4874
  • Magnumrolcsi
    Miért telepítesz windowst?
  • gumikacsa
    nekem tetszet. Szokni kell. Sajna letelt az 1 óra, úgyhogy most eltünök windowst telepíteni :P
    Nekem sokkal jobban tetszett, mint a pttm.
    Persze, sok dolog nem, de összeségében jobb.
    Első dolgom az volt, hogy átnézem a base.scs-t. Csak sajnos kibasztak az emberekkel, mert nem lehet megnyitni, így nem tudom, bele lehet-e majd pakolni dolgokat. Nekem az fog fájni legjobban, ha nem.
  • DJ Bee18
    hol lehet megtudakolni, van-e törés már??
  • Truck Driver001
    milyen harározott:DDDD
  • Duddits
    Akkor se!
  • Sleepy Bone
    ÉS ha visszaállítjátok a windows óráját?
  • DJ Bee18
    a shader quality még a játékon kívűl van, amikor az ikonra kattintasz, akkor bejön egy setup menü
  • Duddits
    Nem!
  • Duddits
    Én eltévedtem.
  • Goliath
    Sziasztok, lehet hogy láma kérdés, de az egy órás játékot újra lehet játszani valami regedit uninstall dologgal?
  • Duddits
    1024x768-as képek! Ne viccelj már! Ez még megengedett amúgy is.
  • Raho
    Nekem kevés volt az az 1 óra, és nem is igazán figyeltem a forgalamt. Azt milyennek találjátok???
  • Sleepy Bone
    Igen láccik ez az a forgóakármis én már próbáltam de még nem itthon
  • zaki
    kicsinyítsd már le a képeket legközelebb, kösz
  • eightmiles
    látom itt is repül az idő :/
  • Sanyix
    De hülyén néz ki az ember benne :/
  • Raho
    Látszik a kép.
  • Duddits
    Király, én csak arra lennék kíváncsi, hogy a kormányt, hogy lehet jól beállítani...
  • Duddits
    Látszik!
  • kesenyi
  • kesenyi
    Egy visszajelzést küldene valaki, hogy látszik e a kép?
  • FiReBoY
    Összefoglaló véleményem annyi, hogy kurvára elkapkodták az egészet. Se normálisan nem volt letesztelve, sem nem voltak képek publikálva. Ha a következő részeket is így fogják csinálni, akkor nem adok neki pár évet és becsődöl a 18 WoS sorozat. Kár érte, de csak észreveszik majd saját hibájukat...
  • kesenyi
    Talán így jó lesz

• Sanyix
    Mékell mindíg ilyen szar helyekre felrakni? kepfeltoltes.hu
  • Magnumrolcsi
    Nekem se engedte menteni. :(
  • kesenyi
    p*csába...
  • Duddits
    Király a sárga békád!
  • kesenyi
    Na... itt a lényeg :)

• zolo
    Shader quality hol van?Én teljesen lekapcsoltam az anit-analizinget(nem tom hogy írják)mert azt nem nagyon tűri egy játéknál se gépem.A reflection qualityt-t néztem viyzont ha azt lowra rakom iszonyat rondák a tükröződések.Még egy kérdés:San Franciscoban voltam megcsináltam a tutorial és az esc-pel előhozható menüben nem engedett menteni egy szerűen átugrotta,ez mindenkinél ilyen?Majd csak feltörés után enged menteni?
  • kesenyi
    illetve csak vele
  • Duddits
    Szerintem azzal tudsz kapcsolódni a konvojhoz.
  • DJ Bee18
    szerintem a konvojt jelzi, egyébként hogy lehet konvojba állni?
  • kesenyi
    Talán azt, hogy konvoj-ban mehetsz velük...(nem biztos, nekem még nincs meg a game :( )
  • DJ Bee18
    mondjuk ez elég érdekes hogy a tükröket faszán megcsinálták, a műszerfalat pedig lebutítják, de szerintem fix, hogy kijön hozzá egy patch, nagyon ez az érzésem. De hol késik már az a törés?? :(( Nem értem, pedigi biztos hasonló elvű mint ami a PTTM-ben volt
  • Hunter of Deer
    Azt meg tudná mondani valaki hogy játék közben a képernyő tetején mikor közelmegyek egy kamionhoz akkor megjelenik két kamion ikonféleség!! Az mire jó??
  • FiReBoY
    Szintén ue. a véleményem.
  • DJ Bee18
    a shader qualitit állítsd kisebbre, nekem is attól javult meg, már nem szaggat
  • zolo
    Nem LENNE rossz a játék ha pár dologra odafigyelnek még.Pl.:megbocsáthatatlan hogy nem mozog a műszerfal,a játékkal játszva olyan mintha a polish paqckel játszottam volna városokban meg úton is szaggat.Ha hallgatnak a játékosokra akkor gyorsan elkezdik gyártani a patcheket!!Ha gyorsan feltörik talán adok neki még 1 esélyt!

egyelőre marad a pttm ami szerintem sokkal igényesebb munka.
  • fgm
    köszi
  • Duddits
    Bevannak, de csak akkor látod, ha az egérrel odafordúlsz.