4874
  • Carlos
    Érdekes DJ Bee lebarmozott, bepöccentem, aztán megoldottuk egymás közt, nincs harag.
    Veled ez miért nem működik? Szerintem nem (csak) bennünk van a hiba!
  • Carlos
    Egyetértek!
  • Carlos
    Akkor nem jártál annó a Sa topikban!
  • DJ Bee18
    Raho már meg is csinálta, haladj azzal a bannerral Hadd lássa minél előbb a közönség :)
  • Truck Driver001
    azt nem tom mér irtam..csak ugy...yó kedwem wolt
  • Duddits
    Most akkor ki dolgozik a honlapon?? :-)

Szerintem Raho műve jó lesz.
  • Fefe
    amikor az nforce-n
  • pcguru
    Mikor lesz már a wanadoo-n??

Vagy akárhol??(warez oldalon)
  • DJ Bee18
    A FAQ hogy áll, már dolgozom a honlapon.
  • Duddits
    Raho beszállt.
  • DJ Bee18
    Épp a FAQ-on, meg a honlapon igyekszünk Duddits-szal, hogy ez a fórum jó legyen végre, és nagyon elegem van nekem is az OFF-ból hidd el. Felejtsük már bepe-t, azt próbáltam már, láthatod már nem írtam azóta mert lezártam. Egyébként ha van kedve valakinek segíteni nekünk, szívese fogadjuk.
  • Duddits
  • Schwarz
    na, amíg egyesek csak egymást marják én próbálkozok a trymedia féle szar kijátszásával :-)
    egyszer sikerült 60 percre visszalőni az időt, de sajns nem tudtam reprodukálni az eseményt, úgyhogy egyelőre ennyi :-/
    a prism3d.exe-t cserélgettem a pttm féle verzióval :-)))
  • eightmiles
    öregem, mekkora fool vagy. akkor köcsögözlek és faszozlak le, amikor akarlak. nem kell ahhoz még okot sem adnod rá. de tudod, ha itt lennél valahol a közelben, még le is puffantanálak te majom.

btw 16 vagyok, IQ-m jóval 120 felett, ezt az intelligencia szart meg már hagyjátok abba, ti is nagyon jól tudjátok, hogy pár emberre, ha igaz ez, de nem azokra, akik beszóltak nektek.
  • Duddits
    Hihihi! Attól, hogy 15 éves vagyok... Nem kell a korom alapján ítélni! Bebizonyítom, hogy eltudom végezni, csak adják meg.

A banneron most nincs kedvem dolgozni. Megcsinálhatja más!
  • Goliath
    Hát én értelmes felnőtt gondolkodású emberre gondoltam... :-)
    A banneron meg dolgozz még egy kicsit..
  • Duddits
    Jó, tök mind1, csak vázlat...
  • zaki
    ha nincs kint a játék, akkor miért lehet megvásárolni demon keresztül? :P

inkább csak a tört verzió nincs kint, javítani kéne szvsz
  • Hunter of Deer
    A játékot még nem adták!
    Nem azt akartad hogy nem adták ki???
  • Duddits
    És itt egy nagyobb banner. Csak azt nem tudom miért szaggatt így. UGA-ba tök jó, gyors is, nem szagatt...

• Duddits
    Én már írtam a moderátorok emailjére is, a Moderátornak topikba, de nem reagáltak semmit! Pedig már megegyeztem a topiklátogatokkal, hogy elvállalhatom...
  • Goliath
    Sziasztok!
    Én eddíg nem nagyon szóltam közbe, de azt kérném valaki értelmes ember vállalja fel a moderátori jogot és törölgesse a sok szart, mert unalmas a nyekegést hallgatni már...
  • Raho
  • Duddits
    Itt az álló, kisméretű kép.

• Duddits
    Mindjárt.
  • Truck Driver001
    nem azért de ti is ugyananazt csináljátok mint bepe...csak más néven...itt folytatjátok a vitát...abbahagyni meg nem tudjátok...önüralomrol hallotattok már?
  • zolo
    Bannert meg tudod mutatni?
  • Duddits
    Már csak valakinek segíteni kéne HTML-be. Esetleg Fireboy, vagy gumikacsa??
  • Duddits
    HWSW biztos azért "kúltúráltabb", mert nem járnak olyan sokan oda, mint ide! De mostmár be kéne fejezni!
  • DJ Bee18
    többieknek, alakul már a FAQ :)
  • DJ Bee18
    ha ennyire fasza az a hely, menj vissza, írogass oda már mondtam :DDD
  • bepe79
    Fölösleges itt a feszültséget szítanod. Nem csak egy fórumon létezem, és itt is megmondtam a Gumikacsának, hogy nem tartom egy jó ötletnek más le@nyázását, csak mert leírja a véleményét a '4winreinstall'-ról. Tudtommal nem én és nem is Maxtreme kezdtünk @nyázni + f@szozni, továbbra is csak ezt tudom mondani. És a másik fórumon SEM @nyáztuk le!!! Ha játszunk, akkor játszunk tiszta lapokkal: http://forum.hwsw.hu/index.php?showtopic=95095&st=0 A topicot én nyitottam a HWSW-n, és fölhívtam a figyelmet az itt zajló eseményekre. A Gumikacsával és a Carlossal ellentétben, én egyiküket sem küldtem el az @nyjába, és nem f@szoztam le egyikőjüket sem, holott okot adtak volna rá. Olvasd el figyelmesen még egyszer a topicot, sokkal kultúráltabb hangnemben folyik a társalgás, mint itt. Talán azért, mert van moderátor, és nem lehet csak úgy büntetlenül @nyjába küldeni a másikat, mint itt sokan megtették. Csak egy ilyen hozzászólás ott, és valószínűleg 2 hétre repül az ember tempbannal, vagy final bannal. A hwsw-s topicot újra átolvasva pedig kérlek, hogy ne adj olyat más szájába, ami nem hangzott el. A másik pedig, hogy sokan kérték, hogy ne hivatkozz folyton a korodra, mert tényleg óvodáshoz méltó viselkedés kb. Ezt a tisztánlátás miatt írtam le, nem kéne befeketíteni / bemocskolni másokat, mikor nem igazak a róla leírtak..
  • Sanyix
    Látom eleged van ebből biztos azért folytatod
  • Duddits
    Aztarohadt!

Azt hiszed mi nem? Már 3 napja ezzel nyomulunk.
  • Captain Sparrow
    a 18 whhels of steelben csak ugy lehet kamiont vennim agamnak ahol a térképen az út mentén van egy kamion ikon..vagy a notebookban is lehet venni?
  • DJ Bee18
    Ráadásul pont te dumálsz itt a korról, aki se korát nem adja meg, se a nevét és se a nemét...
  • DJ Bee18
    Ja és mostmár elegem van ebből
    ON
  • DJ Bee18
    És az hogy vall a korodra, hogy volt egy téma itt az SG.hu-n, ahol van egy fanatikus játékostárs, akit betegnek neveznek, ő anyázik te meg megsértődsz rajta amikor nem is neked szólt. Azután átmész egy másik fórumba a haveroddal együtt, és a háta mögött kitárgyaljátok hogy milyen hülye. (mégha neked lenne is igazad, akkor se felnőtthöz méltó) Tudod ez nagyon szégyenletes, hogy még a fórumokon se mered vállalni a véleményed nyíltan azzal szemben, akit egy ,,ANYÁD" szó miatt bunkónak nevezel. És szerinted ez nem volt tahóság, hogy a háta mögött puffogtál a haveroddal, meg anyáztatok egymás között (láttam a fórumot). Ja elnézést, ez nem csak tahóság, ez gyerekes tiszteletlenség egy értelmes ember ellen, akit csak egy-két hozzászólásával ismertél meg. És tudod képzeld el, ezért érzem magam 19 évesen érettebbnek nálad. Ja és lehet hogy ilyen viták miatt unalmas az SG, de köszönjük szépen, nem kérünk belőle.
  • The Fugitive
    én meg már játszottam is vele!!!
  • Duddits
    Igen, ez az új rész.

A megjelenést nem tudjuk, más helyen azt mondták 1.-jén jött volna ki, de hát...