4874
  • DJ Bee18
    nem tudja valaki, hogy kb. melyik jöhet ki hamarabb? Vagy a box versiont érdemesebb kiávrni, mert az jobb lesz? (200 kontra 500 MB)
  • DJ Bee18
    haladhatnának már azért :D
  • ILLNeo
    A Convoy-t végülis fel lehet törni úgy mint a Pedal to the Metal-t?
    Vagy várjam meg a patch-et és kiüti a timelimitet...
    Vagy még néhány nap és le lehet tölteni DC-ről
  • DJ Bee18
    volt belső nézet is??
  • gumikacsa
    Ja, autóztam, buszoztam:

• gumikacsa
    Az tetszett, hogy majdnem 40 perc alatt Los Angelesből - New York felé fél útig sem értem el....

viszont néhány bug:
    Ezt a táblát nem könnyű észrevenni....:

Lehet hogy itt lepottyanok? (Végül is nem ):

Ilyeneket utoljárra a midtown madnessben láttam:

• gumikacsa
    hát a srác ha kicsit visszaolvas, rájöhetett volna, hogy az utolsók közt töltötte le... :P
  • DJ Bee18
  • DJ Bee18
    Azt hiszed te találtad fel a spanyol viaszt??
  • bepe79
    Amit tegyetek meg, hogy elinduljon:
    1., nVidia kártya esetén a ForceWare 77.77-es drivert, ATi kártya esetén a Catalyst 5.8-as drivert tegyétek föl
    2., RefreshForce és már frissítési frekvencia állító progit kapcsoljátok ki
    3., VGA driverben FastWrite és a DDC legyen kikapcsolva
    4., ACE Mega Codec Pack ne legyen fent a gépen
    Így már nagy a valószínűsége, hogy elindul, nálam Radeon 9500 PRO + Catalyst 5.8-al fut rendesen

Üdv: Bepe
  • FiReBoY
    Az se rossz, nekem meg "active debugger" (galériában kép róla) hibával el sem indul. Hogy lehet valamit így elkapkodni?!
  • Sumi70
    Hali! A demót én is letöltöttem és ugyan olyan sötét lett a játék ami RAST (666)-nak és néha kilép PRISM3D.EXE hibával! Tudja valaki, hogy ez miért van.
  • eightmiles
    ez most az egyórás demo?
  • bepe79

Király a game!!! ;)

• bepe79
    Hát ez biza nekem már le is ért, és települ:

Úgyhogy tényleg kijött a demója. :-)

• bepe79
    Hi!

18 Wheels of Steel Convoy DEMO letöltés:

http://d.trymedia.com/d/valusoft/60m_d/t_19cs/18WheelsofSteelConvoy.exe

Ez leszed egy klienst, ami utána lerántja a 128 megás demo-t.

Forrás: http://www.18wheelsofsteelconvoy.com/

Jó játékot mindenkinek!

• Fefe
    lehet mert a readme is olyat említ,hogy 500 mega szabad hely. Még a pttm readme az 200 mb említ
  • gumikacsa
    Ha jól sejtem, ez valami olyasmi, hogy a demo nem ugyanaz mint a cd version

We are upset yes but I just reacived word is that Convoy demo is missing most things that are on the game. The demo just isnt right so i say this to all buy the boxed not the demo.Srry guys that ur upset but remeber get boxed version this word comes from a good freind of Sabre
  • Fefe
    ráadásul ez az 1 órás időlimit valami orbitális hülyeség mert 1 óra alatt nem tudsz szinte semmi összképet alkotni a játékról. Miért nem korlátozzák le a demoban pl a városokat,hogy max 2 városba tudjál csak menni,ráadásul még menteni se lehet és ha kilépsz akkor kezdheted előlről a tutorialal. Szerintem nem kellett volna ezt így ilyen állapotban kiadni.
  • Fefe
    + a tükrök is elég gázul lettek megcsinálva akkor nincs cb rádió indexnél se váltásnál nincs kattanó hang stb stb..... Akkor a base-scs már nem lehet buherálni n arra ott a mod könyvtár. Egyszóval sokkal de sokkal többet árottak a játéknak. És ezt külföldi fórumokon is írják.
  • drop
    megy egy dolog hát nem tudom de én már ültem kamionba de az nem ilyen kicsi volt arra gondolok hogy a képen a söför nagyon nagy a kamionhoz képest hát ez nagyon durva
  • drop
    csá szerintem is viszalépés a elözö részekhez képest a grafika a kamionok olyan müanyag hatásuak nekem nem anyira jönn be meg elég gázlet a munkafelvétel is nem tudom miért változtatnak a bevált dolgokon inkább grafikára gyurtak volna rá a játékélmény igyis jó volt
  • [HUN]FaTaL
    szerintem a kamion belseje a legnagyobb gond
  • Raho
    Gyenge is. Bár az még nem lenne gond, de hogy össze kapkották, az nagygond.
  • Carlos
    Nagyon gyengének érzem ezt a grafikát ami a képen van!
  • MBActros1848
    A fogai alapján én azt modom hogy a húsvéti nyuszi volt az apja
  • Magnumrolcsi
    játszhatsz
  • Raho
    Komoly feje van ezen a képen a soförnek.
  • MBActros1848
    Kacsa és fordulnak rendesen a pótok ?
  • Carlos
    Na, a demó alapján milyen újdonságok vannak?
    Miben különbözik az eddigi 18WoS-ektől?
  • SLICK
    WoW! Kissebbe nem lehetett volna???
  • SLICK
    Köszike :)
  • Magnumrolcsi
    Demó. 1 órát játhatsz vele
  • gumikacsa
  • SLICK
    218 Új Üzenet....

CSak nem kijött egy béta? vagy demo?? esetleg egész game??
  • CseNo
    AZ NFORCE NEM A DEMOT TÖRI FEL, HANEM AMI KIJÖN FULL VERZIÓ. MA ADTÁK KI KÜLFÖLDÖN, 3 NAP ÉS MÁR WAREZEN IS LESZ (szerintem)
  • ChevyG #698
    hagyd rá, mert
  • Danny L
    Szevasztok!

Gondoltam szaporítom a véleményeket. Osztom Fireboy meglátását, miszerint ez egy elkapkodott munka. Sok helyen textúra illesztési problémák vannak. A másik meg, hogy a játék bűzlik az arcade szagtól. Mintha playstation 2-ről átszedett crazy taxival játszanék csak taxi helyett kamionnal. Vidd az egyik villogó szarból a rakományt a másikba. Mi ez a baromság? Pttm-be még istenes volt de itt már túlzás. Meg hogy a trélert egy listából kell kiválasztani és aszerint jelenik meg csak az az egy. Több trélert nem is látsz az udvaron.
    Grafika okés leszámítva a textúra bugokat, hang is rendben, jó a tükör is (végre). A fizika...a pttm-hez javult az is elviselhető. De én az 18wos sorozatban nem ehhez vagyok szokva. Kezd lesüllyedni a big mutha truckers szintjére.

Hát úgy ennyi lenne.
  • Goliath
    De igen te mindíg vitatkozni és kötekedni akarsz, ez pedig azért van mert a való életben nincs rá módod, itt pedíg "anoním" járhat a szád. Ezzel lezártam a dolgot.
  • Duddits
    Akkor megmagyaráznád nekem erre miért nincs már megoldás?! És nem igaz, hogy mindent, szóval ne hidd magad valami nagy májszternek! Ugyanis a SC:CT-t se törték fel...

Nem akarok vitatkozni, de te hány éves vagy? Mert az írásodból nem sokra következtetek...