1156
-
FLeK0 #154 Az alapjatekot fogjak adni patchelve, pl. uj hangrendszer lesz benne hogy rendesen fusson a mostani gepeken. -
#153 Az már akkor biztos, hogy lesz SIN-Source? Mert az eddig olvasottakból nekem nem volt egyértelmű, hogy az alapjátékot adják-e az Epizódokhoz, avagy a Source motoros változatát. -
Axl Rose #152 Ne rakd fel. Nagy csalódás lenne :)
Nekem legalábbis az volt. De ettől függetlenül anno én is tátott szájjal toltam végig, meg a kieget is. Annyira megfogott a hangulata. -
#151 Sajnos nem kapjuk meg elöbb, mint a Sin:Episodes-t. Pedig én is szívesen végigjátszanám még 1x az Episodes elött. :) -
haxoror #150 Kéne egy SiN-Source -
#149 "A Shacknews egyik felfedett olvasója szabadidejében a Ritualnak dolgozik, így elsőkézből tudhatjuk meg mi és miért megy végbe a cégnél. Értesülései szerint március közepe a kitűzött megjelenés, de személy szerint mindent megtesz, hogy idő előtt, polírozás nélkül semmiképp se adják ki. Ezért, ha csúszik mindenki tudja, kinek kell elrabolni a kutyáját és kövér váltságdíjat követelni cserébe.
A játékhoz adják az eredeti SiN-t, azonnal játszhatjuk, felkészülhetünk az előzményekből. Az Episodes sokkal, de sokkal szebb, mint amit a CES-en leadott remegőkezű videokon láthatunk. Egyáltalán nem úgy néz ki, mintha HL2 modot öntenének a nyakunkba - na azért!
A SiN Episodes többjátékos módja valamikor a második epizód környékén érkezik, s terveznek kooperatív módot is, de még nem biztosak benne, hogy kell-e a népnek. Arrrggghhh, az egyik biztos jele egy játék halálának, ha ilyen kijelentéseket tesznek...
Elexis kecsesen fog mozogni. Legalább annyi csont lesz benne, mint egy DOA4-es jánykában.
S végül: készül az új SiN anime. Az első állítólag nagyot kaszált a pénztáraknál." / Hardwired -
#148 Zene a játékból. -
#147 Egy uj kép -
#146 Megnéztem, végülis jónak igérkezik, de azért egy kicsit legörbült a szám széle például attól, ahogy Elexis Sinclair kinéz... kissé lowpoly. :(
Tetszik a Magnum kétkezes fogása és hogy ilyenkor a nyilt irányzékot látjuk! :) -
haxoror #145 Fasza lesz ez!
Amikor a baloldalon bemutogat a kezével akkor mi történik?
Mondjuk elég lol hogy shotgun újratöltés közben egyszerre három keze is látszik a képernyőn -
#144 Köszi! De azért ez a laza 200 megás méret... :))) -
switch #143 SiN Episodes: Emergence CES 06 Demo (video)
Link -
#142 Mondjuk személy szerint én már számítottam rá, amikor December elején még mindig semmi konkrétumot nem adtak meg a megjelenéssel kapcsolatban. -
#141 A Ritualistic mai jelentéséből kiderül, hogy az első SIN epizód megjelenését elhalasztották.... kár:( -
#140 Hát igen.:(
Sztem se valami poligongazdag. -
#139 Egyértelműen visszafejlődés még az első rész grafikai színvonalához képest -
#138 Jöhetne már valami izgalmasabb...
Az elődöt pont azért szerettem, mert változatos volt, mind helyszínek-, mind pedig ellenfelek és npc-k tekintetében (főleg a kor játékai fényében!!! - és a játékmenet sem csak a szokáasos FPS-félét hozta!!!), nade ma DeusEx és társai után már nekem az eddigi képek alapján csak tucatműnek tűnik egyelőre sajnos... -
#137 Megjelent egy pár kép -
#136 neem csak ugy általánosságban ezt tapasztalom -
#135 Tehát amiatt fakadtál ki, mert volt pofám leírni, hogy a Source-nak elég jó kis fizikája van?!?! -
#134 persze egyértelmű, csak nemszeretem ha valvét istenitik hogy milyen ügyes a fizikája a hl2őnek mer sok embernek hl2=fizika ami nemteljes mértékben az ő érdemük és igen Keksz Péjn kettőben is nagyon jóvolt! -
#133 ÖÖÖ, MELLÉKESEN MEGJEGYZEM A hAVOK MOTORT KI IS KELL HASZNÁLNI, TÖBB JÁTÉKBAN BENNE VOLT MÁR, DE ENNYIRE ELTALÁLVA NEM SOK GÉMBEN, MONDJUK A mp2-BEN IS ÜTŐS VOLT...
(baz caps-lock, de nincs kedvem újraírni :)) -
FLeK0 #132 azert ez ilyen formaban nem igaz, senki mas nem dolgozott azon annyit mint a valve, ezert is hatasosabb joval mint a tobbi jatekban ahol 2 dobozt lehet csak errebbtolni.
The physics, based on the Havok physics engine but almost entirely gutted and rewritten, allow for an extra dimension of interactivity in both single player and online environments. Character death can now be handled by ragdoll physics, and many physically simulated objects can exist in a map without notable performance hits. Source also provides sophisticated vehicle physics including torque, power, gears, tire material, suspension and mode. Multiple players can be in the same vehicle, but this feature has yet to be used.
-
#131 havok régóta van hl2 előtt is csomo gémben ugyan ilyen fizika volt és van ugyan ugy mint a sourcében szal nemkell istenitani ezt a surce motort mert a havok felelős a fizikáért amit nem a valve csinált.. -
FLeK0 #130 Vettek bele havokot, de rendesen beledolgoztak az evek alatt a motorjukba, igy van remek jarmukod is benne.
Wheels slip and skid
Realistic suspensions with springs on each wheel
Realistic leaning during acceleration/deceleration and turning
Individually tunable parameters such as horsepower, gearing, max speed, shift speed, tire material, tire friction, spring tension/dampening etc.
Multiple players in a vehicle in multiplayer
Hovercraft support for cheaper simulation -
#129 Nagyon szomorú lennék, ha csak egy év múlva kerülne be normális járműves rész a játékba... -
#128 Most ezt nem vágom teljesen részletekbe menően, de mintha a Havok-ot a Source számára licencelték volna. Mindenestre a Source része egy fizikai motor is, hiszen a CS:S vagy a DoD:S esetén nincs említve a Havok, de fizika azért van ott is rendesen... ( -
FLeK0 #127 En arra szamitok hogy jovore ilyenkor mar mind2 jatekbol lesz 3-3 epizod (hacsak nem bukik el nagyon ez az otlet), ezt ilyen tempoban kellene majd csinalni. -
#126 a source csak a graf az nem a fizika hanem a havok a fizikai engine -
#125 Beb@szna, ha két évig nem lesz a Sin Episodesben vezethető jármű, csak hogy bevárják "apucit". :))) -
FLeK0 #124 az az utani -
#123 Mármint az Aftermath? -
FLeK0 #122 Lehet, hogy egy darabig nem fogjak azt bedobni, mert a 2. hl2 epizod is jarmuves lesz elvileg. -
#121 A képeken zombik nem láthatóak, de tudjuk, hogy a bájos kis Elexis boszorkánykonyhájából biztos kikerül majd pár rútság. A járművek megint érdekes kérdés. A Source engine "szereti" a járműveket, elég jó kis fizikája van, tehát az alap adott. Az lesz csak a kérdés, hogy a vezethető járművek mikor jelennek meg a játékban (már az első epizódban, vagy csak később)? -
#120 Remélem nem lesz teleszórva zombikkal meg rovarokkal...az ilyesmitől már régóta herótom van...
Vezethető járművek már az eredeti SIN játékban is voltak, jó lenne, ha esetleg ebben már belsőnézetből is lehetne vezetni őket, s némi fizikát is kapnának - no de nem amolyan holdbéli rongybabafizikát! :) -
#119 alakul, alakul szép lesz -
#118 Van pár új screenshot és concept art a Sinepisodes.com média részlegében:
[center]
-
#117 -
#116 Nagyszerű! Be is raktam a bannerbe! -
Teljesen jó