az Ő gépe és azt csinál vele amit akar nyilván nem törölte le miatta az ezer oldalas életművét, ami nincs cd-n meg szal ha Ő úgy gondolja akkor csin álja én nem csináltam volna, de ha ez megér neki ennyit akkor csinálja!
  • Maxtreme
    Jólvan fiam rettenetsen okos és értelmes ember vagy.
    AZ IQ szinted a dölött lóéval vetexik.....
    Egy ilyen szarért szétbaxni 1 komplett jól működő rendszert, ráadásul nem is 1x, hát csak gratuláni tudok neked.
    Te sem lehetsz közeli rokonságban Einstein-el.
  • bepe79
    Felőlem lehet az atyaúristen is, ne mondd meg nekem, hogy kinek, mikor, mit és hogyan írok. Amilyen a mosdó, olyan a törülköző... ugye hallottad már? A gumi meg egy életre leírjamagát az ilyen hozzászólásokkal nem csak előttem, de a többi fórumozó előtt is. Lehet valakinek nagy a tárgyi tudása, hogyha ilyen stílusban adja elő magát..
  • Truck Driver001
    kacsa yóval idösebb nálad,ismerem csak azért....öt hagyd békén..jó ember:)
  • Sleepy Bone
    sztem te ne szóljáá be gumikacsának marha nagy pofád van de te gumikacsához képest te gy kis plankton vagy