4874
-
#734 nem tudja valaki, hogy kb. melyik jöhet ki hamarabb? Vagy a box versiont érdemesebb kiávrni, mert az jobb lesz? (200 kontra 500 MB) -
#733 haladhatnának már azért :D -
#732 A Convoy-t végülis fel lehet törni úgy mint a Pedal to the Metal-t?
Vagy várjam meg a patch-et és kiüti a timelimitet...
Vagy még néhány nap és le lehet tölteni DC-ről -
#731 volt belső nézet is?? -
#730 Ja, autóztam, buszoztam:
-
#729 Az tetszett, hogy majdnem 40 perc alatt Los Angelesből - New York felé fél útig sem értem el....
viszont néhány bug:
Ezt a táblát nem könnyű észrevenni....:
Lehet hogy itt lepottyanok? (Végül is nem ):
Ilyeneket utoljárra a midtown madnessben láttam:
-
#728 hát a srác ha kicsit visszaolvas, rájöhetett volna, hogy az utolsók közt töltötte le... :P -
#727 -
#726 Azt hiszed te találtad fel a spanyol viaszt?? -
#725 Amit tegyetek meg, hogy elinduljon:
1., nVidia kártya esetén a ForceWare 77.77-es drivert, ATi kártya esetén a Catalyst 5.8-as drivert tegyétek föl
2., RefreshForce és már frissítési frekvencia állító progit kapcsoljátok ki
3., VGA driverben FastWrite és a DDC legyen kikapcsolva
4., ACE Mega Codec Pack ne legyen fent a gépen
Így már nagy a valószínűsége, hogy elindul, nálam Radeon 9500 PRO + Catalyst 5.8-al fut rendesen
Üdv: Bepe -
FiReBoY #724 Az se rossz, nekem meg "active debugger" (galériában kép róla) hibával el sem indul. Hogy lehet valamit így elkapkodni?! -
Sumi70 #723 Hali! A demót én is letöltöttem és ugyan olyan sötét lett a játék ami RAST (666)-nak és néha kilép PRISM3D.EXE hibával! Tudja valaki, hogy ez miért van. -
#722 ez most az egyórás demo? -
Király a game!!! ;)
#720 Hát ez biza nekem már le is ért, és települ:
Úgyhogy tényleg kijött a demója. :-)
#719 Hi!
18 Wheels of Steel Convoy DEMO letöltés:
http://d.trymedia.com/d/valusoft/60m_d/t_19cs/18WheelsofSteelConvoy.exe
Ez leszed egy klienst, ami utána lerántja a 128 megás demo-t.
Forrás: http://www.18wheelsofsteelconvoy.com/
Jó játékot mindenkinek!
#718 lehet mert a readme is olyat említ,hogy 500 mega szabad hely. Még a pttm readme az 200 mb említ -
#717 Ha jól sejtem, ez valami olyasmi, hogy a demo nem ugyanaz mint a cd version
We are upset yes but I just reacived word is that Convoy demo is missing most things that are on the game. The demo just isnt right so i say this to all buy the boxed not the demo.Srry guys that ur upset but remeber get boxed version this word comes from a good freind of Sabre -
#716 ráadásul ez az 1 órás időlimit valami orbitális hülyeség mert 1 óra alatt nem tudsz szinte semmi összképet alkotni a játékról. Miért nem korlátozzák le a demoban pl a városokat,hogy max 2 városba tudjál csak menni,ráadásul még menteni se lehet és ha kilépsz akkor kezdheted előlről a tutorialal. Szerintem nem kellett volna ezt így ilyen állapotban kiadni. -
#715 + a tükrök is elég gázul lettek megcsinálva akkor nincs cb rádió indexnél se váltásnál nincs kattanó hang stb stb..... Akkor a base-scs már nem lehet buherálni n arra ott a mod könyvtár. Egyszóval sokkal de sokkal többet árottak a játéknak. És ezt külföldi fórumokon is írják. -
#714 megy egy dolog hát nem tudom de én már ültem kamionba de az nem ilyen kicsi volt arra gondolok hogy a képen a söför nagyon nagy a kamionhoz képest hát ez nagyon durva -
#713 csá szerintem is viszalépés a elözö részekhez képest a grafika a kamionok olyan müanyag hatásuak nekem nem anyira jönn be meg elég gázlet a munkafelvétel is nem tudom miért változtatnak a bevált dolgokon inkább grafikára gyurtak volna rá a játékélmény igyis jó volt -
#712 szerintem a kamion belseje a legnagyobb gond -
#711 Gyenge is. Bár az még nem lenne gond, de hogy össze kapkották, az nagygond. -
#710 Nagyon gyengének érzem ezt a grafikát ami a képen van! -
MBActros1848 #709 A fogai alapján én azt modom hogy a húsvéti nyuszi volt az apja -
#708 játszhatsz -
#707 Komoly feje van ezen a képen a soförnek. -
MBActros1848 #706 Kacsa és fordulnak rendesen a pótok ? -
#705 Na, a demó alapján milyen újdonságok vannak?
Miben különbözik az eddigi 18WoS-ektől? -
#704 WoW! Kissebbe nem lehetett volna??? -
#703 Köszike :) -
#702 Demó. 1 órát játhatsz vele -
#701 -
#700 218 Új Üzenet....
CSak nem kijött egy béta? vagy demo?? esetleg egész game?? -
CseNo #699 AZ NFORCE NEM A DEMOT TÖRI FEL, HANEM AMI KIJÖN FULL VERZIÓ. MA ADTÁK KI KÜLFÖLDÖN, 3 NAP ÉS MÁR WAREZEN IS LESZ (szerintem) -
#698 hagyd rá, mert -
Danny L #697 Szevasztok!
Gondoltam szaporítom a véleményeket. Osztom Fireboy meglátását, miszerint ez egy elkapkodott munka. Sok helyen textúra illesztési problémák vannak. A másik meg, hogy a játék bűzlik az arcade szagtól. Mintha playstation 2-ről átszedett crazy taxival játszanék csak taxi helyett kamionnal. Vidd az egyik villogó szarból a rakományt a másikba. Mi ez a baromság? Pttm-be még istenes volt de itt már túlzás. Meg hogy a trélert egy listából kell kiválasztani és aszerint jelenik meg csak az az egy. Több trélert nem is látsz az udvaron.
Grafika okés leszámítva a textúra bugokat, hang is rendben, jó a tükör is (végre). A fizika...a pttm-hez javult az is elviselhető. De én az 18wos sorozatban nem ehhez vagyok szokva. Kezd lesüllyedni a big mutha truckers szintjére.
Hát úgy ennyi lenne. -
#696 De igen te mindíg vitatkozni és kötekedni akarsz, ez pedig azért van mert a való életben nincs rá módod, itt pedíg "anoním" járhat a szád. Ezzel lezártam a dolgot. -
#695 Akkor megmagyaráznád nekem erre miért nincs már megoldás?! És nem igaz, hogy mindent, szóval ne hidd magad valami nagy májszternek! Ugyanis a SC:CT-t se törték fel...
Nem akarok vitatkozni, de te hány éves vagy? Mert az írásodból nem sokra következtetek...