4874
-
#1054 Már csak egy ausztrál map hiányzik hozzá... kengurukkal+gallyvédőrácssal+prérifarkassokkal+szájharmonikával, és minden éjjel a gép előtt ülnék és ki se lehetne onnnan robbantani -
#1053 Szerintem szép lett a convoy!
Tisztára bele vagyok szeretve a légkondis virágba, meg a kis csavarkulcsos logós izébe, nagyon komoly, ahogy vezetés közben lobálódik, meg az hogy ilyen sokan vagyunk az utakon... Szerintem szép lett.
És beteljesedett a ROAD TRAIN-es álmom is: 6900 XD + duplapót ez a filling...
ROAD TRAIN FOREVER! YES!YES!YES! -
#1052 Ha valakinek még van hátra a demobol, akkor itt egy mentés:DUPLA PÓT
Nem az én mentésem, Luder készítette, kipróbálni nem tudtam, nem tudom működik-e. Jöhetne már a full... -
#1051 villog... nekem is csinál ilyeneket -
#1050 Szétkeffentődött z buffer-re hajaz. Feltéve, ha villog mint a disznó! -
#1049 nem tudom..találtam a neten...és elég érdekes gondoltam beteszem ide -
Amúgy mi ez? :-) -
#1047 aha..értem -
#1046 NE azt másold be, hanem azt nyisd meg, majd az ott megjelenő képre kattints rá jobb egérrel, és másold ki a címét. Így:
-
#1045 én probáltam..sajna nem müxik ez a modszer:( -
#1044 ö hülye kérdés. ennél nem működik a windows idő visszaállítás? tehát mittom én visszaállítom az időt vagy 5 évvel felrakom a játékot majd visszaállítom az időt ^^ egyik virusirtonál használt ez a módszer ^^ -
#1043 hát ez nagyon yó...kurwa istenit már.. -
-
#1041 Drivercsere... :) -
#1040 Ide tedd föl! -
#1039 na mind1... -
-
#1037 Hát ja.
Kár, hogy a mítingből nem lett semmi! -
#1036 FAQ szövegét mindjárt átfutom, átírom, pótlom, és akár Kedden már kész is lehet. Ha minden jól megy. -
#1035 Kacsa is belegyezett. -
FiReBoY #1034 Én amondó vagyok, hogy Gumikacsa minden kamionszimes topicban megkaphatná a házigazdaságot, hiszen nem kis ideje van a kamionszimes társadalommal. -
FiReBoY #1033 Naja :) -
#1032 Még mindig itt tartotok... -
#1031 Ez nem rajtunk múlik.
Amúgy tőlem is lehetne. Engem sem nagyon mozgat, hogy ki a házigazda.
Legalább kidobja a szemetet.
Amúgy Gumikacsa tuggya, hogy fanatic, eddig még egyszer se pöccent be ezért.
Pedig jómagam is mondtam neki, amikor a PttM-el játszotta ugyanezt! -
#1030 Egyébként Duddits had próbálja meg a házigazdaságot. Okozhat kárt?? Egyébként is, nem tök mindegy ki a házigazda? Sokan írták, a játék miatt vannak itt. Amúgy meg ő hozta össze a FAQ gyártó csapatot. :) Tegnap még egyedül volt, mostmár én és Raho is benne van holnapra meg már el is készül. Természetesen Kacsát megvárjuk, hiszen ő a fanatikus (bocs Kacsa :DD) De ha ő beleegyezne, szerintem mehetne Duddits. -
#1029 -
#1028 -
#1027 Jah...
Bezzeg a szép idők még az Across Hungary...Mekkora fless volt... -
#1026 18 alatt is vannak házigazdik. És ha megadnák, betudnám bizonyítani, hogy alkalmas vagyok rá.
Játékkal kapcsolatba. Én kitöröltem két regisztry bejegyzést, azóta le se tudom törölni a játékot... -
#1025 Ez sem rondább, mint az előző részek:). Bizti ehhez is lesz majd egy rakat kis okosság. Minjárt keresek is egy demó helyet:) -
#1024 Így van.
Nincs is konfrontálódás azóta se.
Mi megoldottuk 'felnőtt' módjára.
Szerintem. -
#1023 Bocs, akkor éppen felhúztak másutt, úgyhogy mégegyszer bocs, de igazad van megoldottuk. :D -
#1022 Háj, wiz!
Mizu?
Elég ótvarnak tűnik a stuff első ránézésre... -
#1021 Ok, van időd.
Ez tiszta sor.
De most csak úgy randomban megnéztem 3 topik házigazdáját (3ds max, san andreas, sims 2) és mindegyik ember legalább 2002 óta regisztrált fórumozó.
És a 3-ból kettő 18+ -os korban van.
Ez csak fact, nem szívózás a koroddal kapcsolatban. -
#1020 Ennek szellemében folytatódjon ez a fórum...öreg vagyok én már ehhez... -
#1019 Vegre valami kamionos stuff:)! -
#1018 na most már tényleg fejezzétek be ezt.... mert kezd elegem lenni ebből...
Legyen eszetek...
Én a Convoy miatt vagyok itt... ti is azért gyertek ide..oké -
#1017 Így tudod, de lehet, hogy csak 1 éve regiztem, de többet vagyok itt mint bárki más!
Ebbe a topikba, és a PTTM-be is jóval a megjelenés elött ött voltam, szóval tudom mi a helyzet.
A hozzászólások számával sincs baj, van bőven...
És tudom, hogy sokan utálnak, és nem hiszik el, hogy egy 15 éves megtudná csinálni ezt a feladatot, de én akkor is megtudnám. Ha nem, akkor meg ellehet venni a házigazdaságot! -
#1016 Moderátor nem leszel, max házigazda egy topikban.
De ahhoz patyolat tiszta hozzáállás és sok-sok hozzászólás kell.
Valamint nem árt, ha több éve tagja vagy a fórumnak.
Legalábbis én úgy tudom, hogy ez így megy itt. -
#1015 Ez nem úgy megy, hogy felvállalja.
Azt a moderátorok választják ki. Szerintem ebbe a topikba és az össze 18WoS-be Gumikacsa megkaphatná.