4874
-
#654 Miért telepítesz windowst?
-
#653 nekem tetszet. Szokni kell. Sajna letelt az 1 óra, úgyhogy most eltünök windowst telepíteni :P
Nekem sokkal jobban tetszett, mint a pttm.
Persze, sok dolog nem, de összeségében jobb.
Első dolgom az volt, hogy átnézem a base.scs-t. Csak sajnos kibasztak az emberekkel, mert nem lehet megnyitni, így nem tudom, bele lehet-e majd pakolni dolgokat. Nekem az fog fájni legjobban, ha nem. -
#652 hol lehet megtudakolni, van-e törés már?? -
#651 milyen harározott:DDDD -
#650 Akkor se! -
#649 ÉS ha visszaállítjátok a windows óráját? -
#648 a shader quality még a játékon kívűl van, amikor az ikonra kattintasz, akkor bejön egy setup menü -
#647 Nem! -
#646 Én eltévedtem. -
#645 Sziasztok, lehet hogy láma kérdés, de az egy órás játékot újra lehet játszani valami regedit uninstall dologgal? -
#644 1024x768-as képek! Ne viccelj már! Ez még megengedett amúgy is. -
#643 Nekem kevés volt az az 1 óra, és nem is igazán figyeltem a forgalamt. Azt milyennek találjátok??? -
#642 Igen láccik ez az a forgóakármis én már próbáltam de még nem itthon -
#641 kicsinyítsd már le a képeket legközelebb, kösz -
#640 látom itt is repül az idő :/ -
#639 De hülyén néz ki az ember benne :/ -
#638 Látszik a kép. -
#637 Király, én csak arra lennék kíváncsi, hogy a kormányt, hogy lehet jól beállítani... -
#636 Látszik! -
#635 -
#634 Egy visszajelzést küldene valaki, hogy látszik e a kép? -
FiReBoY #633 Összefoglaló véleményem annyi, hogy kurvára elkapkodták az egészet. Se normálisan nem volt letesztelve, sem nem voltak képek publikálva. Ha a következő részeket is így fogják csinálni, akkor nem adok neki pár évet és becsődöl a 18 WoS sorozat. Kár érte, de csak észreveszik majd saját hibájukat... -
#632 Talán így jó lesz
-
#631 Mékell mindíg ilyen szar helyekre felrakni? kepfeltoltes.hu -
#630 Nekem se engedte menteni. :( -
#629 p*csába... -
#628 Király a sárga békád! -
#627 Na... itt a lényeg :)
-
#626 Shader quality hol van?Én teljesen lekapcsoltam az anit-analizinget(nem tom hogy írják)mert azt nem nagyon tűri egy játéknál se gépem.A reflection qualityt-t néztem viyzont ha azt lowra rakom iszonyat rondák a tükröződések.Még egy kérdés:San Franciscoban voltam megcsináltam a tutorial és az esc-pel előhozható menüben nem engedett menteni egy szerűen átugrotta,ez mindenkinél ilyen?Majd csak feltörés után enged menteni? -
#625 illetve csak vele -
#624 Szerintem azzal tudsz kapcsolódni a konvojhoz. -
#623 szerintem a konvojt jelzi, egyébként hogy lehet konvojba állni? -
#622 Talán azt, hogy konvoj-ban mehetsz velük...(nem biztos, nekem még nincs meg a game :( ) -
#621 mondjuk ez elég érdekes hogy a tükröket faszán megcsinálták, a műszerfalat pedig lebutítják, de szerintem fix, hogy kijön hozzá egy patch, nagyon ez az érzésem. De hol késik már az a törés?? :(( Nem értem, pedigi biztos hasonló elvű mint ami a PTTM-ben volt -
#620 Azt meg tudná mondani valaki hogy játék közben a képernyő tetején mikor közelmegyek egy kamionhoz akkor megjelenik két kamion ikonféleség!! Az mire jó?? -
FiReBoY #619 Szintén ue. a véleményem. -
#618 a shader qualitit állítsd kisebbre, nekem is attól javult meg, már nem szaggat -
#617 Nem LENNE rossz a játék ha pár dologra odafigyelnek még.Pl.:megbocsáthatatlan hogy nem mozog a műszerfal,a játékkal játszva olyan mintha a polish paqckel játszottam volna városokban meg úton is szaggat.Ha hallgatnak a játékosokra akkor gyorsan elkezdik gyártani a patcheket!!Ha gyorsan feltörik talán adok neki még 1 esélyt!
egyelőre marad a pttm ami szerintem sokkal igényesebb munka. -
fgm #616 köszi -
#615 Bevannak, de csak akkor látod, ha az egérrel odafordúlsz.