4874
-
#854 csá én meg ugy hogy unistal után kiszedem a registriböl a cucot és nem kell ujrarakni a windovst segithet a system mechanick mert ot könyeb kitörölni a reg részt is ja és müködikés nem nagy szám -
#853 Erre csak gumikacsa képes!
A PttM -nál is ezt csinálta. -
#852 mert én +1 óra játékért nem telepítgetek windowst -
#851 ezek a rohadt hackerek a világban haladhatnának már azzal a feltöréssel -
#850 -
#849 -
#848 Na, itt én vagyok a király, és parancsolom, hogy a convoyal foglalkozzatok, ne offozzatok.... :P -
#847 -
#846 -
#845 Nem vagyok király egyáltalán, csak tapasztaltabb. -
#844 többre már nem válaszolok, ne legyen már off topic... -
#843 és ki vagy te az atyaúristen???? Mert te viselkedsz úgy, mintha te lennél itt a király -
#842 Én meg nem látom a minimális tisztelet megnyilvánulását. -
#841 Nem. Te kezdted el.
Te barmoztál le, holott te csak egy kis nyúbí vagy hozzám képest! -
#840 ahhoz képest, hogy van az a korkülönbség, nem látom hogy érettebben gondolkodnál... -
#839 mi a fasz bajod van?? csak azért írtam, hogy nem mostanában szedtem le, hanem még akkor amikor megjelent, mi ezzel a gondod??? Te most szándékosan keresel kötekedési pontot... -
#838 "elsők között" ez mekkora szar duma.
Hát kivagyte? A zatyaúristen? -
#837 hát még elsők között letöltöttem a demot és már rég lejárt rajta a timelimit is -
#836 Mi van? Amit most írtál, azt sem tudom, mi fán terem....
ÉN ÚGY JÁTSZOTTAM 5 ÓRÁT, HOGY ÚJRATETTEM A WINDOWST!!!!! 4X. Meg még fogom párszor, még ki nem jön egy crack, vagy a dobozost le nem lehet tölteni. Nekem már nagyon tetszik, de jövője csak akkor lesz, ha MODOLNI lehet.... -
#835 és ezt ki a túró vitatta?????? -
#834 demoban van a timelimit Te sggfej!!! -
#833 #828
Nem mondtam, hogy hülye vagy, csak azt, hogy nem kéne mást lebarmozni, mert én nem adtam rá okot!
Amúgy ha másért nem a korkülönbség miatt, vagy az itt eltöltött idő miatt sem! -
#832 Nem. -
#831 te meg mondhatnád azt, hogy bocs lusta voltam visszaolvasni, de nem, inkább neked van igazad és én vagyok a hülye -
#830 demot nem szokás letölteni?? -
#829 Amúgy tényleg visszavehetnél az arcodból. -
#828 Rákerestem...
Igaz nem a hack, feltörés, szóra, hanem a letöltre! -
#827 AKKOR talán nem a legutolsó hozzászólást olvastad volna el, hanem legalább 4-et, nehéz lett volna, mi?? -
#826 Csak visszavennék az arcomból a hejedben.
"Na végre erre is rájött valaki... Én már 5 órát toltam."
Az 5 óra nem 1 óra. -
#825 HAJRÁ -
#824 kéne már egy FAQ -
#823 de barom vagy, nem vetted észre hogy itt mindenki demozik meg timelimitezik????? -
#822 Kacsa!
Bekopíznád ide nekem a timestamp regisztrikulcs értékeit, amit megadtál...
Mert azt már megoldottam, hogy lehessen menteni de kidobott engem is a játékból, mert azt hittem ha nem adok meg idő akkor mindig beenged a free trial gombbal a játékba..
Kérlek! -
#821 Honnan szeditek?
Smsweb is érdekel! (wanadoo-n nincs) -
#820 Nem csak mustang, meg busz van, speckó küldetésekre:
(az első kép saját, a második a truckpolról van)
-
#819 Na végre erre is rájött valaki... Én már 5 órát toltam.
Most New York környékén garázdálkodok, keresem a double pótot....:)
Egy érdekes tapasztalat: meguntam, hogy 800X600X16-ba megyek, minden szinte minimumon, csúny volt. Fogtam, bekapcsoltam a videókarin az AA-t, meg az AF-et 4X-esre, A gammát 1024X768X32-re, mindent fullra, egyedül a látótávot vettem legkissebre, és érdekes módon nem fut rosszabbul, mint min beállításokkal.
-
#818 Akarod mondani, Vista...
Üdv: Bepe -
#817 ahhha, szóval csak akkor lehet menteni, ha épp nincs munkád folyamatban. ha vmibe belekeztetek azt le kell szállítani, addig nincs alvás :-)))) -
#816 <offtopic>
jaja, 1g rammal alig mászik, el van baszva az egész vezérlőpult, eszközkezelőben fele hw nem találni :-)
</offtopic>
-
#815 A longhorn egy kalap sz@r. :)